Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 0:20 

Warheart írta:
Szerintem nem kéne összevesznetek... Ilyen a pálya :) Nekem így tetszik, és így találom meg benne az érvényesülésre a módomat :) Élvezzétek a játékot, ne mérgelődjetek apróságokon :)

Jólbeszélsz, Csizu kreált nekünk egy pályát, és játszunk rajta egy jót.
Blekik meg hátha csatlakoznak :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 0:20 

Csizu írta:

Épp a rutinos tagok sírnak 10 bleki miatt :) Komolyan mondod, hogy nem birod beverni? Nem hajt a tatár, hogy első vagy második héten bevegyed, úgysem viszik el előled. Ha a 3. vagy 4. héten támadod meg, akkor 5 v 7 lvl 7-tel (illik fejlesztett lényednek lennie ezen a szinten) gond nélkül beveszed. Nem értem miért egy bogpistának vagy egy Süninek kell ezt elmagyarázni. Ezzel magatokat járatjátok le picit...

Azaz érzésem, hogy csak kötekedni akartok, mert valami szúrja a szemeteket, nem pedig építő jellegű hsz-eket írtok.

bogpista: nem tudom mikor tanácsoltál artifact kitiltási eseteket, én nem emlékszem rá. Nekem biztos, hogy eddig soha sem címezted, lehet táborban vagy BB-n valakinek mondtad, de nekem biztosan nem. A fent beidézett hsz-em ékes példája annak, amikor lehetőséged lett volna rá. Ez pedig Sünire is vonatkozik. Apropó, a mapátnázás nem ugyanaz, mint a készítés. Kedves h felajánlod, de két különböző dologról beszélünk. Ott hiányzik egy arena vagy a seer hut rossz artit kér az nem ugyanaz, mint a 10 blöki túl erős védő eset... neked lehet hogy az, sokaknak nem.

Én az ARÁNYRÓL beszéltem. Figyeltél?
Ki nem sz@rja le a tombot, nekem úgyse ad soha semmit. Bogpista bácsi eddig 2-3 OB előtt tépte a száját de már belefáradt. Még Lacával kezdtem, aztán neked is írtam párszor. Ne akard hogy visszakeressem nem ér annyit. Elég nagy vita volt annakidején veled erről, akkor nem tudtalak meggyőzni, nem láttam értelmét újra előhozni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 0:49 

Üdv!

Szerintem játszunk inkább a Giants War nevezetű mapon, az sokkal gazdagabb, és élvezetesebb.

Ha mégis ez marad, inkább azt mondja meg valaki, Sorci ellen mi a nyerő taktika a leitatáson kívül?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 0:56 

Hm.. szerintem rohand le első héten 10k Azure Dragonnal, azzal talán nem tud mit kezdeni :P ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 1:04 

Sorcy? Neki ez alapszituáció :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 7:33 
Heroes Team

Üdv Mindenkinek!

Uraim most komolyan minek ide ez a vita egy vacak tomb miatt? Ha kíváncsi vagy és mákosnak érzed magad a blekkek se állíthatnak meg, mivel relic is jöhet szerintem az jól van úgy, aki ekkorát mákol legalább dolgozzon meg érte. A refugee megint más tészta, ha kell a lény belőle, ami lehet akár 14 vacak imp is de 1 ark is, akkor mérlegelj megéri-e pár lvl 3-at lecsapni miatta...

Másrészt szerintem lassan bekéne ide is vezetni mint a Tábor és a BB elé, hogy a mappok amiken játszunk és górcső alá vannak véve, kb. 1 héttel indulás előtt kikerüljenek, és ne ilyen meglepődősdit játszunk, mert lehet ez a viccesebb, de ilyenkor jön össze az összes nagyobb vita, és nem most kéne a map egyes "hibáit" megvitatni, most már csak játszani kéne meg élménybeszámolót írni.

GL & HF!

