Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 22 csüt., 20:11 
Heroes Team

Ejnye a mindenit, ki nem kuldte meg be a 3. csoportbol a varvalasztast? :evil:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 22 csüt., 21:18 
Heroes Team

Kipróbáltam, átírtam Mugger, de továbbra sem jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 23 pén., 0:20 
Heroes Team

Csizu, én 1szerüen megmondom neked a problémát:

Te itt így linkelted ki:
Ob_mapok.zip

Ami meg a fentlevő file neve volt:
ob_mapok.zip.zip

kis és nagybetűk különbsége, valamint a dupla kiterjesztés nem előnyös :)

U.i.: engedelmeddel, vagy anélkül, de kijvítottam :wink:

Szal mostmár ÍGY jó a link:
http://heroesteam.extra.hu/csizu/ob_mapok.zip

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2008 máj. 23 pén., 0:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 23 pén., 0:28 

jah hogy rosszul teszed fel... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 23 pén., 1:18 

Sziasztok!

Kint van mostmár minden csoport várválasztása! Lehet játszani! Egy új rendszert próbálok ki az idén:
A kiirt lejátszási határidők ajánlott határidők! Aki ehhez tartja magát piros pontot kap! :)
Egyetlen szent határidő az utolsó meccs lejátszási határideje! Az addig le nem játszott meccsekért minusz pontok járnak mint a korábbi idényekben is! Akkor nem lesz vajszivem, nem lesz még egy nap, se egy óra. Az az egy határidő a lényeges, tessék betartani! Aki azt az egyet sem képes betartani, az nem veszi komolyan ezt a versenyt...
Van egy fél év 7 meccs lejátszására, 7 emberrel kell időpontot egyeztetni. Szerintem megoldható.
GL & HF!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 23 pén., 10:08 
Heroes Team

Jou: kis- és nagybetűkkel is próbáltam, de sehogy sem ment. Először "OB_mapok.zip" volt a file neve, és ezen a néven linkeltem ki, majd pedig "ob_mapok.zip" és így sem ment. Mindkét esetben a tárhelyen és a számítógépemen a fileok neve megegyezett! Ez fontos, különben én lennék a hülye. 6-8 alkalommal linkeltem már ki fileokat, nem követném el ezt a hibát.

Közben beszéltem Lacával, és az Online menüpont alatti mapokon kéne a jelzett hibákat kijavítani, és azt feltenni :? Így a fenti linkelt mapok nem a véglegesek... (készül SOD-os verzió is, mert néhány emberkének nincs RoE - nem is értem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 23 pén., 10:11 

Jou linkje működik. Elolvastad csizu amit írt jou? Kétszer volt .zip benne ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 23 pén., 13:32 
Heroes Team

Elolvastam, de nem vettem észre a "dupla zip"-et. Azért állok értetlenül a dolog előtt, mert eddig is így csináltam és mindig ment. Most meg dupla zip és eltérő neveket ír Jou, amikre figyelni szoktam és nem volt még ilyen...
Lényeg, h kiderült, majd kipróbálom hogy működik-e...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 23 pén., 19:00 
Heroes Team

Nemlehet mindenki fitt és üde mindig... :wink:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 25 vas., 19:08 

Fight in the Depth
Jou (Tower-Damacon) : Merlin (Castle-Gird)

A főcsata 2-1-7-nél volt Jou fővárában. Az értékeink 20 körüliek voltak, kivéve Damacom támadási értékét, ami már 29 volt. Jou egy kis lénytöbblettel is rendelkezett.
Mindkettőnknek volt egy fővárral megegyező várunk.
Az első hónap a bányák elfoglalásával valamint az alvilág kifosztásával telt részemről.
A játékunk utolsó hetében Gremlin hét volt. Ezért nem csoda, hogy ezekből a lényekből körülbelül 420 db volt Jou-nál a főcsatában. Damacon kapott élesztés varázslatot, így ő benézhetett a bandányi Titán-nal őrzött területre is. Utána átjött a térfelemre és bevette a főváramat. Ez idő alatt én alul támadtam, a sárkányokkal őrzött ösvényen. Az alsó várát, majd a fővárát is sikerült bevennem. A főhőse az élesztés varázslatát sajnos Alamar-tól tanulta, így én azt nem kaptam meg a várfoglalásommal.
A főcsatában elsősorban az élesztés varázslatának, valamint a Golden Bow-nak köszönhetően Damacon ledarálta a seregem.
Köszönöm a játékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 25 vas., 19:54 
Heroes Team

A 420 környlki gremilin akkor is ekürül lett volna, ha nincs hét, ezzel csak +24 et nyertem... lévén kapcsiból toltam citát a másik towerbe, és 1x kaptam a refugeból is 14et, valamint minden héten vettem toweres herót...

