Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 11:53 

Gyrhos írta:
A Várakat változtasd át necro várakká (nem tom pontosan hogy kell, de azt hiszem miutánelfoglaltad őket bemész aztán kijössz és akkor megkérdezi, hogy átváltoztatod-e) :)

Nekem is kéne kis segítség(már előzőleg is írtam, de nem érkezett válasz) A sylvan kampány 5 pályáján nem tok továbbjutni. Próbáltam gyorsan is és hosszú ideig is megcsinálni, de a végén nyikoláj mindig legyőz. Ha sietek, túl kevés az egységem, ha vásárolgatok, akkor neki lesz túl sok! :?

A hosszú hétvégén a sok viszontagság ellenére befejeztem a Sylvan kampányt (a Nyikolájjal vívott harcok 60%-ánál, a Windows csata közben segített az ellennek azzal, hogy hibaüzenettel kilépett a játékból). Megjegyzem a játékot könnyű fokozaton játszom, mert elsősorban a story érdekel. Fénymágia + felámasztás, Szerencse, Logisztika, Támadás, Védekezés, Bosszúálló voltak a képzettségeim.

Én siettem, ahogy tudtam. Pár napot késve indultam a helyőrséget legyűrni. A csapatom mestervadászokból, druidákból, unikornisokból és treantokból állt. Utána visszamentem beállítani a Bosszúállóban az ellenfeleket (csontváz íjász, őslich, szellemsárkány), és irány a teleportkapu. Az első várnál szerencsém volt, az ellenséges hős másfelé kolbászolt, a váron kívüli csatában pedig nem volt ellenfél. Findannak a dolgai a következők voltak: ellenséges hős kergetése és legyőzése, várfoglalás, helyőrség támadás (törpe királyi tárgyak), szellemsárkányok köddé oszlatása, Nyikolájnak új esély adása.
Diarel feladata a pénz, ládák (kizárólag pénz), nyersanyag felvétele és a bányák elfoglalása. Egyik várat is vele foglaltam el, de sok egységet vesztettem a Feltámasztás varázslat nélkül.
Talanar végig otthon csücsült a fővárosban védelmi célokból, de így utólag, azt hiszem érdemes vele elindulni, mert az elf várakat nem érte támadás.
Amint lett rá lehetőségem, vettem egy nekro hőst is, mert az elfoglalt várakból nagy seregek álltak a rendelkezésére. Nyikolájon kívül az ellenséges hősöket le tudta győzni, ezenkívül ugyanazt csinálta, mint Diarel.

A Nyikolájjal vívott első csata után ha lehetőség van rá, érdemes lenne a csontváz íjász helyett a sötét lidércet választani a Bosszúállóban, mert az első győzelem után már nem lesz olyan sok csontváza, inkább vámpírúra és sötét lidérce.
Findannal a taktikám a csatákban a következő volt:
A bal felső sarokba (a hős elé) raktam a druidákat (később druida mestereket) és a mestervadászokat. Eléjük treantokat, melléjük az unikornisokat. Ez utóbbiakkal nem mozdultam el, szóval csak akkor támadtam, ha már odaért/megütött az ellen.
Kicsit kellemetlen volt, amikor az ellenséges hős bevetette a Tél köre varázslatot, de nem mozdultam el akkor sem. Ellenben így jól tudtam használni a tömeges megtisztítás varázslatot, ami területre hat, mert Nyikolájnak a Fantom erők varázslaton kívül másik nagy kedvence az átkok szórása.
Az előbbin kicsit felhúztam magam, mivel a fantom lény megjelenése után egyből támad. Mivel a csontváz íjásza már a csata elején elfogy, ezért azok helyett a szellemsárkányokat és a sötét lidérceket duplázza, szóval az őslich kiiktatása után ezeket érdemes sorozni. A druida mesterrel villámokat nem szabad lőni, a manát a kitartás varázslatra kell szentelni a treantokra és az unikornisokra. A sima lövésével kb. ugyanannyit sebez, amihez még hozzájöhet a szerencse.

Amire talán figyelni kell, hogy ha azelőtt győzzük le, mielőtt a térképen lévő szellemsárkányokat eltűntettük volna, (vagy a főnixes verzió), akkor utána a nekro várak környékén manifesztálódik. Nem próbáltam ki, hogy mit csinál akkor, ha üresen hagyom a várat.

Remélem ennyi segítség elég lesz a végigvitelhez, vagy talán a 2 hét alatt már végig is vitted.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 28 szer., 15:35 

Sziasztok
kis segitség kéne heroes 5 vándor kampány első pálya elakadt nem jön a piros játékos járt már valaki igy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 28 szer., 16:51 

Inno írta:
Sziasztok
kis segitség kéne heroes 5 vándor kampány első pálya elakadt nem jön a piros játékos járt már valaki igy?

