Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 16:50 

akkor két refuban jártál :lol:

:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 17:34 
Heroes Team

Nem is tudtam azt, amit Bozso írt, kemény...
Esélylatolgatás: Jou Pista ellenében 2-1re áll, az elmúlt 2 év alapján. Sorci ellen 0-1 a mérlege. Bogpista pedig 1-2re áll Sorci ellen, de tavaly az OK-n Pista megverte Sorcit.

Érdekes meccsek várhatók, kiváncsi vagyok Jou mennyire tud beleszólni a küzdelembe. Közel egyenlő felek ütköznek meg, de Sorci általában szerencsésebb vetélytársainál, ezért rá szavazok.

Laca: zárjuk le a dolgot. Te vagy a versenyszervező, Te tudod mikor indul a következő kör, Neked kell szólnod. Én az elődöntő előtt mondtam neked, hogy szólj majd mikor küldjem a döntő mapját. Nem szóltál...

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 18:53 

Köszi a refus válaszokat, megnyugodtam, és nem húzom többet újra a windowst+heroest :lol:

Kupát szerintem Pista nyeri, ha már szavazni lehet.
A pálya meg nagyon frankó, jó választásnak tűnik, nagyon jól ki lehet rajta kapni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 22:32 

Bozso84 írta:

Bozso: hangosan "röhögtem" a válaszon... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 4:39 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 7:35 

Bozso84 írta:

:lol: És nem. Annyit adott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 17 csüt., 8:57 
Heroes Team

persze, ha lvl1 et dobott volna, akkor megleet a létszám, castlénál haszons dolog még ez is eléggé 8)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 20 vas., 3:10 

Sziasztok!

Sorceress ellen megvolt a döntő első meccse.

Sorceress (Necropolis) - Bogpista (Necropolis)

Charna jött főherónak, Sorcynak Tamika. A vár mellett csizma, így kicsit gyorsabb lett a tetűlassú halállovag. Szererncsére jött 3. skillnek az Earth, (Sorcynak nem jött), amit expertre is fejlesztettem. Izgultam is mit kapok majd a 2 lehetőség közül, de Intelligencia, majd később Air is jött. Wisdom 1 fában volt, meg később beválasztottam a pathfindinget. és offencét. Log sajna nem jött, az meggyorsított volna azért. A várak könnyen meglettek (itt kell kifejeznem sajnálkozásomat, mert sajnos nem vettük észre a meccs előtt, hogy Sorcy egyik várát nem behemót, hanem Black védi... :() Ekkor neki Isra jött és logot kapott egyből. De sajnos nem tudta így se vállalni a meccset, az nagy hátrány lett volna anyagiakban meg csontban is, mivel sokkal nehezebb elfoglalni) 2 várba húztam a tornyokat, de lvl4 értelmes spell nem jött. De a lvl3 jó volt, mert jött animate. (Sorcynak nem) Az utópiám fullos volt, a szigeten a DSA volt. A negyedik 7 közepén mentem át Sorcy térfelére, ott még meglátogattam a libraryt, majd jött Sorcy és megtámadott.

Tamika: 20 18 28 13 lvl17 (203 mana) 7Ghost, 14 paci 29lord, 24 PL 42wraith, 853 csontiharcos és 38 simacsont
Charna: 38 23 26 27 lvl20 (595 mana) 7 Ghost, 13 paci 28Lord, 25 PL, 52 wraith, 986 csont 6 wyvern

A tactic miatt szétszedtem a sereget, de akkor jött a hidegzuhany, kaptam a 2013-es chaint a nyakamba. Puff. Én mass haste és vártam míg én jövök. Lovam meg vámpírom alig maradt, meg 287 csont is bukott. A csont ütötte a pacikat meg lebontottam a ghostot amivel Sorcy előremerészkedett. Köv kör: Mass slow, a csontijait sikerült megütnöm, 340 körül maradt neki, az újabb chain leszedte a ghostokat licheket, csak 9 lordom meg 667 csontom volt. Sorcynak 340 csont a lordok 13 wraith meg a lichek voltak. De én kezdtem a kört, animate a ghostokra, ütöttem a licheket a chain Sorcy saját egységeit is bántotta. De akkor már nem maradt sok lénye. Kemény volt a chain, ha nincs animate elbukom, de így épphogy de sikerült nyernem. A Sorcery + airgömb + exp. airral felvértezett Tamika durva volt. Mákosabb voltam, meg Sorcy animate nélkül nem merte elhozni a pajzsot, így azt én szereztem meg.
Köszönöm a partit még egyszer.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 21 hétf., 0:20 

Sziasztok!

