Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: OB
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 04 pén., 11:29 

Hali,

Ma este vagy szombat este 8-tól ha valaki ráérne egy maratoni OB meccsre, az jelentkezzen. :wink:
köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 05 szomb., 9:45 
Heroes Team

Hali,

Július 8 - 10 között, valamelyik hétköznap este szívesen lejátszanék egy OB gamet. Aki ráér valamelyik nap, dobjon egy privit és megbeszéljük.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 05 szomb., 22:15 

Az én OB-s ellenfeleim eltűntek és nem mutatkoznak se itt se MSN-en. Kérem vegyék már fel akkor ők a kapcsolatot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 06 vas., 8:08 

Tekit te mit alázol ott a hármas csoportban? :) Direkt hagytál ki egy idényt mi, hogy élvezkedj :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 06 vas., 12:42 

Nem egy idényt hagytam ki. :P Amúgy meg igenis nagyon erős ellenfelek vannak itt. :D Már van aki majdnem megszorított.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 06 vas., 19:39 
Heroes Team

Süni jelezte felém - ezúton is köszönet érte -, hogy a "You vs Me" mapon nincsenek kiszedve az "allos" cuccok (és a badge of courage) és nincs börtönben Gem sem. Nos, ezt pótoltam, és az újabb verziót innen letölthetitek. A map az 1.1-es verziószámmal bír, ezt az editorban le tudjátok ellenőrizni.

http://heroesteam.extra.hu/csizu/you_vs_me.zip

Ezen a mapon játszatok légyszíves.
Elnézést a kellemetlenségekért.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 06 vas., 20:12 

Hi!

Fight for Glory

Süni Castle Ivor 30 30 33 17 vs Jou Castle Dace 32 19 21 20

Első nap még azon filóztam kiből legyen main, varázslót akartam, de inkább Ivorra szavaztam mondván Jou is a harcosokat favorizálja.
Lord volt a box előtt, csak a gremlint irtották, megkaptam minden jó skillt.
2.nap bevettem a 2.váram castle lett.
És Solmyr majd egy scholaros hős is becsatlakozott...
4.-5. napra minden bányát felszedtem, angelt nagy nehezen kivettem majd betörtem a garrisont.
Láttam h 18 golem a random lvl 6 szörnyem a kapu másik oldalán csak 15 :)
Naggyából kifosztottam a terepet, 2.3nál 3 angel és töltelékekkel felszerelkezve elvettem Jou aranybányáját.
Alvilágban meglett a 3.vár ami dungi, majd újabb aranybánya az enyém és Ivor megtanulta a chaint
2.7nél menekültem, majd másnap 3 arkkal leütöttem az 5 titánt
3.1nél megint menekültem a dungiból felvettem a csodálatos fire shield clone kettőst majd nekimentem 5 arkkal 3.3nál a pack rednek
Sima ügy, jött TH meg +5sp mellvért.
3.4 a 10 titánt kivégeztem, már kicsit necces volt de az arkok birták
Küldiarti beváltása 3.5nél, megint menekvés, majd Library és 3.7re ott álltam 5 arkkal a pack gold sari előtt
Full sereget kivettem és megütöttem őket csak arkkal meg 3 pikással, alig karcoltak meg, felvettem Jou libraryját is, majd felé indultam
Addig nyomultam amíg elértem a saját black marketjét, felvettem egy 3/3 A/D pajzsot, meg egy hp gyűrűt
A főcsata
Jou kihasználta az exp taktikot és egyből letámadott
Erre exp haste a válas tudtam nyomni egyszer chaint, majd arkjait levettem ezután csak a zealot állt nála, kaptak 860os villámot és kampec.
Rendkívül szoros végcsata volt, marhára izgultam mi lesz a vége mert elég necces volt
Hozzáteszem Jou alvilágban kivette a titán gladiust, ami azért elég nagy hiba h megengedtem, mert sylvia nálam kezdőhős volt :oops:
Köszi a partit remek volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 06 vas., 22:14 
Heroes Team

