Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 22 hétf., 22:50 

Szerintem:
Első esetben , ha nem akar fizetni, autosave.
Ha fizet és elfut, akkor nemhasználta ki azt hogy a kék nem vehette ki a seregét ezért nyugodtan megteheti.
A legutolsó kérdést nemértem. Ahol tudja? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 23 kedd, 0:14 
Heroes Team

Sorci... Te mondtad ez buta kérdés... szvsz egyetlen jó megoldás a load.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 23 kedd, 10:17 

Dreegar írta:
A legutolsó kérdést nemértem. Ahol tudja? :shock:

Ennek igazából nincs túl nagy jelentősége, tényleg hülyén tettem fel a kérdést.

Köszi a válaszokat. Mi a fizetősben egyeztünk meg. Tanácstalanok voltunk, ezért kértem szakvéleményt . :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 26 pén., 20:14 

Hali!

Ezt a Two Bridges mapot kérném kilinkelni, mert fogalmam sincs melyik az. Mindenki játszik majd mindenkivel?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 27 szomb., 17:49 
Heroes Team

Ez a map nekem sincs meg, talán Lacánál fellelhető, majd rákérdezek (ha Ktibszánál sincs meg)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 0:51 

nekem megvan, ha érdekel vkit :P (gondolom nagy változásokon nem ment keresztül, tavalyi)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 3:36 

Valamikor én is lenyomnám a hátralévő meccseimet, ha lesz rá jelentkező.
Teki, Dreegar mikor értek rá?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 19:49 
Heroes Team

NG írta:
nekem megvan, ha érdekel vkit :P (gondolom nagy változásokon nem ment keresztül, tavalyi)

Küldd el lécci nekem a cs.gabor83@gmail.com címre. Beszéltem Lacával, ha tavalyi, akkor elvileg jó lesz, de megnézném és kilinkelem, ha okés. Kösziii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 20:19 
Heroes Team

Triumph

Csizu(Tower - Krellion) vs. Titi(Fortress - Drakon)

Izgalmas mérkőzés elébe néztünk. Titinek és Ssthnak az 1. helyért folytatott küzdelem miatt (Th otthonról izgulta végig, MSN-en drukkolta végig), nekem pedig, hogy kiássam magam a körbeverés miatt lejátszandó körmeccsekből és fellépjek a dobogó alsó fokára.
A meccs nem indult valami fényesen. Tudtam, hogy Tactics mindenképpen kell, és 5. ill. 6. hősnek jött Krellion és Arlach. "Futtattam" őket, amíg az előbbi megkapta a Tacticsot, és ki is neveztem górénak. Később jött air, archery, armorer majd luck és végül wisdom. 1-1-7-nél már napi 5000 aranyból gazdálkodhattam, s a 3. héten volt 90k goldom is... de 2 nap alatt elvertem.
1-2-1nél stables, majd másnap a boots kivétele. Wyvern Monarch jött a refuból, s minden kör végén 3+os lépésem volt kb 10 napon át. A +2 to allt 12 Bone Dragon védte, ezt 1-3-1nél vettem ki, majd jött a Library 3 ghost :!: ellenállásával. Kis tupírozás, majd 1-4-2nél a titánok. A Random relicem - szokásomhoz illően - Resist csizma volt, hagytam is ott rohadni. Az utopia is remek volt, kaptam Thunder Helmetet és pénzes zsákot. Majd mentem haza wisdomért (University) majd mágiákat tanulni. Sajnos bejött a luck, jó lett volna a fire, mert volt Berserk (de nem lett volna annyi XP-m, hogy akár adv.-ra gyúrjam, szóval nem nagy érvágés). Prayer, Berserk, és végül Chain. Titi is bement középre 4. hét 5. napján talán, majd én is siettem be, s az 5. héten megütköztünk.

