Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 13:48 

Beorn the Shapeshifter írta:
... majd Dougal beleártotta magát a Necromancia tudományába, és azt is magas szinten elsajátította, mert a csontvázaknak kevesebb bért kellett fizetni, mint a parasztoknak. Azután híres felfedező és műlovagló lett. Azután beiratkozott a Magas Mágia Egyetemére, ahol minden csínját-bínját kiismerte a 9 mágikus irányzat legbelsőbb titkainak. Azután bányászati képzésen vett részt, miközben démonlorddá képezte magát a szünetekben...

bocs
:lol:

LOL :D Ez tök jó! Belerakom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 13:50 

Dougal egy gazdag nemesi családból származik. A szülei kényes, arogáns és grófos (öltönyös, harcra teljesen képtelen, harc kezdetekekor sikító gazdag ember) embert akartak belőle nevelni. De Dougal ezt nem tűrte. Dougal mindig vadászott, ő a maximális tudást érte el mind íjászatból, mind kardforgatásból. De azért az íjászathoz jobban értett. Minden íjas trükköt ismert: egy lövéssel 3 íjvesszőt kilőni, gyorsan de hatékonyan megmérgezni az íjvesszőt, varázslattal irányítani a vesszőt, mágikus íjvesszőt idézni (ilyenkor nem kell aggódni, nem fogyaszt íjvesszőket, csak a man miatt kell aggódni ). Kardforgatásból is sok trükköt ismert. Mikor szülei meghaltak (ekkor Dougal 23 éves volt) akkor Dougal átvette a birtokot, és gyökeresen átalakította. Erős Bástyavárat építetett, a birtokon könnyen kikelő növényeket ültettek, és a paraztok fő foglalkozása a vadászat lett. Aztán, Dougalt lovaggá (Paladinná) utötték. Ezek után dogual nagyon sok Fény Mágiát és Pusztító Mágiát tanult. Csatamágus lett. Aztán, 5 évvel később (mikor Dougal 28 éves volt) felkerült a hajóra, majd Dougal beleártotta magát a Necromancia tudományába, és azt is magas szinten elsajátította, mert a csontvázaknak kevesebb bért kellett fizetni, mint a parasztoknak. Azután híres felfedező és műlovagló lett. Azután beiratkozott a Magas Mágia Egyetemére, ahol minden csínját-bínját kiismerte a 9 mágikus irányzat legbelsőbb titkainak. Azután bányászati képzésen vett részt, miközben démonlorddá képezte magát a szünetekben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 14:19 

reménytelen :evil:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 15:13 
Heroes Team

IKSZDÉÉÉ! Nem létezik sajna smile erre a kifejezésre ebben a fórumban!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 16:45 

Azthiszem hogy ilyen karakter ellen az én vámpírom sem maradna "életben" sokáig. Még a végén ki derül róla, hogy vámpír vadászok is oktatták, meg "Róma védett", ja és még mellette rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, ami a vámpírokra jellemző! :lol: Na ennyit erről! :twisted:
Ja igen mikor folytatódik a történet, mert nem tom én hol jönnék be a képbe? Esetleg én is a hajón kezdenék, vagy inkább máshonnan kerüljek bele a történetbe?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 22:25 

Minden csak azon múlik, hogy milyen karaktert választasz magadnak.
Ha olyat választol, aki a hajón van és szabad, akkor már a hajón kezdel, ha másvalakit, akkor a nyílt vízen kezdesz csatlakozásra várva. Minden csak rajtad és a történeteden múlik!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 8:46 

Vámpír sellő?
naaaaaa?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 16:13 

Ne írj ilyeneket, mert Dougal még a végén erre is lecsap! :lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 16:52 

Freemy írta:

mingyár az is kiderül, hogy Dougal a mentál mágus főnöke... :lol: ... is :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 18:20 

Ewolian írta:
Freemy írta:

mingyár az is kiderül, hogy Dougal a mentál mágus főnöke... :lol: ... is :lol:

Nah, Dougal lecsap, Dougalt a vámpírvadászok is oktatták, magasfokú kiképzésen (és Dougal már 40 éves), később Dougal vámpírrá vált. :D Ma senki sem marad élve. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 18:37 
Heroes Team

off
Mik meg nem történnek itt, ha az ember nem látogatja a fórumot egy ideig!
Már bocs, de rég nevettem ennyit.

