Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 22 szomb., 19:37 

Sziasztok!

OB csoportmeccs:
Plagued Land

Bogpista (Stronghold - Alkin) vs. Ssth (Rampart - Alagar)

Alkin jött az elején, kineveztem. A két battlemage meg bakelit helyett. Mindenképpen harcost akartam. Th a magicban bízott. Bakelit elindult a másik vár elfoglalására (szintén Stronghold), én a bányákkal kezdtem + a shipwreck. Ez rizikós, mert ha maxos, akár bukhattam is volna gyorsan. De nem az volt, így haladtam felfelé. Mivel nem volt mage guild, így droidot nem indíthattam felfedezőbe. TH-nak jött kettő is, igaz az egyik Broghild könyv nélkül jött. De Styg mélyen bemerészkedett a terültemre. Csak 121-nél indítottam droidot Melodia személyében. Styget elzavartam, Melodia mélyen benyomult, 1 lépés híján nem érte el TH second várát. Pech. 2 hőst kellett bevetnie, mire elzavarta. De sikerült neki. Én felhúztam minden lénynövelőt, nem volt szükség szürkére az elején. Mentem le a föld alá, elhoztam a Quest artit, majd futottam a gólemgyárba, így végre könyvem is lett Elértem a fát, a föld expert lett. Jött archery (+2 arti) + artillery. Ezután mentem ismét felfelé, tomb+medusa store, a tombot is medusák őrizték, ott volt, hogy minden lényemet megdermesztették De elfogyott a manám, így kitérőt kellett tennem a dreadek előtt. Itt az időm is letelt 1 csomó mozgáspont bennmaradt. Másnap meglett a Dread, mentem a törp bánya felé. Közbe TH jött oldalt a másik oldalon. Kellett a láncommal törődni, mivel volt tactic, nem volt vészes az elfutás. Pont beültem a várba 137-nél, ekkor TH jött, de 2 lépéssel nem ért el. Benn akart ütni a várba, hogy ne tudjam lerohanni, és lavarázsolhat. De nem sikerült neki, mert nem ért el. Az első nap kivettem még amit lehetett, ami még nem red rush (konkrétan az ogrékat is kivettem) és megtámadtam a druidát a váram előtt.

Alkin: 11 13 6 8 - 80 mana lvl14
15 TB 5 behi, 9 küki, 40 OrcChief. 20 OM, 138 HG, 55 Wolf Raider

Alagar: 5 13 13 15 - 300 mana lvl 15
22 GE, 42törp, 15 fa 7 WUni, 47 centaur 25 pegasi, 1 centaur

Erős lényfölényem volt, meg expert tacticom. Sajnos volt 1 szakadék középen, de azért fel tudtam állni viszonylag jól. Mivel mass hastém nem volt, így mass slowwal kezdtem, amit a fák resistáltak. Az Unikornból 3 maradt, az elfből 5, az egy centaur is meghalt, az 5 behi verte le. :) A kutya viszont megvakult. Az orc már nem lőtt, jött a mass haste TH részéről. A madár is megvakult 1 morál után... Az orkokat ütötte th, ezután lőtt a ballista is két keményet. A küki kapott 1 villámot, maradt 3 én mass slow, de a törp resistálta. Az uni és a centaur feküdt, TH kezdte a kört a 9-es speedű törppel Villám a maciba és ütötte, de 2 maradt még és innen nem kegyelmeztünk senkinek, a kutyát is meggyógyítottam vakságából. Ennek örömére morált is kapott. A végén az orkom lőtte le az árván maradt 1 elfet.

Jó meccs volt, a sok lényem miatt TH-nak nem volt esélye, mivel a lvl4-es varija a frenzy és a clone voltak. Kösz a meccset, valószínüleg az idei bajnok bajszát húztam meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 23 vas., 22:48 

Dragon ellen megkezdtük a Plagued landon,de 1 2 5 nél el kellett mennie.Holnap(ha minden igaz) lejáccuk.Rosszul állok de nem adom fel. :) Medieval még nemigazán jelentkezett,Warriort megkérdeztem,de nem mondott időpontot(bár a mi körünk még úgyis odébb van :P ).stalkR az nem játszik... :shock: Ennyit akartam mondani.
üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ob meccs
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 23 vas., 23:14 

Hahó!

