Öröm volt hazajönni, gondoltam hogy folytatódik a vita

Amikor Lacának ecsetelted a gondolataidat, akkor nem kaptam teljesen szabad kezet mapkészítés tekintetében, mint most. Számos dologban ő döntött, én legfeljebb tanácsolhattam pár dolgot, de nem jelentette, hogy egyet is fog érteni vele (erre volt is példa anno, pl. hősök kitiltását illetően). Szóval ez 1 éve volt, 1 hónapja pedig meg sem próbáltál tanácsot adni, nem hiszem, hogy nagy fáradtság lett volna, mindenkit meghallgatok és adok is a véleményére (persze ha értelmesen adja magát elő az illető és a mondanivalójának is van értelme). Azóta pedig eltelt egy év, tapasztaltabb lettem, bizonyos dolgokat másképp látok, nem jelenti azt, hogy ami tavaly sztornózva lett, az idén is hasonló sorsra jut. Azt sem mondom, hogy ha javasol valaki valamit, az 100%, hogy úgy lesz, de meg lehet vitatni és érvelni mellette / ellene.
A 10 Black pedig ott marad, és a map sem változik, ezen játssza le mindenki a meccseit. Muggerékkel szemben amúgy sem volna fair, ha egy új mappal rukkolnánk elő, de ezt félre téve is elutasítom (persze KTibsza dönthet másképp, de akkor mapot is más szerzi be).
Úgy beszéltek, mintha csak a relic lenne jó artifact, amit a tomb adhat. Egy Recanter's vagy egy Cape of Velocity nyilván nem ér semmit, nem beszélve a Pendant of Negativity-ről vagy egy jobb minor artifactról. És ekkor már 20%-os esélyed van relicre vagy major artira, ami nem olyan kevés.
Random lvl 7 pedig butaság lenne, mert ha arkot kapsz, a másik meg egy fejlesztetlen lvl 7et, akkor megint nincs igazság a földön. A blokkok, amik a relicekhez vezetnek 15-ös létszámúak, ami lehet erősebb is, mint a black, pláne, hogy heti 2-vel növekszenek. Az, hogy TH-nak gyenge random lvl7-e volt... csupán szerencse, nekem Jou ellen Black Dragon és Ancient Maci volt, ami nem sokkal könnyebb, ha egyáltalán az.
Így az aránytalanságra tett megjegyzésedet is elutasítom, mert szerintem nem állja meg a helyét.
Maradjunk annyiban, hogy lett volna lehetőséged tanácsokkal, észrevételekkel ellátni engem, ezzel nem éltél, ez tény, ezen nem lehet vitatkozni. A többi meg szubjektív, megoszlik a vélemény. Én azt tanácsolnám, hogy a jövőre koncentrálj és ne légy rest pár mondatot írni, mi legyen másképp (ne legyen tomb előtt 10 black v valami hasonló), vagy két hét múlva újra eljátsszuk ezt, ami nyilván mindenkinek hiányzik, mert nincs jobb dolga, mint a fórumon vitázni napokon át. A rest egyszer fárad, a nem rest egész életében...
Üdv
Csizu