Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:16 

Szerintem meg az ilyen játékoknál a grafika nem első rendű szempont, sokkal inkább az összetettséget kell nézni és ebben a két rész szvsz teljesen egyforma! A másik meg a szavatosság, ami akkor van, ha jó a játékmenet, egyes pályák történeti szálai és reális kihívás is akad bőven. Engem spec tényleg nem a grafika hódít meg a játékok nagy részénél(kivéve az fps-eket).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:19 

Alucard írta:
Titeket nem érdekel a grafika?Szerintem ha **** a grafika az nagy mértékben rontsa a játék élvezhetőségét és játék élményét.

Hát,engem egy ideig lekötött a H4,de kihívásokat továbbra is a H3 jelent számomra...
Vajon miért nincs h4 multiról szó szinte az egész fórumon,vagy miért a h3ról szól az összes Heroes Tábor?
Mert a többségnek nem jön be az összecsapott,nem éppen átgondolt skill rendszerű h4
Ha neked ember a grafika számít,akkor nincsenek nagy igényied,mint a példa is mutatja,eléd raknak egy közepes grafikájú játékot és máris beájulsz tőle...
Szvsz még nem is láttad a h3mat,ha meg igen,nincs ízlésed :lol:
Amúgy a lerágott csontot feszegetjük,ez a téma elavult,a h3 a legjobb...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:19 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Szerintem meg az ilyen játékoknál a grafika nem első rendű szempont, sokkal inkább az összetettséget kell nézni és ebben a két rész szvsz teljesen egyforma! A másik meg a szavatosság, ami akkor van, ha jó a játékmenet, egyes pályák történeti szálai és reális kihívás is akad bőven. Engem spec tényleg nem a grafika hódít meg a játékok nagy részénél(kivéve az fps-eket).

Nekem a grafika semmit se számít.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:20 

Igen az is a lényeg de ha eggyik nem jó akkor már az egész játék nem jó.A jó grafika élvezhetőbbé teszi a játékot és javítsa a játék élményt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:22 

Alucard írta:
Igen az is a lényeg de ha eggyik nem jó akkor már az egész játék nem jó.A jó grafika élvezhetőbbé teszi a játékot és javítsa a játék élményt.

Csak szerinted. Én szerintem a grafika és a játékélmény 2 külön dolog, semmi köze egymáshoz. A grafika nekem semit se számít (Might and Magic 1-s a grafika vagy DArk Messiah-os, nekem tök mind1) és a játékélmény meg a világ kidolgozása számít.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:23 

Süni írta:
Alucard írta:
Titeket nem érdekel a grafika?Szerintem ha **** a grafika az nagy mértékben rontsa a játék élvezhetőségét és játék élményét.

Hát,engem egy ideig lekötött a H4,de kihívásokat továbbra is a H3 jelent számomra...
Vajon miért nincs h4 multiról szó szinte az egész fórumon,vagy miért a h3ról szól az összes Heroes Tábor?
Mert a többségnek nem jön be az összecsapott,nem éppen átgondolt skill rendszerű h4
Ha neked ember a grafika számít,akkor nincsenek nagy igényied,mint a példa is mutatja,eléd raknak egy közepes grafikájú játékot és máris beájulsz tőle...
Láttam már a h3-at és ahogy a lények mozognak az okádék.Egy h4-es grafikájú h3 kéne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:23 

Heroes (1,2,3,4,5)

it's intelligent and provocative... in other words: lots of things blowing up :)

(ugyebár a lots az 20-nál több :) armával, persze...

so long...and thx for all the fish

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:25 

Alucard írta:
Süni írta:
Alucard írta:

Láttam már a h3-at és ahogy a lények mozognak az okádék.Egy h4-es grafikájú h3 kéne.

Tudod a H3-ban a hősök nem harcolnak, és úgy varázsolnak mitn a H1-2ben: ha egy lénnyel jössz akkor rákatt a hősre kiválasztani egy varázslatot és megy is a varázs de egy körben csak egyszer. A H3-ban hősök nélkül nincs sereg, ahogy sereg nélkül hős se. A "jó grafikájú H3" pedig a H5.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:45 

sztem minegyik heroes skillrendszere átgondolt volt, bár azt sohasem szerettem, hogy egy 1-es A/D skillel rendelkező parasztnak egy 20-as A/D skill lovag meg 21-szerezi a skilljeit, míg egy 15-ös skilljű titánnak "csak" a 2 1/3-szorosára növeli...
ez aránytalan, és szvsz sokkal jobb megoldás a %-os emelés, ami a H4-ben volt egyedüliként.
valahogy a skeleton vs. archer csatával sem vagyok kibékülve: teljesen jogos volt 2x-es ranged defense skillt adni a csontiknak

