Utrkij Yuzsulaw írta:
undynd írta:
Utrkij Yuzsulaw írta:
Lenne egy kérdésem!
Elkezdtem újra H4-ezni és a Nature várnál ha grand master-ön van a summoning akkor azt irja, hogy tigriseket, elfeket stb. idézhetek seregembe, de mégis elementálok jönnek ha üres több slot, miért

Ha figyelmesen olvasod a grand master summoningot az van írva,hogy hány pontértékben tud idézni és mivel az elementál beletartozik ebbe az értékbe azt fogja megidézni.Ha már töndéket és hasonlo lényeket akarsz idézni szedd szét a csapatodba több felé,hogy ne legyen üres hely éa akkor a csapatod legerösebb idézhető lényéböl fogsz kapni naponta a kellő mennyiséget.Ajánlom a tündéket ....
Köszi, de Bakker már elmondta a válszat a kérdésemre. Amúgy hallgattam a water elemental-os tippjére és tényleg jó azaz egység. Csak futó homok, lassítás és királyság, ez teccik benne!

bezony, az elementálok királya a vízelementál. viszont nekem nem jár a vízen, mint ahogy azt a manualban olvastam... vki látott már vízen járni víz elementált???
az order magic és a hypnotize trónfosztása:
rájöttem, hogy bár néha nagy királyság a spell, soxor semmit sem ér, és most nem csak a mágiaimmúnis lényekre ill. nem élőkre gondolok, melyeket ugye nem lehet hipnotizálni, hanem hogy a meghipnotizált ellenfelet (mondjuk nem marad más, vagy eleve csak egy tömbben van az ellen) nem lehet meglőni, stb.
a phantom image/illusion spellekkel létrehozott lényre pedig semmi pozitív varázslat nem megy (bár a blesset még ki kell próbálni), sem gyógyítás, sem bloodlust (ha jól emléxem), stb.
szóval 2-3 amúgy atomjó kis spell az orderből gyakran semmit sem ér. viszont a nature mindig jól jön elsősorban az idézések miatt, de amúgy is egy nagyon jól kiegyensúlyozott, diverzifikált mágiaosztály - gyakran választom order helyett.
anygalok: nem támasztanak fel mágiaimmúnis lényeket! (bleki és frenzied gnasher) francba. pedig valahol azt láttam, ha hős van a seregben, akkor igen, de ez nem így van. a H3-ban még feltámasztotta. nem örülök neki. szeretem az angyalokat táp lényekkel kombinálni.
lich hős: sztem nagyon faja egy tulajdonság ill. kaszt. főleg lelessított lényekre butális az öregedés, pl. a hősnél van egy póknyálas nyilvessző és lich kasztja van... meglövi a röpködős lényt, és már csak futóhomok kell meg egy kis mérgezés, hogy jókat röhögjünk - tiszta burleszk

főleg azért szeretem az ilyen cuccokat, mert nem kell a manát használni.
idézés: de persze a manapocsékoló summon... is nagyon jó, főleg ha van már gm nature meg gm demonology, akkor igen borsos manaköltéségrt jó sok devilt lehet idézni, akik meg ice daemonokat idézhetnek... sztem is jó amúgy a venom spawn, bár annyit nem ér, mint a vámpír. pl. küklopsz ellen nem vetném be, míg a vámpírt lazán. no meg lassú is.
sztem a goblin knight picit jobb a vámpírnál a rengeteg HP miatt. gyors, negate first strike, 50% magres. - elég faja, és olcsóbb. ha a nature-nél lennének a chaos faja lényei, verybest lenne a nature vár, így viszont a nature+chaos kombóra esküszök (bár a death+order sem utolsó). a természet hősöket ált. nagyon nem komálom, így chaos hősök+bleki+nightmare+tüncisárkány+mantis (+phoenix) rulez nálam.
kár, hogy csak a TGS-ben vannak kombóartefactok. nagyon hawaii némelyik, csak kevés van belőlük. A tigrispáncél és a káosz+rend cuccos nagyon ütősek. francnak nem alkottak még párat... (heroes chronicles, hehehe)