Excalibur Clans 2 Pyre szemszögéből:
A várválasztás rosszul sikerült, de sebaj Pyre néni eljött segíteni.
Az alvilágban kicsit lassan haladtam, hullottak a lényeim rendesen, de mindent kiszedtem.
Viszont a sari nem lett meg első héten. 7. nap gondolkodás nélkül elkezdtem váltogatni nyersanyagot, volt még gem és kristály, amikor észrevettem, hogy ebből nem lesz meg a szükséges mennyiség
Ennek meg is lett a későbbi eredménye. A pályáról már szinte minden fát felszedtem, úgyhogy kínkeservesen mentek a későbbi építkezések.
3. hét elejére mindent kiszedtem szépen, kivéve a dobozt és a tópiát. Kb egyformán fejlődtünk Thorgival, azért kicsit izgultam, hogy nem lesz-e túl lassú a tempó.
Itt Thorgiék már rég bent sétáltak középen, kicsit aggódtam is miatta. Resumentes pályán ilyen garnison ellen, bikanagy knowlidgel. De megcsinálta.
Ratyi skilljeim voltak, így nem mertem 3 pirossal spell nélkül nekimenni a majdnemmaxos utópiának. Megvártam a 4. hetet.
Így is csúnyán megszedtek a sarik. Evil eyeokat, skorpik is hullottak. Egy másik rossz mozdulattal pedig saját mínóimat fújták a pirossarijaim visszakézből.
A tópia relatíve bőkezű volt, fekete gombóc (Thorgrim ellen jobb nem is jöhetett volna

, jeee ), DSA, +2pacsker. + sok-sok pééz.
Feketét nem akartam húzni, nem lett volna így sem elég nyersanyag. Hála a korábbi csodálatos átváltásaimnak.
Kivettem mindent, azt go középre. A garni itt már nem sok gondot okozott, AD low morallal kezdett, mass slow, azt haller.
Középen aztán randiztunk Thorgival egyet, akin elsőre látszott, hogy megviselték az elmúlt napok. Le volt fogyva lényügyileg. De kövér skillekkel rendelkezett.
Azt gondoltam nyom valami brutálspellt, és fekszek, de nem volt neki. Medúza és szemsétáltató szere volt, elég hatékony cucc, sétáló lövősök nemsokat értek.
Az aranysari iszonyatosat ütött a lightosnak sem nevezhető attackja mellett. Nem volt szép tőlük.
Ezekután érthető, hogy a meccs számomra legszebb jelenete az volt, amikor a skorpik a meccsen elöször és utoljára paralizáltak

S pont a terminátorsarit, hát nem aranypofák
A dendrókkal nagyon megszenvedtem, nagyon sokan voltak, thorgi pedig csak lövöldözte a jeges áldást. Sokat püföltem, végre kidőltek.
Közben az aranysarihoz hozzá sem nyúltam, rábíztam a meteorra, féltettem a kis lényeimet.
Nagyon jó meccs volt, igazi adokkapok főcsatával, köszönöm Bozso