Csatlakozott: 2004 márc. 24 szer., 11:05 Hozzászólások: 116 Tartózkodási hely: Zalaszentgrót
|
Gyrhos írta: A Várakat változtasd át necro várakká (nem tom pontosan hogy kell, de azt hiszem miutánelfoglaltad őket bemész aztán kijössz és akkor megkérdezi, hogy átváltoztatod-e) Nekem is kéne kis segítség(már előzőleg is írtam, de nem érkezett válasz) A sylvan kampány 5 pályáján nem tok továbbjutni. Próbáltam gyorsan is és hosszú ideig is megcsinálni, de a végén nyikoláj mindig legyőz. Ha sietek, túl kevés az egységem, ha vásárolgatok, akkor neki lesz túl sok! 
A hosszú hétvégén a sok viszontagság ellenére befejeztem a Sylvan kampányt (a Nyikolájjal vívott harcok 60%-ánál, a Windows csata közben segített az ellennek azzal, hogy hibaüzenettel kilépett a játékból). Megjegyzem a játékot könnyű fokozaton játszom, mert elsősorban a story érdekel. Fénymágia + felámasztás, Szerencse, Logisztika, Támadás, Védekezés, Bosszúálló voltak a képzettségeim.
Én siettem, ahogy tudtam. Pár napot késve indultam a helyőrséget legyűrni. A csapatom mestervadászokból, druidákból, unikornisokból és treantokból állt. Utána visszamentem beállítani a Bosszúállóban az ellenfeleket (csontváz íjász, őslich, szellemsárkány), és irány a teleportkapu. Az első várnál szerencsém volt, az ellenséges hős másfelé kolbászolt, a váron kívüli csatában pedig nem volt ellenfél. Findannak a dolgai a következők voltak: ellenséges hős kergetése és legyőzése, várfoglalás, helyőrség támadás (törpe királyi tárgyak), szellemsárkányok köddé oszlatása, Nyikolájnak új esély adása. Diarel feladata a pénz, ládák (kizárólag pénz), nyersanyag felvétele és a bányák elfoglalása. Egyik várat is vele foglaltam el, de sok egységet vesztettem a Feltámasztás varázslat nélkül. Talanar végig otthon csücsült a fővárosban védelmi célokból, de így utólag, azt hiszem érdemes vele elindulni, mert az elf várakat nem érte támadás. Amint lett rá lehetőségem, vettem egy nekro hőst is, mert az elfoglalt várakból nagy seregek álltak a rendelkezésére. Nyikolájon kívül az ellenséges hősöket le tudta győzni, ezenkívül ugyanazt csinálta, mint Diarel.
A Nyikolájjal vívott első csata után ha lehetőség van rá, érdemes lenne a csontváz íjász helyett a sötét lidércet választani a Bosszúállóban, mert az első győzelem után már nem lesz olyan sok csontváza, inkább vámpírúra és sötét lidérce. Findannal a taktikám a csatákban a következő volt: A bal felső sarokba (a hős elé) raktam a druidákat (később druida mestereket) és a mestervadászokat. Eléjük treantokat, melléjük az unikornisokat. Ez utóbbiakkal nem mozdultam el, szóval csak akkor támadtam, ha már odaért/megütött az ellen. Kicsit kellemetlen volt, amikor az ellenséges hős bevetette a Tél köre varázslatot, de nem mozdultam el akkor sem. Ellenben így jól tudtam használni a tömeges megtisztítás varázslatot, ami területre hat, mert Nyikolájnak a Fantom erők varázslaton kívül másik nagy kedvence az átkok szórása. Az előbbin kicsit felhúztam magam, mivel a fantom lény megjelenése után egyből támad. Mivel a csontváz íjásza már a csata elején elfogy, ezért azok helyett a szellemsárkányokat és a sötét lidérceket duplázza, szóval az őslich kiiktatása után ezeket érdemes sorozni. A druida mesterrel villámokat nem szabad lőni, a manát a kitartás varázslatra kell szentelni a treantokra és az unikornisokra. A sima lövésével kb. ugyanannyit sebez, amihez még hozzájöhet a szerencse.
Amire talán figyelni kell, hogy ha azelőtt győzzük le, mielőtt a térképen lévő szellemsárkányokat eltűntettük volna, (vagy a főnixes verzió), akkor utána a nekro várak környékén manifesztálódik. Nem próbáltam ki, hogy mit csinál akkor, ha üresen hagyom a várat.
Remélem ennyi segítség elég lesz a végigvitelhez, vagy talán a 2 hét alatt már végig is vitted.
|
|