Pista leírt kb minden lényegeset, csak pár dologgal egészíteném ki a részemről. Főhösnek nemigazán jött senki, pedig 7 hőst is vettem. Ezért maradtam a néger mellett. Lehetett haladni vele, mert az ice bolt ütött rendesen. Nem jött se log se semmi, szóval kicsit lassú volt. Aztán 1-2-1 master genie a refuból. Na mondom végre tudok majd haladni de nem így történt. Ezentúl kétszer is meggondolom, hogy megvegyem-e azokat a szemeteket. Kicsinálták a fél seregemet. Volt hogy majdnem sírtam, hogy ilyesmi nem lehetséges. T-birdek ellen a genie kezd, elnyomok egy spellt az unicornisra... na mi az? Frenzy, jön a T-bird pont eléri 1 uni meg is hal. Következő csata power lichek ellen. Genie jön frenzy az unicornisra, majd a power lichek leszednek mégegyet... Majd nekimegyek a Dread knightoknak. Mondom ilyen hülyeséget úgyse fog többet varázsolni. Erre nézem rögtön az unicornisra megint frenzy. Még szerencse, hogy csak egyet buktam, de annyira berágtam hogy elnyomtam a sarira is. Erre persze rátett arra is egy frenzyt ennek hála mind a 3 meg is halt pár double damage keretein belül...
Felhúztam a lvl4-es tornyot, erre frenzyt adott, mire idegileg kezdtem kikészülni, szóval átmentem gyors Pistához, ahol jó lvl4-es spell és 3-3 Sari meg Unicornis hiánya miatt elég könnyen kikaptam...

Gratula Pistának jól tolta, köszönöm a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 23 vas., 23:47 

Aki megveri a Th-t mégegyszer fizetek neki egy sört :) Ha Bozsó akkor egy vodka narancsot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 7:12 

minden tőlem telhetőt megteszek Titi... :wink:

de az csak akkor jó Neked, ha engem megversz... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 10:25 

titi írta:
Aki megveri a Th-t mégegyszer fizetek neki egy sört :) Ha Bozsó akkor egy vodka narancsot :)

Ha Bozsót, akkor mi jár?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 11:31 

Sorcy: ezen még nem gondolkoztam el, neki nincs a fején vérdíj egyelőre :)

Bozsó: igen, nekem meg kell nyernem a maradék két meccsemet csak akkor jó, de abból indulok ki hogy akkor már csak rajtam múljon a dolog :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 11:53 

Akkor vérdíj nélkül:

Plagued Land

Bozso (Nekró - Galthran) vs. Sorceress (Stronghold - Krellion)

Krinolinon kívül Terek jött volna. Szegény párát már nagyon utálom, és amikor Krinó megkapta első nap a logot nem volt kétséges, hogy ki lesz a góré.
Nem kapkodtam, gyűjtögető életmódot folytattam. Meg kellett harcolni gyorsan az elején Bozsó droidjaival, sikerült nyerni mindkét csatát, némi goblin hullás árán. Így elég szépen be tudtam gyalogolni a terepére, majdnem a főváráig. 1.1.7-re lett questarti is (beváltva)
1.3.1-re már szinte mindent kiszedtem a dredeken kívül, de mivel nem voltak túl gazdagok a kincstárak, amiket ki lehetett fosztogatni, még vártam kicsit a középre nyomulással (itt már hihetetlen kigyúrt attackkal rendelkezett Krinolin, és még def is volt). Másrészt láttam Galthrant, ahogy szeli a felfedezett részeket, gondoltam majd jól elkapom útközben.
Pechemre 1.3.6 körül 4 lépésen mult, hogy elérjem. Így kergetőzés helyett (láttam, hogy csizma+log lehet, mert csontokkal is végigment a fél pályán) inkább kiszedtem a nyakláncot. Kisebb veszteségek voltak, 1 madár, 4-5 ogre és tizenvalahány ork. De semmi értelmes spellem nem volt, ha lett volna powerem sem volt, csak magic arrow. Szal azért nem voltam elégedetlen.
Ezután hazamentem spellt tanulni + dredet ütni, + ezmegaz, mert Galthrankergetésnek nem volt értelme.
Dredek mögött volt még +6os kard, így 26os attack lett főcsatára :) Léptem 4 szintet, vagy 5-öt, hogy legyen expert föld, aztán már ott is volt Bozsó pillanat alatt.
Főcsata kicsit egyoldalúra sikerült, ami kicsit a szerencsén, vagy inkább Bozsó unluckján múlt.
Nagyot ütött Bozsó, de a majd 900 csont senkit sem tudott végül megütni, pedig próbálkoztak volna. Mikorra alig maradtak, nálam pedig a kutyukon és 3 macin kívül állt a full sereg Bozsó feladta.
Eseménydús, jó kis meccs volt, nekem legalábbis tetszett. Köszi a gamét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 14:36 

