Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 20 szomb., 11:20 

Haw írta:
Hali ne is gondolkozzatok ha a Halál várba egyből a vámpirt épitsétek sokkal erősebb annál a zöld szarnál

Most jön az ami még nem volt: sztem az a a zöld sz*r kicsit jobb a vámpírnál! :D Ugyanis az hogy lövő, fontos dolog, mérgez, mégjobb, és a necro skill úgyis tolja a képünkbe a vámpírokat, akkor minek megépíteni?
A másik: 50% az esély hogy lesz vámpír teremtés varink, ez még inkább a méregzsák mellett szól! Méregzsákot csak akkor idézhetünk ha van nature magic, azt pedig valljuk be ritkán felbukkanó cuccos egy nekrónál!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 01 csüt., 16:05 

Elkezdtem újra H4-ezni és ráakadtam egy nagyon jó taktikra. Az Élet várral gyúrjunk két papot, akikből paplovag lesz, tehát Harcot és Élet mágiát tápolunk, valamint a csatlós és az íjász mellé ballisztát, szerzetest, és persze angyalt válasszunk. Az első sorba rakjuk be a hősöket (csak akkor ha legalább a harc GM szinten van), csatlóst, angyalt, a hátsóba pedig az íjászt, ballisztát és a szerzetest. Ennél az elhelyezésnél aligha jutnak el a lövös egységekig (főleg a hősök miatt :D ). Ha halál vár ellen nyomulunk, vagy ha az ellenek sok halál rendű lénye van, vegyünk sok szentelt vizet és használjuk sokszor őket. A hősök varázslatai közül meg a védelmet és plusz életet adó varikat süsük le hamar (tehát védelmező, imádság stb.).
Lehet ez nem újdonság, de szerintem gyilkos egy taktika, jó csatákat vívtam mostanság így! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 01 csüt., 17:39 
Heroes Team

Preserve+Life! Ennél nincs jobb takitika az én ismereteim szerint! Összetétel: Angel, Phoenix, Monk, Unicorn, Elf, 1 ArchMage és 1 General hero!

Ezt sokszor lehet veszteségmentes csatává gyúrni az biztos! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 02 pén., 12:10 

[quote="Utrkij Yuzsulaw"]Lenne egy kérdésem!

Elkezdtem újra H4-ezni és a Nature várnál ha grand master-ön van a summoning akkor azt irja, hogy tigriseket, elfeket stb. idézhetek seregembe, de mégis elementálok jönnek ha üres több slot, miért :?:[/quote]
Ha figyelmesen olvasod a grand master summoningot az van írva,hogy hány pontértékben tud idézni és mivel az elementál beletartozik ebbe az értékbe azt fogja megidézni.Ha már töndéket és hasonlo lényeket akarsz idézni szedd szét a csapatodba több felé,hogy ne legyen üres hely éa akkor a csapatod legerösebb idézhető lényéböl fogsz kapni naponta a kellő mennyiséget.Ajánlom a tündéket ....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 03 szomb., 14:33 

undynd írta:
Utrkij Yuzsulaw írta:
Lenne egy kérdésem!

Elkezdtem újra H4-ezni és a Nature várnál ha grand master-ön van a summoning akkor azt irja, hogy tigriseket, elfeket stb. idézhetek seregembe, de mégis elementálok jönnek ha üres több slot, miért :?:

Ha figyelmesen olvasod a grand master summoningot az van írva,hogy hány pontértékben tud idézni és mivel az elementál beletartozik ebbe az értékbe azt fogja megidézni.Ha már töndéket és hasonlo lényeket akarsz idézni szedd szét a csapatodba több felé,hogy ne legyen üres hely éa akkor a csapatod legerösebb idézhető lényéböl fogsz kapni naponta a kellő mennyiséget.Ajánlom a tündéket ....

Köszi, de Bakker már elmondta a válszat a kérdésemre. Amúgy hallgattam a water elemental-os tippjére és tényleg jó azaz egység. Csak futó homok, lassítás és királyság, ez teccik benne! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: pár észrevétel
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17 szomb., 15:05 

Utrkij Yuzsulaw írta:
undynd írta:
Utrkij Yuzsulaw írta:
Lenne egy kérdésem!