Ui:Az ásást meg viccnek szántam, de ennek ellenére ez is egy taktikai lehetőség, mivel van a pályán más átjáró is az ellenfélhez, ezért már miért ne lehetne megszüntetni egyet... :roll:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 12:23 

Ajánlanék egy játékot. Mindenki aki lejátszotta írja majd le az élménybeszámolóban, hogy leütötte-e blekkeket a tomb előtt.
Mugger az ötödik héten se ütötte le. Azért mert aránytalanul nagy sereget raktunk elé. Van a pályán 6 lvl4-es arti + 2 doboz amit mindkét fél elérhet. Ha odaraksz 10 lvl6-ot ami növekszik az az arányos a tombbal, nem a 10 fekete. 5% az esély egy relicre, aminek a java része ki van tiltva. A 4 random relic közül is nagy az esély, hogy használhatatlant kapsz, nemhogy a tombba amit találsz. Ha benne lenne a kanna meg a többi akkor még meg is érteném.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 13:05 

Én nem ütöttem be a blackeket :)
Helyette 15 bone dragont ütöttem egy fix relikért, meg 15 giantot egy másikért. Pistánál a pont...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 14:11 

Na ja, lehet hogy a Blekkek nem is azért vannak ott hogy leverd őket? Biztos csapda. Ha véletlen odakattintasz, akkor mész a levesbe. 8)
Lehet azért van, hogy ne kattintgassunk összevissza, nem mindegy?
De lehet más oka is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 14:13 

Hellblood írta:
Üdv!

Szerintem játszunk inkább a Giants War nevezetű mapon, az sokkal gazdagabb, és élvezetesebb.

Ha mégis ez marad, inkább azt mondja meg valaki, Sorci ellen mi a nyerő taktika a leitatáson kívül?

Neizgulj már, majd nekimegyek a blekkeknek :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 15:05 
Heroes Team

Szerintem is ezen nincs értelme összekapni. Ez nem hiba a térképen. Aki akar neki megy (és megkapja a jutalmát), aki nem az nem.

A tengerpart felásása pedig marad a régiben, tehát nem tíltott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 15:13 

Én nem kaptam össze senkivel. Vitáztunk egy kicsit.
Annyit még hozzátennék, hogy van olyan map, ahol el lehet képzelni 10 blekket a tomb előtt, de ezen nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 18:32 
Heroes Team

Öröm volt hazajönni, gondoltam hogy folytatódik a vita :) Amikor Lacának ecsetelted a gondolataidat, akkor nem kaptam teljesen szabad kezet mapkészítés tekintetében, mint most. Számos dologban ő döntött, én legfeljebb tanácsolhattam pár dolgot, de nem jelentette, hogy egyet is fog érteni vele (erre volt is példa anno, pl. hősök kitiltását illetően). Szóval ez 1 éve volt, 1 hónapja pedig meg sem próbáltál tanácsot adni, nem hiszem, hogy nagy fáradtság lett volna, mindenkit meghallgatok és adok is a véleményére (persze ha értelmesen adja magát elő az illető és a mondanivalójának is van értelme). Azóta pedig eltelt egy év, tapasztaltabb lettem, bizonyos dolgokat másképp látok, nem jelenti azt, hogy ami tavaly sztornózva lett, az idén is hasonló sorsra jut. Azt sem mondom, hogy ha javasol valaki valamit, az 100%, hogy úgy lesz, de meg lehet vitatni és érvelni mellette / ellene.

A 10 Black pedig ott marad, és a map sem változik, ezen játssza le mindenki a meccseit. Muggerékkel szemben amúgy sem volna fair, ha egy új mappal rukkolnánk elő, de ezt félre téve is elutasítom (persze KTibsza dönthet másképp, de akkor mapot is más szerzi be).

Úgy beszéltek, mintha csak a relic lenne jó artifact, amit a tomb adhat. Egy Recanter's vagy egy Cape of Velocity nyilván nem ér semmit, nem beszélve a Pendant of Negativity-ről vagy egy jobb minor artifactról. És ekkor már 20%-os esélyed van relicre vagy major artira, ami nem olyan kevés.

