Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 11 vas., 20:36 

Sziasztok!

Szeretném azok segítségét kérni, akik már be tudták fejezni a Heroes V. - Hadjárat - ötödik, Tündéres kampányát.
Én itt az utolsó felvonásban akadtam el, ahol a nekromata Nyikolájt kell megölni.
Sajnos bárhogyan is próbálkoztam eddig, sehogyan nem tudom befejezni a pályát!
Már minden frissítést letöltöttem, de mire odaérek Nyikoláj közelébe, máris több mint 1000 sárkánya van, ami naponta növekszik!
Nem tudok pár nap alatt odamenni, mert akkor a csapatai legyőznének, ha viszont szép lassan meghódítom a várait és pl. már 300 sárkánnyal érkezek Nyikoláj elé (igaz 8 hónap alatt), neki már kb. 2000 sárkánya van!
Esélyem sincs!
Esetleg van valami kiskapu, kód, vagy valami, amivel ezt a pályát befelyezhetem???
Csak ehez kellene kód, máshoz nem.
Segítsen valaki, kérem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 12 hétf., 20:08 

Misi írta:
Sziasztok!

Szeretném azok segítségét kérni, akik már be tudták fejezni a Heroes V. - Hadjárat - ötödik, Tündéres kampányát.
Én itt az utolsó felvonásban akadtam el, ahol a nekromata Nyikolájt kell megölni.
Sajnos bárhogyan is próbálkoztam eddig, sehogyan nem tudom befejezni a pályát!
Már minden frissítést letöltöttem, de mire odaérek Nyikoláj közelébe, máris több mint 1000 sárkánya van, ami naponta növekszik!
Nem tudok pár nap alatt odamenni, mert akkor a csapatai legyőznének, ha viszont szép lassan meghódítom a várait és pl. már 300 sárkánnyal érkezek Nyikoláj elé (igaz 8 hónap alatt), neki már kb. 2000 sárkánya van!
Esélyem sincs!
Esetleg van valami kiskapu, kód, vagy valami, amivel ezt a pályát befelyezhetem???
Csak ehez kellene kód, máshoz nem.
Segítsen valaki, kérem!

lehet hogy hülyeség amit írok, csak egy kósza ötlet,még nem próbáltam ki(de amint szerzek megfelelő verziószámú no-DVD.exe-t megteszem), de ha felrakod az 1.6-os patchet a játékhoz, elérhetővé válik egy érdekes újdonság, mégpedig ez:

"Bekapcsolható az automata csata funkció úgy is, hogy a gép ne használjon közben varázslatokat "

Ami annyiba lehet hasznos, hogy a Nyikoláj a már eleve tulerőben lévő seregét ne tudja feltámasztgatni rendre...
Egy kis könnyítés, hátha, de csak egy ötlet mint emlitettem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 12 hétf., 21:14 

Ez, hogy a gép ne használjon varázslatot, csak a mi hősünkre vonatkozik, az ellenségére nem!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 12 hétf., 21:21 

Necromancer írta:
Ez, hogy a gép ne használjon varázslatot, csak a mi hősünkre vonatkozik, az ellenségére nem!!!

Kár, pedig jó poén lett volna.
OFF

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 14 szer., 14:52 

Hi!

Nekem is egy kis segítségre volna szükségem.
Nem tudok rájönni, hogy sikerült kikapcsolnom a sok sallangot (pl. animációk) a kalandtérképen, és most, hogy újraraktam, jól jönne. 1.41 verzióval tolom az alapot (HoF 2.1 van), és bűn lassú a kalandtérkép, pedig eddig frankón mentek a dolgok, csak a töltögetés volt vacak. Hogy lehet kikapcsolni az animokat, pl. hogy ne forogjon a hero körül a "kurzor" meg ne fújja a szél a fákat, stb.?
Pls help.

Volt itt valahol egy 7gz vagy milyen kiterjesztésű noDVD-s exe a HoF-hoz, amihez sajna már nincs meg az infóm, a fájlban meg nem volt ott. Épp a törpös kampányt kezdeném el, és nemtom, érdemes-e kicserélnem ennek a fájlnak a H5game.exe-jére az eddig "bevált" exe-t. Azért a Freydás kampányban voltak rendesen bugok, szóval annyira azért nem vált be az eddigi exe... Vmi ötlet, tipp. tapasztalat?

