Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 29 hétf., 1:13 

Zargul írta:
louis írta:
Zargul írta:
Helyes, panaszkodjál csak, abból értik meg a lényeget. :lol:
Amúgy Oblivion hamarosan érkezik a kezeim közé, szóval nemsokára igen kevés szabadidővel fogok rendelkezni... :P :)
Neverwinter Nights-ot még nem próbáltam...de ha így mondod... :D

Megírták, hogy frissítsem a drivereim a vgahoz és a hangkártyához! :(
Ezen nem törhették sokáig a fejüket...

Na szép! :evil: :evil:
Inkább adjanak ki úgy játékot, hogy ne a 3.-ik patchtól lehessen normálisan játszani vele.Komolyan ez már vérlázító...

Sz*rok a dark messiah-ra, megvettem magamnak itthonra az Obliviont, 1-2 hét mire kiszállítja nekem falura az Amazon (remélem ez nem reklám). Most 30 fontért megkaptam a játékot és a kiegészítőt, laza, nem??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 29 hétf., 11:22 

Jaja, elég korrekt. :) Én most annyira rákattantam az Oblivionra, hogy ezért fogok pc-t tuningolni mostanság. :lol: Egyszerűen nem ereszt... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 31 szer., 21:54 

Mennyi ideje tolod? Szerintem egy RPG egyik kritikus pontja, hogy mondjuk 1-2 hét játék után is érdekel-e még (napi 1-2 óra játékidő mellett). Ennek mértéke a sztori és a játékhelyszínek és lények változatossága szerintem. Ez milyen az Oblivionben?

A DMoMM-ban főleg arra panaszkodnak, hogy egyjátékosban a játékmenet kicsit egyhangú és nagyon lineáris!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 05 hétf., 13:53 

Nos igen, a Dark Messiah eléggé lineáris egyszemélyes módban(+elég egyszerű a rendszere) de iszonyatosan fílinges. :) Multiban viszont még nem sikerült kipróbálnom.A kézikönyvet olvasva nagyon jónak tűnik.

Oblivion:hát kb 3 hete tolom bár az utóbbi napokban nem sikerült visszatölteni a mentett állást és egyéb problémák adódtak szóval most kicsit pihentetődik. :) Amúgy miután megkaptam, az egész hévégém Cyrodiil-i kalandozásokban telt:reggel 9kor felkelés, gaming 9-ig és csak kajálni áltam meg. :D A sztori nagyon jó de egyenlőre jól elvagyok a kis mellékküldetésekkel, segítem a városlakók egyszerű kis életét. :P :) Lényekből sok fajta van de még bőven a kontinens felét se jártam be és így is összefutottam banditákkal, szellemekkel, csontvázakkal, farkasokkal, az Oblivion kapuin túli kreatúrákkal, szóval van választék. :) A lényeg, hogy nagyot nem tévedhetsz vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 19:10 

A Dark Messiah egy smafu.

Az akció játékok mind ***ok.

Mi a jó ezekben a egyszereplős RPG-nek nevezett akciókban? A Might and Magichoz semmi köze sincs, akkor miért Dark Messiah Might and Magic?

Szerintem felesleges volt megcsinálni, semmit sem ér.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 02 hétf., 21:27 

Dougal írta:

Én szeretem őket, mert jók gyors feszültséglevezetésnek, és nem túl időigényesek - mostanában csak ilyenekkel szoktam játszani, ha játszom, de jelenleg 1 játék sincs a gépemen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 03 kedd, 10:07 

Nagyon baba akciójáték.Pont.Ez nem egy újabb might & magic, tehát nem kell(kellett)sokat várni tőle.Ha jól tudom a H5 után játszódik szóval ilyen kis mellékszálnak is felfogható a dolog.Nekem egy problémám van vele:olyan hanyagul van megcsinálva hogy bah!Szégyen!Tavaly novemberben megvettem és azóta nem tudom végigjátszani - tiszta a bug az egész de olyanok hogy reinstall kell neki meg hasonlók...(mondjuk még egy nagyon komoly ok miatt se tudom végigtolni de végülis az mellékes. :P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 21:39 

Balee írta:
Dougal írta:

Én szeretem őket, mert jók gyors feszültséglevezetésnek, és nem túl időigényesek - mostanában csak ilyenekkel szoktam játszani, ha játszom, de jelenleg 1 játék sincs a gépemen.