Megvolt a második meccs is:

Jou (Castle) - Bogpista (Stronghold)
Tyraxort kaptam, ami jó volt a tactic miatt. Az első hét simán telt azt leszámítva, hogy nem lett küklopsz és fahiányban küszködtem, az uszadéékok üresek voltak :( Sok nyersanyag beáldozásával lett szürke 123-nél Végigtaroltam vele a fél pályát, elszedtem a kardot au efreetektől és beütöttem a gorgonokat. De mivel nem lett expert earth a Dreadeket a library előtt már nem tudtam (mertem) abszolválni. Jött artillery, log, earth és air. wisdom. Sajnos mivel az elején nem vettem fel a wisdomot, így csak későn lett meg. lvl15 voltam 126-nál. Jou még sehol nem járt. Gondoltam megszerzem a pajzsot is középről, Gunnar jeleskedett a sátornál (könyv nélkül a süsü :D) azt gondoltam kemény vagyok beütöm a sárkányos kaput. Hát nem voltam annyira kemény, kinyírták az összes madaramat és orcomat. Ott ért véget a parti. Megrekedtem, nem maradt szinte semmi lényem. Ezt benéztem. A pajzs ugyan meglett, de a veszteség túl nagy volt, nem ért célt a küzdelem. Igaz Jou még ekkor is jóval mögöttem járt, de én már szárnyatört madár voltam. A Tower vár berserket adott és utolsónak bejött a fire magic. Gondoltam talán ez, de a fire is csak advanced lett, meg a olgok nem úgy alakultak.
Jou a negyedik hét közepén fejlődött fel az Utópiázásnak librarynak köszönhetően. Ekkor szedte csak ki a dobozt is.

Christian: 32 29 18 16 (180 mana) lvl19
Tyraxor: 33 17 28 11 (415 mana) lvl20

A csata brutális volt. Véres mészárlás nem is csata. Mass haste, még a pikeman is 13-as speeddel rendelkezett. Ark jött morál, madár, luck morál luck. Paci luck morál. majd még jött a crusi, lőttek a lövősök golden bowwal és állva maradt 7 macim, más nem. Jounál meg minden.

Azzal hogy elbuktam a lényeim a garrisonba elvesztettem a fóromat, amit Jou a 4. hétre kompenzált és jó artikkal (+2 speed, fullos utópia, + Ark és + Castle lények a refuba, remek varik (Chain + villámnyakék) átbillentett és simán kivégzett. gratula neki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 21 hétf., 12:47 
Heroes Team

Akkor az én oldalamról is:)

Jou (Castle-Christian) - Bogpista (Stronghold-Tyraxor)
1. nap kapásból 1 pap és 1 lovag hős üdült bent, Rion a kezdő, Caitlin a first, és Krisz a secund heróm, így aznap jó felszereltséggel( vmi 50 pikás, 15 archer ágyú+sátor ) kezdtem neki a játéknak, a refuge még 12 pikást dobott, valamint a 2 mágus hőssel a secvárak simák voltak... 3. nap mindkettőt beszedtem, itt ha jólláttam 1 nappal voltam gyorsabb Pistánál, viszont a bányák nem voltak ilyen jók: 2x Wood Elf, 1X RoyalGriff, 1x DragonFly megis fogytam rendesen, moráloztak meg minden, anyáztam is őket rendesen... Ettől függetlenül elég simán meglett az angel 1. héten, de Pista hosszú köreiből ítélve jobban állt már akkor is jóval...
2. hét, ark a refuba, találtam kesztyűt is, jött log, majd cipő jött a tombban, ittvolt az ideje hogy a jelentős lemaradásomat elkezdjem lefaragni 2.5 utántől, lévén pista már Amacikkal tolta akkr az ipart... a gyúrás vége alett hogy 3. hét közepén kiugrottam a szigetre (ajándék 3 zealot a refuban :lol: ) magikat és a relicet bevenni, majd pedig haza, hogy 1.4.1 környékén betudjak osonni a pajzsért középre ( már akkor volt húzva bent is ark, és 20k lóvém volt még plusszba) de Pista jólláthatóan elvitte a cuccot, így taktikátváltottam, az ígyis elég fos hősömet meggyurmázni (13 12 2 3 vs 27 12 24 11 :idea:)
Összesszedtem potom 5 nap alatt a hősömre minden lehetséges artimat, kivettem az utópiát 8 arkkal ( fullos volt, 3 körből 3x morál az arknak 1x a halberdernek :arrow: bukás nulla szószerint mészárlás volt :twisted: )
Az artikészlet: +2 Speed, GB, Villámhárító kütyü, relicnek jött TG kint a szigeten, utópiában SS, Sárkánysapi és a lol artipáros (fekagömb+resistcipő), valamint a villámnyakék meletti secvárban (tower) jött lvl4 magicnek Chain, Fireshield és Resu...

