nolane írta:
Sziasztok! A H5 Tribes of the East utsó hadjárat utolsó játékában nem tudok továbbmenni. Eloglalom a 3 aranybányát, majd jön a törpe, és nem tudom legyőzni a démonos várat, mert rengetegen vannak! Tudnátok segíteni? Tudom, kicsit béna vagyok...

Helló!
Ez a probléma nemcsak itt, de az ezutáni küldikben is jelenkezni fog. Az egyikbe éppen most szaladtam bele, de erről később.
A dolog lényege, hogy a H5 utolsó küldijei egy-két csavart tartalmaznak. Főleg Zehirrel vagyunk, de mindig feltűnik valaki más is és ha őt nem fejlesztjük tűzzel-vassal föl, hát a teáltalad is írt problémák jönnek.
Két nagyon fontos tapasztalatra tettem szert, ami eddig segített. Az egyik, hogy
kizárólag a főhőst szabad használni, minden esetleg vett mellékhőst csak gyűjtögetésre és kisebb konfliktusok elhárítására (dwellingek előtt álló útvonalgátló szörnyek, például) szabad csak igénybe venni.
A másik, hogy minden mást el kell felejteni és a hőseinket újra
kell képeztetni úgy, hogy minimum három varázscsoport meglegyen. zehirnél a fénymágia, pusztítómágia, sötér mágia a nyerő nálam. Ezekből aztán mindenféle tömeges dolgokat kell beszerezni. Az idéző mágia nem annyira jó, démonok elleni harcban pl. a tűzaurás lények gyakran már akkor elpusztítják a fantom erőinket, amikor azok megjelennek!
A logisztikát, a harci szerkezeteket el KELL felejteni, nem sokat ér a bűbájosság sem. Egyedül a törpéknek lényeges a támadás vagy a védekezés!
Szóval úgy KELL intézni a dolgot, hogy Wulfsteint és Freydát is a lehető legmagasabb szintre vigyük amikor játszunk velük.
Én abba a problémába estem, hogy a freyda/Duncan párosban Duncant fejlesztettem 27-esre, aztán
két jelenttel később Freyda nekiesik egy démonvárnak, ahol leverik mint vak a poharat!
Mehettem vissza újra játszani!
Az "égből szállott segítség" küldiben az első felvonás címe a Fátyol elszakítása. Ebben előbb Zehir ügyködik,
ezután jön Freyda/Duncan. Nem szabad Asha könnyét ide adni, mert ezen a pályán van elég pénz! Most már okosabb voltam. A végén tízezreket utaltam a vörösnek hogy úgy felfejlessze magát, hogy a végén 29-es legyen Freyda. Ja és Itt is KÖTELEZŐ újraképeztetni Freydát, főleg hogy legyen sötét mágiája. (Marha jól jön az Őrjöngés meg a Bábjátékos, amikor 350 rémparipa meg 240 succubus áll velünk szemben, a 350 "bolhaugró" démonról, a legalább 80 veremúrról meg az 50 főördögről már nem is szólva.)
Ezután a Sárkányszív jelenet jön, ahol Wulfsteinnel
kell ugyanezt csinálni. itt nagyon nehéz harcolni, mert a legerősebb ellentörpének van Városi Portálja, és egy milliméterrel a csata előtt mindig elmenekül.
Most én a fenti problémák miatt épp A Sárkányszívet játszom újra.
ha el nem tévesztettem, ezután jön zehir a 3 aranybányával, amiután Wulfstein nekiront a démonvárnak, de ha nem elég fejlett, veszít.
ha nyer, Zehirnek egy szintén nehéz pályán kell helytállnia. Nix dwelling, csak a Karok Hívása van és csak a Légelementálok meg a saját frakció lényei csatlakoznak, s a végén olyan erős a legyőzendő démonhős, hogy csak na!!!
Ezután történik, hogy hirtelen előjön Freyda (mint a Wulfstein törpe korábban) és ugyanúgy egy marha erős démonvár ellen száll harcba. A baj, ha itt veszítünk, oda az egész (!) küldi és ha visszanéztek, irtó sokat kell újrajátszani, hogy Freydából valakit csináljunk!!!
Mindenkinek jó csatákat kíván:
Szmissz Apó