Balee írta:
mostanában csak ilyenekkel szoktam játszani

Akkor nem is Heroes-ezel? Akkor miért is regisztráltál egyáltalán a Heroes fórumra?

Balee írta:
jelenleg 1 játék sincs a gépemen.

1. lépés: Heroes of Might and Magic telepítése és akkor minden rendben lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 22:19 

Amikor ide regeltem, még elég nagy Heroes 3 fan voltam, de mostanában elég kevés időm van a számítógépes játékokra.

Szerintem így is majdnem minden rendben van, és ami nincs, az nem a Heroes játékok hiánya miatt nincs :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 0:31 
Heroes Team

Dougal írta:
Balee írta:
mostanában csak ilyenekkel szoktam játszani

Akkor nem is Heroes-ezel? Akkor miért is regisztráltál egyáltalán a Heroes fórumra?

Dougal: azért, mert valaki ide regelt, szerintem nem azt jelenti, hogy éjjel nappal csak Heroest jáccha/látthat, hanem mert ismerte/szerette ezt, s fogalakozott vele. És mellé, ha valaki még fiatal volt akkor, lassan belecsöppen a komoly életbe, s jönnek más fontosabb dolgok is, mint heroes/játékok. De az, hogy még visszatér néha-néha, az azt jelenti, hogy nem lett attól még elszigetelt ezzel kapcsolatban, de az is lehet, hogy az itten szerzett barátok miatt látogat fel néha.

Meglehet szerintem Balee is ezért látható néha itt a körünkben. De ha tévedek, biztos kijavít, s jól leszid majd...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 08 vas., 7:55 

Igen, ez a 2 ok ami miatt ide szoktam járni, jó hely ez a fórum. :)

Na, OFF vége :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 12:27 

Balee írta:
Dougal írta:

Én meg nem.

gezsa írta:
Sajnos, a képek alapján úgy tűnik, ez is egy divat FPS lessz, amit a jól bejáratott névvel akarnak majd eladni. :? :? Bár a fantasy környezet sokaknak vonzó lessz majd bizonyosan, én azomban túl sokat nem várok tőle. A képek, videók alapján semmiféle M&M érzés nem kerített hatalmába, nincs party, nincsenek "nyúlszívű" hősök, mint pl a VI-ban, ahol ha hátrahagysz egy élő ellenfelet a labirintusban és rányomsz a kijáratra, máris dumálnak hogy ők bizony nagyon gyorsan szeretnének onnan eltünni... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nem kell gondosan csapatot tervezni, máris egy nagy fekete pont.
Szóval a szokásos divatos, darkos kategóriába bőven bele fog férni, ahol az egy szál hős :? veszi fel a harcot a csúnya gonosz kreatúrákkal, csak az a baj, hogy ilyen témával futószallagon jönnek progik manapság. Hát bizony, én nem vagyok optimista, de remélem hogy azért lessz rá okom, hogy mégis.

Beorn the Shapeshifter írta:
Totál egyetértek Gezsával, csak én kevésbé finomabban fogalmaznám meg a mondanivalómat :lol:

Nem tudom, mi a ***-ért kell erőltetni ezeket az egyszereplős megacsávókeményfaszagyerekmindenkitlever mókákat?! Kinek jó ez? Az igazi lényege épp az volt, hogy ezer féle csapatösszeállítással végig lehetett tolni, amire jó példa a Baldur's Gate, vagy a Wizardry 8. A játékosnak épp az egyedi karakterek vittek színt a játékba, amikor mindenkinek előtörténete volt, beszólogattak egymásnak, vagy akár ott is hagyták a partyt, ha nem a jellemüknek nem megfelelő dolgot cselekedtünk. De ez, ez egy hányadék! Még hogy Might & Magic! Ilyen erővel hívhatnánk Tesco gazdaságos Might & Magicnak is, mert nem kell megerőltetniük magukat az alkotóknak. Adva van egy szál *** gyerek, rágyúr a minnél nagyobb ütő-, vágó-, zúzófegyverek megszerzésére, tegyünk bele vagy 15 féle monsztát, azután már kész is. Gratulálok! Tényleg, ezért érdemes volt a M&M logót rátenni!!! Komolyan mondom, a Diablóban több RPG elem van, mint ebben lesz! Jó lenne már, ha valaki végre nem a - szerintük - aktuális divatot követné (mert lehet hegeszteni a Bloodain, meg a Tomb raider részeket, csak azok nem számítógépes RPG-k), és egy igazi szerepjátékot készítene.

