dalamar2 írta:
Hello!
Én is egy kis segítséget kérnék. A HOF első kampányának (Freyda) 4. pályáján (Egyezségek) jött elő ez a hiba: A törpék földjén járok már (menelülök) és mikor csatlakozna valami normál Haven egység hozzám, a "join" elfogadása e prg egyszerűen kidob. Ha nem fogadom el a "join"-t és pl. harcolok, akkor a csata után dob ki. Még ugyanezen pályán mikor törpék ellen csatáztam (nem mindegyik csata) valamelyik törpe egység lépésekor ugyanez a hiba. Legújabb patch van. Újra is telepítettem a játokot javulás mégse (legfeljebb máshol volt a hiba. Előtte a battle griffjeim megtámadásánál volt ugyanez a hiba)
Ez a hibaüzenet lent.
AppName: h5_game.exe AppVer: 2.0.0.81 ModName: h5_game.exe
ModVer: 2.0.0.81 Offset: 0003ed83
Köszi
Hi!
lehet, tévedek, de 2.0-s HoF-od van a hibaüzi szerint. bal alsó sarokban kiírja a főmenüben a verziószámot, ezt le kellene csekkolnod. ha felraktad a 2.1 patch-et, mégis v 2.0-t jelez a főmenü, akkor biztos csak az exe régi, és akkor ki kell cserélned az ezen az oldalon a Heroes 5 -> Leírások -> HoF alatt levő noDVD exe-vel. Úgy tudom, az exe verzióját írja ki a főmenü, miközben (ez utóbbi már biztos) a patch nem csak az exe-t upgrade-eli, hanem sok fájlt lecserél még. Sztem a kidobás is annak "köszönhető", hogy nem stimmel az exe a többi fájllal.
Azt amúgy tudja vki, hogy érhetem el, hogy ne csak a roham rúnát meg azt a rúnát tudjam használni, ami 2 véletlenszerű elemre immúnissá tesz? Az összes többinél azt írja ki: used. Van elég nyersanyag hozzájuk, ki is írja hogy pl. 1/33 gem needed vagy mi. Aztán mégsem tudom használni. Nemsokára megint Wulfie-val fogok nyomulni az Ylaya kampány végén (remélhetőleg 7végén le is nyomom), és mostmár igazán használnám őket. (Mondjuk az is igaz, hogy a rune of charge a nagy kedvenc, az meg muxik
Ja, és sikerült vkinek Wulfie-t felfejleszteni az Absolute Protection-ig? Engem folyton azzal bosszantott a ro..dt program, hogy nem ajánlotta fel a 3. "al-skillt". Legutóbb a swift mind-ot szereztem meg, úgy kb. 20 szintlépéssel előtte is már adhatta volna, az előzmények már megvoltak. Preparation is van, de a Tripla ballista vagy a Mana burst egyelőre csak álom

A Dwarven Luck is hiányzik, arra is elég régóta várok. Wulfie nagyon király lenne ezekkel, mondjuk a Resurrection spell miatt elég jó így is. (sztem a light magic egyedül e miatt jó - mass haste jöhet a power of speed tulajdonsággal is, amit mindig választok, ha felajánlja ill. sikerül a követelményeket teljesíteni. A defense meg offense növelők többnyire csak gyenge lényekre hatnak igazán - röviden: dark magic rulez! 100%-os mass confusion meg a 40%-os mass slow elég tuti

de a puppet master és a blind se semmi
Ha vkinek vannak infói, ötletei, a világért se titkolja!

Előre is köszi!