Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 27 szer., 10:02 

Thanx! Igen, olvastam hogy ez a pacák egy ilyen képességel bír. Csak mintha az én H5-ömben azthiszem nincs Markal. De majd megnézem. Bár nekem Lucretia a kedvencem, de majd 2 hőssel fogok járkálni (ha lehet). :lol:

:idea: :D

Kép :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 27 szer., 11:41 

Markal, csak a kampányban elérhető. Viszont a Death Knight hozzá sem csatlakozik automatikusan, csak azok a lények amiket tud a várban is képezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 8:58 

Üdv másnál is előfordult az az eset, hogy leszedte innen a ToE 3.1 patch-t(a HU/PL verziót), kicsomagolta, majd elínditotta, viszont a telepitő nem futott végig, hanem vmi nem emberi nyelven(gondolom lengyel) lévő hibaüzis ablak közepette bezáródott?
Ezen az oldalon kivül egy másik oldalról származó ugyanilyen verziójú patch futtatásakor is ugyanez volt a probléma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 9:16 

Kai_Hiwatari írta:
Üdv másnál is előfordult az az eset, hogy leszedte innen a ToE 3.1 patch-t(a HU/PL verziót), kicsomagolta, majd elínditotta, viszont a telepitő nem futott végig, hanem vmi nem emberi nyelven(gondolom lengyel) lévő hibaüzis ablak közepette bezáródott?
Ezen az oldalon kivül egy másik oldalról származó ugyanilyen verziójú patch futtatásakor is ugyanez volt a probléma.

Végülis megoldódott, upgradelauncher rulz:)
bocsoff

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 9:51 

Coradiel írta:
Markal, csak a kampányban elérhető. Viszont a Death Knight hozzá sem csatlakozik automatikusan, csak azok a lények amiket tud a várban is képezni.

Elősször is:
Hmm.. nos, igazad lehet... az világos mindenki számára, hogy csak kampányban elérhető, de a Death Kinght is élőholt tehát elvileg mindig csatlakoznia kéne, de valóban előfordult, hogy nem így volt.
Másodszor pedig szeretnék segítséget kérni:

Megmondom őszintén azthittem minden másodlagos képzettséget ismerek a legalapvetőbbektöl a leg kombináltabbik. Vagyis amiket nem mutat megtanulandó képzetségnek mikor kiválasztasz egy mindenfaj álltal elérhető képzetséget. Szóval odáig világos volt hogy ezeken belül vannak speciálisak, de mikor megnéztem az oldalon ezekről az ismertetőt nagyon meglepődtem.. Régen játszok ezzel a játékkal és sokmindent kitapasztaltam benne, de hogy minden fajnak van egy ilyen brutális képzetsége- amit nehéz elérni és sok hasznos dologrol lekell hozzá mondan-i azt nemgondoltam volna. Nagyon nagy újdonság volt számomra. Gondolom most sokan hülyének néznek miatta, de nembaj :D
Szóval csak annyit szeretznék kérdezni, hogy ezeket meglehet tanulni a 3 alapvető fajspecilizácó mellet és a "felkiáltó jel" helíébe kerül a képzettség vagy valamelyik "kérdőjelesröl" lekell mondanom?( így mindenki érti mire célzok)
Előre is köszömöm a segítséget!
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 11:19 

Andreaz írta:
Szóval csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ezeket meglehet tanulni a 3 alapvető fajspecilizácó mellet és a "felkiáltó jel" helyébe kerül a képzettség vagy valamelyik "kérdőjelesről" le kell mondanom? (így mindenki érti mire célzok)
Üdv

A ToE-ben ha jól tudom mind3 fajspecifikus kell hozzá, és igen a felkiáltójeles helyre illesztődik be. Bár még nem sikerült eljutnom odáig, de az új SkeelWheel alapján így látszik, legalábbis ott mind3 faji képzettséget bejelölte, hogy kell a főhöz :)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 11:24 
Heroes Team

Andreaz írta:
Coradiel írta:

Elősször is:
Hmm.. nos, igazad lehet... az világos mindenki számára, hogy csak kampányban elérhető, de a Death Kinght is élőholt tehát elvileg mindig csatlakoznia kéne, de valóban előfordult, hogy nem így volt.
Másodszor pedig szeretnék segítséget kérni:

Megmondom őszintén azthittem minden másodlagos képzettséget ismerek a legalapvetőbbektöl a leg kombináltabbik. Vagyis amiket nem mutat megtanulandó képzetségnek mikor kiválasztasz egy mindenfaj álltal elérhető képzetséget. Szóval odáig világos volt hogy ezeken belül vannak speciálisak, de mikor megnéztem az oldalon ezekről az ismertetőt nagyon meglepődtem.. Régen játszok ezzel a játékkal és sokmindent kitapasztaltam benne, de hogy minden fajnak van egy ilyen brutális képzetsége- amit nehéz elérni és sok hasznos dologrol lekell hozzá mondan-i azt nemgondoltam volna. Nagyon nagy újdonság volt számomra. Gondolom most sokan hülyének néznek miatta, de nembaj :D
Szóval csak annyit szeretznék kérdezni, hogy ezeket meglehet tanulni a 3 alapvető fajspecilizácó mellet és a "felkiáltó jel" helíébe kerül a képzettség vagy valamelyik "kérdőjelesröl" lekell mondanom?( így mindenki érti mire célzok)
Üdv

Üdv!