titi írta:

Én megvertem szűk 1 hónapja randomon, toplistára is felkerült.
Kérdem én: akkor nekem mi jár? :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 17:25 
Heroes Team

titi írta:

Akkor szurkolj majd a kovetkező meccsemen! 8)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 19:55 

Plagued land
Dragon vs. Kisdacide
Inferno vs. Necro
Ignatius vs. Sandro
Nagyon unlucky voltam ezen a meccsen.Meg el is csesztem pár dolgot.Kezdőhős Sandro,jobb hős nem jött,ezzel mentem.5.nap meglett a 2.vár,tower.Most lassabb voltam,mint a múltkor,meg lots upg harpy ellen bebuktam xsi-t meg 3 licset,ekkor kezdtem mérges lenni...Jött Dragon egy droidja,levertem.Nem volt vmi sok csontim,de mit is várhatok advanced necromancytól,nem israval megyek.Délnek mentem.Közbe elküldtem felderítőnek valeska-t,mint később kiderült jól tettem.Sandronak nem jött water,ezért inkább nem iceboltoztam,jó volt a magicarrow.Bejelentette Dragon,hogy ark jött a refuba.Királyság.Meg log is jött neki.3.héten jött és elfoglalta a toweremet.Ja és animate TERMÉSZETESEN MEGINT NEM JÖTT. :evil: Aztán 3 blackkel képtelen voltam kinyírni 3 efreetet+ignatiust.Itt már majdnem kinyögtem hogy feladom.De nem adtam fel,mindent egy lapra téve megindultam az ellenfél felé alul.Csatárláncot csináltam,nem sok lényem volt de nekem már olyan mindegy volt...Mana feltölt,megérkeztem az ellen toweréhez.Ekkor mondta Dragon h bebukta az arkot ignivel együtt...Mondom ez nagyon IKSZDÉ,erre aszondja kuss,na jó...Nem haragudtam rá,inkább röhögtem tovább...Bocsi. :P Eléggé meglepett,önbizalmam továbbra se lett,mivel újravásárolta úgyhogy ez nem osztott nem szorzott...Sőt!Aznapra oda se ért volna,lehet elfoglalhatom az infernoját,vagy towerjét.De ez nem történt meg,sztem így is kikaptam volna.A vár előtt megtámadott.Ignatius:7 7 2 5 Sandro:4 0 6 8, 3 devil 5 efreet sultan 12 pit fiend 16 horned demon 3 kutya 50 gog 30 imp vs. 3 bone 2 black 4 lich 19 lord 2 wight 0 zombi 230 csonti.Magic arrowot lőttem a gogra(death ripplet kellett volna :o ),de resistelte.Mondom az isten megáldja ezt a resistet a meccsen már 4edjére.Sebaj,waitelgetések után óvatosan mozogtam előre.Devilre haste,efreettel kirepülnek,ütnek,vissza.Kira.Death rippleztam,jót ütött,icebolt se volt rossz sorceryvel,de nem játszottam vele mert ha mégegyszer resistel széttöröm az egeret...De a gog egyszer így is resistet kapott a ripplénél...Mind1.Jó lett volna még egy golden bow meg vagy 15 lich mert egybe volt az egész sereg. :twisted: De túl sok a ha.Először a vámpír,black meg a bone hullott földre,aztán a 2 wight.( :) )Jöttek a csontik,és lichek.The end.Lehet hogyha nem támadok a death ripplevel elintéztem volna a sereg jó részét,de ez is HA.
Álmodoz6ok a feljutásról,már úgyse fogok.Ez sz@r meccs volt számomra.
üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 20:09 
Heroes Team

Üdv!

