Andreaz írta:
Coradiel írta:
Markal, csak a kampányban elérhető. Viszont a Death Knight hozzá sem csatlakozik automatikusan, csak azok a lények amiket tud a várban is képezni.
Elősször is:
Hmm.. nos, igazad lehet... az világos mindenki számára, hogy csak kampányban elérhető, de a Death Kinght is élőholt tehát elvileg mindig csatlakoznia kéne, de valóban előfordult, hogy nem így volt.
Másodszor pedig szeretnék segítséget kérni:
Megmondom őszintén azthittem minden másodlagos képzettséget ismerek a legalapvetőbbektöl a leg kombináltabbik. Vagyis amiket nem mutat megtanulandó képzetségnek mikor kiválasztasz egy mindenfaj álltal elérhető képzetséget. Szóval odáig világos volt hogy ezeken belül vannak speciálisak, de mikor megnéztem az oldalon ezekről az ismertetőt nagyon meglepődtem.. Régen játszok ezzel a játékkal és sokmindent kitapasztaltam benne, de hogy minden fajnak van egy ilyen brutális képzetsége- amit nehéz elérni és sok hasznos dologrol lekell hozzá mondan-i azt nemgondoltam volna. Nagyon nagy újdonság volt számomra. Gondolom most sokan hülyének néznek miatta, de nembaj

Szóval csak annyit szeretznék kérdezni, hogy ezeket meglehet tanulni a 3 alapvető fajspecilizácó mellet és a "felkiáltó jel" helíébe kerül a képzettség vagy valamelyik "kérdőjelesröl" lekell mondanom?( így mindenki érti mire célzok)
Előre is köszömöm a segítséget!
Üdv
Üdv!
Ez egy nagyon komplikált dolog, először a 3 faji képzettség után van egy 4. is az ultimate fokozat. Tudtommal ezt kell elérni, ahhoz, hogy később megpályázhasd a legnagyobb faji ultimate skillt (a felkiáltó jelet). De ez trükkös, mert a 4. faji szintet csak egy varázstárggyal tudod elérni, melynek a neve Pendant of Masterity, magyar fordításban nem tudom mi. Szóval először ilyet kell szerezni, azt meg ugye nem mindegyik mappon kapja meg az ember...

Ezen felül miután megvan az ulti 4. skill, a felkiáltó jeles legfőbb képzettséghez speciálisan megvan adva mit kell felhasználni a skillek közül!

Ehhez segítséget a skillwheel nevű program adhat, amiben rákattintol a középső skillre és megmutatja mi kell hozzá. Ez letölthető innen:
http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/kepzettsegkerek_hu.zip Ebben megtalálsz mindent ami a faji ultihoz kell.
Remélem tudtam segíteni, ha valami nem világos írj!
Üdv! Dragon