Drakon - 20-23-13-15 lvl 17, 145 mana

8 Chaos Hydra, 18 Wyvern M., 26 Mighty G., 34 G. Basiliskus, 58 Dragon Fly, 101 Lizard Warrior, 407 Skeleton.

Krellion - 24-18-12-10 lvl 19 260 mana

8 Titán, 19 Naga Q., 24 M. Genie, 38 Archmage, 53 Iron Golem, 76 O. Gargoyle, 265 M. Gremlin.

Titi csontokra gyúrt, ami jó ötletnek tűnt, de az első körben levettem 150-et, mert teli nyíllal tudtam lőni (rossz helyre állt). A +2 to allt elfelejtettem feltenni (MSN-ezés...), de a Tacticnak hála, fel tudtam állni és bevédeni az íjászokat. Artifactokban volt még 30% archerym, ami összességében 80% volt skillel együtt. Ezt kegyetlenül kihasználtm, voltaképp a Titán + chain kombó intézte el Titit. Titi mass hasteval nyitott a 1. kör végén, és elkezdte a bástyákat ütni. Jól állták a sarat a fiúk, a Naga visszaütésből 9 Wyvernt vett le (amíg ő 2 nagát). Én nyomtam egy chaint az 1. kör végén, így nem a teljes csapat esett nekem (2 hydra lejött és 4 gorgon is). Újabb chain és az íjászok percei következtek. 2. kör elején kaptam egy chaint a nyakamba, 2 titán hullott... (miután mondta Titi, hogy nincs semmi értelmes spellje :D ) Majd Resuval operáltak a mocsárlakók, de szép lassan elfogytak.

Köszönöm a meccset Titinek, igazából nem rajta múlt, ez a map, ezzel a leosztással nekem kedvezett. Relicem tulajdonképpen nem volt, míg neki DSA, és azt a kevés értelmes artit amim volt, a pálya különböző szegleteiből kellett összeszedni, és a merchantből is 4-5-t.

Gratulálok Ssth-nak, személyében új OB bajnokot ünnepelhetünk, és sajnálom Titit, hogy nem jött össze neki, talán a köv. idényben.

Üdv

Csizu

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2008 dec. 28 vas., 21:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 21:19 

Grat Csizu!
Th-nak és Titinek is. Megérdemlik azért ők is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 21:54 
Heroes Team

Sziasztok!

Eredmények frissítve. :) A 3. csoportból már csak a Warrior - Laca mérkőzés van hátra.
2. csoportból: Teki - Tier, Boti - Teki.

1. csoport: körbeverés mékrőzései.

1. Bogpista-Sorceress
2. Jou-Süni
3. Sorceress-Jou
4. Süni-Bogpista
5. Bogpista-Jou
6. Süni-Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 28 vas., 23:22 
Heroes Team

Mihelyst megkaptam a megfelelő mapot Lacától vagy NG-től, kilinkelem ide a fórumra, addig türelmeteket kérem.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 10:54 

Sziasztok!

Először is gratulálok Ssth-nak az új BAJNOKnak! Másodjára Csizunak amiért győzedelmeskedett ellenem.
A map első napján megvolt a taktikám. Volt leadership, így tudtam hogy csontvázakra kell gyúrnom. A második héten megjött Sandro papa, a végére egészen lvl12-re gyúrtam fel. A terv hibája mindössze annyi volt, hogy az épületeim minimumosak voltak, így csok csontvázat nem sikült összeszednem, a végére 415 lett. Az első héten nagyon béna voltam, buktam pár lényt is, meg a hőseimmel össze-vissza mászkáltam. A következő hetekben összekaptam magamat, és normálisan játszottam. A random lvl7 lények igazán szemetek voltak: ark angyal és gold dragon. Így nem tudtam leverni őket a harmadik héten, mivel még wisdomom se volt. A végére lett chain és resu (Alamartól) meg berserk aminek semmi hasznát sem vehettem. A tactic nem jött be nekem, így tudtam hogy az első körben agyaggalamb lövészet lesz tower módra, és a célpontok a mocsári parasztok és a csontváz lesz. Az első kör után erősen megfogyatkoztam, aztán mentem előre és ütöttem a lényeit. Offense hiányában akkorát ütöttem mint egy lány. A csata meglehetősen sima volt, a tower győzedelmeskedett. A map összességében nem kedvezett nekem, de azért jó game volt, köszi Csizu :)

