Normal befejezese utan , rogton heroicon estem neki a campanynak , most kezdem majd markallal a dolgot.
Tipp: Az inferno campaignben szerintem erdemes bevalasztani a ballistat Agraelnek , mert a 3 ik illetve 4 ik palyan eleg nagy segitseg lehet. Az ötödik palyan sajnos nem kapod meg, pedig ottis nagyon sokat segitene.
Nekem: Attack, Luck , War machines - Ballista , Destructive magic , Logistics volt bevalasztva.
Meg anno normalon leiras nelkul csinaltam vegig a H5, es emlexem eleg sok borsot tört az orrom ala a 3 ik palya. Most durvan elakadtam rajta es elkezdtem olvasni a leirast ami baromi sokat segitett, big up annak aki csinalta. Mindenesetre rengeteg harcot az elejen (ahol kulonosen fontos ,hogy ne veszits csapatokat es nagyobb ra az esely, hogy fogsz ) a ballista miatt nyertem meg, meg var ostromnal is baromi sokat segitett.
Expert luck + az a fire damaget ado ability, 2 loves meg a 20 folotti attack olyan dolgokra kepes , foleg problemas tavolsagi egysegek ellen akik a veszteseget okoznák , hogy huhh. 4 ik palyan az utolso csataban , 60 varban allo master huntert lott ki az egyik körben. Palya elejen , amikor elfoglalod az elso sylvan varat , host nemtudsz venni , de ballistat igen:D Eleg sima lesz az utad az inferno varig. Nalam megvolt tamogatva implosion/meteor showerrel a dolog , igaz kicsi volt a spellpower , de olyan 420 korul sebzett az implosion.
Szal megfigyeltem , hogy 1-2 palyan a leirasban vannak kiemelve olyan csapatok, amiknel kb mindenkepp veszteni fogsz , es valojaban is vesztened kene , olyan erosek. Megis sok ilyen csatat veszteseg nelkul nyertem. Ballista rulez:)
Ami kerdesem lenne: A Pit Lordok "vorpal sword" kepessege mit csinal pontosan? Mert megfigyeltem , hogy ilyen 2 db is siman lenyom egy utesre egy hetedik szintu lenyt, max HP rol. A Pit lordokkal nyertem meg a 4 ik es a 5 ik palyat is. Negyedik palyan az utolso ostromnal kirepult vagy 25 sarkannyal , ugy hogy mar 2 tamadasnovelo buff volt rajta , es goodluckal lefujta az ordogjeim meg a pit lordot^^ , ha nem az utolso csata lett volna , lehet mar töltöm is be az autosavet...
Pit lordbol baromi sok volt , mert hamar fellett huzva es az epület is termelte a var mellett. Abbol maradt kb 28 a sarkany tamadasa utan. Nemsokara a pit lord jött es Good luckal zuzott egyet , meg lehet fire damaget is kapott , nemtom... de a 25 sarkibol 4 lett kb, ugy hogy nem egy puding heroja volt a gepnek sem... Olyat pislogtam a dolgon:) Szal innentol kezdve nyert ugyem volt , mert hoztam enis sylvan sarkanyt , meg a korabbi körökben kilottem a benti lövőit (subi , hunter, ballista , meteor showerek) , azert is jott ki a sarkannyal mar..
Az utolso palyat szinte veszteseg nelkul csinaltam, egyedul a smaragd sarkanyokkal volt gond , es hat hiaba vigyaztam az egysegekre az elso sarkany csapat eleg szepen leepitette a seregem., utana szereztem megin katonakat , es szinten relative veszteseg nelkul elmentem az utolso sarkanyokig.. Itt viszonylag az elejen tamadott mindketto , es maradt kb 10 succubus , 8 pit lord , meg valami minimalis katona melle. Gatingre se volt ido, olyan gyorsan tamadtak.. 2 x 12 sarkibol maradt kb 2x 9. Lottem egyet a a 10 subival , hőssel sajna nemtudtam implosiont , sem meteor showert , de rajuk nyomtam a fireballt , ami lesebzett 1-1 et belőluk , es lefelezte a defensüket. Ekkor jött a pit lord , good luckal elsőt agyonveri , moral bejon neki (nemvolt leadershipem:D) es mint a korabbi heroesokba , rögtön ujra tamad a moraltol (3 lenycsapat volt mar csak a csataban) es ismet good luck es levagja a masik 8 at is:D Es a pit lord mivel gatingelheto , hatalmas hp ja van ,es brutalisat üt, sőt meg caster is.. Egyik legjobb egyseg asszem a jatekban..
Szal mieza a vorpal sword pontosan?