az is jó a H4-ben, hogy akár egy vacak kis imppel is agyon tudom szívatni a lvl4 lények közül az angyalt meg a főnixet, ill. a lvl3-ból a nightmare-t. ami viszont nem tetszett, hogy csak közvetve tudtam a lényeim mágia-ellenállását növelni: vagy artefacttal, vagy a luck növelésén keresztül, de skillje nem volt rá a hősnek (ezért is kedveltem annyira a blekiket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 20:58 
Heroes Team

Igen, a vacak kis imp mellé milyen lények/Miféle hős volt ember?? Ugyanis a H4 lényege néhol vagy a halandó, vagy az istenhősökön múlik! Ugyebár nem nehéz legyőzni párszáz griffet, meg párszáz Ogre mágust 1 hőssel, meg kb 40 manával, ha meg van fejlesztve! Ugyebár arról szól a játék, hogy ha feltápolódott a hős, akkor egyedül néha kitesz akát többszáz titánnak megfelelő sereget akár, vagy 1-2 spellel körülbelül, meg 1-2 lénnyel úgy halálra lehet szivatni pár lényt, hogy csoda! 30K törp lócitromot sem ért pár ( 20-25) főnix ellen hiába resistes, hiába ezmegaz, meg hiába több mint negyedmillió HP! Ja, és ha ellősz 1 blesst, az 100 körig is ottmarad! :lol: Ami röhely! :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 22 vas., 13:16 

Idézet:

Szerintem a H3 grafikája szebb. A H4 túlcsicsázott neobarokk stílusa nem jött be. Az operabetétek sem. :lol:
Ha zavar a grafikai színvonal, játssz egy kicsit a Warlords II-vel, vagy a King's Bounty-val, utána sokkolóan jónak fog tűnni.
Esetleg sakkoz előtte a BattleChess-szel. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 22 vas., 13:24 

doom3d írta:
Idézet:

Szerintem a H3 grafikája szebb. A H4 túlcsicsázott neobarokk stílusa nem jött be. Az operabetétek sem. :lol:
Ha zavar a grafikai színvonal, játssz egy kicsit a Warlords II-vel, vagy a King's Bounty-val, utána sokkolóan jónak fog tűnni.
Esetleg sakkoz előtte a BattleChess-szel. ;)

Egyetértek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 22 vas., 15:42 

Hát figyelj Alucard a grafika csak ara j hogy a számítás technikai boltok gazdagodjanak...Új videókártya esetleg gép...ha egy játék tele bug-os és egyáltalán élvezhetetlen az egész, de a grafikája meg a világon a legjobb akkor azt szeretni fogod?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 22 vas., 16:07 

Egyetértek fifivel.

Nos, Alucard tegyünk fel egy szituációt:

Visszamegyünk 1986-ba, amikor a Might and Magic 1-t kiadták.

Kép

Mindenki Might and Magic 1-ezik... és te? Nem jászass semmivel mert a grafika szerinted elfogadhatatlan?

Na jó, jöhet egy másik szitu...

Visszamegyünk 1995-be, Heroes 1

Kép

Mindenki ezzel játszik. Neke 2 választásod van: Might adn Magic 1-5 (mert azokat 1995 előtt kiadták, a Might and Magic 5-t 1993-ban) VAGY Heroes 1. Gondolom egyiket se választod....

Remélem megértettél és ezentúl a játékélmény lesz neked is fontos és nem a grafika.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 23 hétf., 11:39 

Lehet hogy a játékélmény fontosabb de nekem igen is számít hogy a lényen vagy a hősön az fül vagy száj...stb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: steady
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 24 kedd, 4:04 

Jou írta:
Igen, a vacak kis imp mellé milyen lények/Miféle hős volt ember?? Ugyanis a H4 lényege néhol vagy a halandó, vagy az istenhősökön múlik! Ugyebár nem nehéz legyőzni párszáz griffet, meg párszáz Ogre mágust 1 hőssel, meg kb 40 manával, ha meg van fejlesztve! Ugyebár arról szól a játék, hogy ha feltápolódott a hős, akkor egyedül néha kitesz akát többszáz titánnak megfelelő sereget akár, vagy 1-2 spellel körülbelül, meg 1-2 lénnyel úgy halálra lehet szivatni pár lényt, hogy csoda! 30K törp lócitromot sem ért pár ( 20-25) főnix ellen hiába resistes, hiába ezmegaz, meg hiába több mint negyedmillió HP! Ja, és ha ellősz 1 blesst, az 100 körig is ottmarad! :lol: Ami röhely! :lol:

ezeket az érveket gyakran hallom, ezért rákérdezek: mennyi hónapig (heroes-időben) tápoltátok a hőst, hogy ilyen legyen? azért kérdem, mert egy lvl30-as hősnek pl. 150-200 vacak medúza úgy betesz, mint a little boy a japcsiknak... ha elkezdesz folyton idézgetni, hogy azokat lője, akkor a mana fogy el, nem a medúzák végtelen lövése (más lényeknél persze bejöhet a taktika, más kérdés hogy ha pl. 2 tömbben vannak az adott "ranged attackers"... no akkor az egyik tömb kilövi az élő "pajzsod", aztán lövi a hőst. vagy ott vannak a küklopszok, akik ellen végképp nem érdemes pajzsnak megidézni lényeket... és még vissza se lő nekik a hős. számoljunk egy picit! egy lvl30 hősnek ha jól emléxem 400 HP-ja van ez mennyi idő alatt fogy el, ha mondjuk 80-as def. 60-as attack mellett párszáz titánt megtámad? vannak erre képletek, szóval ne túlozzunk, kérem szépen. persze lehet nekem nehezített verzióm volt, ahol a hős nem kapott elég bónuszt... btw mit érsz pl. a hypnotize spellel, ha az ellenfél egy tömbben áll fel? időt nyersz vele, meg idézgethetsz, stb. másik probléma: 150 water elemental. ha nincs GM mag.res. és/vagy übertáp életerőnövelők + valamennyi mag.res., akkor a hősnek reszeltek.) szóval visszatérve a kályhához: tfh. túl brutál a hős bizonyos szinten. fordítsuk akkor meg a dolgot: H3 hős 1-2 vámpírúrral vagy 1-2 ördöggel/arkördöggel kifosztana olyan dwarven treasury-ket is (ha lenne), amiben 30k törp van. gondolom, meg tudod Te is oldani röhögve. ez mennyire reális? vagy hogy pl. egy tápos H3 hős odáig javítja a serege statjait, hogy a parasztnak jobbak a skilljei az ellenséges arkanygalokénál... szóval lehet fikázni a H4-et, de elég korlátoltnak kell lenni ahhoz, hogy azt higgyük, ez vagy az a rész a sorozatból annyira elviselhetetlen, hogy csak a hülyék élvezhetik. (no nem mintha az olyan megnyilatkozások engem személy szerint sértenének, szimplán csak szeretek vitatkozni :) ja és persze e mellett is örülök, hogy Tőled sem olvastam ilyesmiket, hiszen fontos a mértéktartás.)

persze nem biztos, hogy nekem ezt ilyen "komolyan" kellene vennem :)

btw. az is röhej, hogy egyik heroes-részben sem von le a csata révén elvesztegetett idő okán mozgáspontokat a hőstől a gép, miután győzött! bezzeg a disciplesben erre is gondoltak már az első résztől - mégsem mondanám hogy egyik vagy másik franchise a jobb. a heroes jobban tetszik, és kész. node ne legyek már mindig ilyen sztoikus megfigyelő :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 06 hétf., 23:32 

Alucard írta:
Lehet hogy a játékélmény fontosabb de nekem igen is számít hogy a lényen vagy a hősön az fül vagy száj...stb

Fura, én a Heres 1-ben és Heroes 3-ban meg tudom különböztetni a lénynek a fülét, a száját és egyéb dolgát.

A H3 pedig igenis nagyszerű játék: a grafika szerintem csodálatos.

Talán a Might and Magic 1 grafikája elfogadhatatlan, de nekem a grafika nem számít, tehát bármikor jászanék vele...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 8:38 

Ha valakit csak a testrészek érdekelnek egy játékban (ráadásul stratégiában), akkor annak tudom ajánlani a Lula 3D-t. Bizonyos értelemben abban is van stratégia. És a testrészek is látszódnak. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 07 kedd, 10:58 

Hellblood írta:
És a testrészek is látszódnak. :D

Ja, az összes testrész látszódik, mivel nincs cenzúra :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 15 szer., 22:36 

Én régen rengeteg játszittam a hero 4-gyel de megszerettem a 3-mat nem tom valamiér jobban lett megcsinálva mint 4.Nagyon meg kedveltem bár igaz mostanába csak pár mecsett játszom a haveroomal mostanába diablózom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]