Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 22:22 

Jou írta:

U.I: 14-16 óráig tartott a meccs, és nem is izom gép+gyors nettel! Szóval döcögős tempóval nem is rossz idő ez xtem!

14-16 óra? akkor tényleg szakítottatok ezerrel. :) Tehát ha játszani akarsz kiveszel 1 hét szabit :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 22:22 

Jó isten,mostmár undorodok a h5 multitól
16óra 1 darab 1v1 multi meccs? :shock:
maradok a h3nál,a h5 meg még tovább fog porosodni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 22:33 
Heroes Team

Jó game volt, erősebb gépen 10 óra alá is szorítható a meccs talán :P Sok lényem volt, erős hőssel, a Dark Magic rossz döntés volt az elején Destructive kellett volna. De azzal is kikapok, Jou serege Gating nélkül is nagyobb volt, azzal pedig 3x akkora. A Hydrák jók voltak, amennyire lehet taroltak. Inferno ellen nem tudom mit lehetne tenni, így csatában megverni nem lehet, magas a kezdeményezésük, és ott a gating is, olyan mintha minden lényt klónoznál, de nem haláloznak el 1 ütéstől mint a H3ban.
Kösz a meccset Jou, a végére csak lvl 1-2-3 lényed maradt :D

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 22:43 
Heroes Team

bogpista írta:
Jou írta:

U.I: 14-16 óráig tartott a meccs, és nem is izom gép+gyors nettel! Szóval döcögős tempóval nem is rossz idő ez xtem!

14-16 óra? akkor tényleg szakítottatok ezerrel. :) Tehát ha játszani akarsz kiveszel 1 hét szabit :lol: :lol:

Hehe, csak félreszámoltam magam! 12-13 óra a valódi idő, és a köv számoln i hozzá:
1. 5 Kb/sec es mobilnet
2. Laptop, amin eléggé lassú a játék, nem úgy mint a P5 ös 3,2 GHZ-s 256 MB vidióson
3. KB olyan szinten toltam, mint a jobb gémerek táborban, szal simán voltak 15-30 perces köreim is néha!

Egyébként lehet szidni, jobb nettel és géppel 1 2vs2 idejére le lehet szorítani!

Ja, És ez nem H3, ahhol a hősök AD-vel hasítják az eget, aki ismeri a H5 öt, lehet tudja miről beszélek! És mellesleg 5. hétre 1 1vs1-nek is vége, itt meg majdnem 8 hétre ment át a dolog! :)

És mellesleg, A Nimbus-?Titi? Multimeccsnél rövidebb volt jóval, ami ugye még mindig tart, még mindig,még mindig, Hosszan-Frissen... :P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2007 aug. 06 hétf., 22:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 8:07 

Használni kéne azt a skillt ami eltünteti a summonokat:D és utána már nem is olyan erős a inferno:D h5

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 12:52 

off
nem hiszem, hogy bárkit is törölnének, aki csak kicsit másképpen gondolkodik
sem Conan, sem Petrus nem anyázik vagy hasolnló
pont a kritika viszi előre a dolgot, mégha személyre szabott is
mondjuk a H5 támadásos dolgot én nem értettem, hogy Conan mit szeretett volna mondani, s kik a forrásai:)
De miután én sem értek hozzá, nem is érdekel.
Nem hinném, hogy bologató kutyákból áll itt a sereg, de azt sem tartom jó ötlet, hogy radirozunk, csak hogy unokáink majd azt mondhassák, milyen fasza csávó volt a nagyfater.

on
12 órás party, hát fiuk lányok, szomoru vagyok, hogy ezt sikerült összehozni
2006ra, s már 2007 van, s nem történt előre lépés, egy felnőtt, dolgozó embernek nincs ennyi ideje, ebből is látszik kiknek szánták a játékot, többek között nagyrészük ugy sem ismeri a H3 t, mert nem 3d, nem kell hozzá geforce 10000, igy jo sem lehet.

Süni:
nem forma, gyakorlás, Castle el a legjobban haladható map a HG, volt valahol egy Conan féle élménybeszámolo a 2vs2 re, ott tulajdonképpen ua a terep 1 játékosnak, mint 1vs1 ben, ha nem is mint HG biblia, de kötelező olvasmány, én 3x olvastam el (annak ellenére, hogy az én taktikám más a HGn).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 13:19 
Heroes Team

Adler írta:
on
12 órás party, hát fiuk lányok, szomoru vagyok, hogy ezt sikerült összehozni
2006ra, s már 2007 van, s nem történt előre lépés, egy felnőtt, dolgozó embernek nincs ennyi ideje, ebből is látszik kiknek szánták a játékot, többek között nagyrészük ugy sem ismeri a H3 t, mert nem 3d, nem kell hozzá geforce 10000, igy jo sem lehet.