Az én oldalamról semmi extra nem volt a mecsben, Dace is megkapott minden jó skillt, de Sünivel ellentétben én nem gólemeket kaptam, hanem Scorpicore-t meg Küki Királyt...
Az alvilágban a titánkard 1 AD vel lett meg, bár a pályán elég xarul van elhelyezve a türkiz felé a vízelementál, simán ellehet menni melette...
3. héten szintén ilyen jós sorrendben haladtam majdnem, 1.3.2 fele kivettem a +3 allt, 1.3.4 kor kivettem a kannás artit is, megkel hagyjam ritka könnyű csaták voltak nem buktam szinte semmit se a titánoknál, pedig arkom sem volt még:) Majd jött Süni és nagy hajsza a pénzért hogy kitudjak minden venni, MG 4re se futotta sajnos... Ez van, bakiztam az elején a dobozokkal amik amúgy se voltak vmi sikeresek...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 09 szer., 16:06 

Conflict over atlantis map hibás... a piros kristálybáyáját lefedi a küklopszking. Medvékkel vagyok így elég zavaró :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 09 szer., 17:15 
Heroes Team

Dreegar írta:
Conflict over atlantis map hibás... a piros kristálybáyáját lefedi a küklopszking. Medvékkel vagyok így elég zavaró :oops:

Igazad van. Íme a javított map:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/confli ... lantis.zip

- a kristálybánya mostmár elérhető;
- a garrisont illetve a várat odébb pakoltam, így nem lehet látni az ellenfél várát;

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 09 szer., 22:18 

Ezer köszönet!
Süni, mostmár mehet :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ob 2 meccs
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 10 csüt., 10:39 

Sziasztok,

bocsi, de az utóbbi időben eléggé el voltam tűnve.
Hétvégén szeretnék lejátszani 2 meccset.
szombaton és vasárnap déltől várom a vállalkozó szellemű ellenfeleket. Elsősorban a 2. és 3. körös versenyeket lenne jó lenyomni, de ha Tier vagy Blamag nem ér rá, akkor a jelentkezők sorrendjében játszhatunk.

Üzenjetek priviben, vagy a meccsek időpontjában fenn leszek msn-en is.
Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 10 csüt., 14:17 

Hi!

Süni Fortress Tazar 21 25 22 19 vs Merlin Inferno Crag Hack 15 7 9 9

You vs Me

Első nap vettem vagy 7 hőst, a legyekkel felszereltem a droidokat, Sylvia ment hajókázni...
Tazar pedig elkezdte a csatákat, nemsokára már hidrával repesztett.
2.vár neco, 3.inferno
Jól fejlődött a bohóc, 1.2.2nél pandora ütés, majd a chaosokkal mindenkit kiirtottam a pályán
Tazar stables csizma exp log exp path ezekkel rendelkezett, rengeteget tudtam vele lépni mindegyik körben...
2.4nél Alamar feszített a kocsmában, 3 nap múlva a főhősöm resu exp earth kombóval tolta.
chain resu volt inferno váramban....
Azt hiszem 16.szintig nem volt earth magic, de a university beadta... :)
3.2nél a szürkék következtek, 14 monarch, 5 chaos 15 mighty megtette a jótékony hatását
3.4nél a 30 chaos is megfeküdt, középen resist csizma és +4/4 SP/K növelő arti, libraryt megnéztem még, majd ugyanazzal a hármassal beütöttem az arch devileket.
Másnap full sereggel törtem be Merlinhez a gorgonokon át, elértem még aznap CH-t, devil és master genie volt nála így tudtam chaint nyomni és ennyi mák után sikerült nyerni.
Köszi a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 11 pén., 22:16 

Kicsit elmaradtam az OB meccsekkel, és miután lelettem tolva hogy nem veszem elég komolyan, várom az összes jelentkezőt, kinek mikor jó, játsszuk le!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 12 szomb., 18:50 

Holnap fent leszek MSN-en, jöhetne valaki meccselni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 13 vas., 18:06 