A várostorm meg nemvolt annyira titok, Volt Resu, Chain, Meteor, 22es powerem, 1,3k-t lőttek maxba a titánokra (block középen) az én titánjaim és a golyósok :P ( GB+Expert Archery+10% növelő)
Valamint Merlin elkövette azt a hibát hogy várban ült, így közelharc nemvolt jószerivel, lőni se sokat tudott, az íjjászaiak 90%ka kihullt első körben, valamint a resum simán hozott vissza annyit, mint amennyit a Chainje ütött (1080 asszem, airja nemvolt látszott...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 25 vas., 21:50 

Sziasztok!

Ssth (Fortress, Ayden 23-16-17-20) vs Titi (Inferno, Styg 15-20-27-17), Harc a mélyben 0:3

A pálya elég rosszul indult a számomra, csupa varázslós hőst kaptam az elején, és a kocsmában is csak ők voltak. Styg volt a legértelmesebb ezek közül, így ő lett a főhős. Az első héten elvettem a bányákat és a két másik várat. A második hét elején rögtön elkezdtem a démongyártást, és kifosztottam az egész területet. A hősöm attackja még a 12ik szinten is 0 volt, de az arénának hála rögtön 2 lett :) 131-nél beütöttem a titános garrisont, itt ügyesen buktam egy devilt és egy efreetet, túl bátor voltam. (igazából az volt a baj hogy a hősöm attackja és defense egy gremlin szintjén volt :) ) Azon a héten kivettem a dobozt és a reliceket a sárkányok mögül. Kaptam titán páncélt és a kék gömböt. 142-nél Th beütötte a sárkányokat alul és a főváram felé vette az irányt. Időben hazaértem, és megütköztem Th-val a váram alatt. Neki egy kicsit foghíjas serege volt, míg nekem a 115 démon bíztatóan hatott. Volt nagyon erős villámom, (1300) neki sajnos nem jutott semmilyen támadó spell sem. A csata kicsit egyoldalúra sikerült, nyertem. Köszi a játékot, máskor figyelj jobban :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 26 hétf., 8:34 

Gratula Titinek. Kihasználta a pálya adta lehetőségeket. Nem sírt, hogy rossz hőst kapott, hanem játszott rendesen. Megérdemelten nyert. Számomra nagyon tanulságos volt a meccs. Megtanultam, hogy lehet 2 hidrával végigverni a pályát, ugyanis ha 3ra növekedett a számuk, rögtön bebuktam egyet. Általában teljesen gagyi módon. Például az unicornisok 2 morál és blind után szépen elintézték. Aztán a Blackek a föld alatt 3 morált kaptak egymás után. A Ghostoknál az első megütő meg rögtön be is felezte őket...
A meccs vicce az volt ,hogy Aydennél ott volt a recanter és fel is vettem, mivel a 2 fortress vár és a necro nem adott semmit. Még lightning boltom meg ice se volt... Mindenesetre én élveztem a játékot, kösz titi mégeccer.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 26 hétf., 21:48 
Heroes Team

Fight in the Depth, vs Danka
Rampart vs Fortress
Mafla vs Gerwulf

A csata jól indult alapból belesett Mafla néni, a vár előtt +2 AD kard volt így egész jó kezdést könyvelhettem el. 2. napra a bányák felett már az én zászlóim lengtek, de jött a map egy hibája nem tudtam felslisszolni a várhoz mert egy packnyi zealot az utamat állta, gázos mapphiba... :? Ennek 2. nap nem megyek neki... Nah nagy kerülő, path a hutba hurráfelmentem 7. napra a várhoz, Tower, alul Necro. Az artijaim ismét megérnek egy imát: fás kocsi, higany fiola, kentaur balta, necro köpeny, nekro csizma... Volt egy Sword of Hellfire meg egy ládából Necklace of Swiftness... Jóvan mondom. 2. héten csöveskedtem és területet pucoltam, kiszedtem pack lich mögül a hellfire kardot, és dél felé indultam. Kezdtem belelendülni Mafla értékei kezdték AD-ben a 12-13-at verni, a skillek viszont iszonyatosak voltak, végül vízmágiára kényszerültem mely kiderült jó döntés volt. 3. héten aztán megtörtént, mi még sose, beütött a Greeen Dragon hét, naaaagyon boldog lettem és húztam gold dragont is! :D Megszedtem mindent, 4. héten huss át a garrisonon, 12 gold dragonnal és a fél seregemmel pöpecül beszedtem, majd teleportkapu túloldalán felgyurmáztuk az ekkora igen gyenge Mafla nénit és kiszedtem a blekik mögüli cipellőt is, arti semmi. 2.1-re járt, igyekeznem kellett, az expert path, 17 speedes gold és kesztyű segített ebben. Beszántottam a főváram és a towerem, jött resu (earth nélkül) town portal és slayer lvl 4-nek... Nah sebaj water magicban jó voltam és a lightningom mellé volt advanced air és léggömb. Áttörtem 2.1.7-nél a redeken, amiket nagyon csúnnyán kizúztam pár morál után és jöhetett volna a főcsata, de nem így lett, új hét, láncot ellőttém nem ért el az utánpótlás, Gerwulf meg elkapott 1 heti lemaradással, de 12 gold dragonnal! :) A főcsata sajnos sima lett, 20-al több A, 10-el több def, 5-el nagyobb sp kn... A változatos pusztító arzenálom spellekben értve kihasználtam keményem, az expert weakness megtette a hatását, majd 550-es lightningok és blind hullott. Pár morál után 6-7 kör alatt vége is lett Gerwulf bácsinak a maradék 9 k. hidra egy kör alatt lelépett a porondról...

