Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 21:38 

Az kb 11-12 nap.Bár aki rushol az hamarabb odaér.Szerintem bug,azt állítom valahol olvastam róla.Többiek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 21:46 

Ez egy király map, egész csöves :D
Egyébként a dupla vár tényleg elég nagy előny, bár 20 zealot egy ilyen szegény terepen...sanszos hogy 2. hétre csúszik, főleg az én várammal...

UPDATE

Felásás: az első 2 héten nincs elég nagy sereg várostromhoz... a 3. héten pedig már inkább a reliceket szedi ki az ember, és onnantól garrison..szóval egyszerűen kétlem hogy valaki áthajózik, mert túl könnyű észrevenni. Ettől függetlenül én tiltanám a felásást, túl kevés helyen lehet kikötni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dreegar 2009 feb. 02 hétf., 21:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 21:47 

Na, Bozso, lassan eljutunk oda, h kitiltjuk a chaint és a meteort is?
Nem vagyunk messze tőle...
Meg lehet magyarázni ezt is, sőt mindent, de azért kezd már sok lenni a korlátozásokból.
Refu elé meg felesleges volt lvl3mat tenni, de mindegy, ez is egy a pár általam kötözködésként feltűntetett problémákról.
Gyakorlatilag elmentünk abba az irányba, h a tapasztalt játékos a kelleténél nagyobb előnyt élvez, nem is tudom mit lehetne még kivenni a mapról h teljesen egyenrangúan tudjunk harcolni.
Persze h nem élmény azért a gép előtt ülni 5 órát, mert a másik bemákol egy olyan artit, amivel simán elver miközben te voltál a jobb, de könyörgöm azt kellene megérteni, h ezt nem tudjátok kiküszöbölni, hiszen mindig lesz ilyen.

Nem a lénnyel van gondom, hanem h lvl3, és nem lvl2 :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 feb. 02 hétf., 22:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:11 

pont hogy aűezzel lehet kiküszöbölni Süni, hogy odaraksz pl egy erősebb blokkot a tomb elé...
tudod milyen lehetőség van benne...harcolj érte...

és igen, én utálok gép előtt ülni és 5 órát fölöslegesen eltölteni úgy, hogy már a map generálásánál eldőlt mi fog történni...mert valljuk be, mindünknek volt már ilyen élménye.

én most nem siránkozok, félre ne értsd, de támogatom hogy a lehetőségekhez képest a leginkább egyenlő feltételek biztosítása felé haladjunk...

A meteor és a chain kivétele fel sem merült, de Te is pontosan tudod mekkora előnyt jelent a resu, nem beszélve az animate-ről, amihez még mágia sem kell...

ja amúgy szted miért felesleges a refu elé a monster?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bozso84 2009 feb. 02 hétf., 22:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:16 

Szerintem csak a "nagyobb" mázlifaktorokat próbálják kiküszöbölni és szerintem igazuk is van.Mert szerencse mindig van ez természetes.De nem mind1 hogy mekkora...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:22 

Bozso84 írta:
pont hogy ezzel lehet kiküszöbölni Süni, hogy odaraksz pl egy erősebb blokkot a tomb elé...
tudod milyen lehetőség van benne...harcolj érte...

Ezen a pályán könnyebben lehet relicet szerezni mint a tombot elfoglalni. Szerinted arányos???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:28 
Heroes Team

Kedves Süni,

Picit kezd elmérgesedni a hangvétel, így közbe lépek :) Az OK indulása és az OB vége előtt írtam a fórumra, hogy mapszerkesztési javaslatokkal nyugodtan bombázzatok: mit szeretnétek másképp, mi legyen tiltva, mi ne <-- nézd vissza nyugodtan mit írtam és mikor.
Szóval, mint már mondtam, a mindenkori mapkészítő tapasztalata és szájíze szerint készül a map. Ez különösen igaz akkor, amikor senki sem tanácsol semmit és saját magamra vagyok hagyva. Szóval igazságtalannak tartom az ilyen jellegű kritikát a verseny ezen szakaszában. Lett volna időd tanácsokat adni korábban, amikor felajánlottam.

