Akkor az én oldalamról is:)
Jou (Castle-Christian) - Bogpista (Stronghold-Tyraxor)
1. nap kapásból 1 pap és 1 lovag hős üdült bent, Rion a kezdő, Caitlin a first, és Krisz a secund heróm, így aznap jó felszereltséggel( vmi 50 pikás, 15 archer ágyú+sátor ) kezdtem neki a játéknak, a refuge még 12 pikást dobott, valamint a 2 mágus hőssel a secvárak simák voltak... 3. nap mindkettőt beszedtem, itt ha jólláttam 1 nappal voltam gyorsabb Pistánál, viszont a bányák nem voltak ilyen jók: 2x Wood Elf, 1X RoyalGriff, 1x DragonFly megis fogytam rendesen, moráloztak meg minden, anyáztam is őket rendesen... Ettől függetlenül elég simán meglett az angel 1. héten, de Pista hosszú köreiből ítélve jobban állt már akkor is jóval...
2. hét, ark a refuba, találtam kesztyűt is, jött log, majd cipő jött a tombban, ittvolt az ideje hogy a jelentős lemaradásomat elkezdjem lefaragni 2.5 utántől, lévén pista már Amacikkal tolta akkr az ipart... a gyúrás vége alett hogy 3. hét közepén kiugrottam a szigetre (ajándék 3 zealot a refuban

) magikat és a relicet bevenni, majd pedig haza, hogy 1.4.1 környékén betudjak osonni a pajzsért középre ( már akkor volt húzva bent is ark, és 20k lóvém volt még plusszba) de Pista jólláthatóan elvitte a cuccot, így taktikátváltottam, az ígyis elég fos hősömet meggyurmázni (13 12 2 3 vs 27 12 24 11

)
Összesszedtem potom 5 nap alatt a hősömre minden lehetséges artimat, kivettem az utópiát 8 arkkal ( fullos volt, 3 körből 3x morál az arknak 1x a halberdernek

bukás nulla szószerint mészárlás volt

)
Az artikészlet: +2 Speed, GB, Villámhárító kütyü, relicnek jött TG kint a szigeten, utópiában SS, Sárkánysapi és a lol artipáros (fekagömb+resistcipő), valamint a villámnyakék meletti secvárban (tower) jött lvl4 magicnek Chain, Fireshield és Resu...
Mivel pista még ekkor se jött át( 1.4.4.) sejtettem +1 pop már lesz nagy valószínűséggel, így még gyúrmázgattam az XP-men fullos NB vel, kiszedtem minden használható cuccot a Blackmarketből és az Articfact Merchantból is, majd 2.1.1 kor elindultam hogy átmenjek végre, gyanús volt a nagy csend és már az időt se akartam tovább húzni, lévén már úgyéreztem hogy sikerült bepótolnom a lemaradásomat... Még 1-2 szint jött (quest) majd átosontam a kapun és végül megérkezett Pista is... jöhetett a főcsatta...
terepnek füves lett, de mivel csak 12 madár állt harcrendbe, az elgondolt taktikát alkalmaztam, MassHaste és ütni-ütni amit lehet...
Nos ez a taktika jól bevált, a morál és Luckhegy szószerint olyan mészárlást eredményezett mint amit az utópiában, a seregéből összesen marad 37 Hgoblin és 8 Maci, míg nekem minden... Pista 1 frenzyvel próbált legalább levenni belőlem valamit de egyébként esélytelen volt beleszólni a csata kimenetelébe(az ágyú is 3 Frenzys Macit vett le... )
A végén még megmutattam neki a Chain+villámnyakék kombómat, olyan erőfitogtatásként, de konkrétan értelme nem volt már...
Egyszóval Pista, hiba volt télleg várni a 2. MG lvl4-re, ha korábban átjössz más is lehetett volna a vége...
Köszi a meccset mégeccer, most már csak megkell vármon hogy Sorcy jól leaprítson, és jöhet Laca gondolkodni mi lészen tovább...