Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 20 szer., 12:35 

nolane írta:
Sziasztok! A H5 Tribes of the East utsó hadjárat utolsó játékában nem tudok továbbmenni. Eloglalom a 3 aranybányát, majd jön a törpe, és nem tudom legyőzni a démonos várat, mert rengetegen vannak! Tudnátok segíteni? Tudom, kicsit béna vagyok... :oops:

Helló!
Ez a probléma nemcsak itt, de az ezutáni küldikben is jelenkezni fog. Az egyikbe éppen most szaladtam bele, de erről később.

A dolog lényege, hogy a H5 utolsó küldijei egy-két csavart tartalmaznak. Főleg Zehirrel vagyunk, de mindig feltűnik valaki más is és ha őt nem fejlesztjük tűzzel-vassal föl, hát a teáltalad is írt problémák jönnek.

Két nagyon fontos tapasztalatra tettem szert, ami eddig segített. Az egyik, hogy kizárólag a főhőst szabad használni, minden esetleg vett mellékhőst csak gyűjtögetésre és kisebb konfliktusok elhárítására (dwellingek előtt álló útvonalgátló szörnyek, például) szabad csak igénybe venni.
A másik, hogy minden mást el kell felejteni és a hőseinket újra kell képeztetni úgy, hogy minimum három varázscsoport meglegyen. zehirnél a fénymágia, pusztítómágia, sötér mágia a nyerő nálam. Ezekből aztán mindenféle tömeges dolgokat kell beszerezni. Az idéző mágia nem annyira jó, démonok elleni harcban pl. a tűzaurás lények gyakran már akkor elpusztítják a fantom erőinket, amikor azok megjelennek!
A logisztikát, a harci szerkezeteket el KELL felejteni, nem sokat ér a bűbájosság sem. Egyedül a törpéknek lényeges a támadás vagy a védekezés!

Szóval úgy KELL intézni a dolgot, hogy Wulfsteint és Freydát is a lehető legmagasabb szintre vigyük amikor játszunk velük.

Én abba a problémába estem, hogy a freyda/Duncan párosban Duncant fejlesztettem 27-esre, aztán két jelenttel később Freyda nekiesik egy démonvárnak, ahol leverik mint vak a poharat!
Mehettem vissza újra játszani!
Az "égből szállott segítség" küldiben az első felvonás címe a Fátyol elszakítása. Ebben előbb Zehir ügyködik, ezután jön Freyda/Duncan. Nem szabad Asha könnyét ide adni, mert ezen a pályán van elég pénz! Most már okosabb voltam. A végén tízezreket utaltam a vörösnek hogy úgy felfejlessze magát, hogy a végén 29-es legyen Freyda. Ja és Itt is KÖTELEZŐ újraképeztetni Freydát, főleg hogy legyen sötét mágiája. (Marha jól jön az Őrjöngés meg a Bábjátékos, amikor 350 rémparipa meg 240 succubus áll velünk szemben, a 350 "bolhaugró" démonról, a legalább 80 veremúrról meg az 50 főördögről már nem is szólva.)
Ezután a Sárkányszív jelenet jön, ahol Wulfsteinnel kell ugyanezt csinálni. itt nagyon nehéz harcolni, mert a legerősebb ellentörpének van Városi Portálja, és egy milliméterrel a csata előtt mindig elmenekül.

Most én a fenti problémák miatt épp A Sárkányszívet játszom újra.
ha el nem tévesztettem, ezután jön zehir a 3 aranybányával, amiután Wulfstein nekiront a démonvárnak, de ha nem elég fejlett, veszít.
ha nyer, Zehirnek egy szintén nehéz pályán kell helytállnia. Nix dwelling, csak a Karok Hívása van és csak a Légelementálok meg a saját frakció lényei csatlakoznak, s a végén olyan erős a legyőzendő démonhős, hogy csak na!!!
Ezután történik, hogy hirtelen előjön Freyda (mint a Wulfstein törpe korábban) és ugyanúgy egy marha erős démonvár ellen száll harcba. A baj, ha itt veszítünk, oda az egész (!) küldi és ha visszanéztek, irtó sokat kell újrajátszani, hogy Freydából valakit csináljunk!!!