Kisdacide jól leírta a beszámolót, sok hibát vétettem viszont, elégedetlen voltam a teljesítményemmel. A pálya mákban nem szenvedett hiányt, minden volt amit akartam, és Ignatius ismét bizonyította, hogy az infernosok egyik legjobb hőse. Azért egy kis pontosítás. Nem buktam be a hősömet, menekültem, csak egy kis lendületet akartam adni a főcsata előtt, hátha elbízod magad... :) Egy gnoll volt nállam azzal jöttem el... :) Az ark a főcsatára már nem volt nállam, mert elég messze volt egy droidnál menekülés előtt, az 1 perc alatt összedobott ellenmegsemmisítési terv idő hiányában majdnem elrontódott, kör végén 2 másodpercem maradt.

Kb. ennyi, thnx a meccset!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 20:53 
Heroes Team

Mindenki sír, hogy a Plagued Land c. mapon nem jött Animate. Szerintetek miért van az, h senkinek sem jön be? :) Talán azért, mert ki van tiltva ... :?
Dragon, a nálam szó az 1 db "l"-betű s nem kettő. Sokszor írtad már és szúrja a szemem, ne haragudj érte.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 21:34 
Heroes Team

Csizu írta:
Mindenki sír, hogy a Plagued Land c. mapon nem jött Animate. Szerintetek miért van az, h senkinek sem jön be? :) Talán azért, mert ki van tiltva ... :?
Dragon, a nálam szó az 1 db "l"-betű s nem kettő. Sokszor írtad már és szúrja a szemem, ne haragudj érte.

Üdv

Csizu

Üdv!

Rendben, majd megpróbálom ezt nem elfelejteni. :oops: Mostanában a muszájra szoktam inkább rá, de ok megpróbálok figyelni... :oops:

Üdv!

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 24 hétf., 22:26 

Szeretnék pontosítani:
A Plagued Land nevű mapon a várakban nem lehet animate, de van a pályán 2 darab 3.szintű varit adó shrine ahol bizony bejöhet :)
Dragon:
Azt nem írtad le, hogy első héten efreet citadel-t sikerült építened :D
Ha küldessz mail-t, a toplistára is felkerül az eredmény, egyébként pedig NEM.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 25 kedd, 17:57 

Idézet:
Azt nem írtad le, hogy első héten efreet citadel-t sikerült építened

:shock:
Nekem azt mondta devil castle... :shock:
Vagy csak viccelsz Süni? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 25 kedd, 18:50 

Én nem viccelek, nekem ezt írta még vasárnap amikor meccseltetek.

Mégegyszer hangsúlyozom: aki nem hajlandó megdobni egy nyamvadt e-mail-lel, annak nem lesz felírva az eredménye a toplistára.
Sőt, ha OB-n kívül is van alkalom amikor összejön egy parti, tessék elküldeni hogy ki nyert, mivel azért vezetem a toplistát, hogy felkerüljenek rá ezek az összecsapások, nem másért.
Nem fogom keresgetni a fórumon, vagy az Online részen az eredményeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 25 kedd, 19:07 
Heroes Team

Istenem Kici, megmondtam, hogy hibáztam egy csomót, igen efreet meg cita lett csak és mivan akkor... Castlera esélyem sem volt, rossz fele mentem el, meg a resik előtt sok lövős állt, amit kis nudli lvl 1-2-kel nem fogok megcsapni... Másrészt vannak hátrányai annak, hogy az ember a meccs előtt néz meg egy térképet alaposan, ha tudom, hogy ennyire szegény, valszeg nem ezzel a felállással tolom. Na mind1. Hülyeségeket meg ne mondjál már Kici, olyanokat mondassz, hogy tényleg hihetetlen... Fizikai képtelenség ezen a mappon a devil + castle 1. héten, mondtam 2. héten lett... :?

