Én még kiegészíteném az én oldalamról pár dolgoggal:)
Naszóval az egyetlen nekrós hősöm Moandor volt aki képviselte a harcos oldalt, kapott tactikot, földet és airt dobott a legtávolabbi fa az oldalamon ( a pandorába mind experten volt és kelett is...) Kaptam nekrócsizmát pack Mage mögé, majd kriptából nyakéket is mellé, de mind hiába, nemtudtam valamiért feltenni, így a pandoráig kb +200 csontitól estem el, valamint még 100 tól a pandora után

". héten jószerivel csak lődörögtem így -2 lovagot buktam fölösen ( +2 volt a refugeban 2.héten nagy mákomra...) majd a hétvégefelé bedobtam az expert log+cipő kombót és terveztem a köv. heti pályaletisztítást... 3. hét Vampire Lord +5 valamint hidra a refuba, picit megdobta a hangulatomat

összeszedtem magam és a 36 lorddal beszántottam majdnem minden élő és élettelen egységet a mappon, haladva a végkifejlet felé... 1.4.2. előkerült Cyra, asszem 33 27 17 14 értékekkel, Monador 11 11 13 13-al virított ( a szandi volt lerakva csak a cipő miatt) na modom szép egyensúly... 4.1.4 kor beindult a végbuli, a várt offensem helyére luckot kellett bevételeznem, majd indulás az alsó relichalomét és a pandoráért... eléggé izzasztó volt a pandora, vmi 120 mana, exper slow, haste, Shield, qicksand és Force Field segítségével viszont -21 Plich és kb 350+ csonti hagyta ott a fogát, ( 400+ csonti volt a jutalom) de kevesebb is lehetett volna ha beváltom anno a pöcsölés helyett a 2 Qestartit is hiányzott a +5A és +5D... Ezezkután gyorsan kiszedtem a blekik mögül is a pandorát míg Cyra ott állt a titánjaim előtt

majd 2 napig még mászkáltunk, ő pótolt még magába 1 kis sereget, és pótoltam a meteoromat, majd összecsapás jött, ami a ghostok nélkül picit rizikós volt, lévén kapásból zuhant a Chain a nyakamba, de a csontok megtették a hatásukat ígyis...
Egy kérdés Bozsó, ha jól láttam, akkor a középső Dungeon vár mögé berejtett relicet kise vetted??

pedig +4P/+4K sapka volt az, kerestem így most hogy hol lehet, ha te is TH-t kaptál de kiderült hogy otthagytad!:)
Köszi a meccset mégeccer, ahhoz képest hogy kb 20 perccel a meccs előtt nézem meg hogy mennyire más már ez a mapp az általam legutóbb játszott verziótól, sikerült nyerni is

Asszem ez mák a máktalanságban ( na jó ez picit tulzás

)