Köszi a meccset, további jó játékot, GL, HF!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 28 szer., 20:19 

I. csoport

Cold War

Bozso (Dungeon - Drakon lvl21 27/22/16/20 200 manna)

vs

Ssth (Inferno - Gerwulf lvl20 27/36/20/21 22 manna)

A mapra 1szer teszteltem, tudtam nagyjából mikor merre, sajna azonban az első nap rosszul sült el, a térkapu rossz helyre dobott, hiába próbáltam leblokkolni a rossz kijáratokat. Így a főhősőm a legtávolabb került a föld alatti vártól amit így csak 4. nap tudtam bevenni (2. helyett)
Ráadásul a lerakott resource-ok sem úgy jöttek ahogy a tesztek során, így az alsó várat csak Citadel+lvl4-ig tudtam húzni, a fővárat pedig Castle+lvl6-ig.
A 2. héten bevettem a bányákat, de a csúszásom miatt sosem volt pénzem, így lassan haladtam. Az alsó várban végül megálltam Castle+lvl5-nél, de a fővárban azért meglett a sari.
1.3.1-nél 3 sarival, plussz egy-két reszlivel indultam az aranybányához, de a szultánok shieldjének köszönhetően 1-et csak sikerült buknom a végére...
Sajna ekkor még nem volt adv wisdom+earth, pedig egy tanítós hőst már kiképeztem, ugyanis bejött Jeddite és Deemer...
A hét közepén elkezdtem a föld alatti border guardokat kinyitni (közben meglett az adv wisdom+earth), relicem sajna resist csizma (th-nak +4 Att/Def), majd haladtam tovább. Az utolsó guard után menekültem, majd rohantam a könyvtáram és a +2 All-hoz.
Végül a tervemhez képest 1 héttel később, kb. 2.1.2-nél törtem át a szultánokon veszteség nélkül.
A középső könyvtárat Arkangyalok védték, így mentem a pandorám felé (Archdevil védte...). Ezután benéztem az Utopiába, 1es volt de legalább jött TG. Sajna más jó artifaktom nem is nagyon volt, végül mannát dupláztam és 2.2.4-nél megütköztünk Th-val.

Seregek a következők:
229 Inf., 171 H.H, 186 Evil E., 84 MQ., 50 Mino K., 22 Scorp., 8 Red Dragon

vs

58 Fam., 92 Magog, 58 Cerberi, 161 Demon, 53 Pit Lord, 19 szultán, 8 AD.

Sajnos a Def. közötti hatalmas különbségünk mindent eldöntött, erre jött még rá th +3-as speedje...Hiába volt sokkal több mannám, resu, shower, expert föld és vízmágia, a 161 Démon, az 53 Pit ord ilyen defens-el túl sok volt, így végül Ssth bedarált.

Gratula, jó meccs volt!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 30 pén., 11:08 
Heroes Team

Sziasztok!

Mindenkitől türelmet kérek, tanulmányaim miatt nem fogok tudni OB meccset játszani, csak július elején. Nem tudom, hogy Laca írta-e (nincs kedvem visszaolvasni több oldalt) de az egyes fordulókra kiírt lejátszási határidők csak ajánlott időpontok, azaz nem muszáj betartani őket, le lehet játszani később is. A lényeg, hogy az utolsó mérkőzésre vonatkozó határidőre az ÖSSZES partit le kell nyomni.
Megértéseteket köszönöm!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 30 pén., 11:12 

Csizu: No problémo, sok sikert a vizsgákhoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 31 szomb., 20:58 

Sziasztok!