Mindenkinek jó csatákat kíván:
Szmissz Apó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 20 szer., 12:48 

hellstorm írta:
A játék nem eredeti, de eddig nem volt gondom vele, ment simán minden, és elég régóta megvan, sokat játszottam vele, és azért fura h most nekiállt fagyni.
A gépem: Athlon 64 X2 5200+,8600GT,2Gb RAM.
Más nem fagy le, csak a H3.
Az meg változó, hogy mikor fagy le. Van amikor már rögtön induláskor, van h elindítom a pályát, belépek pl a várba, lefagy, vagy mászkálok kicsit, lefagy, rámegyek h harc és akkor fagy le.
Xp-ből eddig Winter/Reborn volt fent, ezek alatt régen nem volt gond, mostanában amikor megint felraktam szintén Reborn volt fent és már fagyott,azóta felraktam egy sima sp3-as xp-t de az alatt is fagy.
Én már gondoltam arra is h esetleg a vga driver miatt, vagy directx(ezek változtak win telepítésnél a régi állapothoz képest), ezért is csináltam a WinDbg-s dolgot, de abból sem jöttem rá h mi lehet.
És eddig egyetlen egy játékkal nem volt gondom, hogy nem volt eredeti, ment minden rendesen, most is csak a H3 kezdte el csinálni.

Na ez már sokat segített.
Először is, ha eddig minden ment most pedig nem, akkor egyértelmű, hogy a hiba a változásban van. Az újra fölrakott Winből valami hiányzik, ami a régiben megvolt. Nem tudom, a játékot is újraraktad-e, ha nem, ezzel próbálkoznék. Az is jó nyomnak tűnik, hogy a "vga.driver" hibás, de már megbocsáss, ennyire régi a monitorod és a videókártyád? Ha igen, ott lehet a bibi, hogy az újrarakott Winnek ez gondot okoz. A 10-es "direktix", ami az SP3-asban van nem biztos hogy 100%-ig kompatibilis. Lehet hogy a diag szerint jó, de ha például egy-egy műveletet végez és a videód lassabban válaszol mert régi, túlterhelt, a gyorsasághoz szokott újabb driverek azt hiszik, meghalt és lefagynak maguk is.

A másik, hogy a videókártyád lehet, kezdi megadni magát és (tapasztalat) az őt erősen meghajtó és igénybe vevő játéknál kifagy. Máskor, mikor nem kell a saját cput meg memóriát nyomatni, észre sem veszed, így azt hiszed hibátlan. Szóval talán érdemes lenne új Win mellé egy jobb videókártyát venni.

A H5 játékom annyira gyötri a laptopom videóját, hogy többször előfordult, hogy a gép standby lekapcsolta magát!!! Azóta ha H5-öt játszom, lefelé fordított alutálcát teszek alá, de még így is ontja a meleget magából!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 20 szer., 13:03 

Én is kérnék egy FÓRUM segítséget.
Eddig minden egyes hozzászólás után teljesen a honlap elejére dobott vissza a fórum! Választhattam ki újra a tartalomjegyzéket, utána a topikot,, persze (a guta majd megüt!) ALAPBÓL a "régiek elől" beállítás van (ez kinek jó???????), tehát ezt is át kell állítanom...

Régi fórumozók, én új vagyok, mégis mit csinálok rosszul????

A hozzászólás elküldése után miért nem léptet be a fórum oda, ahová a hsz-t küldtem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 20 szer., 13:07 