Mindazonáltal jobban jártok, ha Dougalt beveszitek a csapatba. Mégiscsak jobb veletek, mint ellenetek... :lol: :lol: :lol:

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 16 szomb., 20:02 

Kertics írta:
off
Mik meg nem történnek itt, ha az ember nem látogatja a fórumot egy ideig!
Már bocs, de rég nevettem ennyit.

Mindazonáltal jobban jártok, ha Dougalt beveszitek a csapatba. Mégiscsak jobb veletek, mint ellenetek... :lol: :lol: :lol:

LOL!

ROFL!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 8:28 

Sziasztok!!

Rég nem írtam ide... szóval volt itt nekem egy elf íjászom némi perverz nekromanta indíttatással ( :twisted: :twisted: ) és az lenne a kérdésem, hogy él-e még meg hogy vissza tudnék-e térni vele vagy esetleg valami kedves, simogatni való állat már aprópecsenyét készített belőlem? :D

Mellesleg, ha valaki esetleg ide vagy az e-mailemre össze tudná foglalni az elmúlt idők eseményeit azt nagyon megköszönném (kb. nem sorvasztom le a lábát :twisted: )!

mgeergo@gmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 9:00 

Szia!

Túl sokminden nem történt mostanában. Mondhatnám azt is, hogy a téli időszak óta semmi...

Mi az utolsó dolog, amire emlékszel? Mi történt akkor? Nem tudom, honnan kezdjem az összefoglalást.

Természetesen a karaktered él és virul, csak az utóbbi időben kissé hallgatagnak bizonyult... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 9:06 

Dakk gawái amúgy is védettséget élveznek... Úgyhogy nem kell félni! (gonosz, megkülönböztető, kivételező mesélő, FUJJJJJ! :lol: :lol: :lol: :lol: ).

Igen, a történet kissé elhalt.
Ez főleg az én hibám.
Mentségem nem sok van, talán annyi, hogy tél óta a hétvégeken is dolgozom (otthon), és agyilag annyira lenullázódom már a munka végére, hogy esélyem sincs bármiféle értelmest írogatni.
Másrészt meg amikor keztem (volna) felpörgetni az eseményeket, és leírtam, hogy indul a hajó tova, valahogy mindenki eltűnt az éterben.
Úgy meg kissé nehéz mesélni, hogy a játékosok egy (jó) része csak néha-néha van jelen szellemileg.
De sebaj, jön még premissziós görbére vetületi egyenlet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 9:32 
Heroes Team

OFF:

Douglas előtőrténete:

Természetesen nemesi családból származom (palotás, grófos, ilyesmi), anyám-apám mindkettő semmihez sem értő mugli, anyám 43 élő és 16 holt nyelven beszél, Tőle örököltem, hatalmas nyelvérzékemet, igazán sokáig tudom szopogatni a legkissebb nyalókát is! Apám kvantumfizikus és relativizmushoz nagyon értő kecskepásztor, Tőle viszont a horribilis nyíllővészeti tudományom örököltem, sokáig el bírtam viselni, hogy a fejemre tett almát eltalálják, mint a híres svájci sapkagyártó ifjabbik Tell Vilike!

Én persze nem ilyen életre vágytam, íjász (arcser)/nekromanta/mágus/kerub/sámán/ork/törpe/elf/élet/halál/tűz/
víz/lég/föld és fénymágus szerettem volna lenni, ez utóbbit viszonylag gyorsan sikerült kitanulni, bambuszfáklyával a kezemben akár percekig is tudom ijesztgetni a környék macskáit!
Szoktam volt is mondogatni: Köllött nektek lájt medzsik???

Anyámtól a sok nyelv ellenére sem sikerült alapfokon megtanulni az anyanyelvem, ezért próbálkoztam a kecsua, az urdu és a lapp nyelv megtanulásával, ezekben néha már felismerem a határozatlan névelőket is, ezért én lennék a csapat tolmácsa!

Tavaly, 12 éves koromban egyszer sikerült egy tőrrel kipiszkálni a körmöm alól a koszt, azóta meggyőződésem, hogy nálam nagyobb kardforgatót még nem hordott a hátán a föld, de mert szerény is vagyok -mint az Árvácska a botanikuskertben -, tényleg csak vészhelyzetben (3 mp -enként) fogom megmenteni a csapatot parátlan/páratlan vívótudományommal!

