Sziasztok!
Two islands, two kingdoms OB
Titi (Rampart, Jabarkas) vs Bozsó (Stronghold, Tyraxor) 3-0
Ez egy nagyon izgalmas végkifejletű parti volt
Az első héten mindent megcsináltam amit szerettem volna, castle+unikornis simán meglett, így az új héten gyorsan tudtam haladni. A lvl-5ös lény ami a kaput védte zealot volt, így erőt kellett gyűjtenem mire megütöm. A 2. hét középen aztán le is vertem őket, minimális veszteséggel. A hatodik napon még csak 4 kristályom volt, 16-ot kellett valahogyan összeguberálni a sárkányhoz

A törpekincstár minimumos volt, de azért abból is kaptam egy keveset. A maradékot kis szerencsével sikerült összeszednem, így a hetedik napra pont meglett a sárkány amin igen meglepődtem, ezt csodának könyveltem el

A taktikám egyértelmű volt már a pálya kezdetekor, erről azonban nem írok többet, nem szeretnék tippeket adni másoknak; utóbb kiderült ezen múlott a győzelmem. A 3. héten már a föld alatt mászkáltam és kivettem két relicet is. Sentinel's Shield és Titan's Gladius voltak ezek, nem panaszkodtam, (Bozsó egyet vett ki, a +4 allt

) mikor felvettem a kardot, jött Bozsó és megütköztünk... A csata 136-nál esett meg.
Nekem nem volt nagyon sok pénzem hogy kivegyem az embereimet, a fele meg otthon maradt, így kicsit furcsa sereggel vártam a harcot
Tyraxor 14-8-10-7 sereg: 3 akciós maci, 1 sima medve, 14 madár, 34 chief, 31 farkas, 36 hobgoblin, 5 ogre magi + 1 ágyú
Jabarkas 20-15-9-9 sereg: 2 green, 9 war uni, 31 grand elf, 12+1 pikeman, 7 archer, 2 griff
A csata előtt magamnak semmi esélyt sem adtam, tekintve hogy az ellenfélnél dupla annyi ember van. Nem tudom hogyan tudott ancient macit építeni Bozsó, gratulálok neki, szép teljesítmény. Expert tactic-kal bevédte az íjászokat, és tekintve hogy a seregemmel nem igazán akartam közelmenni bajban éreztem magamat. A madárral megütötte az elfeket maradt 14, egy ütős stackom kilőve. Azonban egy halvány reménysugár megcsillant előttem, egyetlen esélyem volt a győzelemre, amit ki is használtam, a jó taktikámnak köszönhetően (amit elterveztem a pálya kezdetekor); ennek az egy dolognak köszönhetően nyertem, ha ez nincs levernek két kör alatt. Ha nem húzok sárkányt akkor is végem van, tekintve hogy feláll a félpályára és expert slow és vége, de a sárkány miatt ez nem ment. Jól döntöttem mikor harcoltam a sárkányért. A főcsatában Bozsó szürke macija kétszer kapott morált és egyszer luckot, nekem az egyszarvúak gondolták úgy hogy kétszer lépnek egyszer

A végén hatalmas sakkozás ment, azonban egy dolog a javamra döntött. Megmaradt 3 uni, 1 dragon, 2 elf és a castle-s lények. Régen nem volt ilyen jó csatám, az elején esélytelennek gondoltam magamat, a végére meg győzelem lett belőle
Gratula Bozsónak, nagyon jól játszott! Köszi a meccset!
Üdv, Titi
ui: azért nem írom le hogy minek köszönhetem a győzelmemet, mert szerintem a pályán ez a kulcs, mindenki jöjjön rá maga