Amúgy a 10 black sarit Bozso tökéletesen megmagyarázta, nem tudom mivel kiegészíteni.

A kétváras építkezési technikát meg Dreegar hsz-e jól példázza: mire felépíted kb vége a játéknak. Amikor teszteltem Jou ellen a mapot, dupla váram volt és kikaptam...

Resu-ék: Ezen a mapon tiltva van, mert... Bozso ezt is leírta. Más mapon nem lesz tiltva. A hsz-em legelejére kanyarodok vissza: így láttam jónak, ezért ki lett tiltva, senki sem mondta h ne legyen...

Ásás: mégis miért lenne bug? A heroes ugyan hemzseg a bugoktól, de ne higgyük már azt, hogy minden bug. A játékban mindig is lehetett ásni, alsősorban a grail miatt. De mivel nem szokott a grail játszani, így nem használjuk az ásás intézményét. De ettől még lehet, akár a partvonalat is feláshatod, ha olyan h**** vagy (elnézést, de ki a fene pazarolna ezért ennyi lépéspontot?) Ha mégis, megérdemli...

Félreértés ne essék: a mapszerkesztéssel kapcsolatban lehet és gyakran kell is a kritika a javulás érdekében. De az időzítés és a hangnem nem mindegy. Amúgy mutass egy embert, aki ennyit pöcsöl a mapokkal, hogy 20-30 ember játszhasson normális mapokon.

:twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:29 
Heroes Team

Sziasztok!

Én már le is játszottam a mérkőzésemet!

A Császár álnevű bajnok, álnevét nem meghazudtolva simán leverte az öreg iszaposszemű rája harcosait.

Egy kis beszámoló:
Mindketten Castle, Csaszi Lord Haart pénzeszsákjában, én Christian Ballistájában bíztam. Legnagyobb megdöbbenésemre az én oldalamon minden nyavalyás bányát íjászok védtek így fejlődésem a kártányba ragadt terhes tetűéhez hasonlított - ráadásul a főhős lovag létére több Powert + Knowledge -t kapott mint Attackot - , nem úgy Haart, aki olyan combos lett egy hét alatt, mint a Rambo... 12 -es Attackkal hasított én meg 4 -el, el is szontyolodtam, normális artim ugyan egy deka se, jóval lassabban is haladtam is, de azért haladtam. Az első héten majdnem megvolt az angyal, de csak majdnem, még a második héten is inkább a pénzre gyúrtam, hiba volt. Szépen kifigyeltem, hogy az ellentől elválasztó térkapukat csak hydrák + macik védik, közte a Sentinellel. 2. hónap első hetébe neki is indultam, mass slowwal gondoltam átgyalogolok rajtuk, mint a pinty. Így is vala, szépen ki is combosodtam, skillekben simán felvettem a versenyt magával a Császárral is! :) Át is kolbászoltam az ellen térfelére, remélve, hogy hátha épp nem arrafelé bóklászik s fel tudom fejleszteni az angyalkáimat az Ő fővárosában.:) Tévedtem, épp hogy föl tudtam tölteni a manámat, Ő pedig sejtette, hogy galádságra készülök, s még el is ért...7 Ark és némi lénytöbblet az ellennél (mint utóbb megnéztem a 2. vára is Castle volt - nekem persze Fortress... :) - nálam meg 5 sima angyalka + az apraja. Legnagyobb örömömre kaptam is a nyakamba egy Chaint, jut eszembe énnekem is volt 4 szintű varázslatom Inferno és Slayer... :) :) :) A lénytöbbletet + az Arkot talán a mass slowwal még kiegyenlíthettem volna,de a Chain ellen nem volt ellenszerem, az első után maradt is 2 angyalkám s szép komótosan bealázott a Császár! Nagyon szépen játszott, én megemelem a kócsagtollas süvegem előtte! Rá kellett jönnöm, ezek a versenymapok legalább annyira nem szeretnek engem, mint én őket! :) :) :)
További sikeres harcot a Császárnak + minden játékosnak!