OB
Map: Fight in Depth

Bogpista (Inferno) vs. Bozso (Necropolis)

A játszma elég gyökérül kezdődött, semmi értelmes hero, a higanybánya előtt lots lizardman, az arany előtt lots medusaqueen. Zydar volt a kezdőheróm, az első 5 után nem is jött jobb. Bozsonak Vidomina kezdőheronak... a harmadik nap végén gondoltam megveszem a kocsmában ülő Tyraxort hátha jobb lesz mint Zydar. Megvettem, ott ült helyette Neela. Na nem is hagyhattam ott, de akkor Tazar került a székbe. Így őt is megvettem, kezdésnek kapott is tacticot. De így nagyon lassú lettem elvesztegettem 3 napot. Sajnos az egyik váram necro volt, ami legalább 30-40 démont jelentett volna. A balhét tetézte, hogy megláttam a kocsmába Bozsonál Thantot is. Vagyis légió csontváz animatéval... A második héten jött 1 devil a refuba, ami kicsit jobb kedvre derített. Sajnos csak 1.3.3. nál ütöttem át a titános garrisont viszonylag könnyedén. A relicek a blekik mögött a fekete gömb (resist mellé nem kellett) meg a DSA. Megnéztem a könyvtárat meg a dobozt is, de akkor látom, hogy Bozso már az én titánjaimat üti. 1 lépés híján elérte a váramat :) Sajnos nem jött resu hiába húztam fel kínkeservvel a lvl4-et, clone meg meteor jött. Viszont volt 1 tanítóm (Rashka), aki ezeket megtanította gyorsan Tazarnak, meg kapott lényeket. Sajnos démongyártásra nem maradt időm, sok lény bennmaradt (lizardok és gogokból nem lett démon).

csata:

Tazar 26 29 13 19 lvl16 (195 mana) ( 8 ArchD, 14 szultán, 21 PitLord 69 demon, 70 gog 52 cerberi 56 lizard :)
-
Vidomina 18 20 26 19 lvl18 (260 mana) 7 Ghost 14 Dread 23 P.Lich 28 VLord 1216 Csontiharcos 43 csont 1 csont külön

A csata waitelgetéssel kezdődött, amíg a csonthoz nem ért Bozso, ekkor teleport és ütötte a devileket. Én mass haste és elkezdtem aprítani a kör elején mass slow, Bozso újabb teleport. Ekkor fogyott a serege, de tudtam nincs esélyem at animate ellen. A végére csak csontharcosa volt, de rosszul sütöttem el 1 klónt, amire kaptam 1 meteort és vége is lett a dalnak. Izgalmas csata volt függetlenül attól, hogy esélyem se volt :) ha lett volna resum, akkor más is lehetett volna a vége.
Mindent összevetve Bozso jól játszott módszeresen végigvitte a tervét és legyakott a necrohordájával. Gratula néki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 01 vas., 11:49 

Kérek mindenkit, aki a mostani hétköznapok valamelyikén (hétfőtől-csütörtökig) ráérne lejátszani velem az OB meccsét az jelezze, ugyanis a későbbiek folyamán (értsd egészen augusztusig) nem tudom mennyi időm lesz és szeretnék most letudni még valamennyit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jún. 01 vas., 17:24 

1. csoport

Fight in the Depth

Bogpista (Inferno - Tazar)

vs

Bozso (Necro - Vidomina)

Leírom akkor én is az én szemszögemből. A meccs jól indult, kezdésnek jött Vidomina, 5. hősnek bejött Thant, majd Deemer. Egy probléma volt hogy scholaros hős még véletlenül sem akadt...
Napra pontosan meg volt a terv, eszerint haladtam, minden be is jött ahogy kell. Vidomina azonnal Expert Necromancia lett, majd jött Armorer, Wisdom, Earth, Vízmágia és a legfontosabb, második hét közepén Scholar...Szerencsémre már csak egy szintlépés kellett hogy tuti Adv scholar legyen, ezt egy kisebb kitérővel sikerült 1.3.1nél megcsinálni, majd animate-el és 700 csontival ütöttem a garrisont 1.3.2-nél.
Mindent kiszedtem fönt (+2All, TH, Crown of Dragontooth), majd könyvtár, pandora és hét végére ráálltam az ottani stables-re.
1.4.1-nél menekülés, manna duplázás a Dungeon várban, majd 1.4.2-nél ütöttem a Titánjaimat. Középen +2 Health és +5 Defense várt (ekkor még nem volt pajzsom). A kardot nem akartam megreszkírozni, abban bíztam hogy egyből elérem Pista fővárát, de egy lépés híján nem sikerült.
végül 1.4.4-nél csatáztunk.

A csatából Pista kihozta a lehető legtöbbet, én csináltam 1-2 bakit, de ahatalmas Hp-fölény meg animate, meg expert vízmágia (cure+dispel) és shower sokat segítettek, így végül nyertem.

Kösz a meccset, jól nyomtad!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]