Gratulálok mégegyszer Ssth-nak a bajnoki címhez!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 18:48 

Gratula Ssth-nak a bajnoki címhez(én Titinek szurkoltam inkább,őt picit jobban ismerem :P )!Warriorral végre lejátszottuk az elmaradt meccset.
Dungi vs dungi
Dace vs Jeddite(nem tudom ilyenkor mi az eljárás,mivel tiltott főhős,de ennek ellenére nyertem... :roll: )
Kezdőhős Dace lett,mivel nem jött értelmesebb(esetleg Jaegar a mysticysmes,de csak 7.nek jött),így ő lett a főhős(alap tactic).Első hét csövezés volt,kénbánya előtt beholder,fuhh...Deemerrel elfoglaltam.Semmi lvl1em nem maradt a bányafoglalások után.Krisi bánya előtt grandok,ezt csak 1 reddel mertem elfoglalni droiddal,igaz az is majdnem meghalt.Aranybánya előtt magic elemental,erősek voltak azok is.Térkapu előtt nemtom már mivolt,mantikat buktam a +2mana artinál.Jött offense,earth,air.Lánc már hosszú volt,a végén el se ért a főheromig.Expert earthal simán kinyírtam mindent.Először quest,majd küklopszok védték a lionshieldet,ki is szedtem(lehet fordítva volt).Aztán black orb volt 42 naga queen mögött,azok is megvoltak veszteség nélkül.Aztán 67 fa,ugyanannyi gold golem,majd elindultam lefelé.Viszont elnéztem,mert a quest nem azt kérte ugye amit felszedtem...Így vissza,megöltem a 80 goldgolemet,majd végre kimászott Jeddite.Sárkány se volt nála,csak a beholderek meg meduzák voltak upgradelve,nálam a beholder nem.Slowwal kezdtem,erre ő is slowolt a exp haste helyett...Defenselgetések,majd kövi körben haste,lerohanás.Szinte semmije nem maradt.Aztán legyőztem.Ennyi.
Bye,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 29 hétf., 21:05 
Heroes Team

Azt kérném Tőletek, hogy a következő évi online heroes versenyek (Online Kupa, Online Bajnokság, Budapest Bajnokság, Tábor) térképeihez adjatok pár tanácsot. Mit szeretnétek másképp, mi legyen / ne legyen még benne stb. Igyekszem új mapokat is betenni minden versenyen és picit más szemszögből gyártani a mapokat. De szívesen olvasnék nem(csak) olyan hozzászólásokat, hogy "Tegyük már be a +5 és +6 to allt, mert az olyan jó", hanem építő jellegű, akár a térkép struktúráját is meghatározó (Pl.: open map, vagy inkább Closed, középen legyen utopia vagy 2 relic, több küldetésarti, milyen artikat tiltsunk stb).

Persze ha valakinek van új mapja, vagy saját maga készített és RoE, akkor küldje el, és meglesem :)

Várom a hozzászólásotokat!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 30 kedd, 8:39 

Sziasztok!

Először is gratulálok Ssth-nak a győzelemhez, másodszor pedig köszönöm Csizunak, KTibszának, és mindenkinek, aki segített, hogy ez az idény is létrejöhessen. Jó volt játszani.
No, és harmadszor, de nem utoljára: BUÉK a Heroes Családnak! :wink: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 30 kedd, 9:09 

Hellotok!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a gratulációkat! Ez volt az eddigi legszorosabb OB évad, márami az első csoportot illeti. Szóval külön öröm, hogy ilyen szoros versenyben sikerült győznöm.
Valamint szeretném kiemelni azt, hogy mindenki lejátszotta idén a meccseit; amit azért tartok fontosnak, mert például Sorcy a nagy költözés közepette is szakított időt és mint mondta, sokszor pakolta a dolgokat a lakásban, amíg az ellen lépett. Meg is látszott, én és Csizu is most vertük meg először :D :P Külön köszönet tényleg mindenkinek aki az éjjeli műszakok után vagy a költözések és egyéb gondjai közepette mégis becsülte annyira a társaságot, hogy végigszenvedjen egy 4-5 órás heroes meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 30 kedd, 10:48 

