Sziasztok!
Ma Merlinnel játszottam egy nagyon izgalmas partit, úgy gondoltam ezt megosztom Veletek!
Merlin vs.
Dragon
Inferno vs Castle
Pyre vs Christian
Észak vs Dél 2
A parti gyatrán indult, Christian és a kocsmából érkező Edric a legkevesebb számú pikemannal jött, többi egység semmi!

Enyhítésképpen egy infernós hero hozott fullcsapatot. Első héten kolbászoltam kicsit, a 2 várat elvettem, Stronghold és Rampart voltak, bányák, a droidok kimozdultak a szigetekre. 1. héten castle + angel, a paci elmaradt. A 2. héten aztán jöttek a gondok, kiderült az artik a legrosszabbak (légiós szoknya, kezek (amiket meg sem szereztem pack bleki mögül...) arany zacsi, és ehhez hasonló hulladékok... A hajótöröttek is csöves családból származhattak, mert hogy egy normális artit nem tudtak adni az csúcs volt. Vissza kéne lökni az ilyeneket a vízbe... Viszont ezen a héten sikerült kicsit belelendülni, lett ark és innentől megállíthatatlan voltam. Megjegyzem a hősöm olyan jól inkognitóban volt, hogy Merlin meg is kérdezte átváltottam-e Edricre?

3. hétre szinte teljesen kipucoltam a részemet, sőt 2 arkkal lots gorgont is sikerült lehentelni, 7 mighty is volt egy morál és paff lett volna... (persze a tomb mögöttük dobott egy csöves +1 morál cuccot...) 4. héten már akartam törni át, de ezt keresztbevágta, hogy 3 napot elb@sztam a szárazföldön, hiszen épp a az allos cuccokért indultam, de addig ügyeskedtem hogy 3x se jött ki a lépés a hajóhoz... Na meg 1x lejárt az idő seregátadás közben...

Ugye az út a vízen 2x-esen megszorozva, szinte 1 hetet buktam az idiótaságom miatt... A 2 arti begyűjtése után aztán 1.4.2-nél partot értem. Na ezután 1 library még, spelltanulás, az artik centralizálása a hős kezében, (volt recanterem

) és kocsmát néztünk. Nagyon lol volt, az ellen 1-2 skillel maradt le, nagyon együtt mozogtak az értékek. Kezdtem félni. Reményt még az utópia jelentett, minimumos, uhh... Nagyon örültem, egyedül a Dragon Scale Armor volt használható. Közbe a refuból jött egy angel így 2.1.1-nél 10 arkkal néztem meg a vörös sátrat, pár nappal később rohamoztam át. Megjegyzem spellként volt resurrectionom, water elementál water magiccel, prayer, meg egyébb finomságok, de nem kockáztattam recantert fel, és így nyitottam kaput. Jött is Pyre, megütköztünk. Közbe megint új hét lett természetesen nem lett red rush a dologból, nem vettem ki a lényeket.
Pyre 32-32-32-20 - 9 Arch Devil, 17 Efreet Szultán, 28 Pit Lord, 73 Horned Demon, 90 Cerberus, (akik beszorultak a ballista és az ammo cart közép, előttük egy szikla volt, ilyet se láttam még, lol, később Merlin egy remove obstacleval mentette a helyzetet

) 166 magóg, 350 familiar
VS
Christian 34-34-18-18 - 10 Archangel, 14 Champion, 26 Zealot, 36 Crusader, 82 Royal Griff, 102 Marksman, 202 Halberdier
A csata iszonyú szoros volt, Merlin lénytöbblete ellenére nagyon balanced meccs volt, hála a recanternek. Igazából, bár több lénye volt, ez a game nyerhető lett volna, de akkor nem a +3 allt hanem a villámhárítót kellett volna feltennem!

Bár akkor ice bolttal bont le. Igazából csatába is bénáztam párszor, de pár jó morál és luck jó hellyen itt-ott fordított mindig a szorult helyzetemen!

Megjegyzem 6-os morál, 4-es luck, ehhez képest nem volt azért olyan sok a morál és a luck, bár egyszer hihetetlen jó időben jöttek!
Summa, summárum, kikaptam, a villámhárító büntetett, na meg az is sokat nyomott a latba, hogy Merlinnek 2 Inferno vára volt! Na nem számít, talán többet is kihozhattam volna ebből a partiból, de így is nagyon jó sikerült, végig kiegyensúlyozott volt! Köszönöm az izgalmas partit Merlin!
További jó játékot!
Dragon
Ui: Biztos ami biztos, inkább szólok: a game nem volt toppos!