Előre is thx.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 14 szer., 15:17 

na csak kimaradt:

milyen skilleket érdemes választani Wulfstannak? 1xűen nem tudok dönteni a luck és az enlightenment között.
a logisztika mellé a pusztító meg a fény mágia ahogy elnézem musthave, de ha védekezést is akarok, akkor vagy luck, vagy enlightenment, a kettő együtt nem megy. jobb előre eltervezni :)

amúgy a witch hutokat randomizálja a pályákon a program, vagy mindenkinek uaz végig a kampányok során? csak mert frankó lenne a leírásokban azt is szerepeltetni: melyik pályán milyenek vannak, néha nagyon jól jönne, főleg, hogy gyakori, hogy 1-féle witch hut-ból mondjuk 4-5 db is van a kampány során (legalábbis úgy jött ki nálam), és az azért komoly fegyvertény. nekem gyakran pechem van a skillekkel, mert egy alapvetően jó skillt nem tudok kihasználni, és közben meg egy másikat nem tudok felvenni miatta.

apropos, a master gremlin igaz csak gólemeket tud "gyógyítani"? vagy más mechanikus cuccost is? (ballisztát, ilyesmit ritkán viszek, mert mindig legyakják, és sokba kerül).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 20 kedd, 8:09 

Sziasztok!
H3-ban ti melyik védelmi varázslatot szoktátok használni inkáb: Shield vagy Stoneskin? Ha van rá időm, meg varázspontom, akkor persze mindekttőt használom.
Egy egysségre max 3 varázslatot lehet rátenni? A lény infójában legalábbis csak az utolsó hármat látom. A többi ilyenkor érvényét veszti?

Tegnap egy kis érdekességet vettem észre. Mintha a gép tudná milyen artifactokat használok éppen. A kör végén megtámadta az egyik hősömet, akinél igaz, hogy ott volt az Armgeddon's Blade, de nem tudta használni mert a gép valamilyen varázsruhája miatt max 2. szintű varázslatok mehettek. Visszatöltöttem az állást, és a kör vége előtt átrakosgattam az artifactokat, úgy, hogy mindegyik valami elsődleges képzettséget növeljen (elég erősen). Ekkor meg már nagy ívben kikerült a gép...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 20 kedd, 9:07 

Wulfstannak inkább a luck kell én legalábbis azt mindenképp beszedném.
H3-ban pedig meg tudja nézni a skilljeidet, és látja, hogy a hősöd milyen erős skillekben. Ha feltuningolódtak az értékeid akkor nem olyan hülu hogy megtámadjon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 20 kedd, 18:55 

Akkor senki sem tud segíteni, hogy hogy oldjam meg a Nekro Nyikolaj pályát (Ötödik Hadjárat, utolsó pálya)
Az aki megcsinálta, hogy csinálta meg???
Adjon valaki ötletet!
Írjátok le légyszi, Ti, hogy jutottatok túl?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 20 kedd, 20:22 

Idézet:
Egy egysségre max 3 varázslatot lehet rátenni? A lény infójában legalábbis csak az utolsó hármat látom. A többi ilyenkor érvényét veszti?

Az utolsó 3 látszik, de a többi is működik. Az első körben általában a slow-val nyitok, utána skillektől függően 3-4 meteor shower, vagy chain lightning.
Szerintem a shield jobb, kivéve ha az ellenfélnél sok íjász van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 20 kedd, 22:59 
Heroes Team

Akkor is a Shield a jobb, csak akkor az Air változatát célszerű használni előszeretettel! 8)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 24 szomb., 20:26 

Valaki SEGÍTSEN!!!
H3-ban multiban online akarok játszani, de mindíg kilép!!!
Mi a gond???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 25 vas., 10:47 

Tűzfal esetleg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: MULTIPLAYER NEM MŰXIK !
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 03 hétf., 11:48 

Sziasztok !

Heroes 3 - mal szeretnénk neten nyomulni.Azt már olvastam fórumokon, hogy a játékból, direkt IP - n keresztül nem megy (nem találja meg a másik IP - t) . Ezért föltettük mind ketten a game spy progit, látjuk is egymást, a host csinál egy játékot, csatlakozom, el is indul, megjelenik a heroes oldal a homok órával hogy tölt, de egy kis idő mulva mindig visszadob egy hibaüzenettel hogy nem tud csatlakozni.
Mi lehet a hiba?
Köszi előre is:üdv Ákos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Armageddon's Blade
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 03 hétf., 15:48 

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Az Armageddon's Blade kiegészítőhöz nem készült magyarosítás? vagy csak az én figyelmemet kerülte el, nem találok sehol?

előre is köszi.

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: HOMM5: HOF
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 04 kedd, 0:37 

Hello!

Én is egy kis segítséget kérnék. A HOF első kampányának (Freyda) 4. pályáján (Egyezségek) jött elő ez a hiba: A törpék földjén járok már (menelülök) és mikor csatlakozna valami normál Haven egység hozzám, a "join" elfogadása e prg egyszerűen kidob. Ha nem fogadom el a "join"-t és pl. harcolok, akkor a csata után dob ki. Még ugyanezen pályán mikor törpék ellen csatáztam (nem mindegyik csata) valamelyik törpe egység lépésekor ugyanez a hiba. Legújabb patch van. Újra is telepítettem a játokot javulás mégse (legfeljebb máshol volt a hiba. Előtte a battle griffjeim megtámadásánál volt ugyanez a hiba)

Ez a hibaüzenet lent.

