Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 07 hétf., 7:59 
Heroes Team

Én még kiegészíteném az én oldalamról pár dolgoggal:)

Naszóval az egyetlen nekrós hősöm Moandor volt aki képviselte a harcos oldalt, kapott tactikot, földet és airt dobott a legtávolabbi fa az oldalamon ( a pandorába mind experten volt és kelett is...) Kaptam nekrócsizmát pack Mage mögé, majd kriptából nyakéket is mellé, de mind hiába, nemtudtam valamiért feltenni, így a pandoráig kb +200 csontitól estem el, valamint még 100 tól a pandora után :( ". héten jószerivel csak lődörögtem így -2 lovagot buktam fölösen ( +2 volt a refugeban 2.héten nagy mákomra...) majd a hétvégefelé bedobtam az expert log+cipő kombót és terveztem a köv. heti pályaletisztítást... 3. hét Vampire Lord +5 valamint hidra a refuba, picit megdobta a hangulatomat :mrgreen: összeszedtem magam és a 36 lorddal beszántottam majdnem minden élő és élettelen egységet a mappon, haladva a végkifejlet felé... 1.4.2. előkerült Cyra, asszem 33 27 17 14 értékekkel, Monador 11 11 13 13-al virított ( a szandi volt lerakva csak a cipő miatt) na modom szép egyensúly... 4.1.4 kor beindult a végbuli, a várt offensem helyére luckot kellett bevételeznem, majd indulás az alsó relichalomét és a pandoráért... eléggé izzasztó volt a pandora, vmi 120 mana, exper slow, haste, Shield, qicksand és Force Field segítségével viszont -21 Plich és kb 350+ csonti hagyta ott a fogát, ( 400+ csonti volt a jutalom) de kevesebb is lehetett volna ha beváltom anno a pöcsölés helyett a 2 Qestartit is hiányzott a +5A és +5D... Ezezkután gyorsan kiszedtem a blekik mögül is a pandorát míg Cyra ott állt a titánjaim előtt :lol: majd 2 napig még mászkáltunk, ő pótolt még magába 1 kis sereget, és pótoltam a meteoromat, majd összecsapás jött, ami a ghostok nélkül picit rizikós volt, lévén kapásból zuhant a Chain a nyakamba, de a csontok megtették a hatásukat ígyis...

Egy kérdés Bozsó, ha jól láttam, akkor a középső Dungeon vár mögé berejtett relicet kise vetted?? :D pedig +4P/+4K sapka volt az, kerestem így most hogy hol lehet, ha te is TH-t kaptál de kiderült hogy otthagytad!:)

Köszi a meccset mégeccer, ahhoz képest hogy kb 20 perccel a meccs előtt nézem meg hogy mennyire más már ez a mapp az általam legutóbb játszott verziótól, sikerült nyerni is :shock: Asszem ez mák a máktalanságban ( na jó ez picit tulzás :roll: :lol: )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 07 hétf., 18:11 

Dungeon vár mögötti relic... :shock: :shock:

Hát gyerekek átnéztem párszor a mapot, de ezt nem vettem észre...a fene a belét annak aki elrejt egy relicet a pályán...

Ez a válaszom Jou, nem vettem észre, sőt fogalmam sem volt, hogy ott van bármi is...

De remélem nem vezetjük be hogy minden mapon minden egyes objectet arrébb kell mozdítani, hogy van-e valami takarásban!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 07 hétf., 18:53 
Heroes Team

Nem szükséges, elég bekapcsolni a passability-t ctrl+p. És csak utána arréb rakni az objectet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kövkör
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 08 kedd, 12:47 

Hali,

Következő kör lebonyolítása hogy fog kinézni? Mindenki mindenki ellen 3 hét alatt? Körbeverés esetén mizuvan? Vagy más a lebonyolítás?
Milyen pályán? Jou-n s rajtam kívül ki jutott még tovább? (Gratula Jou) X lett a 3. meccs? :lol:

köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 08 kedd, 12:51 

Bozso84 írta:
Dungeon vár mögötti relic... :shock: :shock:

No ez tényleg meglepő volt, még csak véletlen sem látszott. Kb olyan, mint OB utsó pályáján a varázslósipka, de ott legalább kikandikált.
De legalább volt valami meglepetés a pályán, oda talán egy hero is elbújhatott volna észrevétlenül, azt lesből támad :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: kövkör
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 08 kedd, 13:18 

Sorceress írta:
Következő kör lebonyolítása hogy fog kinézni? Mindenki mindenki ellen 3 hét alatt? Körbeverés esetén mizuvan? Vagy más a lebonyolítás?Milyen pályán? Jou-n s rajtam kívül ki jutott még tovább? (Gratula Jou) X lett a 3. meccs? :lol:

Godlike nem jött a megbeszélt időpontban és azóta sem jelentkezett. Lacától megtudtam, hogy még a várat se adta le... Ennyit tudok mondani a harmadik meccsről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 08 kedd, 14:08 

Öcsém nagyon okos volt és összeveszett a szülői gárdával, most büntetését tölti, pénteken fog lejárni. A vára dungeon lesz az már tuti. Mármint ha egyáltalán lejátszhatja :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 08 kedd, 14:58 
Heroes Team

Nemtudom, de majd 1 héttel csúszan az ipar így...
De majd Laca eldönti mennyire lesz szigorú...