Természetesen időjós is vagyok, 50% -os találati aránnyal bármikor megmondom a holnapi időjárást! Mivel ennél jobb eredménnyel a nálam sokkal ismertebb magyar meteorológusok sem büszkélkedhetnek, ezt a
tudományomat is a csapat szolgálatába fogom állítani!

Ezen kívül is olyan vagyok mint Micimackó Tigrise, én értek mindenhez a legjobban, ülve tudok vizisízni (amióta valagba rúgott az úszómester a mogyoródi Aquaparkban, mesterfokon!), látásom éles, mint a sasé, 40 dioptriás szódásüveg szemüvegemet csak akkor használom amikor páratlan íjászként a tű fokán kell keresztüllőnöm a hajókötelet, természetesen ezt is 100% -os biztonsággal teszem!
Ezért mindig én fogok íjászkodni is, persze csak ha bokros szülész-nőgyógyászati ill. kazánkovácsi, nomeg a játékkészítői feladataim lehetővé teszik.

Akárhogy is nézem, szerintem Nektek kellene felvételeteket kérnetek a csapatomba (jelenleg még hogy hogynem - előttem is érthetetlenül - teljesen egyedül vagyok), mert különben felmegyek arra a hajóra s szétrúgom a zrityótokat!

Szóval jelentkezni nálam az douglasz_isten@hotmél.kom -on, fényképes önéletrajzzal lehet, de gyorsan, amíg le nem olcsák a vellanyt, itt a pisziátrián!

Maradok 10 telettel, Douglas Leonszió

OFF vége
Hú mit fogok ezért Cattól kapni! :oops:

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2007 jún. 18 hétf., 15:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 10:11 

Mugger_ írta:
Hú mit fogok ezért Cattól kapni! :oops:

Az nem tudom, de nekem tetszett! :lol: :lol: :lol:

Freemy írta:
Mi az utolsó dolog, amire emlékszel? Mi történt akkor? Nem tudom, honnan kezdjem az összefoglalást.

Hát elindult az expedíció a hajóról, páran meg ott maradtak. Közben jött a szörny a jégen és valami nyálkás izé is beszivárgott a hajóba. (Bocs, ha hülyeségeket fantáziálok össze) :lol:

szerk.: Közben megpróbálom előszedni a karakter történetét, meg amit eddig lehet tudni róla és kicsit rendszerezem, OK?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 10:54 

Folytatás:
A szörny természetesen nem élt túl bennünket, valahol ottmaradt a jégmezőn.
Továbbmentünk és jégbe fagyott (véletlenül hibernálódott) törpékre bukkantunk. Kiolvasztottuk őket és egy kivételével mind életben volt.

Jópár évig itt voltak, így minden ismerősük meghalt már. Ennek ellenére megtaláltuk a falujukat és hazatértek. Majd mivel már nem volt ismerősük, beálltak közénk és csatlakoztak az expedícióhoz.
Kaptunk tőlük vizet és így visszaindultunk a hajóra.

A visszafele út hideg volt, de békés. A hajóra visszatérésünk és egy rövid sztorizgatás után elindultunk tovább az utunkra.
Közben Beorn segítségével újabb matrózok kerültek a hajóra, a törpék egy része pedig új gazgára talált.
Most épp várjuk a szellem visszatérését a pap szellemével, illetve sokan keresik Theodorus lovagot, aki érdekes történet következtében épp a pap szobájában az ágy alatt lapul, de már nagyon nem tetszik neki ez az "ottlét"...

Reméljük, a szellem (Cikász) hamar visszatér és folytatódhat a sztori.

Az a nyálkás izé továbbra is a hajófenékben rejtőzik, senki sem tud róla, hogy mi az...

Zumba, a szakács karaktere is elkelt, de erről itt, ebben a topicban olvashatsz.
Nem sokminden történt, ajánlom, ezt a topicot is és a másikat is olvasd el, mert megéri!

Tömör összefoglalás:
Tavaly nyár óta (topicidő szerint), mikor megérkeztünk a jégszigetre, mindössze annyi történt, hogy megvolt a szigeti kaland és épp elindult a hajó!

Tehát nem sok dologról maradtál le, hála mások hosszabb-rövidebb távú inaktivitásának...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 18 hétf., 13:25 
Heroes Team

Mugger: Nem is tudtam, hogy ilyen jó életrazi író vagy! :D De nagyon jó amit írtál! :D Teccett! :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 19 kedd, 8:23 

Dougal ---> 40 éves (itt a játékban)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]