AppName: h5_game.exe AppVer: 2.0.0.81 ModName: h5_game.exe
ModVer: 2.0.0.81 Offset: 0003ed83

Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Akoxx
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 04 kedd, 20:21 

Próbáljátok virtuális magánhálózaton, pl. Hamachi-val. Részletesebb leírás Mugger oldalán, az online fül környékén.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Armageddon's Blade
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 04 kedd, 20:30 
Heroes Team

hencooo írta:
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Az Armageddon's Blade kiegészítőhöz nem készült magyarosítás? vagy csak az én figyelmemet kerülte el, nem találok sehol?

előre is köszi.

Üdv.

Szia!

Ehhez a kiegészítőhöz nincs (és nem is várható) magyarosítás.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 05 szer., 17:58 

Köszi, Mugger.

üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: HOMM5: HOF
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 05 szer., 18:16 

dalamar2 írta:
Hello!

Én is egy kis segítséget kérnék. A HOF első kampányának (Freyda) 4. pályáján (Egyezségek) jött elő ez a hiba: A törpék földjén járok már (menelülök) és mikor csatlakozna valami normál Haven egység hozzám, a "join" elfogadása e prg egyszerűen kidob. Ha nem fogadom el a "join"-t és pl. harcolok, akkor a csata után dob ki. Még ugyanezen pályán mikor törpék ellen csatáztam (nem mindegyik csata) valamelyik törpe egység lépésekor ugyanez a hiba. Legújabb patch van. Újra is telepítettem a játokot javulás mégse (legfeljebb máshol volt a hiba. Előtte a battle griffjeim megtámadásánál volt ugyanez a hiba)

Ez a hibaüzenet lent.

AppName: h5_game.exe AppVer: 2.0.0.81 ModName: h5_game.exe
ModVer: 2.0.0.81 Offset: 0003ed83

Köszi

Hi!

lehet, tévedek, de 2.0-s HoF-od van a hibaüzi szerint. bal alsó sarokban kiírja a főmenüben a verziószámot, ezt le kellene csekkolnod. ha felraktad a 2.1 patch-et, mégis v 2.0-t jelez a főmenü, akkor biztos csak az exe régi, és akkor ki kell cserélned az ezen az oldalon a Heroes 5 -> Leírások -> HoF alatt levő noDVD exe-vel. Úgy tudom, az exe verzióját írja ki a főmenü, miközben (ez utóbbi már biztos) a patch nem csak az exe-t upgrade-eli, hanem sok fájlt lecserél még. Sztem a kidobás is annak "köszönhető", hogy nem stimmel az exe a többi fájllal.

Azt amúgy tudja vki, hogy érhetem el, hogy ne csak a roham rúnát meg azt a rúnát tudjam használni, ami 2 véletlenszerű elemre immúnissá tesz? Az összes többinél azt írja ki: used. Van elég nyersanyag hozzájuk, ki is írja hogy pl. 1/33 gem needed vagy mi. Aztán mégsem tudom használni. Nemsokára megint Wulfie-val fogok nyomulni az Ylaya kampány végén (remélhetőleg 7végén le is nyomom), és mostmár igazán használnám őket. (Mondjuk az is igaz, hogy a rune of charge a nagy kedvenc, az meg muxik :)

Ja, és sikerült vkinek Wulfie-t felfejleszteni az Absolute Protection-ig? Engem folyton azzal bosszantott a ro..dt program, hogy nem ajánlotta fel a 3. "al-skillt". Legutóbb a swift mind-ot szereztem meg, úgy kb. 20 szintlépéssel előtte is már adhatta volna, az előzmények már megvoltak. Preparation is van, de a Tripla ballista vagy a Mana burst egyelőre csak álom :( A Dwarven Luck is hiányzik, arra is elég régóta várok. Wulfie nagyon király lenne ezekkel, mondjuk a Resurrection spell miatt elég jó így is. (sztem a light magic egyedül e miatt jó - mass haste jöhet a power of speed tulajdonsággal is, amit mindig választok, ha felajánlja ill. sikerül a követelményeket teljesíteni. A defense meg offense növelők többnyire csak gyenge lényekre hatnak igazán - röviden: dark magic rulez! 100%-os mass confusion meg a 40%-os mass slow elég tuti :) de a puppet master és a blind se semmi :)

Ha vkinek vannak infói, ötletei, a világért se titkolja! :) Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]