OFF:
Douglas előtőrténete:
Természetesen nemesi családból származom (palotás, grófos, ilyesmi), anyám-apám mindkettő semmihez sem értő mugli, anyám 43 élő és 16 holt nyelven beszél, Tőle örököltem, hatalmas nyelvérzékemet, igazán sokáig tudom szopogatni a legkissebb nyalókát is! Apám kvantumfizikus és relativizmushoz nagyon értő kecskepásztor, Tőle viszont a horribilis nyíllővészeti tudományom örököltem, sokáig el bírtam viselni, hogy a fejemre tett almát eltalálják, mint a híres svájci sapkagyártó ifjabbik Tell Vilike!
Én persze nem ilyen életre vágytam, íjász (arcser)/nekromanta/mágus/kerub/sámán/ork/törpe/elf/élet/halál/tűz/
víz/lég/föld és fénymágus szerettem volna lenni, ez utóbbit viszonylag gyorsan sikerült kitanulni, bambuszfáklyával a kezemben akár percekig is tudom ijesztgetni a környék macskáit!
Szoktam volt is mondogatni: Köllött nektek lájt medzsik???
Anyámtól a sok nyelv ellenére sem sikerült alapfokon megtanulni az anyanyelvem, ezért próbálkoztam a kecsua, az urdu és a lapp nyelv megtanulásával, ezekben néha már felismerem a határozatlan névelőket is, ezért én lennék a csapat tolmácsa!
Tavaly, 12 éves koromban egyszer sikerült egy tőrrel kipiszkálni a körmöm alól a koszt, azóta meggyőződésem, hogy nálam nagyobb kardforgatót még nem hordott a hátán a föld, de mert szerény is vagyok -mint az Árvácska a botanikuskertben -, tényleg csak vészhelyzetben (3 mp -enként) fogom megmenteni a csapatot parátlan/páratlan vívótudományommal!
Természetesen időjós is vagyok, 50% -os találati aránnyal bármikor megmondom a holnapi időjárást! Mivel ennél jobb eredménnyel a nálam sokkal ismertebb magyar meteorológusok sem büszkélkedhetnek, ezt a
tudományomat is a csapat szolgálatába fogom állítani!
Ezen kívül is olyan vagyok mint Micimackó Tigrise, én értek mindenhez a legjobban, ülve tudok vizisízni (amióta valagba rúgott az úszómester a mogyoródi Aquaparkban, mesterfokon!), látásom éles, mint a sasé, 40 dioptriás szódásüveg szemüvegemet csak akkor használom amikor páratlan íjászként a tű fokán kell keresztüllőnöm a hajókötelet, természetesen ezt is 100% -os biztonsággal teszem!
Ezért mindig én fogok íjászkodni is, persze csak ha bokros szülész-nőgyógyászati ill. kazánkovácsi, nomeg a játékkészítői feladataim lehetővé teszik.
Akárhogy is nézem, szerintem Nektek kellene felvételeteket kérnetek a csapatomba (jelenleg még hogy hogynem - előttem is érthetetlenül - teljesen egyedül vagyok), mert különben felmegyek arra a hajóra s szétrúgom a zrityótokat!
Szóval jelentkezni nálam az douglasz_isten@hotmél.kom -on, fényképes önéletrajzzal lehet, de gyorsan, amíg le nem olcsák a vellanyt, itt a pisziátrián!
Maradok 10 telettel, Douglas Leonszió
OFF vége
Hú mit fogok ezért Cattól kapni!