Random lvl 7 pedig butaság lenne, mert ha arkot kapsz, a másik meg egy fejlesztetlen lvl 7et, akkor megint nincs igazság a földön. A blokkok, amik a relicekhez vezetnek 15-ös létszámúak, ami lehet erősebb is, mint a black, pláne, hogy heti 2-vel növekszenek. Az, hogy TH-nak gyenge random lvl7-e volt... csupán szerencse, nekem Jou ellen Black Dragon és Ancient Maci volt, ami nem sokkal könnyebb, ha egyáltalán az.
Így az aránytalanságra tett megjegyzésedet is elutasítom, mert szerintem nem állja meg a helyét.

Maradjunk annyiban, hogy lett volna lehetőséged tanácsokkal, észrevételekkel ellátni engem, ezzel nem éltél, ez tény, ezen nem lehet vitatkozni. A többi meg szubjektív, megoszlik a vélemény. Én azt tanácsolnám, hogy a jövőre koncentrálj és ne légy rest pár mondatot írni, mi legyen másképp (ne legyen tomb előtt 10 black v valami hasonló), vagy két hét múlva újra eljátsszuk ezt, ami nyilván mindenkinek hiányzik, mert nincs jobb dolga, mint a fórumon vitázni napokon át. A rest egyszer fárad, a nem rest egész életében...

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 20:20 

END! :lol:

Warheart:
A sentinel azért jobb mert egy tulajdonságra ad 12-t a lionshield pedig mindegyikre ami már csak 8 ha egy harcos hőst nézünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 20:29 

Szerintem zárjuk ki Pistikét a versenyből :P 8) :twisted: !
Amúgy meg én úgy vagyok vele hogy a szervezők fáradoznak azon hogy átnézzék, kiválasszák a térképet meghozzák a szabályokat, lebonyolítsák a versenyt így ha valamivel nem értek egyet akkor legfeljebb nem indulok a versenyen de nem őket bántom a munkájukért. Bár nem hinném hogy Pisti az ő munkájukat akarta volna szapulni, ahogy ismerem csak max. bál lábbal kellt fel :wink: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 20:57 
Heroes Team

Hála Bogpistának, elkészült a SOD-os verzió is:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/OK_I.kor_1.1_SOD.zip

Ezúton is köszönöm segítségedet!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 21:30 

kisdacide írta:
END! :lol:

Warheart:
A sentinel azért jobb mert egy tulajdonságra ad 12-t a lionshield pedig mindegyikre ami már csak 8 ha egy harcos hőst nézünk.

Nem létezik olyan h csak harcos hős :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 23:06 

ha szabad megkérdezni akkor a sod-os map miben más mint az alap? mi gátolja itt meg pl a combo artifacteket? vagy hogy van ez? :roll:

ja és sztem is jobb a +4 allos pajzs mint az SS de ez csak az én véleményem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 23:10 

Hi!
Na akkor építő hsz( :D ):
Észrevettem egy hibát. (De ha már mondták előttem, sry)
Mindkét félnél van a mocsárban egy library, de az egyik előtt 35 lvl6, a másiknál pedig 10 ...
Javaslat?

Csokasg:
Sod-os mapot akkor használjatok, ha mindkét félnél Sod, vagy Complete tipusú heroes 3 van. Így ki lesznek zárva a kombó artifaktok, éppen ezért lett kirakva...

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 23:23 

azt tudtam :) csak azt nem hogyan... de már rájöttem :)
(amúgy én nem játszok mivel multiban nem vagyok jó :D )

a hiba pedig nem gyenge amit észrevettél.... sztem 35 lenne mindkettő csak valamiért 10en maradt az egyik

egy másik kérdés: (persze engem nem érint de érdekel)
ugye az választ először itt várat aki előbb van, de mivel a host előbb lép be így átrakhatja magát 2.-nak és máris előnye van... ha meg nem rakja át akkor meg a nem host lesz előnyben
így hogy döntitek el ki lesz előbb? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]