Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 28 csüt., 20:47 

Rendkívül izgalmas és élvezetes meccset vívtunk ma kb 30-40 percig Jouval a Hot Spot pályán,nálam Edric volt a főhős,és 3.napon bebuktam a kriptában a seregem nagy részét,10 pikással meg esélytelen lettem volna a maci ellen 1.1.7nél :lol:
Úgyhogy feladtam
Jou középen Charnát ügyesen beállította a kapu kijáratába,így csak hullottak a hőseim tőle és barátaitól
Mivel napi 2000ből nehezen lett volna angyal,így kockáztattam hát nem jött be :lol:
thx a gamet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 15:13 

Laca változott az email cimed? Akármit küldök azt irja, hogy nem tudja elküldeni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 30 szomb., 15:33 

Szia!

E-mailod megjött, kétszer is! Amit írtál az teljesen rendben van! Kalap szart az államvizsgádhoz! :)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 01 vas., 23:27 

Sziasztok!

Ma este 6-tól fél 11-ig OB meccspótlás volt nállam! :) A részletek:

Ubul vs. Dragon
Necro vs. Necro
Galthran vs. Xsi
Victory or Death

A kezdés elég gázos volt, Xsit semmiképpen sem akartam főnöknek, kocsmába Straker ült! :? Na jó marad Xsi... Kezdőarti necronyaklánc volt! :) Sose örültem neki ennyire! :lol: Vár előtt 5%-os archery íjj... Bazz... Refuba red jött, na ennek már örültem! :) Gyors bányaütés után be a föld alá, és bevettem a 3. várat, Dungeon volt. Semmi jó arti a vízen talán csak a az 1-1 speedes artik. Mikor a kocsmába megláttam Galthrant majdnem infarktust kaptam... Nekem semmi jó arti nem jött, kezdett jókedvem lombozódni... 2. héten aztán végre megindultam az új taktikámmal, mely tökéletesen bejött, hétvégére 350 csontim volt... Ja megvolt mind3 necro cuccom. Xsi a csata után 70%-ot támasztott! :shock: 3. héten leszántottam a mappot és hogy semmi jó artim nem volt még mindig már tényleg rámfért az ébresztő. 4. héten új tervvel indultam meg, a cél a középterület megszerzése volt. 3. nap 1 droid épp akkora sereggel beverte a kék sátor őrét, így kaput nyitottam és huss be. A kapu mögött a térfelemen Sword of Hellfire volt, középen +3 all nyaklánc. Visszatért az életkedvem, kezdtem elkapdosni Galthrant skillekbe. Viszont középen 15 angel és 7 ghost boldogan megszabadított 200 csontitól... Így 600 maradt... A guildek jók voltak, a fővárba jött animate, implo, meteor, az implót nem tanulta meg végül Xsi. Volt még water és fire elementalom, skill nélkül sok hasznukat vettem! :? Utolsó reményként utópiába rontottam, bukás nélkül jöttem ki, jött Thunder Helmet és Scales of Greater Basilisk, csak hogy a jókat említsem. A Helmet megért 1 örömtáncot, 230 mannával kezdtem örülni :) Épp a teleportkapum alatt mentem volna dolgomra, amikor megláttam hogy Galthran is ott császkál, kocsmában kiderült 2x annyi skillje van mint nekem... Nem messze a garrisontól megállt, a mellékhőse elvette tőlle a sereget. Így én úgy döntöttem meglepem. Összeszedtem minden erőmet és rátörtem a sereget szállító mellékhősére. Kemény volt, a fél seregét és az összes csontiját megöltem, ezután fizetett és lelépett. Ekkor nekimentem a főhősének, 7 ghostja volt, elengestem 1 villámot, 3 ghost meghalt. Ezután lelépett ő is... Na következő nap elértem a fővárat, és láttam beólálkodott Galthran a vártól nem messzi területre, elkaptam, jött a főcsata.

Galthran 2x olyan erős volt mint én, de nem volt neki csak lvl 2 mágia + animate Thanttól. Taktikai részben sündisznó formációba ( :lol: ) állt be, de megjárta, csatant is a meteor...Ezután már mind1 volt a csatának, a 800 csonti akarata mindent eldöntött...

Köszönöm a meccset Ubul, nagy szerencsém volt ezzel a seregátadási bakival, boccs hogy a legnagyobb esélyedet így leszedtem... Csúnya vége volt, de ezt kellett tennem.

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 01 vas., 23:50 

Sziasztok!

Semmi gond, Dragon, megérdemelted a gyözelmet. Aki olyan hülye, hogy 5 óra gyüjtogetés, csatázás, stb után csak azért, hogy másnap több mozgáspontja legyen, átadja a teljes seregét egy gagyi hösnek, az megérdemli az ilyen vereségeket. Nem gondoltam, hogy 6. napon törsz át és biztonságban éreztem magam.

Rámfért már, hogy valaki elverjen, mert az eddigi játékaim során is sok nagy bakit csináltam, de ez eléggé letaglózott és rendesen elvette a kedvem mára a híróztól. Na mindegy. Biztos lesz még pár ilyen (lásd a pestis, meg most ez) de így tanul az ember.

Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 0:00 

Üdv mindenki!
Különböző okok (érettségi, családi stb) miatt eddgi nem igazán voltam elérhető, mindenkitől elnézést kérek...
Mától kezdve bármikor megoldható egy partym csak egy nappal előte szóljatok hogy át tudjam nézni a mapot. Elérhető leszek msnen, ha nem irjatok akkoris ha feljelentkezem tudni fogom.
Üdvözlettel Dreegar

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 15:26 

visszalépek a bajnokságból, indok: egyszerüen nyáron tök szivás gép előtt ülni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 15:37 
Heroes Team

Probléma, hogy én is hasonlóra kényszerülök, mint Paul. Jövőhéttől 2 hét szabi elutazással + vállalkozom is merészen, így mostanában az a fura helyzet állt elő, hogy a munkahelyemen van a legtöbb szabdidőm... :?

Elnézést mindenkitől, főképpen Lacától és a csoportomtól! :oops:

Hogy mikor térek vissza az online életbe, arról egyenlőre halvány gőzöm sincs, de nem írom le teljesen magam... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 15:41 

na ne már, kéthetente egy forduló sem fér bele?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 15:43 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 23:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 15:57 

pont a hasonló események miatt forsziroztam, hogy bárkivel lejátszom előre is a meccseket, ugy mint Csizu.........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 16:03 
Heroes Team

Conan: Ne feledjük a Törvényes Semleges jelzőket! :wink: :lol: :lol:

Adler: Nem sajnos... A heti kb. 60 óra meló mellett ugyan minden 2-3. hétvégén van egy szabad délutánom, viszont igen kiszámíthatatlan, hogy ez mikor következik be, és erre meccset szervezni nem túl egyszerű.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 16:14 

úristen
mit csinálsz heti 60 órában?
nem igazán egészséges, még rövid távon sem, én szóltam :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 22:38 
Heroes Team

Paul írta:
visszalépek a bajnokságból, indok: egyszerüen nyáron tök szivás gép előtt ülni.

Ezt Te sem gondolhatod komolyan kedves Pól! Ez nem kifogás. Lesznek esős napok is :wink: Szerdától állítólag jön a zuhé. Ez a hsz arra volt jó, hogy elindítson egy láncreakciót, ami az OB-nek pont nem hiányzott.
Reméljük meggondolod magad, és tagja maradsz a csapatnak!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 23:14 

Hot Spot pálya

Kokó (Fortress-Bron)- Merlin (Stronghold-Crag Hack)

Ezen a pályán sikerült bebizonyítanom, hogy nem az győz, aki a középső területet felügyeli.
A második hét végére sikerült "kiűzni" Kokót a középső területről.
Sajnos az összes egységemet felhasználtam a kapu védelmére. Két macit hagytam csak a várban.
Kokó a labirintuson keresztül támadott sikerrel.
A "főcsata" a negyedik hét végén volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 03 kedd, 23:17 

Hello!
Azóta is várom hogy bármelyik ellenfelem megkeressen az elmaradt és a jövendő meccseimet illetően ....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 03 kedd, 23:26 

És miért nem keresed te meg őket? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 0:02 

pl NG-t 3 napja felvettem msnen de azóta sem láttam, azért írtam itt hogy hátha észreveszik... de felpörgök igyekszem megoldani!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 12:34 

Én is várnám a vállalkozó kedvű ellenfeleimet hogy lejátszuk a meccseket. Ssth, Nimbi, Laca adjatok időpontot mikor mehet a game.
Nekem általában a szombat,vasárnap délelőtök, esetleg néha hétköznap 5-6 óra után, ha nincs épp Bf meccsem. Pl. hétfő jó volt vagy 2 alkalommal Sorci ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 04 szer., 23:27 

Sziasztok!

Ma GJodieval OB meccsem volt, egy picit megtréfált a gép...

GJodie vs. Dragon
Dungeon vs. Dungeon
Tazar vs. Sephinroth
Keresztes Háború

A meccs jól kezdődött Sephinroth reményre adott okot. A vár előtt gnoll buzogány volt. 2 Dungeonos hős a kocsmába. Egyszóval megindultam! :) 1. héten sari + cita, a guild dobott lightningot és blindet. 2. vár Rampart. Igazából nem húznám a reportot a szokásos dolgokkal, menjünk inkább a játék fénypontjához... Ez az volt mikor megütöttem 3.7-nél a garrisont.

Nállam 4 sari, 8 scorpi, 1 trotyi és 12 mino king volt. 2. körbe a 14 ark lebontotta a 4 sarit, a champik jöttek az egyik csopi morálozott! :shock: 8 scorpiból 1 maradt... :? Jönnek a crusik, morál! :shock: :? Vah... Ezek nem értek el senkit. És ekkor! :shock: Next körbe a 2 arkcsopi jött, elcsattant a morál, csak azért menekültem meg mert az egyik ark berserkelve volt, így a másik először resuzott. De 2 morál jött tehát, a trotyit lecsapták. 12 minoból a 7 ark még levett 10et! :shock: Na ekkor aztán már tudtam vége. Na azért 1 resu a sarikra. 7 ark jön, leüt 3 sarit, morál (!!!) leveri a sarit és megölték a minot! :shock: :shock: :shock:

Na szóval ezt kínkeservesen megjártam de ez ellen akármit csinálok is tehetetlen vagyok. Köszi Jodie a meccset, sajnálom hogy így lett vége... :roll: Ezért még visszavágok! :P

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]