Sziasztok!
Ma este 6-tól fél 11-ig OB meccspótlás volt nállam!

A részletek:
Ubul vs. Dragon
Necro vs. Necro
Galthran vs. Xsi
Victory or Death
A kezdés elég gázos volt, Xsit semmiképpen sem akartam főnöknek, kocsmába Straker ült!

Na jó marad Xsi... Kezdőarti necronyaklánc volt!

Sose örültem neki ennyire!

Vár előtt 5%-os archery íjj... Bazz... Refuba red jött, na ennek már örültem!

Gyors bányaütés után be a föld alá, és bevettem a 3. várat, Dungeon volt. Semmi jó arti a vízen talán csak a az 1-1 speedes artik. Mikor a kocsmába megláttam Galthrant majdnem infarktust kaptam... Nekem semmi jó arti nem jött, kezdett jókedvem lombozódni... 2. héten aztán végre megindultam az új taktikámmal, mely tökéletesen bejött, hétvégére 350 csontim volt... Ja megvolt mind3 necro cuccom. Xsi a csata után 70%-ot támasztott!

3. héten leszántottam a mappot és hogy semmi jó artim nem volt még mindig már tényleg rámfért az ébresztő. 4. héten új tervvel indultam meg, a cél a középterület megszerzése volt. 3. nap 1 droid épp akkora sereggel beverte a kék sátor őrét, így kaput nyitottam és huss be. A kapu mögött a térfelemen Sword of Hellfire volt, középen +3 all nyaklánc. Visszatért az életkedvem, kezdtem elkapdosni Galthrant skillekbe. Viszont középen 15 angel és 7 ghost boldogan megszabadított 200 csontitól... Így 600 maradt... A guildek jók voltak, a fővárba jött animate, implo, meteor, az implót nem tanulta meg végül Xsi. Volt még water és fire elementalom, skill nélkül sok hasznukat vettem!

Utolsó reményként utópiába rontottam, bukás nélkül jöttem ki, jött Thunder Helmet és Scales of Greater Basilisk, csak hogy a jókat említsem. A Helmet megért 1 örömtáncot, 230 mannával kezdtem örülni

Épp a teleportkapum alatt mentem volna dolgomra, amikor megláttam hogy Galthran is ott császkál, kocsmában kiderült 2x annyi skillje van mint nekem... Nem messze a garrisontól megállt, a mellékhőse elvette tőlle a sereget. Így én úgy döntöttem meglepem. Összeszedtem minden erőmet és rátörtem a sereget szállító mellékhősére. Kemény volt, a fél seregét és az összes csontiját megöltem, ezután fizetett és lelépett. Ekkor nekimentem a főhősének, 7 ghostja volt, elengestem 1 villámot, 3 ghost meghalt. Ezután lelépett ő is... Na következő nap elértem a fővárat, és láttam beólálkodott Galthran a vártól nem messzi területre, elkaptam, jött a főcsata.
Galthran 2x olyan erős volt mint én, de nem volt neki csak lvl 2 mágia + animate Thanttól. Taktikai részben sündisznó formációba (

) állt be, de megjárta, csatant is a meteor...Ezután már mind1 volt a csatának, a 800 csonti akarata mindent eldöntött...
Köszönöm a meccset Ubul, nagy szerencsém volt ezzel a seregátadási bakival, boccs hogy a legnagyobb esélyedet így leszedtem... Csúnya vége volt, de ezt kellett tennem.
További jó játékot!
Dragon