Ami meg a dugi reliceket illeti, ha télleg bekapcsolod a passibility-t (nekem alaból bevan) és ha valahol van sárga négyzet, akkor ott valami felvehető vagy meglátogatható dolgog van:) Nekem így kapásból kiszúrta a szememet, meg a gépi játékosét is, miután megpróbáltam volna meglesni hogy mi van ott...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 08 kedd, 18:05 

Ez a hét kilőve akkor Godlike ellen, mivel a hétvégén én nem érek rá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 09 szer., 22:13 

Sziasztok!

Laca szigorú, nem vár még egy hetet, vagy ki tudja mennyit. Volt a meccsre 3 hét...
Mától indul az utolsó forduló, kérem a résztvevőket igyekezzenek mielőbb lejátszani a meccseiket! Körbeverés esetén az nyer aki nagyobb ajándékot küld a versenyszervezőnek! :)
Majd kitatláljuk mi lesz :)

Amúgy gartulálok a 3 döntősnek: Sorcinak, Jounak, Bogpistának! Sok sikert, jó játékot kivánok nekik a döntőhöz! :)

Map innen letölthető.

Üdv: laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 21:49 

Hello!

A mapon nincs kitiltva a vízkönyv, kéretik javítani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 13 vas., 22:52 
Heroes Team

bogpista írta:
Hello!

A mapon nincs kitiltva a vízkönyv, kéretik javítani.

Hát igen, várható volt. Kértem Laca-t, hogy értesítsen engem arról, hogy mikor tervezi a mapot kitenni, mert előtte átnézem és elküldöm a javítottat. Nem tisztelt meg a válasszal nekem meg volt ezer más dolgom..
Holnap délután tudok rá szakítani egy kis időt, de Jou és Sorciis nézzen rá, mert mindig csak Pista szól, ergo ő csekkolja le egyedül.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 1:41 

Nana...
Ezt azért nem szeretem. Minden hálám a tiéd, hogy segitesz, de ne állits valótlant...
Mikor "nem tiszteltelek meg a válasszal" ????

laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 9:21 
Heroes Team

Nemcsak nekem gond ez Laca, hanem a döntősöknek. De kértelek (valamikor 2 hete), hogy szólj nekem, mielőtt kiteszed a döntős mapot az oldalra, hogy addigra átnézzem és elküldjem a javítottat. Ez nem történt meg, Te pedig kiraktad az ún. 1.0-ás verziót, ami még nem lett tüzetesen átnézve.

Kb. ennyiről van szó, azért emeltem fel a hangom, mert ha 7végén tudok róla, akkor meg tudom csinálni. 7közbe nem nagyon érek rá, és ha csak átfutom kapkodva, mint a Kihívás mapot, akkor tudod mi lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 14 hétf., 12:57 

Na, nehogy mán itt ölre menjetek, mert benne maradt a Tome of water. :shock: Nem akkora érvágás kivenni. A map ettől eltekintve jó, izgalmas meccsek várhatók.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 11:19 

Sziasztok,

Lenne egy nagyon hülye kérdésem:
Az miért van, hogy az invader pályán, ahogy az utóbbi időben az összes kupapályán, a refugee camp az első látogatáskor mindig pikemant ad (néha csak 1-et)? Így van szerkesztve a map? Lehet ilyet állítani?
Kipróbáltam egy régebbi pályát, ott nem pikást adott.
Hiába húztam újra a heroest állandóan pikások vannak mindenhol.
Most nálam van vmi elállítva, vagy ez így frankó?

köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 13:42 

Azért van ez Sorci, mert blokk van a refu elött. Legalábbis akkor ad pikást....

Egyébként én Pistára fogadok a végső befutó személyét illetően. Ha kell össze tudja kapni magát :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 14:17 

és még annyit a pikásokhoz, hogy a létszámuk attól függ, hogy milyen szintű lény lett volna benne...Tehát ha egy db pikást tudsz venni az azt jelenti hogy egy lvl7 lett volna benne, ha 2-t akkor lvl6 lett volna, stb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 15:47 

Csizu írta:
Nemcsak nekem gond ez Laca, hanem a döntősöknek. De kértelek (valamikor 2 hete), hogy szólj nekem, mielőtt kiteszed a döntős mapot az oldalra, hogy addigra átnézzem és elküldjem a javítottat. Ez nem történt meg, Te pedig kiraktad az ún. 1.0-ás verziót, ami még nem lett tüzetesen átnézve.

Kb. ennyiről van szó, azért emeltem fel a hangom, mert ha 7végén tudok róla, akkor meg tudom csinálni. 7közbe nem nagyon érek rá, és ha csak átfutom kapkodva, mint a Kihívás mapot, akkor tudod mi lesz...

Eddig oké is. Elfelejtettem szólni, majd az este kukoricán fogok térdepelni. De olyat ne állits, hogy kerestél és válaszra se méltattalak... :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 16 szer., 15:57 

Bozso84 írta:
és még annyit a pikásokhoz, hogy a létszámuk attól függ, hogy milyen szintű lény lett volna benne...Tehát ha egy db pikást tudsz venni az azt jelenti hogy egy lvl7 lett volna benne, ha 2-t akkor lvl6 lett volna, stb

És amikor 15-öt ad? :wink: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]