Ez egy nagyon komplikált dolog, először a 3 faji képzettség után van egy 4. is az ultimate fokozat. Tudtommal ezt kell elérni, ahhoz, hogy később megpályázhasd a legnagyobb faji ultimate skillt (a felkiáltó jelet). De ez trükkös, mert a 4. faji szintet csak egy varázstárggyal tudod elérni, melynek a neve Pendant of Masterity, magyar fordításban nem tudom mi. Szóval először ilyet kell szerezni, azt meg ugye nem mindegyik mappon kapja meg az ember... :) Ezen felül miután megvan az ulti 4. skill, a felkiáltó jeles legfőbb képzettséghez speciálisan megvan adva mit kell felhasználni a skillek közül! :shock: Ehhez segítséget a skillwheel nevű program adhat, amiben rákattintol a középső skillre és megmutatja mi kell hozzá. Ez letölthető innen: http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/kepzettsegkerek_hu.zip Ebben megtalálsz mindent ami a faji ultihoz kell.

Remélem tudtam segíteni, ha valami nem világos írj! :)
Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 11:41 

Köszönöm a segíítséget :D Nameg a programot... Ha rákatt a középsőre nem jelzi, hogy az ultimate fokozatot megkéne tanulni. Persze ezt biztos tapasztalatbol mondod :D Tehát ha egyszer megszerzem azt a varázstárgyat(udom mire gonolsz csak nemjut eszembe a neve), akkor képes leszek megtanulna ha a többi képzettség is megvan hozzá és megmarad a következő plyán is(ha kapányt játszok), vagy újra megkell szerezni. Az elöbbit jobban eltudom képzelni, hogy nemtünik el csak úgy, de azért erre még kiváncsi vagyok.
Köszönöm mégegyszer!
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 13:59 

Milyen fajta jó éggel lehet elérni azt a r***dt kampányt és egyáltalán mi az a kampány és én ezt miért nem tudom???? :evil: :evil: :? :? :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 14:34 

jah azóta megtaláltam a határt (vagyis megvolt már, csak a druidákat nem öltem meg, azért nem lett vége a pályának amikor átmentem a határon)

mostmár a vándoros hadjáratnál vagyok..
legelső pályán védem a határokat, és várom hogy támadjon az inferno hős... de nem akar jönni
az oldalon lévő kampány végigjátszás azt írja, hogy a 2. hónap, de én már a 3. hónapnál vagyok, és még nem jött.. mind1, várok még tovább:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 14:52 

Igen ez gyakori hoba ezen a pályán. Ahány heries V-s forum annyi probléma volt már ezzel... Azthallotam mlg 1.6-s oatch mellet is ugyanez volt. Nekem se 2. hónaba jött de mindig megjelent. Ha már kb egy éve csinálod a pályát javaslom kezd újra :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kérdés
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 17:10 

Hali iszonyat komoly kérdéssel fordulok a tudorokhoz :)
hogy kell a heroes 5 ben egy egységet kettéosztani vagy mondjuk 30 ból(29 és 1) csinálni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kérdés
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 29 pén., 17:46 
Heroes Team

joeflame írta:
Hali iszonyat komoly kérdéssel fordulok a tudorokhoz :)
hogy kell a heroes 5 ben egy egységet kettéosztani vagy mondjuk 30 ból(29 és 1) csinálni...

Szia!

Tarts nyomva a Shiftet s úgy próbáld osztani. sikerülni fog!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 30 szomb., 18:15 

Segítséget kérek! Miért nem írt senki a mai napon?? De sehova... :?: :?: :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 30 szomb., 20:51 

Andreaz írta:
Igen ez gyakori hoba ezen a pályán. Ahány heries V-s forum annyi probléma volt már ezzel... Azthallotam mlg 1.6-s oatch mellet is ugyanez volt. Nekem se 2. hónaba jött de mindig megjelent. Ha már kb egy éve csinálod a pályát javaslom kezd újra :D

hát újra is kezdem..
mert a nekromanta csávó annyira megerősödött, hogy lehetetlen legyőzni, és a helyőrségeimet is gyorsan foglalgatja el.. :S
amúgy nálam nem enged kivenni sereget a helyőrségből..:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 30 szomb., 23:19 

Üdv Krisz!

A nekromanta csávót nem is kell legyőznöd!Elfoglalja az őrségeket és ő már tiplizik is vissza a saját területére!A határon 100hogy nem fog átjönni!Legalább is nekem egyszer se jött át!Én Findan mellé vettem két hőst akik a helyőrségeket foglalgatták vissza!Tedd őket 2helyőrség közé úgy,hogy egy napi járásra legyen mind két helyőrség,így egy hősnek 2őrség jut.Magyarul 2őrség közé teszel egy hőst:)Így Findannel nyugodtam mászkálhattam!Szerintem nehézségi szintöl is függ,hogy mikor jön a démon sereg!De ha már a 4.hónapban se jön az akkor már gáz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 31 vas., 19:04 
Heroes Team

Nehézségi szinttől szerintem nem függ eggyáltalán, igaz én csak heroicon toltam azt a pályát, tudtommal fixen 2. hónap elején kellene jönnie...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 02 kedd, 17:46 

A nehézségi fokozatól valóban nem függ. Mikor először vittem végig a H5-t nem volt fent patch. Úgyis jött 2. hónap után... most 1.41-es van és semmi probléma... Tehát nem tudom mi lehet a probléma :(
Baráti Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 02 kedd, 18:02 

Lenne még egy kérdésem..
Ha csinálok egy sreenshotot a játékban akkor mért nem bírom megjeleníteni csak jegyez tömbben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szept. 02 kedd, 18:24 

Télleg azt hogy lehet csinálni?Bocs ha hülye kérdés... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]