Nos a gépem még1szer:
CPU: AMD Athlon 64 X2 5200+
VGA: Gigabyte 8600GT PCIex - ennél hova vegyek újabbat egy olyan játéknak, ami ennél sokkal rosszabb vga-val is elfutott? :)
Monitor: Samsung SyncMaster 940NW
Az egész gépet nem olyan régen újítottam fel, akkor is játszottam rajta a H3-al és nem volt gondom. (Az hogy kezdené megadni magát a vga elég csúnya lenne, m ugye nemrég vettem, és nem játszottam olyan játékokkal amik nagyon meghajtanák, általában filmet nézek,zenét hallgatok, netezek)
Szóval ahogy Te is írtad, valószínű h a directx lesz a hibás, legalábbis nagyon erre tippelek, majd ha új wint rakok fel megint, akkor kipróbálom h nem rakom fel a directx-et, megpróbálom visszarakni a régi állapotot, remélem sikerülni fog, m ez az egyik kedvenc játékom, és még szeretnék vele játszani :D
Köszi a válaszodat.
Üdv:
HellStorm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 20 szer., 13:17 

Elkerülte a figyelmemet a vas leírása. A "vga.driver"-be kapaszkodtam.
Szóval akkor nem tudok jobbat mondani, mint hogy rakd újra a játékot megint. A Windóznál ilyesmi csodákat tehet.

Egyébként a H3 nekem is az egyik kedvencem, manapság már csak úgy játszom, hogy magam átszerkesztem a random generált pályákat. Az ellenfelet is jól felfejlesztem, kapnak elég pénzt, paripát meg fegyvert, viszont a legjobb varázslatokat meg tudást magamnak adom.
A kedvenc hatosom nekró hősre: Nekromancia, Logisztika, Bölcsesség, Föld mágia, Levegő mágia, Diplomácia.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 20 szer., 14:29 

Szmissz írta:
Én is kérnék egy FÓRUM segítséget.
Eddig minden egyes hozzászólás után teljesen a honlap elejére dobott vissza a fórum! Választhattam ki újra a tartalomjegyzéket, utána a topikot,, persze (a guta majd megüt!) ALAPBÓL a "régiek elől" beállítás van (ez kinek jó???????), tehát ezt is át kell állítanom...

Régi fórumozók, én új vagyok, mégis mit csinálok rosszul????

A hozzászólás elküldése után miért nem léptet be a fórum oda, ahová a hsz-t küldtem?

Normál esetben oda léptet, ha előtte valamit átállítsz, hihetetlen dolgokat produkálhat a fórum, nem tanácsolom, hogy ezt tedd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 21 csüt., 15:51 

Üdv ismét

Nah asszem most adtam fel.
Ma újratettem a windowst(nemrég fejeztem be visszaraktam a Reborn-t), directx-et nem frissítettem, a vga driverből is asszem azt raktam fel ami anno volt, felraktam újra a játékot, felraktam a patchet is, és még mindig fagy.
2-3szor már újraraktam az új win óta, de semmi.
Más 5letem már nincs, hogy mitől fagyhat, és rohadtul idegesít.
A telepítésnél reklamál, hogy nem jó a procim, a directx, meg a ram(2GB ramom van és reklamál, nem ismeri fel rendesen a telepítő vagy nemtom, régen is ez volt telepítésnél de akkor nem volt fagyási gondom).
Esetleg valakinek van még vmilyen 5lete? szeretnék még játszani a h3-al és ez így nem jó, hogy nemtok rájönni mi a baj...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 22 pén., 15:12 

Sziasztok!

Nemrég tettem fel újra a HoMM3-at, és keresnék letölthető térképeket.
De nem akármilyeneket :D

Olyanok kellenének, amelyek 1 játékosra írt, ún. rpg térképek. Tudtok ilyeneket ajánlani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 23 szomb., 8:31 

Ezt nem értem.Úgy hogy egymagad vagy a pályán ellenfelek nélkül?Olyat nem nagyon találsz.Térképeket a heroes.hardwired.hu/Heroes 3/térképek pontnál találsz. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 23 szomb., 11:21 

kisdacide írta:
Ezt nem értem.Úgy hogy egymagad vagy a pályán ellenfelek nélkül?Olyat nem nagyon találsz.Térképeket a heroes.hardwired.hu/Heroes 3/térképek pontnál találsz. :wink:

Úgy értem, hogy 1 játékos választható, és kidolgozott története van, általában egy konkrét hős köré van írva. Találtam már néhány ilyet.