Elkezdtem újra H4-ezni és a Nature várnál ha grand master-ön van a summoning akkor azt irja, hogy tigriseket, elfeket stb. idézhetek seregembe, de mégis elementálok jönnek ha üres több slot, miért :?:

Köszi, de Bakker már elmondta a válszat a kérdésemre. Amúgy hallgattam a water elemental-os tippjére és tényleg jó azaz egység. Csak futó homok, lassítás és királyság, ez teccik benne! 8)

bezony, az elementálok királya a vízelementál. viszont nekem nem jár a vízen, mint ahogy azt a manualban olvastam... vki látott már vízen járni víz elementált???

az order magic és a hypnotize trónfosztása:
rájöttem, hogy bár néha nagy királyság a spell, soxor semmit sem ér, és most nem csak a mágiaimmúnis lényekre ill. nem élőkre gondolok, melyeket ugye nem lehet hipnotizálni, hanem hogy a meghipnotizált ellenfelet (mondjuk nem marad más, vagy eleve csak egy tömbben van az ellen) nem lehet meglőni, stb.
a phantom image/illusion spellekkel létrehozott lényre pedig semmi pozitív varázslat nem megy (bár a blesset még ki kell próbálni), sem gyógyítás, sem bloodlust (ha jól emléxem), stb.
szóval 2-3 amúgy atomjó kis spell az orderből gyakran semmit sem ér. viszont a nature mindig jól jön elsősorban az idézések miatt, de amúgy is egy nagyon jól kiegyensúlyozott, diverzifikált mágiaosztály - gyakran választom order helyett.

anygalok: nem támasztanak fel mágiaimmúnis lényeket! (bleki és frenzied gnasher) francba. pedig valahol azt láttam, ha hős van a seregben, akkor igen, de ez nem így van. a H3-ban még feltámasztotta. nem örülök neki. szeretem az angyalokat táp lényekkel kombinálni.

lich hős: sztem nagyon faja egy tulajdonság ill. kaszt. főleg lelessított lényekre butális az öregedés, pl. a hősnél van egy póknyálas nyilvessző és lich kasztja van... meglövi a röpködős lényt, és már csak futóhomok kell meg egy kis mérgezés, hogy jókat röhögjünk - tiszta burleszk :) főleg azért szeretem az ilyen cuccokat, mert nem kell a manát használni.

idézés: de persze a manapocsékoló summon... is nagyon jó, főleg ha van már gm nature meg gm demonology, akkor igen borsos manaköltéségrt jó sok devilt lehet idézni, akik meg ice daemonokat idézhetnek... sztem is jó amúgy a venom spawn, bár annyit nem ér, mint a vámpír. pl. küklopsz ellen nem vetném be, míg a vámpírt lazán. no meg lassú is.

sztem a goblin knight picit jobb a vámpírnál a rengeteg HP miatt. gyors, negate first strike, 50% magres. - elég faja, és olcsóbb. ha a nature-nél lennének a chaos faja lényei, verybest lenne a nature vár, így viszont a nature+chaos kombóra esküszök (bár a death+order sem utolsó). a természet hősöket ált. nagyon nem komálom, így chaos hősök+bleki+nightmare+tüncisárkány+mantis (+phoenix) rulez nálam.

kár, hogy csak a TGS-ben vannak kombóartefactok. nagyon hawaii némelyik, csak kevés van belőlük. A tigrispáncél és a káosz+rend cuccos nagyon ütősek. francnak nem alkottak még párat... (heroes chronicles, hehehe)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Heroes 4 Tippek-trükkök
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17 szomb., 18:23 

Mondanák é is néhány trükköt pl h3 van sok arkangyalod leklonozod és a klonozottal is fel tudod éleszteni a meghalt szornyeket. H4 ha gyenge sereggel vagy de jo varázslataid vannak.Válaszd szét az impeket és ök folyton hozzák a manát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 11:32 

Szeva emberek!Belekezdek az a nagy helyzet ,hogy most kezdtem játszani a Heroes 4-el és hát nem minden tiszta vele kapcsolatban.Megvan az 5 is de azt mondták ,hogy kezdjem ezzel mert ez jobb.Elkezdtem a kampányt haladok is csak a kérdés ,hogy hogy jó csinálni?!Most egy hőssel nyomulok harcolgatok a másik benn van a városban de ha eltávolodom a várostól messze akkor a "piros csapat máris jön és foglalja be az én épületeimet úgyhogy mehetek vissza így nem nagyon tudok haladni.Másik:elég gyakran megritkul a csapatom és ilyenkor eltart egy darabig míg az utánpótlás beér ez nálatok is így van?Előre is bocs ha nagy baromságokat kérdezek de sok mindent nem értek még a játékban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 0:45 

jozefgucci írta:
Szeva emberek!Belekezdek az a nagy helyzet ,hogy most kezdtem játszani a Heroes 4-el és hát nem minden tiszta vele kapcsolatban.Megvan az 5 is de azt mondták ,hogy kezdjem ezzel mert ez jobb.Elkezdtem a kampányt haladok is csak a kérdés ,hogy hogy jó csinálni?!Most egy hőssel nyomulok harcolgatok a másik benn van a városban de ha eltávolodom a várostól messze akkor a "piros csapat máris jön és foglalja be az én épületeimet úgyhogy mehetek vissza így nem nagyon tudok haladni.Másik:elég gyakran megritkul a csapatom és ilyenkor eltart egy darabig míg az utánpótlás beér ez nálatok is így van?Előre is bocs ha nagy baromságokat kérdezek de sok mindent nem értek még a játékban.