GJodie Vs Dreegar idétlen lényrendelős havas map:
A BB óta nem játszottam fixen, hát gondoltam alkotok vmit, de a map nem volt velem egy véleményen. 6 hősből 6 varázslót sikerült kifogni, így választásom a félelmetes Verdish-re esett, mert wizardot semmiképp nem akartam. Első nap megvolt a dungeon vár, aztán az alvilágban 80 gremlinnel, fenn meg mage+ nagákkal daráltam párhuzamosan. 1. héten elszedtem az összes bányát az aranyat leszámítva, és húztam cityhallt a dungiban, meg citadelt és szemet. 3. héten ygakorlatilag mindent kiszedtem amit ki lehetett, a lvl7ek meg az utolsó 2 sátor maradt, közben felhúztam castle ra mind2 várat, és elkezdtem effektíven gyártani a beholdereket és a medusákat is, beficcent a capitol 6. napra. Jött egy rakás power, 470et ütött a meteorom amikor úgy döntöttem 1.3.6on hogy elbánok a 12 káoszhydrával ami elválaszt a sátortól. Brilliáns csatavezetéssel, valamint egy félrekattintással lemeteoroztam a nagákat és a giantokat is, a tölteléket meg agyonverték a hydrák (összes masterginie, gyolyószórósok). Innentől kezdve 40 beholder volt a csapásmérő egységem 2 héten át. 2.1.1 en lementem és lebontottam az alsó level7eket az utolsó szálig, relicnek jött a Titans cruisars,, ami passzolt Verdish igényeihez. Volt air gömb is, na mondom, kiépítem a guildeket. Dungeon és tower : sorrow, fire shiledx2, inferno, berserk. A meteort még Deemer adta nagylelkűen, naná hogy a main tanulta a scholart. Viszont a university+feketepiac meg a napi 10k gold létrehozta a következő összeállítást: golden bow, exp archery, +10%archery+2 speed,exp tactics, air és water. Az összes letett artim feláldoztam xp-nek mert mid **** volt, kivéve +3/3 power meg +6 attack. Mivel összesen 4 archerreál álltam ki (titán, archmage, medusa, evil eye), plusz a végére 35 powerem lett, ahatalmas veszteségeim ellenére is bíztam a győzelemben.
A főcsatára a skillek(kb-ra, 39 volt a különbség csak az a biztos):
Jodie: 10 24 8 8 én: 19 17 35 21
Recanter fenn, így csak villámot sütögethettem, 1600at sebzett :D . A mercury-s hős exp slowval indított, amit természetesen hastéval reagáltam le, majd immár hagyománnyá váló félrekattintásommal a medusák kirontottak a csata közepébe, és agyonverették magukat a nagákkal. Ezt a bakit leszámítva azonban a tüzérségem szó szerint rommá lőtte az ellent, a villámok pedig elfektették a titánokat, íyg a csata elég simára sikeredett. Thx!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 13 vas., 20:50 

1-es csoport 4. kör

Excalibur Clans 2

Bozso (Rampart - Thorgrim 11/35/15/14 240 manna)

vs

Sorceress (Dungeon - Pyre 29/26/15/15 230 manna)

Mivel a map régi, volt rá bevett taktikám, így eszerint haladtam...Damacon, Elleshar és Thorgrim közt választhattam, végül biztam a resistben és nekiindultam...
1. nap meglettek a bányák, majd föld alá, bevettem a falut, felvettem a kesztyűt, majd a küldi artit, amit 6. napon beváltottam, (itt már expert logistic volt) majd 1.1.7-re már a felszínen voltam. Dragont nem húztam, így az elfekkel és az unikornisokkal indultam dél felé.
Mindent kiszedtem amit lehetett, nagyon gyorsan haladtam, 1.2.7-nél huztam sarit, és azon kaptam magam hogy 1.3.1-nél már csak az utopia és a garrison maradt...
Keményen gyúrtam a defensre, volt exp. armorem is de igy is gyengének éreztem még magam mindkét feladathoz...
Végül az első nap a refuban megjelenő Gold dragon felviditott, úgyhogy 1 Gold, 3 Green, pacik, törpök, fák, kentaurok és faluból hozott hulladékokkal bevertem az utopiát, dehát semmit sem értem vele, csak elbuktam minden kentaurt, meg pár törpöt és néhány fát is...jutalmam pedig Thunder Helmet meg még néhány hulladék cucc...
Itt már kicsit veszve éreztem a meccset, tekintettel a veszteségre és a gyenge Utopiára, úgyhogy mindent egy lapra tettem fel, 1.3.4-nél, kiszenvedve a Goldot, megcsaptam a garrisont...
Sajnos az egész meccs alatt nem jött se air, se earth, kénytelen voltam vizmágiával beérni, lvl4 mágiák TP és Clone (remek...)
Buktam is rendesen, 1 Gold, 6 unikornis, 12 elf, meg még sok reszli...
Hozzám közelebb lévő relic Resist csizma, viszont a másik SS, azt kiszedtem, majd föld alá mentem...
1.4.1-nél jött az utánpótlás, refuból újabb Gold...majd elindultam a +5 All Kard felé...Exp slow nélkül voltak veszteségeim de végül kiszedtem, ekkor tört be Sorcy. TP-vel irány haza, mannát töltötte, fejlesztettem amit még tudtam, majd indultam vissza...
Sorcy ráállt a Libraryra középen, tovább nem vártam, megtámadtam...