Adler, felnőtt dolgozó ember ide vagy oda, akit nem érdekel az a dolog, úgysem foglalkozik vele, akit meg érdekel, lehet rászán pár napot! Csizuval sem 1 nap alatt toltuk le, hanem 2 nap, mikor éppen szabadnapon voltam én is meg ő is! :) Nem nagy ördőngősség, a H5 nem p2 es játék ez igaz, H3 hoz hasonlítva ultralassú, és mellesleg nem 3DO termék a H5 hanem Ubiszoftos! :) De, ha még pár évet spórolsz az új gépedre, akkor lehet meglesz az az idő amit Normál időnek lehet mondani!

És összevetve a dolgot hangsúlyozom még 1x más a H5 játékrendszere, mint a H3-é, de amikor H3 ban leáll vki beverni 60 gólemet 1 nyamvadt AD-vel, az sem rövid játék, s H5 ben többször megcsináltam pepitába, szal bocs! :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 08 szer., 6:06 
Heroes Team

Sziasztok!

Vki egy H3 game ma? Keress meg msn-en vagy küldj privátot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 08 szer., 9:17 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 21:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 09 csüt., 18:34 
Heroes Team

Sziasztok!

Töröltem a témába nem illő hszeket, másolatukat megtaláljátok az Általános Csevelyfarm "Vélemények a moderátori tevékenységről" topikban.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 0:26 
Heroes Team

Sziasztok!

Ma Merlinnel játszottam egy nagyon izgalmas partit, úgy gondoltam ezt megosztom Veletek!

Merlin vs. Dragon
Inferno vs Castle
Pyre vs Christian
Észak vs Dél 2

A parti gyatrán indult, Christian és a kocsmából érkező Edric a legkevesebb számú pikemannal jött, többi egység semmi! :shock: Enyhítésképpen egy infernós hero hozott fullcsapatot. Első héten kolbászoltam kicsit, a 2 várat elvettem, Stronghold és Rampart voltak, bányák, a droidok kimozdultak a szigetekre. 1. héten castle + angel, a paci elmaradt. A 2. héten aztán jöttek a gondok, kiderült az artik a legrosszabbak (légiós szoknya, kezek (amiket meg sem szereztem pack bleki mögül...) arany zacsi, és ehhez hasonló hulladékok... A hajótöröttek is csöves családból származhattak, mert hogy egy normális artit nem tudtak adni az csúcs volt. Vissza kéne lökni az ilyeneket a vízbe... Viszont ezen a héten sikerült kicsit belelendülni, lett ark és innentől megállíthatatlan voltam. Megjegyzem a hősöm olyan jól inkognitóban volt, hogy Merlin meg is kérdezte átváltottam-e Edricre? :lol: 3. hétre szinte teljesen kipucoltam a részemet, sőt 2 arkkal lots gorgont is sikerült lehentelni, 7 mighty is volt egy morál és paff lett volna... (persze a tomb mögöttük dobott egy csöves +1 morál cuccot...) 4. héten már akartam törni át, de ezt keresztbevágta, hogy 3 napot elb@sztam a szárazföldön, hiszen épp a az allos cuccokért indultam, de addig ügyeskedtem hogy 3x se jött ki a lépés a hajóhoz... Na meg 1x lejárt az idő seregátadás közben... :? Ugye az út a vízen 2x-esen megszorozva, szinte 1 hetet buktam az idiótaságom miatt... A 2 arti begyűjtése után aztán 1.4.2-nél partot értem. Na ezután 1 library még, spelltanulás, az artik centralizálása a hős kezében, (volt recanterem :) ) és kocsmát néztünk. Nagyon lol volt, az ellen 1-2 skillel maradt le, nagyon együtt mozogtak az értékek. Kezdtem félni. Reményt még az utópia jelentett, minimumos, uhh... Nagyon örültem, egyedül a Dragon Scale Armor volt használható. Közbe a refuból jött egy angel így 2.1.1-nél 10 arkkal néztem meg a vörös sátrat, pár nappal később rohamoztam át. Megjegyzem spellként volt resurrectionom, water elementál water magiccel, prayer, meg egyébb finomságok, de nem kockáztattam recantert fel, és így nyitottam kaput. Jött is Pyre, megütköztünk. Közbe megint új hét lett természetesen nem lett red rush a dologból, nem vettem ki a lényeket.