Ja, csak zárójelben jegyzem meg: a Fable is egy szereplős, és remek RPG game, de még is hiányzik belőle a csapat-feeling!!!

Na, kipuffogtam magam...

Kitt írta:
Azért nem kell ennyire elítélni az egyszereplős rpgket. Általam egyik legjobbnak tartott RPG az Ultima Underworld 2 is ilyen. De említhetném a Morrowindet is. Több nem jut eszembe, de ezek magukért beszélnek.

Beorn the Shapeshifter írta:
Meggyőztél!

De mind a kettő RPG-volt, és nem agyatlan "kardozós" ütöm-vágom game!!! Mert ezt a stílust vétek RPG-nek hívni. (Jó-jó, tudom, valódi RPG-t eddig még nem készítettek számítógépre, a most megjelent Fable is csak kezdi kapisgálni, hogy milyennek is kéne lennie egy számítógépes SZEREPjátéknak, de jó úton haladnak egyesek!)

Egyébként meg olyan mindegy! Van akinek bejön az egyik stílus, van akinek nem. Elég sz@r lenne, ha mindenkinek csak ugyan az az egy-két tucat játék tetszene, azt hiszem sok játékfejlesztő cég bezárhatná a kapuit... :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 20:17 

OFF

Olvastam hogy szidjátok a divatot...
Igen szidni kell!!!Most kicsit áttérek a zenére...
Mai divat szerintem az emo meg még a rap is ide sorolható de felszeretném hívni mindenki figyelmét hogy ami ma divatba van és rapként kezelik(50centre, G-Unit-ra meg az ilyen divat sz**okra gondolok) az NEM RAP!!!
Csak ugye mindenkinek bejön hogy menő gengszterség meg a Nőzés, Nők lenézése stb...
Ez a gangsta rap...ami divatba van...
Ezért mindenkinek rossz gondolatai vannak a rapről.A divat az egy majmolás egy nagy hülyeség!!!
Az igazi rap(csak hogy mutassak is):2Pac, KRS One, Geto Boys, Grandmaster Flash and Furious Five...(meg Eminem néhány száma pl a Mosh de ő is 50cent szintjén mozog)

A h.sz-t akár a zenei témába is átlehetne vinni csak azért írtam ide mert itt volt szó a divat hülyeségéről!

OFF

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 15 szer., 13:04 

Nekem ez tetszett benne:
kifogásolhatatlan grafika
mágia rendszer
harc menet.
Amit viszont hiányolok:
karakter alkotás pl:faj eldöntése
pénz és kereskedés üzletek stb.
több szörny kellett volna

(Nem a heroesról beszélek hanem a might and magicról)
Ja és szerintem a might and magic játék nyomába sem ér ennek.Bocsánat de én nem értem hogy eggyesek hogy tudnak olyan kib@szott sz@r grafikás játékkal játszani és már játszottam a might and magic 4-el a véleményem róla az hogy a grafika okádék az animáció egyszerűen sz@ar egyszerűen a might and magic röviden tömören gagyi sz@r.A dark Messiash a nyerő nem ám sima might and magic .Én úgy gondolom hogy a Dark Messiah a might and magic sorozat csúcsa.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 15 szer., 13:59 

Alucard írta:
A dark Messiash a nyerő nem ám sima might and magic .Én úgy gondolom hogy a Dark Messiah a might and magic sorozat csúcsa.

A DArk Messiah nem is Might and Magic.

A Might and Magic sorozat csúcsa a Might and Magic 3.

Alucard írta:
Bocsánat de én nem értem hogy eggyesek hogy tudnak olyan kib@szott sz@r grafikás játékkal játszani

Talán úgy, hogy egy játékot játszani kell és nem nézni.

Ja és a DArk Messiah NYOMÁBA SE ÉR a Might and Magicnak.

Kidolgozatlan.

Az én ötleteim:

Legyen csapat
    Lehessen szabadon járkálni mindehol
    Legyenek kasztok
    Legyenek fajok
    Te magad dönthesd el a karakteredet
    Legyen a karakternek pénze
    Lehessen venni dolgokat
    A karaktereknek jellemek: Jó, Gonosz, Semleges

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 19 pén., 16:17 

Nekem egyszer megvolt a játék, csak azt nem értettem, hogy amikor kint volt a várból a játéknak a helyszíne onnantól elkezdett eszeveszettül szaggatni akadozni a játék az mitől van?
Meg indításkor még be sem töltötte a játékot és lefagyott a gép teljesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]