Thorgrim: 6 Gold, 8 War U., 23 D.G, 13 Silver P, 43 Grand E., 30 Battle D., 12 Centaur C.

vs

Pyre: 5 Red D., 13 Scor., 15 Mino K., 25 Medusa Q., 13 Evil E., 48 Harpy H., 185 trottyos

Sorcy taktikkal kezdett de nem jött előre, én kezdtem Exp. Forgetfullness, majd bevédtem az elfeket, ekkor kaptam Showert, dőlt szinte mindenki (Pegasi, Elf, Unikornis), én később is csak a vizgömbömben bizhattam ami 525-ös ice boltot és 315-ös frost ringet jelentett...Ezután waiteltem, Sorcy jött előre, majd következő körben amikor jött a Red, támadta a Goldot, az luck-al visszaütött, 1 red maradt, majd jött a scorpiocore és paralyz a Goldra...csöppet hitetlenkedtem, de amikor megkaptam az expert slowt a Goldra is akkor elmondta Sorcy hogy ott a fekete gömb...itt vége is volt a dalnak, bár a fák jól tartották magukat és a köréjük állókat leszedtem egy jól irányzott frost ring-el (amit a fák resisteltek:), de ez is kevés volt, a shower mivel hatott a goldra, végem volt, így szoros csatában de buktam...

Sorcynak gratula, jól nyomta és jó meccs volt!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 11:15 

Excalibur Clans 2 Pyre szemszögéből:

A várválasztás rosszul sikerült, de sebaj Pyre néni eljött segíteni.
Az alvilágban kicsit lassan haladtam, hullottak a lényeim rendesen, de mindent kiszedtem.
Viszont a sari nem lett meg első héten. 7. nap gondolkodás nélkül elkezdtem váltogatni nyersanyagot, volt még gem és kristály, amikor észrevettem, hogy ebből nem lesz meg a szükséges mennyiség :(
Ennek meg is lett a későbbi eredménye. A pályáról már szinte minden fát felszedtem, úgyhogy kínkeservesen mentek a későbbi építkezések.
3. hét elejére mindent kiszedtem szépen, kivéve a dobozt és a tópiát. Kb egyformán fejlődtünk Thorgival, azért kicsit izgultam, hogy nem lesz-e túl lassú a tempó.
Itt Thorgiék már rég bent sétáltak középen, kicsit aggódtam is miatta. Resumentes pályán ilyen garnison ellen, bikanagy knowlidgel. De megcsinálta.
Ratyi skilljeim voltak, így nem mertem 3 pirossal spell nélkül nekimenni a majdnemmaxos utópiának. Megvártam a 4. hetet.
Így is csúnyán megszedtek a sarik. Evil eyeokat, skorpik is hullottak. Egy másik rossz mozdulattal pedig saját mínóimat fújták a pirossarijaim visszakézből. :(
A tópia relatíve bőkezű volt, fekete gombóc (Thorgrim ellen jobb nem is jöhetett volna :), jeee ), DSA, +2pacsker. + sok-sok pééz.
Feketét nem akartam húzni, nem lett volna így sem elég nyersanyag. Hála a korábbi csodálatos átváltásaimnak.
Kivettem mindent, azt go középre. A garni itt már nem sok gondot okozott, AD low morallal kezdett, mass slow, azt haller.
Középen aztán randiztunk Thorgival egyet, akin elsőre látszott, hogy megviselték az elmúlt napok. Le volt fogyva lényügyileg. De kövér skillekkel rendelkezett.
Azt gondoltam nyom valami brutálspellt, és fekszek, de nem volt neki. Medúza és szemsétáltató szere volt, elég hatékony cucc, sétáló lövősök nemsokat értek.
Az aranysari iszonyatosat ütött a lightosnak sem nevezhető attackja mellett. Nem volt szép tőlük.
Ezekután érthető, hogy a meccs számomra legszebb jelenete az volt, amikor a skorpik a meccsen elöször és utoljára paralizáltak :) S pont a terminátorsarit, hát nem aranypofák :)
A dendrókkal nagyon megszenvedtem, nagyon sokan voltak, thorgi pedig csak lövöldözte a jeges áldást. Sokat püföltem, végre kidőltek.
Közben az aranysarihoz hozzá sem nyúltam, rábíztam a meteorra, féltettem a kis lényeimet.