Gratula TH, szép teljesítmény a legjobbak között elsőnek lenni :)

Én még adós vagyok egy reporttal

Sorceress Galthran Necro vs Süni Christian Castle

Első nap nem kaptam jó hősöket, maradt a balliszta speckós, szokásához híven a balliszta skillje fejlődött legutoljára...Első héten nem ment jól, ahhoz képest h 3 meccset vívtam ezen a pályán, abszolút nem származott belőle előnyöm.De angel plusz castle meglett, és az vígasztalt, h az alvilági váram castle. A terveim szerint 2.héten főhősnél marad 1 angyal egy navigation skillel rendelkező csöves pedig 2 angyallal kivesz mindent a vízről. Ez meg is történt, még egy küldiartit is beváltottam 15k xp-ért, air és water magicben bíztam ezúttal.
1.2.6nál bevertem a 11 hidrát 3 angyallal a szandálért, majd 3 nappal később a sima macikat a gladiusért. A library előtt is hasonló erősségű lény állt... Artik közül kiemelkedik a vízen talált víz gömb :D , amivel 795öt ütött a végén az ice bolt.
1.4.1nél arkokkal a titánokat elintéztem,majd az utópia előtt 35 chaos hidra állt :) , utópia 1 es természetesen, sokat nem értem vele, talán TC lehetett a relik.
Ekkor már full sereggel toltam (de nem vettem be a térfelemen lévő sátort), majd némi kergetőzés után, a 2.hónap előtt bevettem Sorcy fővárát, és szépen bent is maradtam.
Kivettem a seregéből a dragont meg a lovast, neh bevegye droiddal :P , én pedig hősláncon kihoztam a saját seregemet 2.1.1nél, azonban megtámadtam véletlenül az egyik droidját az új populációval (nem szándékosan, kb éjfélkor történhetett) 20 perc beszélgetés után leléphettem pénzért.
Visszatértünk mindketten a mocsaras vidékre, csak ő kivette a libraryt, én nem (golden bow is lett volna)
Galthran
Christian
Első körben Sorcy shielddel kezdett, amit én el akartam tüntetni dispellel, hát nem sikerült :D , na itt már éreztem gond lesz, 2.körben átvette az irányítást, a csontok levágták a 3200 hp-val rendelkező pikásaimat egy ütésből, ezután nem igazán tudtam úrrá lenni a helyzeten, az íjászaim blokkolva, a crusader megkapta ami jár a dread knight-tól, így nem sokan maradtunk, és ráadásul nagyon bizonytalanok voltunk fél 1kor :D
A csontok a legvégén szembekerültek az arkkal, és itt a vége...
1 heti populáció előnyöm volt, plusz dupla vár, és kivettem az utópiát, mégis szívtam 8)

Köszi a meccset Sorcy , Grat !!!

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 30 kedd, 14:49 

Hello,

most láttam hogy a Dreegar elleni meccset nekem adták a szervezők, amit igazságtalannak tartok vele szemben, mert egyszer megpróbáltuk lejátszani a meccset de akkor valamiért nem látta egymást a két gép, még Dragon is besegített úgy hogy ő hostolt de nem működött és akkor megbeszéltük hogy lejátszuk máskor a gémet.
Bár nekem nem sokat számít a helyezésben az a játék de neki még jól jöhet ha lejátszuk a partit és esetleg ő nyer.
Szerintem még ne írjátok be azt a játékot, annyi halasztás még belefér a menetrendbe.

Üdv és Boldog Új Évet minden híróz rajongónak!

Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 dec. 30 kedd, 20:30 
Heroes Team

Rendben, mivel te kéred. :) De végülis neki is mind1, mert ki nem eshet. De lejátszhatjátok.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]