Sziasztok!
Tegnap délután 2 körül mi is a mecsünk végére értünk Blamaggal, a részletek:
Blamag vs
Dragon ( A narancs a kedvenc színem online gamékba!

)
Rampart vs Tower
Ivor vs Mephala
Crazy Quests
A kezdés szupi volt, az ellennél Ivor, nállam Fafner!

Sebaj, 5. hősnek bejött Mafla néni, így már kicsit jobb volt a helyzet!

Mit mondhatnék, Fortuna ismét velem randizott, és működött a Lucky-Unlucky aura!

A refuk első héten angelt és chaos hidrát adtak, az egyik tengerparti arti kesztyű volt, egy witch hut a fix berserk mellé dobott fire magicet!

Mafla 3. szinten pathot kapott, így sikerült szántani a terepet!

A gólem gyárak a refuknak hála még első héten meglettek! Viszont az artijaim olyan gyökerek voltak hogy kész... Egyedül a Mighty Gorgonok mögött lévő recanter volt használható, na de annak örültem is! 2. váram Rampart volt, ellenfelemnek Fortress!

2. héten a refu mighty gorgont adott, a másik sajnos csak impet!

A Rampart várat guild ügyileg felrántottam lvl 4-re, Town Portal, Frenzy!

Kiszedtem mindent, 3. héten indulhatott a hajós tortúra a droidokkal! 3. héten vámpír lordot és black dragont dobott a refu!

4. hét (refu = 6 stone golem...) közepére kinn is voltak és be is voltak váltva az artik. Ekkor Ivor felvillant a kocsmában elrettentő skillekkel, már megint a hányadik artik miatt! (ez a luckyság átka!

) Na sebaj, az utópia még megoldhatja alapon berongyoltam, mindkét utópia 3-as volt! Na itt aztán megjött minden amitől Mafla skilljei az egekbe szöktek! Az egyik utópia Titan's Gladiust, +4 allt, Golden Bowot, Thunder Helmetet adott, a másik +2 allt, Dragon Scale Armort, Sentinelt, Ring of Wayfarert!

Ez több volt mint jó, mivel már volt egy speed nyakláncom is, vízről jött lég és tűzgömb, a tüzet be is áldoztam oltáron sok más artival egybe, így Mafla 20. szintre emelkedett! Ekkor 2.1.2 lehetett, én ráértem a gólemek miatt, Blamag viszont nem, így 2.2.3-nál átjött, jött a sereg Maflához a titánok lemaradtak a láncból, szal volt para, de Blamag a fővár elfoglalásán kívűl nem csinált sok mindent, várta a Fortresses utánpótlást. Tudtam hogy sokkal rosszabb lesz ha megjön hozzá, ezért hát kénytelen voltam megostromolni a váramat, és ezzel Blamagot sarokba szorítani!
Ivor (22-24-34-17) Sereg: 81 Grand Elf, 7 Chaos Hidra, 233 Centaur Captain, 20 War Unicorn, 46 Silver Pegasi, 128 Dragon Fly, 10 Gold Dragon
VS
Mephala (41-33-17-28) Sereg: 309 Master Gremlin, 44 Archmagi, 221 iron golem, 133 obsidian gargoyle (22 bejoinolt!

), 22 Naga Queen, 30 Master Genie, 11 titán
Mint a skillekből látszik Mafla üthetetlen volt főcsatában és nagyon nagyot vágott, ezt már csak fokozta az első körben morált kapó 11 titán!

Szerintem amúgy sokat jelentett a recanter, bár nem kérdeztem meg milyen spelljei voltak csata után. Az iron golemekbe már bele se mertem gondolni milyen szemetek lehettek volna...
Blamag, köszönöm az izgalmas partit, itt igazából az utópián múllott rengeteg dolog!
További jó játékot, GL & HF!
Dragon