Nagyon jó meccs volt, igazi adokkapok főcsatával, köszönöm Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 14 hétf., 17:50 

Fight in the Dept
Hzsolt (necro) vs Dreegar (inferno)
neela Tyraxor
Azthiszem életem eggyik legskillesebb meccse volt, nagyon élveztem. Hzsolt módszere, hogy isrával gyűjti a csontokat, neela meg a main nagyon tetszett, rengeteget dobott a meccs színvonalán.
Az elején eléggé csöveztem, lévén hogy a droid nem tudta bevenni az 5 medusával védett felső váramat, így csak 2 nappal később sikerült. A main felkapta a kesztyűt, és az első 2 héten egy laza körrel kiszedtem a terepemet, semmi említésre méltó, talán csak az, hogy húztam a mocsári várat is, mert az impekből meg a gogokból démont akartam gyártani. 1.3.1 en megvolt a garrison 3 ADvel, végig daráltam a felvilágot, végig vezettem skillekben, de csak 2 nappal jártam zsolti előtt (bár a terepét nézve elég sokmindent nem szedett ki, pl kuki piac, alsó sárkány előtti rész). 1.4.1 en egyszerre törtünk át, ő fenn, én lenn. Mivel 1 nappal gyorsabb voltam (kék lévén, ha piros vagyok, sima meccs) így neela kénytelen volt egyenesen a főváramba menni, és nem üthette be a felső dungeon. Így az ott vásárolt seregekkel elbántam az egész láncával, míg a saját várából kivett hősökkel (1 nap alatt 4 dismiss) neelán kívül mindenki más eltűnt a mapról. A cover of darknessnek köszönhetően én láttam az egész mapot, neela viszont nem, amit ki is használtam, ellopva a devileken kívül a populációmat, ugyanis a droidjaim egész végig ott nyüzsögtek a főváram körül. A főcsatát nem mertem vállalni, hiába volt erősebb a mainem, mert 750 csonti, valamint meteor és animate volt az Neelánál, míg nekem szokás szerint 3 várból is berserk, inferno, clone fire shield jött.(a 3. Zsolt towerje volt )Hzsolt látta hogy ez így nem lesz jó, és mivel neki volt animate (aislin és thant is szerepelt :( ) bement középre, és kivette a relicet, ami TH volt, szerencsémre. Közben a droidcsatákat ismét megnyertem, és minde bánya és vár az enyém volt a mapon, így Zsolt kezdett pénzhiányba kerülni. Ekkor legnagyobb elszörnyedésemre kiszedte a kardot is középről, máig nemtudom elképzelni hogy, hiszen a map valami 50 lvl7et írt oda. Mindenesetre lenn sunnyogtam az alsó váramnál, amit zsolt észrevett, és elkapta a hősömet 7 AD vel. Expert tactics (tudtam hogy neki nincs) al futottam, majd következő kör: a zsolti várából szerzett ghotdragon bevette az üresenhagyott főváramatt, a lánc a másik oldalon bevitte a seregemet, at újra megvett mainem pedig elfutott megint, így 2.2.1en ismét a főváramban ültem, újabb heti populációval növelve seregemet. Minden vár az enyém volt a pályán, így Zsoltnál érthetően elszakadt a cérna, és megtámadott a váramban. Főcsata egyszerű volt, első körben meteort kaptam, reakciónak antimagic a devilre, és a katapultot elfektettem. Innentől már nem tartott sokáig és Zsolt feladta. Köszi a meccset, ennyt még nem kellett gondolkodnom szinte soha!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 júl. 15 kedd, 6:44 

Úgy nyertél hogy kiütötted a katapultot...???? :shock: :twisted:

bocs, de...hát ezt még a no rules-os Lords-ban sem néztük jó szemmel...

pedig ott aztán mindent lehetett...

gratula... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]