Üdv. Mugger

U.i.: Ja és utólag megnéztem a tombomat s tizenvalahány szép fekete Sárkány védte a négylevelű lóherémet... :) :) :) Még jó, hogy nem mentem nekik... :) :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:31 

Csizunál a pont...ha mindenki csak fele ennyit foglalkozna a mapokkal...

Pista! nem arányos, de ki mondta hogy be kell ütni a tombot...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:34 
Heroes Team

Még a Refugee-ra visszakanyarodva: hol van az megírva, hogy nem lehet előtte lvl 3-as, vagy akár lvl 7-es lény? Abban gondolom egyetértünk, hogy szabadon nem kéne hagyni... Ki is lehetne tiltani a tombbal együtt (amúgy is ritkán teszek be tombot), de akkor meg azt kapnám, hogy túl "száraz" a map, nincs benne semmi szerencsefaktor. Mindenre megvan a pro és a kontra, ízlések és pofonok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:38 

Mugger::D:D:D:D:D
Ha engem is így lever Pity akkor kicsit szégyenben leszek... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:50 
Heroes Team

kisdacide írta:

Sziasztok!

kisdacide:
Pedig még az is előfordulhat, hogy levernek, mint a Pinty! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:56 

Mugger_ írta:
kisdacide írta:

Sziasztok!

kisdacide:
Pedig még az is előfordulhat, hogy levernek, mint a Pinty! :) :) :)

Üdv. Mugger

Jah,ki tudja milyen profi és 12( :P ) éve tolja a h3at ... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 22:58 

Csizu írta:
Amúgy a 10 black sarit Bozso tökéletesen megmagyarázta, nem tudom mivel kiegészíteni.

Félreértés ne essék: a mapszerkesztéssel kapcsolatban lehet és gyakran kell is a kritika a javulás érdekében. De az időzítés és a hangnem nem mindegy. Amúgy mutass egy embert, aki ennyit pöcsöl a mapokkal, hogy 20-30 ember játszhasson normális mapokon.

Én számtalanszor próbáltam a lelketekre hatni, hogy ne a +allos afrtikat tiltsátok agyba főbe. Ki van tiltva a +4all pajzs, holott egy sentinel többet ér, ki van tiltva a +3 all, pedig nemsokat ér. Sokkal nagyobb így a mázlifaktor, de nem bírjátok megérteni.

A 10 blekk sari pedig irgalmatlanul aránytalan. Az nem válasz, hogy nem kell megtámadni :!: :!: :!:

A relicek előtt meg random lvl7 van. Miért nem lett akkor a tomb előtt is random lvl7??? Ja tudom, nem kell megtámadni :? :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 23:19 

Üdv!
Mégegyszer megnéztem az OK topikot, de nem találtam arra utalást, h kérek javaslatokat, tanácsot map ügyben.
Én már megírtam Neked párszor ha kell segítség map átnézésben, hibák keresésében stb. írj egy mail-t és megnézem.
Ezt továbbra is fent tartom.
OB mapok terén pedig részemről annyi, h azt hiszem miután kitetted őket az oldalra, én mindegyiknél leírtam a hibákat.

Nem tudom, mi értelme betenni a tombot, ha már 10 black van előtte?
Biztos nagy az esélye, h kapsz egy reliket?

Én nem fogom vitatni azt sosem, h Te mennyit javítod, és keresed meg nekünk a mapokat, mert tudom mennyi szenvedés van vele...

Update:
Tegnap lett kirakva a fórumra a map, KTibsza nyitó hsz-ében ebben a topikban pedig ott van h meglepetés lesz melyik mapon játszunk.
Kérdem én, mikor szóljak hozzá akkor?