Mivel pista még ekkor se jött át( 1.4.4.) sejtettem +1 pop már lesz nagy valószínűséggel, így még gyúrmázgattam az XP-men fullos NB vel, kiszedtem minden használható cuccot a Blackmarketből és az Articfact Merchantból is, majd 2.1.1 kor elindultam hogy átmenjek végre, gyanús volt a nagy csend és már az időt se akartam tovább húzni, lévén már úgyéreztem hogy sikerült bepótolnom a lemaradásomat... Még 1-2 szint jött (quest) majd átosontam a kapun és végül megérkezett Pista is... jöhetett a főcsatta...

terepnek füves lett, de mivel csak 12 madár állt harcrendbe, az elgondolt taktikát alkalmaztam, MassHaste és ütni-ütni amit lehet...
Nos ez a taktika jól bevált, a morál és Luckhegy szószerint olyan mészárlást eredményezett mint amit az utópiában, a seregéből összesen marad 37 Hgoblin és 8 Maci, míg nekem minden... Pista 1 frenzyvel próbált legalább levenni belőlem valamit de egyébként esélytelen volt beleszólni a csata kimenetelébe(az ágyú is 3 Frenzys Macit vett le... )
A végén még megmutattam neki a Chain+villámnyakék kombómat, olyan erőfitogtatásként, de konkrétan értelme nem volt már...

Egyszóval Pista, hiba volt télleg várni a 2. MG lvl4-re, ha korábban átjössz más is lehetett volna a vége...

Köszi a meccset mégeccer, most már csak megkell vármon hogy Sorcy jól leaprítson, és jöhet Laca gondolkodni mi lészen tovább...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 28 hétf., 23:16 

Sziasztok!

Az Online Kupa 2008. évi küzdelme lezárult! Gratula a bajnoknak, JOUNAK!
Gratula továbbá a 2. helyezett Bogpistának és a 3. helyezett Sorceressnek!
Jou a tavalyi OB kupa helyett most kaphat egy OK kupát is :)
Jövőre ugyanekkor, ugyanitt! ;)

Üdv: Laca

Ui: Megpróbálok kinézni a BB-re, akinél kupa van és jön oda, szíveskedjék magával hozni! :) Köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 28 hétf., 23:59 

Szívből gratulálok mindhárom döntősnek.
Jou: mostanában nagyon fut a szekér :D
Már igazán elvihetnéd a BB kupáját is. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 19:52 
Heroes Team

Fontos közlemény: Heroes Online Magyar Kupa idei (2009) versenye megrendezésre kerül. :)

Jelentkezési határidő: 2009. február 1. (vasárnap)

Remélhetőleg ez az idő elég lesz arra, hogy mindenki aki szeretne résztvevője lenni a tornának jelentkezhessen. :)

Kérek mindenkit aki elég kedved érez magában, és úgy véli, hogy ideje is lesz lejátszani pár meccset az jelentkezzen itt, vagy nálam privátban, vagy e-mailen a tiborkorsos@gmail.com címen!

Aki pedig valamilyen okból nem látja majd a nevét a jelentkezők listáján, jelezze felém!

Update:

Mapokat illetőleg még meglepetés, hogy melyek lesznek. :)

Akkor a jelentkezők névsora:
KTibsza
Dragon
laza91
Sorceress
Kisdacide
GJodie
Süni
Ssth
Cat
Merlin
Csizu
Titi

A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára KTibsza 2009 jan. 18 vas., 12:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 20:09 
Heroes Team

Ezt a pár meccset nem lehet kihagyni! :) Jövök! :wink:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 20:19 

Üdv!

Mik a szabályok? Mennyit kell játszani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 20:23 

http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_o ... balyok.php

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 17 szomb., 20:36 

Akkor csak nem szabad kiesni. Nem tűnik túl bonyolultnak. Mely mapok lesznek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 18 vas., 9:02 

Én is jelentkeznék.Úgy is csak egy meccsem lesz... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 18 vas., 10:31 

Nekem sem szabad kihagynom az online kupát, írj fel KTibsza pls :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 18 vas., 11:06 

Most, hogy kiiktattam a routert, engem is írj fel légyszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]