Pl. volt olyan, hogy egy lovaggal indulsz a sivatagban, ott beállnak nomádok, akik (eventek során) tanácsokat adnak, hogy hogyan tovább, a nagy garrison-t a föld alatt lehet kikerülni, ahol történnek érdekes dolgok, meg ilyesmi.
Nem csak capture city/lose hero, hanem normális történet.

A térképeket megtaláltam, csak nagyon sok van, azért kértem segítséget :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 23 szomb., 21:49 

Akkor még talán a kereső segíthet. :) :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 24 vas., 0:30 

Hy!Kellen egy kis segítség! Az utolsó kampány A Flamboyent Exit map-ján vok.A térkép alsó részén vagyok.Zerih-hel legyőztem a démon lordot.Átmentem a pálya alsó részének a közepén található teleporton.Ekkor teljesül ez a feladat és utána az alvilágban, a knight csajjal megtámadom a démon várat.A csaj elég gyenge, nincs semmi jó varázslata, meg a sereg sem erős,mindíg kikapok a várostromnál.Wulfstannal lazán nyertem az első várostromnál,de a második ostrom nehezebb. Mi lenne itt jó taktika?Segítség!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 25 hétf., 15:21 

Mindenkinek van kérdése, hát nekem is van.

H5-ben mivel vannak death knightok, ezért az lenne a kérdésem, hogy nekem hogyan lehetne ilyenem?? azon kívül ha megtánadom és csatlakozna a seregemhez. tehát, hogyan lehetne dk-m? :?: :?:

Kép :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 25 hétf., 16:35 
Heroes Team

Detti írta:
Mindenkinek van kérdése, hát nekem is van.

H5-ben mivel vannak death knightok, ezért az lenne a kérdésem, hogy nekem hogyan lehetne ilyenem?? azon kívül ha megtánadom és csatlakozna a seregemhez. tehát, hogyan lehetne dk-m? :?: :?:

Sziasztok!

Detti: Megtámadod és beállnak! :D Nincs más lehetőség, még tudtommal dwellingjük sincsen, max ToE-ban bár ott is kétlem... :? Vagy beállnak vagy esetleg olyan pályán ahol bevan szerkesztve valamelyik hőshöz... Illetve van egy mod mely elérhető a Heroes V részlegben, ami a Wraitheket lecseréli DK-ra és őket termeli majd a necropolis Wraith hellyett.

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 25 hétf., 21:44 

Köszike, csk azt nem értem, hogy mi az a dwelling, és még azt kérdezném, h ez a dk erősebb mint a lidérc??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 25 hétf., 21:59 
Heroes Team

Detti írta:
Köszike, csk azt nem értem, hogy mi az a dwelling, és még azt kérdezném, h ez a dk erősebb mint a lidérc??

Üdv!

A dwellingek a lényhozó épületek (amik a várakon kívűl vannak azokat hívjuk external dwellingnek), és nem tudom, én szeretem mind a kettőt, a különbség csak annyi, hogy nem szeretek módokat használni. :oops:

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 26 kedd, 10:11 

Köszi. Akkor megtámadom, csak azt nem tudom, hogy csatlakozna-e.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 26 kedd, 18:59 

Sajnos megöltek. :cry: Na, és elmondod légyszi, hogy melyik az a mod??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 26 kedd, 19:40 
Heroes Team

Detti írta:
Sajnos megöltek. :cry: Na, és elmondod légyszi, hogy melyik az a mod??

Üdv!

http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/modok.php és ezen belül a Dark Knight mod.

Üdv! Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 aug. 27 szer., 8:41 

Detti írta:
Köszi. Akkor megtámadom, csak azt nem tudom, hogy csatlakozna-e.

Üdv Mindenkinek!

Detti annyit még hozzá tennék, hogy van a Heres V-ben a necropolis kampány melynek Markal a fő hőse. Ő az egyetlen necropolis hős akihhez csatalakozik minden necro lény... meg van egy olyan képesség, hogy diplomácia(hadvezésrésegen belül) és akkor esélyes leszel arra, hogy bármilyen lény csatlakozzon...
Baráti Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]