Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 24 hétf., 13:31 

ArchConan írta:
Kemény vagy Bozsó!

Aláírom :) de panaszképpen megemlítem hogy két minimumos utópiám volt Thunder helmettel sárkány sisakkal, a relicem volot az egyetlen használható tárgy +4a/def, kard az egész pályára nem jutott, ezzel szemben a nyersanyagtermelő artik valamint egy csodás gömb gyűjtemény boldogított... jah és a vizi térképnek köszönhetően láttam hogy 3nappal előbb szedtem ki minednt.... kék létemre hiába :D grat bozso ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 24 hétf., 13:35 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 15:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 24 hétf., 14:40 
Heroes Team

Sziasztok!

Tegnap délután 2 körül mi is a mecsünk végére értünk Blamaggal, a részletek:

Blamag vs Dragon ( A narancs a kedvenc színem online gamékba! :lol: )
Rampart vs Tower
Ivor vs Mephala
Crazy Quests

A kezdés szupi volt, az ellennél Ivor, nállam Fafner! :( Sebaj, 5. hősnek bejött Mafla néni, így már kicsit jobb volt a helyzet! :) Mit mondhatnék, Fortuna ismét velem randizott, és működött a Lucky-Unlucky aura! :) A refuk első héten angelt és chaos hidrát adtak, az egyik tengerparti arti kesztyű volt, egy witch hut a fix berserk mellé dobott fire magicet! :lol: Mafla 3. szinten pathot kapott, így sikerült szántani a terepet! :) A gólem gyárak a refuknak hála még első héten meglettek! Viszont az artijaim olyan gyökerek voltak hogy kész... Egyedül a Mighty Gorgonok mögött lévő recanter volt használható, na de annak örültem is! 2. váram Rampart volt, ellenfelemnek Fortress! :lol: :P 2. héten a refu mighty gorgont adott, a másik sajnos csak impet! :( A Rampart várat guild ügyileg felrántottam lvl 4-re, Town Portal, Frenzy! :lol: Kiszedtem mindent, 3. héten indulhatott a hajós tortúra a droidokkal! 3. héten vámpír lordot és black dragont dobott a refu! :lol: 4. hét (refu = 6 stone golem...) közepére kinn is voltak és be is voltak váltva az artik. Ekkor Ivor felvillant a kocsmában elrettentő skillekkel, már megint a hányadik artik miatt! (ez a luckyság átka! :( ) Na sebaj, az utópia még megoldhatja alapon berongyoltam, mindkét utópia 3-as volt! Na itt aztán megjött minden amitől Mafla skilljei az egekbe szöktek! Az egyik utópia Titan's Gladiust, +4 allt, Golden Bowot, Thunder Helmetet adott, a másik +2 allt, Dragon Scale Armort, Sentinelt, Ring of Wayfarert! :lol: :lol: :lol: Ez több volt mint jó, mivel már volt egy speed nyakláncom is, vízről jött lég és tűzgömb, a tüzet be is áldoztam oltáron sok más artival egybe, így Mafla 20. szintre emelkedett! Ekkor 2.1.2 lehetett, én ráértem a gólemek miatt, Blamag viszont nem, így 2.2.3-nál átjött, jött a sereg Maflához a titánok lemaradtak a láncból, szal volt para, de Blamag a fővár elfoglalásán kívűl nem csinált sok mindent, várta a Fortresses utánpótlást. Tudtam hogy sokkal rosszabb lesz ha megjön hozzá, ezért hát kénytelen voltam megostromolni a váramat, és ezzel Blamagot sarokba szorítani!

Ivor (22-24-34-17) Sereg: 81 Grand Elf, 7 Chaos Hidra, 233 Centaur Captain, 20 War Unicorn, 46 Silver Pegasi, 128 Dragon Fly, 10 Gold Dragon

VS

Mephala (41-33-17-28) Sereg: 309 Master Gremlin, 44 Archmagi, 221 iron golem, 133 obsidian gargoyle (22 bejoinolt! :lol: ), 22 Naga Queen, 30 Master Genie, 11 titán

Mint a skillekből látszik Mafla üthetetlen volt főcsatában és nagyon nagyot vágott, ezt már csak fokozta az első körben morált kapó 11 titán! :lol: Szerintem amúgy sokat jelentett a recanter, bár nem kérdeztem meg milyen spelljei voltak csata után. Az iron golemekbe már bele se mertem gondolni milyen szemetek lehettek volna...

Blamag, köszönöm az izgalmas partit, itt igazából az utópián múllott rengeteg dolog!

További jó játékot, GL & HF!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 24 hétf., 15:15 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 15:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 24 hétf., 15:51 

Sziasztok!