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 feb. 02 hétf., 23:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 23:24 

Abban egyet kell értsek, hogy ezen a pályán nemtudok elképzelni olyan szituációt amikor nekimennék a 10 blekkenk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 02 hétf., 23:47 
Heroes Team

Érdekes, én 5 AD-vel lazán letoltam 24-et is a pályáról és nemvolt se earth magic, se water magic, se semmi extra relic rajtam, csak a gyűjtögetett skillem... a 10 blökit meg még csak sima devillel bontottam be...

Mellesleg mindenki olyan nagy ügyet kerít neki, nemkell kivenni csak 4. héten... megszokás már hogy a tisztelt társpolgár 2. héten vesz ki mindent?? Gondolkodjatok már el ezen picit, mindenki kezdi elfelejteni a régi időket amikor még más is volt a mappon mint mázlifaktor, akkor meg egyesek megint sírtak csak...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 0:03 
Heroes Team

Segítek:

Csizu írta:
Azt kérném Tőletek, hogy a következő évi online heroes versenyek (Online Kupa, Online Bajnokság, Budapest Bajnokság, Tábor) térképeihez adjatok pár tanácsot. Mit szeretnétek másképp, mi legyen / ne legyen még benne stb. Igyekszem új mapokat is betenni minden versenyen és picit más szemszögből gyártani a mapokat. De szívesen olvasnék nem(csak) olyan hozzászólásokat, hogy "Tegyük már be a +5 és +6 to allt, mert az olyan jó", hanem építő jellegű, akár a térkép struktúráját is meghatározó (Pl.: open map, vagy inkább Closed, középen legyen utopia vagy 2 relic, több küldetésarti, milyen artikat tiltsunk stb).

Persze ha valakinek van új mapja, vagy saját maga készített és RoE, akkor küldje el, és meglesem :)

Várom a hozzászólásotokat!

Üdv

Csizu

Épp a rutinos tagok sírnak 10 bleki miatt :) Komolyan mondod, hogy nem birod beverni? Nem hajt a tatár, hogy első vagy második héten bevegyed, úgysem viszik el előled. Ha a 3. vagy 4. héten támadod meg, akkor 5 v 7 lvl 7-tel (illik fejlesztett lényednek lennie ezen a szinten) gond nélkül beveszed. Nem értem miért egy bogpistának vagy egy Süninek kell ezt elmagyarázni. Ezzel magatokat járatjátok le picit...

Azaz érzésem, hogy csak kötekedni akartok, mert valami szúrja a szemeteket, nem pedig építő jellegű hsz-eket írtok.

bogpista: nem tudom mikor tanácsoltál artifact kitiltási eseteket, én nem emlékszem rá. Nekem biztos, hogy eddig soha sem címezted, lehet táborban vagy BB-n valakinek mondtad, de nekem biztosan nem. A fent beidézett hsz-em ékes példája annak, amikor lehetőséged lett volna rá. Ez pedig Sünire is vonatkozik. Apropó, a mapátnázás nem ugyanaz, mint a készítés. Kedves h felajánlod, de két különböző dologról beszélünk. Ott hiányzik egy arena vagy a seer hut rossz artit kér az nem ugyanaz, mint a 10 blöki túl erős védő eset... neked lehet hogy az, sokaknak nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 0:04 

SzvSZ a Lion's Shield of Courage alaposan übereli a Sentinel-t.. már csak azért is mert összvissz +16-ot ad primary skillekre, a Sentinel +9-et...
És pl mágia orientáltabb hősök is jobban hasznát veszik..

Szerintem nem kéne összevesznetek... Ilyen a pálya :) Nekem így tetszik, és így találom meg benne az érvényesülésre a módomat :) Élvezzétek a játékot, ne mérgelődjetek apróságokon :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 feb. 03 kedd, 0:12 

Sziasztok!

Csak egy kérdésem lenne. A játékról készült logot hol fogom megtalálni ?

Köszi a választ

Winss

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]