Fight in the Depth, vs Danka
Rampart vs Fortress
Mafla vs Gerwulf
A csata jól indult alapból belesett Mafla néni, a vár előtt +2 AD kard volt így egész jó kezdést könyvelhettem el. 2. napra a bányák felett már az én zászlóim lengtek, de jött a map egy hibája nem tudtam felslisszolni a várhoz mert egy packnyi zealot az utamat állta, gázos mapphiba...

Ennek 2. nap nem megyek neki... Nah nagy kerülő, path a hutba hurráfelmentem 7. napra a várhoz, Tower, alul Necro. Az artijaim ismét megérnek egy imát: fás kocsi, higany fiola, kentaur balta, necro köpeny, nekro csizma... Volt egy Sword of Hellfire meg egy ládából Necklace of Swiftness... Jóvan mondom. 2. héten csöveskedtem és területet pucoltam, kiszedtem pack lich mögül a hellfire kardot, és dél felé indultam. Kezdtem belelendülni Mafla értékei kezdték AD-ben a 12-13-at verni, a skillek viszont iszonyatosak voltak, végül vízmágiára kényszerültem mely kiderült jó döntés volt. 3. héten aztán megtörtént, mi még sose, beütött a Greeen Dragon hét, naaaagyon boldog lettem és húztam gold dragont is!

Megszedtem mindent, 4. héten huss át a garrisonon, 12 gold dragonnal és a fél seregemmel pöpecül beszedtem, majd teleportkapu túloldalán felgyurmáztuk az ekkora igen gyenge Mafla nénit és kiszedtem a blekik mögüli cipellőt is, arti semmi. 2.1-re járt, igyekeznem kellett, az expert path, 17 speedes gold és kesztyű segített ebben. Beszántottam a főváram és a towerem, jött resu (earth nélkül) town portal és slayer lvl 4-nek... Nah sebaj water magicban jó voltam és a lightningom mellé volt advanced air és léggömb. Áttörtem 2.1.7-nél a redeken, amiket nagyon csúnnyán kizúztam pár morál után és jöhetett volna a főcsata, de nem így lett, új hét, láncot ellőttém nem ért el az utánpótlás, Gerwulf meg elkapott 1 heti lemaradással, de 12 gold dragonnal!

A főcsata sajnos sima lett, 20-al több A, 10-el több def, 5-el nagyobb sp kn... A változatos pusztító arzenálom spellekben értve kihasználtam keményem, az expert weakness megtette a hatását, majd 550-es lightningok és blind hullott. Pár morál után 6-7 kör alatt vége is lett Gerwulf bácsinak a maradék 9 k. hidra egy kör alatt lelépett a porondról...
Köszi a meccset, további jó játékot, GL, HF!
Dragon