Csizu már leírta a részleteket. A legnagyobb hiba az volt, hogy az utolsó pillanatra hagytuk a játékot, amire én két edzés utám ültem le este. Tehát nem voltam annyira a topon. Nagyon rosszul játszottam, rengeteg egységet buktam. A pályára megvolt a tervem, de mikor buktam egy giantot is figyelmetlenség miatt, nem láttam értelmét folytatni a harcnak, Csizu sokkal jobban játszott addig is és valószínűleg megnyerte volna a játékot.
Sajnáltam, hogy így alakult, nem igazán szoktam bebukni magamat, pláne feladni egy játékot, ez most így sikerült, bocs Csizu hogy nem játszhattunk egy jót.

Üdv, Titi

ui: a sok lény bukásban az is szerepet játszik, hogy mivel Towerrel nem igazán szoktam sokat játszani elfelejtettem, hogy a golyóscsávónak elfogy a lövése, az első héten vagy 4 csatában is töltény nélkül maradtak, persze ez az én hülyeségem, megmondták már páran hogy ammo cartot kell venni, de figyelmetlen voltam :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 24 hétf., 16:12 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 15:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 28 pén., 21:50 

Sziasztok!

Ha bármelyik ellenfelem késztetést érez arra, hogy időnek előtte lejátszuk a meccsünket, keressen meg bátran időpont-egyeztetés céljából! ;)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 30 vas., 11:11 

Lzo ha ezt olvasod keress meg msn-en!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 30 vas., 12:50 
Heroes Team

Karesz, kéne időpontot egyeztetni!:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 30 vas., 16:27 

Üdv

Itt egy eredmény a 2. csoport 2. köréből

Battle for Power

Lzo (Fortress – Bron lvl15 – 11/16/6/9 – 98 manna)

Vs

Bozso (Fortress – Tazar lvl19 – 14/26/2/6 – 180 manna)

Ahogy az előző mapra, erre is készültem, így nagyjából volt egy tervem, amit igyekeztem megvalósítani, de mivel mindketten ugyanazt a fajt választottuk, jól tudtam, hogy a főhős személye kiemelt fontosságú lesz. Nagy szerencsémre a kezdésnél már ott virult nálam Tazar, így ez a kérdés eldőlt méghozzá a lehető legjobban.
1.1.4-re elfoglaltam a föld alatti aranybányát, közben pedig 3 hőst 1-1 Serpent Fly-al beküldtem középre hogy minél több ládát szedjenek fel. Ez olyannyira sikerült, hogy minden láda az enyém lett, Lzo-t nem láttam sehol. Ezt kihasználva az ő területén kívül már mindent láttam a 2. héten, ami nagyon jól jött.
A 1.1.7-re ráálltam a Stables-re, majd a második héten bevertem az összes bányát és meglátogattam minden plussz-értéket adó helyet.
A vízen a +5-ös kardon kívül semmi nem volt, de a föld alatti relic (+4/4 Páncél) mellett ott virított a +2/2 Kard, így mondhatom hogy a vízről nem jött semmi. A 3. hét közepén kiszedtem a Dragon Fly Hive-ot (+12 Wyvern), utána a Naga Bankot, majd mindent fejlesztve, nekiugrottam a relicet védő pack Archdevilnek.
Ami Tazar fejlődését illeti, hamar kapott pathfindingot, tacticot, air magicet, de a földmágia sehogy sem jött be. Már offense és leadership is volt, de az earth magic még mindig sehol. Ezért felmentem az oltárhoz, hátha…, persze nem jött be, de legalább már volt exp. air, így 1.4.2-nél nekimentem az utópiának ami a következőket adta: Titan’s Curiass, Thunder Helmet, Celestial Necklace.
A második váram Dungeon volt, így mannaduplázás után, felhúztam az artifakt merchantot hátha ad valami jót, így szereztem +1 speed nyakláncot és +3 Defense pajzsot.
Ezután elindultam Lzo vára felé, kikerülve az Archangeleket, de útba ejtve még egyszer az oltárt. Az utópiából szedett cuccokat mind beáldoztam és láss csodát, beadta a földmágiát…
A szépséghiba csak az volt, hogy át akartam rohanni Lzo-hoz nehogy utopiázzon (az értékeit figyelve arra következtettem, hogy még biztos ne tette ezt meg). Mivel csizma, kesztyű és pathfinding volt nálam, 2 nap alatt ott voltam az ő oldalán lévő Archangeleknél, amiket 1.4.6-nál be is vertem, majd rohantam tovább a fővár felé!
(mivel már nem tudtam mivel csatázni, a hőn áhított földmágia végig basic maradt…)
Ekkor azonban utamba került a 2. szintű Lord Hart, akinél ott volt Lzo egész serege…
Feltettem a bilincset és támadtam. Mivel nem tudott menekülni, Lzo feladta a meccset…

Kösz a game-t, jó meccs volt

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 06 szomb., 15:26 

Üdv!

