Nos, lement tegnap este 1 2. fordulós pótlás.
Magic Master Closed 3
NG vs Jou
Dungeon vs Fortress
Darkstorn vs Verdish
A Random kezdőherók megtették hatásukat, én megint Magic herót fogtam ki!:) Az első hetem lámulással telt, jött intel, air, luck, de a questcucc kiszedése és bevétele után sem jött föld, ami kicsit érdekessé tette a jáccmát! 2. héten áttörtem a teleporton (Several W. Monarch), és beszedtem pár ládányi xp-t, és az universitit, sehol sem volt föld!

A Goldmine+relic övezetben beszedtem az XP-s követ és a refugekicsit megvigasztalt 1 káosz hidrával, majd lvl 10 en beköszöntött a Földmágia!!

Nagy örömömben 3. héten elindultam beszedni a 2. várat (Rampart) majd beszedtem a nagabankot is, s 4. hétre kintvolt a sereg nagy része, irány a resu tekercs! Az xp-k csak úgy záporoztak, de föld az sehol sem fejlődött, majd a relicemet (Pack War Unicorn) és a Libraryt (Several Gold Dragon) is beütöttem, itt már a veszteségek mutatkoztak erősen! :S hazatértem az 5. heti seregért, full fejlesztés, majd irány utópia, remélve hogy nem fog a resu nélkül sokba kerülni! Birkák, káoszok (10 db

), basiliszkuzok, Monarchok alkották a fő hadtestet, pár selejt Fly-t adva mellé! A lvl 16-os heró még mindig nem fejlesztette a földet, s az utópia is fullos volt!

Mérgemben bevágtam magamat oda, lesz ami lesz alapon, s óriási volt a veszteség ( 16 G Basilisk, 26 D. Fly, 6 W. Monarch, 1 gorgon ), de az áldozat is megérte (Kanna, Sword, Crown of D. Tooth, Thunder Helmet), aminek következtében így 520 mannával büszkéledhetett a hősöm duplázás nélkül!

a lényeg az volt, felgyúrtam magam gyorsan lvl 17 re, ekkor fejlődött ki az utolsó nem földmágia skillem!

Gyors imák (NG ne jöjjön át) közben téptem ezerrel, hogy a spellektet és +1 szintet tápoljak!

De szerencsémre 6. héten elején sem jelent meg az ellen, így le a földalá, az Altarban pedig végre toltam magamra majdnem 2 szintet a 2 relic és pár gagyi cucc által, s még dupláztam is a Spellpontjaimat, majd go a seregért! Mire hazatértem megjelent a kapuban 1 piros hadtest, amit már így egfelelően vártam! Kis xp után bejött az expert föld is

(végre)

Mivel közeledett a hét vége, 7. én behuppantam a váramba, NG meg végül otthagyta a +3 all nyakéket a helyén!

2.3.1-nél rájött, nem tud komolyabban megtémadni a várban, én meg sereget kivevén Blue Rusht elkerülve téptem a nyakékemért, s így NG vállasztás elé került, melyből az attackot részesítette előnyben!
Darkstorn lvl 19, 19 12 34 17, 311 mana
9 Black D., 21 Scorpicore, 33 Mino King, 40 Medusa Q. , 67 Evil Eye, 92 Harpy Hag, 114

I. Troglodyte
Vs.
Verdish lvl 19, 19 25 21 24 1040 mana

(:lol:)
14 Chaos Hydra, 18 W. Monarch, 38 M. Gorgon, 38 G. Basilisk, 59 D. Fly, 101 Lizard W., 200 gnoll
A csata elején Ng kezdett 1 mass Slowwal, válasz rá Mass Haste, illetve a birka a medusák után morállal elkapták a blekit + a Hydra is odaért, így 1 kör alatt 3 maradt a 9 bleki, s szerintem itt máris eldőlt a csata! még 3 körig folyt a harc, a félelmem pedig nem jött, 1 lighting szóródott el csak a várt Chain/Meteor helyett!
Köszi NG a játékot, a megszakításokat figyelmen kívül hagyva számomra nagyon izgi és parázós volt a game!

Sok sikert a továbbiakban!
1 pici észrevétel: Valamiért ezen a mappon a Fortress hátrányt szenved, mégpedig azáltal, hogy nem engedélyezett a Gnoll fejlesztése, és a +1 defet adó épület!

Valaki okos ötletet erre, hogy mér van így