Üdv!

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 25 kedd, 19:16 

na akkor én is írok...

1. csoport, 5. kör

Plagued Land

Bozso (Necro - Galthran lvl15 16/15/9/8 80 manna)

vs

Sorcy (Stronghold - Krellion lvl18 26/16/9/9 90 manna)

Hát sok jót ettől a maptól sem vártam, mivel eddig egyszer játszottam rajta, még a VIII. BB-n NG ellen és buktam is annak rendje és módja szerint. Akkor én voltam Stronghold és ő Necro...
Sajna csak a felállás és az ellenfél változott, az eredmény nem sokat...

Egyszer teszteltem a mapot, tudtam hogy sárkányt semmiképp sem húzok első héten, viszont minden más meglett, elsőre jött Galthran, így nem volt kérdés ki lesz a góré. Második nap rögtön megtámadtam a shipwrecket és hát, maxos volt...nagy csatában és a 90 csontnak hála lezúztam és kaptam 5ezret, és csizmát, valamint jött logistic is...ezt bíztató kezdetnek vettem, úgyhogy mentem tovább. Bevettem a bányákat, második várat, majd amikor felhúztam a black knight-ot, hazamenekültem és felkaptam őket. Majd irány a föld alá, de nem váltottam artit, helyette inkább vele gyűjtöttem a csontokat, ami jól is működött...

1.4.1-re terveztem a nyaklánc kiszedését, de 1.3.5-nél Sorcy megelőzött, így már nem volt értelme sietnem. Kiszedtem a dreadek mögül a cuccokat (+4 és +5 attack meg vmi ratyi dolog...), bevertem az összes imp cache-t, törpe kincstárat és elhagyatott bányát. A másik várból hoztam 60 impet és amit csak tudtam átalakítottam csontivá, így végül magabiztosan indultam át Sorcyhoz, noha attackban eléggé nagy hátrányom volt...

A seregek:
5ghost, 14 dread, 28 vampire, 870 csont
vs
7 maci, 14 küki, 20madár, 29 ogre 53 orc 63 kutya, 161 goblin

A főcsata, ahogy Sorcy mondta, eléggé egyoldalúra sikeredett...Igazából azóta is tanácstalan vagyok, mit tehettem volna másként...Sorcy a taktik segítségével úgy helyezkedett hogy exp haste-el sem ért el senkit sem a csontváz, így arra gondoltam, hogy a kör végén, amikor jön a ghost, elnyomom a hastet és átrongyolok...tartottam az expert slow-tól, ezért vártam. Sorcy azonban előtt egy villámot a lichekre, akik csúnyán megszedték a farkaslovasokat, ráadásul ekkor következett nálam a dread knight...Csak egy bökkenő volt...ha elnyomom a hastet, már akkor is a dreaddel lépnem kell és utána jön nála a maci és a madár, nálam pedig már deffeltek a csontok... Ezért a haste után defendeltem, mivel féltettem a lovasokat...Ekkor jött Sorcy a macival és madarakkal (defense), majd nálam jött a vampire és a ghost...Itt már nem emléxem mit léptem, ha jól emléxem a madarat akartam leszedni, hogy a ghost, vampire, dread knight támadása után is nálam legyen a lépés lehetősége a csontokkal. De úgy rémlik hogy a ghost speckójában bíztam, kockáztattam és nekimentem vele a maciknak...Kétszer ütöttem (1. kör vége, 2. kör eleje) bízva a speckóban de nem jött sajna, de azért a dreadek és a vampire-ok megszedték a macikat, a csont viszont így sem ért el senkit, odavinni ütés nélkül meg nem akartam...Amikor aztán jött a madár Sorcynál, kaptam is a slowt a nyakamba, a csontok maradtak a helyükön, ráadásul következő kört is Sorcy kezdte, jött a Quicksand, ami betette a kaput. Mire szóhoz jutottam, már csak a csontok maradtak...Nyomtam a haste-t, és meg akartam ütni a macit (0,8-2,7k sebzést írt ki) de sajna Sorcy jól helyezkedett, így éppen beleragadtam a homokba, és amit nem tudtam eddig, hogy nem csak nem halad tovább az egység, de még csak nem is üt, hiába voltam már a macik mellett...Szóval ott álltak a csontok céltábla gyanánt...újabb slow, megint Sorcy jött mindenkivel, majd a maradék 500 csont próbált újra ütni, de ismét beragadtam...Ekkor (magamban) hatalmas káromkodások közepette gratuláltam Sorcynak és feladtam a kilátástalan harcot...

na hát dióhéjban ennyi:)

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 nov. 29 szomb., 12:15 

Sziasztok!

