saul írta:
A Horned Overseer speciális képessége látványos ,de nem mindig hasznos . Az általad leírt fireballhoz hasonlít szép nagyot robban és a sebzés sem hanyagolható. (Bár isten igazából a ki próbáláson túl én se igen használtam sőt valamikor magát az egységet is hanyagoltam!)
A Griff speciális képességét pedig szerintem vétek kihagyni! Különösen hasznos ostromnál ,de nagyon jól lehet használni olyan lények ellen is amelyek lassan kerülnek sorra egy körben. (pl.: Earth Elemental ,Zombie)
az tuti! valahol írtam is, hogy imádom az imperial griffeket, és kellene drunken griffin változat is bottle dive ability-vel
egyáltalán nem csak "statikus" célpont ellen jók! ha elég nagy az ellen pl. 2x2-es, van belőle vagy 3 kupac esertleg még lassúak is, akkor csak ki kell számolni, hova érnek nagy valószínűséggel... de csaltam már oda arkördögöt is egy spéci helyre, hogy leüthessen kőkemény 1 alap griffet, a helyet pedi, ahová teleportált jól megbombáztam az imperial greiffinekkel

így sikerült egy kemény sereget 10 cavalier-ral meg vagy 22 imp. griffel és 2-3 alap griffel úgy legyakni, hogy sajna 2 lovast leszedtek ice bolttal, meg asszem vagy 2-3 alap griffet (ezeket szédszedtem egyes kupacokba) mindez nem jött volna ilyen szépen össze, ha az 5-6 arkördögöt nem tudom lebombázni a griffekkel (utána persze még egy griffet beáldoztam, hogy annak üssön vissza, aztán nekiküldtem a cavaliert, majd az imperial griffin 2. csapása már elég volt, bár lehet, még a hős is nekiszaladt 1x)
visszatérve az overseerekre: ezek az ability kiválasztása után EGYBŐL robbannak, vagy OTT ROBBANNAK, AHOL MONDOM NEKIK (persze mászkálási hatókörön belül)? 50 db pl. mennyi fire damage-et nyom? Megsebezhetem vele elvileg a saját egységeket is? 50 db-ból mind az 50 megmarad, szóval őt magát nem éri a tűz? (szóval olyan, mint Sylar

?)
ha vki tudja a válaszokat, onthatja magából a tippeket lazán, hisz ez a TIPP-SZEKCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tipp: a succubus mistress láncvillám-lövése ellenséges démoni seregek esetén IS hat a ballisztára, ammo cartra, sátorra, ostrom esetén a maripultra (ööö, bocs: katapultra), szóval ha min. 3 van nekik ezekből, akkor szerencsénk van, máskülönben átpattan hozzánk is a nem démoni egységeinkre ill. a mi sátrunkra, stb.-re. viszont mindig a legközelebbi egységre pattan, tehát ha pl. egy cerberus lövünk vele, ami már közel van a saját egységeinkhez, akkor onnan a mi sátrunkra, stb.re fog pattanni, ezért esetleg ajánlatos távolabbi célt választani
ilyen szitukban esetleg érdemes a lövés helyett gatingelni (ha még nem tettük) vagy wait-elni.
a ranged retaliation / távolsági visszatámadfás képességét a succubusnak archerrel úgy lehet ignorálni, hogy használjuk a területlövő képességét, ami persze felezi a sebzést - persze a drunken griff bottle dive a legjobb ellenszere a succubusnak
apropos, nekem nem magyar a verzióm. a succubus-t SZIVOLÁnak fordították?????????????????????????????