Pyre 32-32-32-20 - 9 Arch Devil, 17 Efreet Szultán, 28 Pit Lord, 73 Horned Demon, 90 Cerberus, (akik beszorultak a ballista és az ammo cart közép, előttük egy szikla volt, ilyet se láttam még, lol, később Merlin egy remove obstacleval mentette a helyzetet :) ) 166 magóg, 350 familiar

VS

Christian 34-34-18-18 - 10 Archangel, 14 Champion, 26 Zealot, 36 Crusader, 82 Royal Griff, 102 Marksman, 202 Halberdier

A csata iszonyú szoros volt, Merlin lénytöbblete ellenére nagyon balanced meccs volt, hála a recanternek. Igazából, bár több lénye volt, ez a game nyerhető lett volna, de akkor nem a +3 allt hanem a villámhárítót kellett volna feltennem! :) Bár akkor ice bolttal bont le. Igazából csatába is bénáztam párszor, de pár jó morál és luck jó hellyen itt-ott fordított mindig a szorult helyzetemen! :) Megjegyzem 6-os morál, 4-es luck, ehhez képest nem volt azért olyan sok a morál és a luck, bár egyszer hihetetlen jó időben jöttek! :lol:

Summa, summárum, kikaptam, a villámhárító büntetett, na meg az is sokat nyomott a latba, hogy Merlinnek 2 Inferno vára volt! Na nem számít, talán többet is kihozhattam volna ebből a partiból, de így is nagyon jó sikerült, végig kiegyensúlyozott volt! Köszönöm az izgalmas partit Merlin!

További jó játékot!
Dragon

Ui: Biztos ami biztos, inkább szólok: a game nem volt toppos! :oops: :P

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 9:35 

Emberek ma valaki egy game?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 6:01 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 20:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 8:55 

Mindig is utálni fogom a Towert ez már nem változik. Tény hogy nagyon gyorsan és jól haladtam 1. héten a felső rész szinte üres lett, majd az alvilágban is gyűjtöttem a pénzt. Iona a 2 efreet sultannal jól haladt bár ahhoz kevés volt hogy csak azzal támadjak. 1. nap összes bánya + hajó meglett hála Dessának. :) 2. napon bevettem az aranybányát is. Persze áldozatokkal, de ez is kell. Innentől kezdve nem buktam 1 db lényt sem egészen az utópiáig. 1.3.1.nél bementem gondolván jön majd pénz meg jó kis arti. Hát nem jött +12 knowledge pech. Utána öltem a 8 dragont mert így jött ki a lépés, spell tanulás és irány középre. Mivel ilyen reliceket kaptam csak ezért értékekben is lent voltam, meg az utópiás bénázásom miatt lény hátrányban is voltam. Miután Conan leverte Sünit rám csak 2 chaint kellett pazarolnia. Az Expert resist semmit nem csinált. Jó volt de más várral nem untam volna el magam. :P

Edit: Lények xp szerzése érdekes de kb. felesleges mivel csak a necronak lenne hatalmas előnye belőle. Atöbbi vár általában csak a lvl 7 lényeivel harcol most azért nem viszem mindenhová a fullsereget hogy xpt kapjanak. De mindenképpen érdekes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 11:16 

A lények exp szerzése a hősök exp szerzésétől függ nem a lények csatában levőségétől. Ahány lényt vettél azok a "megszületésüktől" kezdődöen kapják az exp-t ha a hősök szereznek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 12:10 
Heroes Team

Hogy én is értsem... :P tehát érdemes kivenni az összes lényt lehetőségszerint minél hamarabb, de nem kell kivinni őket a frontra, elég ha a várban üdülnek? :? :lol: Ez így egy kicsit viccesen hangzik, nem?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 12:50 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 20:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 02 vas., 16:59 

nem gondoltam hogy ilyen vagy conan. No comment

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 02 vas., 18:14 

Connan nem maradt ki semmi a beszámolóból? :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szept. 03 hétf., 16:32 

Crazy Quests

Ez a meccs is úgy indult, mint a többi. De mint a pálya neve mutatja, kicsit elfajult. Ehhez nem kellett egyebet csinálni, csak a roe mappal sodon játszani.
Az ArmaBladet azért nem használtam, mert Armor of the Damned foglalta a kis markomat. De sajnos nem sokat segített, mert Tier Power of Dragon Father-je blokkolta. Hehe :(

B

ui.: Azért győztem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]