Two islands, two kingdoms OB

Titi (Rampart, Jabarkas) vs Bozsó (Stronghold, Tyraxor) 3-0

Ez egy nagyon izgalmas végkifejletű parti volt :)
Az első héten mindent megcsináltam amit szerettem volna, castle+unikornis simán meglett, így az új héten gyorsan tudtam haladni. A lvl-5ös lény ami a kaput védte zealot volt, így erőt kellett gyűjtenem mire megütöm. A 2. hét középen aztán le is vertem őket, minimális veszteséggel. A hatodik napon még csak 4 kristályom volt, 16-ot kellett valahogyan összeguberálni a sárkányhoz :) A törpekincstár minimumos volt, de azért abból is kaptam egy keveset. A maradékot kis szerencsével sikerült összeszednem, így a hetedik napra pont meglett a sárkány amin igen meglepődtem, ezt csodának könyveltem el :) A taktikám egyértelmű volt már a pálya kezdetekor, erről azonban nem írok többet, nem szeretnék tippeket adni másoknak; utóbb kiderült ezen múlott a győzelmem. A 3. héten már a föld alatt mászkáltam és kivettem két relicet is. Sentinel's Shield és Titan's Gladius voltak ezek, nem panaszkodtam, (Bozsó egyet vett ki, a +4 allt 8) ) mikor felvettem a kardot, jött Bozsó és megütköztünk... A csata 136-nál esett meg.
Nekem nem volt nagyon sok pénzem hogy kivegyem az embereimet, a fele meg otthon maradt, így kicsit furcsa sereggel vártam a harcot :)

Tyraxor 14-8-10-7 sereg: 3 akciós maci, 1 sima medve, 14 madár, 34 chief, 31 farkas, 36 hobgoblin, 5 ogre magi + 1 ágyú

Jabarkas 20-15-9-9 sereg: 2 green, 9 war uni, 31 grand elf, 12+1 pikeman, 7 archer, 2 griff

A csata előtt magamnak semmi esélyt sem adtam, tekintve hogy az ellenfélnél dupla annyi ember van. Nem tudom hogyan tudott ancient macit építeni Bozsó, gratulálok neki, szép teljesítmény. Expert tactic-kal bevédte az íjászokat, és tekintve hogy a seregemmel nem igazán akartam közelmenni bajban éreztem magamat. A madárral megütötte az elfeket maradt 14, egy ütős stackom kilőve. Azonban egy halvány reménysugár megcsillant előttem, egyetlen esélyem volt a győzelemre, amit ki is használtam, a jó taktikámnak köszönhetően (amit elterveztem a pálya kezdetekor); ennek az egy dolognak köszönhetően nyertem, ha ez nincs levernek két kör alatt. Ha nem húzok sárkányt akkor is végem van, tekintve hogy feláll a félpályára és expert slow és vége, de a sárkány miatt ez nem ment. Jól döntöttem mikor harcoltam a sárkányért. A főcsatában Bozsó szürke macija kétszer kapott morált és egyszer luckot, nekem az egyszarvúak gondolták úgy hogy kétszer lépnek egyszer :) A végén hatalmas sakkozás ment, azonban egy dolog a javamra döntött. Megmaradt 3 uni, 1 dragon, 2 elf és a castle-s lények. Régen nem volt ilyen jó csatám, az elején esélytelennek gondoltam magamat, a végére meg győzelem lett belőle :)

Gratula Bozsónak, nagyon jól játszott! Köszi a meccset!

Üdv, Titi

ui: azért nem írom le hogy minek köszönhetem a győzelmemet, mert szerintem a pályán ez a kulcs, mindenki jöjjön rá maga :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]