Lezajlott az elmaradt meccsünk Ssth-val, Tower vs. Stronghold, nálam Eleshar, Ssth-nak meg talán Jabrakos volt a főheroja, a skillekben Jabrakas 10-el verte Eleshart attackban és powerben, spellpontban meg 600-1200 volt az állás javamra.
Az meglátszott a játékomon hogy fél éve nem játszottam már, meg közben 2 másik dolgot is csináltam (többek között Civ4).
Nemegyszer volt hogy valamit elterveztem egyik körben de a másikban teljesen mást csináltam. A csúcs az volt amikor minden expert skilen volt és még egy hely maradt üressen, ahová a tűz mágiát akartam beválasztani, ami az egyik 9K quest melletti fában volt, de közben a másik körben már elfelejtettem hogy mit akartam egy körrel előtte, és először bementem a quest fába. És persze a szintlépésnél felajánlotta a csodállatos scouting/eagly eye párost.
Bár a negyedik hétvégén TH beütötte az egyik átjárót, a következő hét elején már át is jött, de én még nem vittem vissza a ressurect questet így otthagytam a várat (kb. 10% lénnyel amire nem volt már pénzem) és elmentem a főhőssel a questért és a mellette lévő utópiáért, majd pár nap kerülgetés után sikerült visszafoglalnom a főváramat TH hőse mögött aki közben meglátogatott a környéken pár skill növelőt. A válasz jött is a következő körben és TH betámadott a várban, bár én már azon voltam hogy kiemegyek a várból hogy gyors legyen a harc.
A varázslatoknál az alap resu,berserk mellett volt még meteor showerem és chainem, mind a kettő kb. 1100 -t sebzett, de TH meteorja is hasonló volt.
Bár háromszor is gondolkodtam hogy lenyomom a balistát, mivel vagy 3-4 körig nem tört be a fal, de nem tartottam volna fair dolognak TH-val szemben ha már adott annyi előnyt hogy a várban védekezhettem, és inkább a spellekre meg a lövőegységekre akartam bízni a szerencsémet, de amikor a behi bejött a falon túlra már nem volt sok remény. Mondjuk volt egy érdekes pont a harcban amikor TH-nak csak az ogre-ja az ork lövészei meg pár minókingje maradt, nyomtam egy ressurectet a nagákra hogy utánna rááljak a behemótok hullájára, de valamiért nem jöttek a nagák csak a végén (10 speed-el), helyette TH 8-speedes minója jött és persze vele együtt a ressurect a behikre, akik utánna elvégezték a piszkos munkát.
Kösz a meccset Ssth-jól játszottál, az a +50 attack elég kemény volt.

Csizu ha tudok játszani most hétvégén letudhatjuk a meccset, ha nem akkor Lacától kérek majd egy hét haladékot és jövőhétvégén lejátszuk ha jó lesz neked.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 06 szomb., 15:47 
Heroes Team

Nekem jó ma este és holnap is Boti, MSNen megbeszéljük a részleteket.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 07 vas., 0:00 

2. Pálya: Battle for Power

Lionskull Castle-Crag Hack vs. Blamag Stronghold-Christian 0 3

Christian a haját bodorította, míg Crag Hack 3 angyallal szorgalmasan gyűjtögette a tapasztalatot. Egyetlen esély az aljas rajtaütés maradt, amit a szériafelszerelésnek számító bilincs ihletett.

1.4.4. Fullos sereg vs 3angyal....ajajj

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 07 vas., 18:47 

ezt a resu dolgot én is beszoptam már, ne aggódj Boti:)

jövőhéten lejátszanék néhány meccsem, aki akar keressen meg msn vagy mailban, péntekig érek rá.

kösz a türelmet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 08 hétf., 10:40 

Sziasztok!

Majd kuksizzátok meg az 1.csoport eredmény-tábláját. Én valami hasonló új dizájnra gondoltam. Jöhetnek a vélemények! ;)

Ui: azért akarom átalakítani, mert így jobban passzol a honlap dizájnhoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 08 hétf., 23:34 

nekem nem tetszik :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 09 kedd, 1:32 

Laca írta:
Sziasztok!

Majd kuksizzátok meg az 1.csoport eredmény-tábláját. Én valami hasonló új dizájnra gondoltam. Jöhetnek a vélemények! ;)

Ui: azért akarom átalakítani, mert így jobban passzol a honlap dizájnhoz.

Vagyis minden csoport első helyén Laca áll... :wink: ??

Na viccet félretéve szerintem az előző világosabb szinek jobbak voltak, de tény hogy igy "dizájnosabb", csak picit komoran hat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 09 kedd, 7:19 

Hello!

Csatlakozom NG-hez, nekem sem tetszik. :P A honlap dizájnjához sem illik jobban. SZVSZ. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 09 kedd, 14:23 
Heroes Team

Így nézve a dolgot, eléggé sötét... :roll:

Már előre félek, mi lesz a reakció az 1ik jövőbeli tervezett dologhoz! :shock: :?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 09 kedd, 17:05 

Kicsit tarkabarka. A sötétséggel szerintem nincs baj, csak azt kell eldönteni, hogy sötét, világos, vagy köztes legyen, s azt következetesen használni.
A sötétből kiugró világos betűknek olyan a hatása, mint mikor sötét alagútból kihajtasz a tűző napsütésbe: pillanatra megvakulsz, és nehezen szokik hozzá a szemed a fényhez.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]