Persze, és a megoldásért nem is kell olyan sokat visszaolvasni a topicban :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kérdés
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 28 szer., 18:26 

Köszi .
Hol lehet letolteni a javítást 1,41 verz van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kérdés
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 29 csüt., 7:23 

Inno írta:
Köszi .
Hol lehet letolteni a javítást 1,41 verz van.

Ha 1.41-es verziód van, akkor csak egy restartra és egy kis szerencsére van szükséged. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Köszi
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 30 pén., 8:24 

Sikerült!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 01 vas., 16:00 

heroes 5 necro kampány 3as pálya : az invázió letaroltam mkit de a végén amikor bele kell menni a portál hiába klikkelek rá nem történik semmi () összes feladat pipa ) help

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 19:58 

Megvan a 20 csont/szellem sárkány és az 1000 csontváz/csontvázíjász? A hősödnél?

Mert ha igen, akkor belefutottál egy, a pachek feltelepítése után már nem jelentkező, csúnya bugba. Ez utóbbi esetben patch-elj. Bár ez utóbbival meg az a probléma, hogy előfordulhat (jó eséllyel), hogy nem tudod a patch felrakása után visszatölteni a mentett állásodat, hanem újra kell kezdeni az egész pályát a kampány menüből.

Evvan. Éljenek az orosz srácok! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 16:49 

1.4es magyar verzió van fenn. az 1.5ös megoldja a gondot ? de ahoz merre a crack ? :roll: ]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 10:24 

Hi!

Szűz verzió semmi patch, Sylvan 2. pálya.
Valami hintet tudnátok mondani mert nem akar összejönni.
Trükkje van? Bug?
Eddig sikerült eljutni nem most akarnám piszkálni.

Aki megcsinálta írjon pár szót milyen sorrendben mit, hátha csak csúnyán elnézem....

Köszi,

Nowan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 16:26 

Komplett leírás balra. Szerintem ha elolvasod, és követed, nem veszhetsz el olyan nagyon... :lol:

(Heroes 5 / Leírások / alap game / Kampány végigjátszások / Sylvan kampány :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 05 csüt., 16:55 

:oops: :oops: :oops:

Na ebből is látszik milyen ritkán játszom....

Köszi Beorn.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 10 kedd, 14:21 

Hogy kell legyőzni Duncant a Hofban? légyszi segítsetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 12 csüt., 20:15 

Heroes 3-ban a Yog-os küldi 3.pályában akadtam el és sehogy sem tudom megcsinálni, mivel az ellenségnek vagy egy sokat sebző meteor varázslata és hibáa van nagy seregem akkor is könnyen legyőz :? Ha valaki tudna segíteni az jó lenne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 8:35 

Szia!

Sodról van szó? És tower az ellen? Kicsit bővebb infokat adj. Amúgy egy recanter, vagy orb of inhibition, esetleg resistance megoldhatja a problémát. Vagy támadd meg több gagyi pár lényes hőssel, a gyépé gép mindegyiknél ellő egy spellt legalább, és elfogy a manája a meteorfürdőre. Utána Yog(hurt)tal támadd be. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 9:04 

Sod-ról van szó és a Fortress ellen vagyok, Barbárral.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 9:14 

Ja és olyan helyen vagyok ahol csak sajna 1 felé tudok kimenni, ahol pont van egy ellensgées vár. Az az orb micsoda szerepel csak sajna nem tudom hol...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 9:15 

A mágia ellenállásos képzettség meg eddig nem akart bejönnni...pedig van még 1 üres hely

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 13 pén., 17:10 

Hi!

A H5 Sylvan kampány Védelem pályája kész. :)
Ám az átvezetőbe belefagy. Van valakinek ötlete? :(

Vagy itt is működik a mentés bemásolás? Akkor please a kövi pálya elejéről egy mentést.... :roll:

Előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 14 szomb., 1:19 

Dub írta:
A mágia ellenállásos képzettség meg eddig nem akart bejönnni...pedig van még 1 üres hely

Szia!

Pedig resistance nélkül nem fog menni...Annak idején én is újra kezdtem az első pályától csakhogy mire ideérek, addigra legyen expertem, és még így is vissza kell tölteni párszor a csatát, hogy tényleg túléljem. Ha jól emlékszem még arra is képes voltam, hogy addig restartoltam az első pályán, amíg witch hut be nem adta a resistance-ot :) Sok sikert és főleg türelmet:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]