1. probléma: szépen elfogynak a támadók, ha már mindet legyőzted. (gondolom, a Kalóz lánya kampány). Ezután már lehet haladni.

2. strapabíró egységeket kell vinni, L3 és L4 lények már elég jól bírják az ütést. a nightmare (lidércmén) terror spellje meg nagyon jól jön... a hős is fel tud fogni pár csapást, ha már eléggé táp, sőt a chaos spellek nagyon ütősek. ja, és a lények idézése (nature magic) ill. feltámasztások (death magic) nagyon hasznos, mert ha ezeket ütik le az egységeid helyett, akkor golyófogónak beválnak. kiemelném a koboldot, aminek a szerencse varázslata nagyon jól jön.

egyéb tippek: a manualt olvasd el, és a tutorialt érdemes lejátszani. talán a Lysander-es kampány könnyebb - lehet, azzal érdemes kezdeni. a mentésekkel lehet variálni, azaz pl. elmented ezt a kampányt, és később visszatöltöd, miután befejeztél 1-2 könnyebbet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: zsozsó
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 2:11 

H3 és H4 esetén a pénztermelő épületek gyors felhúzása szerintem kevésbé fontosak a lények épületeinél - mégpedig ugyanazon okból, ami miatt ezt fordítva is gyakran elmondják.
nem oszt, nem szoroz, hogy 22 vagy 24 (ark)angyalod van a végjátékban... igen ám, de az meg végképp nem, hogy 195.000 vagy 200e arannyal fejezed be a küldetést
sztem a pálya elején ígyis-úgyis mindkettőből túl kevés van - később meg jól jönnek a tápos lények a bányák, stb. elfoglalásánál
egyedül H4 esetén látok kifogást a lények épületei ellen: a hős maga is elvégzi az irtást, amolyan one man army-ként :)
azonban a H4 esetén már nem konkurencia a 2500 aranyat kóstáló City Hall sem a 14.000 aranyba kerülő L4 épületnek, pláne a jó kis estates-es hősök lehetősége miatt: ők termelik a sok zsét City Hall nélkül is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 21:22 

Hát köszönöm Bakker a segítségedet hasznos tippeket adtál,gondolom pár hét múlva magam is rájövök sokmindenre.Nagyon kecsegtet annak a gondolata ,hogy felrakjam az 5-et de amíg ez nem megy addig nem.Az Oblíviont leszedtem egész jól ment csak ne angolul lennének a küldik.majd előveszem ha kész a magyaritása.
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 22:58 
Heroes Team

Egy kis érdekesség:
Ajánlanám mindenkinek figyelmébe ezt a rövid kis videót. ami bár igaz hogy egy orosznyelvű Heroes 4-ből mutat felvételeket, de sztem a lényeg így is érthető. :)
A bemutatott egységtípust úgyis hiányoltam mindig a H4-ből (Aki kíváncsi, nézze meg :twisted: ). De hogy ebből lesz-e véglegesen valami, az még egyenlőre a jövő titka.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 06 pén., 21:19 

Nekem az a gondom hogy a nekromanta hősök olyan randa csontvázak a csatában.Nincs valami mód hogy ne így nézzenek ki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 20:37 

Üdv. !

Új, Heroes IV-es weboldal :

Heroes IV

[/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 21:17 

Envoka írta:
Üdv. !

Heroes IV

Gratulálok az oldaladhoz! Gyönyörű a kidolgozás, és ahogy látom teljes.
Sok sikert hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 21:55 

Coradiel írta:
Envoka írta:
Üdv. !

Heroes IV

Gratulálok az oldaladhoz! Gyönyörű a kidolgozás, és ahogy látom teljes.
Sok sikert hozzá!

Köszi !
Még nem teljes. Sok mindent fel lehetne még rakni, mint ahogy 1-2 dolgot fogok is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 09 hétf., 8:56 

Gratula általam is!

Igazából az lenne a király, ha valahogy be lehetne ide integrálni az egészet, termésetesen szigorúan a készítők neve alatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 10 kedd, 2:16 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Envoka: Kérlek amennyiben a Heroes IV oldalnak Te vagy a tulajdonosa (vagy ismered a készítőt) vedd fel velem a kapcsolatot a vologya@heroes.hardwired.hu e-mail címemen. Előre is köszönöm! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 10 kedd, 15:25 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Envoka: Kérlek amennyiben a Heroes IV oldalnak Te vagy a tulajdonosa (vagy ismered a készítőt) vedd fel velem a kapcsolatot a vologya@heroes.hardwired.hu e-mail címemen. Előre is köszönöm! Baráti üdv!

Küldtem e-mailt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 10 kedd, 17:15 

Gratulálok Envoka nagyon szép az oldal!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]