Triumph
Csizu(Tower - Krellion) vs.
Titi(Fortress - Drakon)
Izgalmas mérkőzés elébe néztünk. Titinek és Ssthnak az 1. helyért folytatott küzdelem miatt (Th otthonról izgulta végig, MSN-en drukkolta végig), nekem pedig, hogy kiássam magam a körbeverés miatt lejátszandó körmeccsekből és fellépjek a dobogó alsó fokára.
A meccs nem indult valami fényesen. Tudtam, hogy Tactics mindenképpen kell, és 5. ill. 6. hősnek jött Krellion és Arlach. "Futtattam" őket, amíg az előbbi megkapta a Tacticsot, és ki is neveztem górénak. Később jött air, archery, armorer majd luck és végül wisdom. 1-1-7-nél már napi 5000 aranyból gazdálkodhattam, s a 3. héten volt 90k goldom is... de 2 nap alatt elvertem.
1-2-1nél stables, majd másnap a boots kivétele. Wyvern Monarch jött a refuból, s minden kör végén 3+os lépésem volt kb 10 napon át. A +2 to allt 12 Bone Dragon védte, ezt 1-3-1nél vettem ki, majd jött a Library 3 ghost

ellenállásával. Kis tupírozás, majd 1-4-2nél a titánok. A Random relicem - szokásomhoz illően - Resist csizma volt, hagytam is ott rohadni. Az utopia is remek volt, kaptam Thunder Helmetet és pénzes zsákot. Majd mentem haza wisdomért (University) majd mágiákat tanulni. Sajnos bejött a luck, jó lett volna a fire, mert volt Berserk (de nem lett volna annyi XP-m, hogy akár adv.-ra gyúrjam, szóval nem nagy érvágés). Prayer, Berserk, és végül Chain. Titi is bement középre 4. hét 5. napján talán, majd én is siettem be, s az 5. héten megütköztünk.
Drakon - 20-23-13-15 lvl 17, 145 mana
8 Chaos Hydra, 18 Wyvern M., 26 Mighty G., 34 G. Basiliskus, 58 Dragon Fly, 101 Lizard Warrior, 407 Skeleton.
Krellion - 24-18-12-10 lvl 19 260 mana
8 Titán, 19 Naga Q., 24 M. Genie, 38 Archmage, 53 Iron Golem, 76 O. Gargoyle, 265 M. Gremlin.
Titi csontokra gyúrt, ami jó ötletnek tűnt, de az első körben levettem 150-et, mert teli nyíllal tudtam lőni (rossz helyre állt). A +2 to allt elfelejtettem feltenni (MSN-ezés...), de a Tacticnak hála, fel tudtam állni és bevédeni az íjászokat. Artifactokban volt még 30% archerym, ami összességében 80% volt skillel együtt. Ezt kegyetlenül kihasználtm, voltaképp a Titán + chain kombó intézte el Titit. Titi mass hasteval nyitott a 1. kör végén, és elkezdte a bástyákat ütni. Jól állták a sarat a fiúk, a Naga visszaütésből 9 Wyvernt vett le (amíg ő 2 nagát). Én nyomtam egy chaint az 1. kör végén, így nem a teljes csapat esett nekem (2 hydra lejött és 4 gorgon is). Újabb chain és az íjászok percei következtek. 2. kör elején kaptam egy chaint a nyakamba, 2 titán hullott... (miután mondta Titi, hogy nincs semmi értelmes spellje

) Majd Resuval operáltak a mocsárlakók, de szép lassan elfogytak.
Köszönöm a meccset Titinek, igazából nem rajta múlt, ez a map, ezzel a leosztással nekem kedvezett. Relicem tulajdonképpen nem volt, míg neki DSA, és azt a kevés értelmes artit amim volt, a pálya különböző szegleteiből kellett összeszedni, és a merchantből is 4-5-t.
Gratulálok Ssth-nak, személyében új OB bajnokot ünnepelhetünk, és sajnálom Titit, hogy nem jött össze neki, talán a köv. idényben.
Üdv
Csizu