Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 27 vas., 18:31 

már a csata megkezdése előtt mondtam, hogy a varázslatok fognak dönteni :) egyrészt nálam semmi használható (air shield, misfortune, fireball, slayer és frenzy volt az összes level 2-nél magasabb varázslatom) nem volt, másrészt arra következtettem Bozso zöld sárkányaiból, pegasijaiból és kentaurjaiból, hogy ott meg magicdömping lesz, hát igazam lett. ennek ellenére hihetetlenül kiegyensúlyozott volt minden (spell power hajszálra egyforma, mana is szinte, többi értékek), lassú se voltam és a főcsatát is élveztem, az első kör felénél már csak 4 unitom volt, azzal gyepáltuk a várban figyelő 7 unitos ellent 8) és ha a törpék nem reszisztálják a villámot vagy a fireballt... no de lényeg a lényeg, Bozso az online bajnokságra is átmentette BB-s formáját, tehát retteghetnek a soros ellenfelek :twisted: bravó Bozso! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 27 vas., 22:49 

Zolirobi mi mikor tudnánk lejátszani a mecsünket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 27 vas., 23:31 

Koko ! mikor tudnánk lejátszani a meccsünket ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 16:58 

Hali!

Ma egy jó ideig bohóckodtunk Nimbussal, hogy lejátszuk az OB meccsünket. A drága internetszolgáltatóm viszont nem így gondolta... :?
Egy új szabályt szeretnék bevezetni a következő idénytől. Kérem, hogy akinek van valami értelmes gondolata, szóljon hozzá.
A szabály ez lenne: "Ha a játék az egyik fél hibájából megszakad (legyen az internetes gond, vagy magánügy, bármi más) akkor az a fél vesztett!"
Indokaim:
- Ugyan nem jellemző de mindenki tudja, hogy a játék "megszakadása" milyen előnyökkel járhat egy olyan ember esetében aki mondjuk úgy "nem játszik tisztességesen"!
- Könnyen kihozhatja a sodrából a másik felet egy megszakadás-sorozat. Emiatt figyelmetlenebbül játszhat, elronthat olyan dolgot amit amugy nem biztos, hogy tenne. Mindezt nem a saját hibájából.
- Valjuk be, elég zavaró tud lenni a játék megszakítás mindenféle hülye indokokkal.

Természetesen nem azt akarom mondani, hogy nem lehet wc-re menni, vagy kimenteni, ha mindkét fél beleegyezik (pl. időhiány miatt) és máskor folytatni. Ez egy olyan szabály ami irányt ad. A két játékos közti tolerancia természetesen ettől függetlenül működhet. Vitás, problémás esetekre viszont itt lenne ez.
Várom a hozzászólásokat, véleményeket, opciókat!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 17:07 

Én modnjuk remélem hogy nincs ilyenre szükség...

Én bizom az ellenfeleimben...

legutóbb pl NG ellen, kb 6szor szakadt meg a játék mert szegénynek **** a gépe, ujraindult meg mittomén.
el is mentettük, de aztán végül tudtuk folytatni és semmi gond nem volt!

én maximálisan bizom a játékostársakban!

ez csak egy játék, ha valaki igy akar nyerni, lelke rajta, bizonyitani ugysem lehet...

sztem ez a lényeg CSAK játék, még ha bajnoság is!
amennyire személyesen láttam és megismertem a társaságot, sztem nincs szükség erre...

de ahogy a többség akarja

:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 17:08 
Heroes Team

Laca!

Ez 1 olyn dolog, hogy ma nemjó, holnap meg okés, tudd előre, mikor fognak neked leállni szervielni a köszpontot, mikor fog áramszünet lenni, mikor óhaj esetleg a vihar beleszólni... :? Őszintén szólva én, mint Mobilnettel rendelkező egyén 50% sanszom van megszakadásra, amit akár 1 falevél is előidézhet! És ezt előre lehet nem is fogod tudni, hisz ezen dolgok fele olyan, hogy nem emberfüggő! És valld be, bárki kiröhögne, ha azt mondanám, bocs, valaki úgygondolt felhív, s akkor a net 90%-ban megszakad! Vagy hogy 2 centivel arébbmozdult a teló, s ott meg már nemjó a térerő, s szintén szakadás! :shock: És ez igaz a vezetékesekre is, szerverfrissítés van, áramszünet 1 állomáson/elosztóponton, ionvihar stb...! Szóval ez a dolog megint esélyt adhat olyanra akik direkte kicseszhetne a másikkal, csak ezért!

Tudom, gonoszmájú vagyok, de ez is tény lehet!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 18:28 

felnőttek vagyunk, majd eldöntjük, hogy ilyenkor mi a helyes lépés, tessék rábizni a játékosokra
egy ilyen szabály csak vitákat szülhet
én a modemes korszakban is nyomtan, ott esélyesebb volt a megszakadás vagy a data error, mégsem volt belőle semmi gáz.........

egyetlen dolog amire viszont ki kell a térni ez ügyben, ha csata közben történik a műsor, nos akkor valóban legyen ugy.

8 éve alatt egy kezemen megtudom számolni hányszor volt ilyen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 21:17 

Vasárnap Dreegar ellen megszakadt folyamatosan az OB meccsünk,a netszolgáltatója miatt :P
Fel akarta adni(dupla várral van amúgy :lol: ),de én ragaszkodtam a lejátszására a meccsnek
Pénteken elmegy egy netcaféba és végigtoljuk
Laca szerintem ideges voltál a hsz megírása alatt :)
Megoldást szinte mindig lehet találni erre a problémára is 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 22:30 
Heroes Team

Nos, lement tegnap este 1 2. fordulós pótlás. :)

Magic Master Closed 3
NG vs Jou
Dungeon vs Fortress
Darkstorn vs Verdish

A Random kezdőherók megtették hatásukat, én megint Magic herót fogtam ki!:) Az első hetem lámulással telt, jött intel, air, luck, de a questcucc kiszedése és bevétele után sem jött föld, ami kicsit érdekessé tette a jáccmát! 2. héten áttörtem a teleporton (Several W. Monarch), és beszedtem pár ládányi xp-t, és az universitit, sehol sem volt föld! :( A Goldmine+relic övezetben beszedtem az XP-s követ és a refugekicsit megvigasztalt 1 káosz hidrával, majd lvl 10 en beköszöntött a Földmágia!! :D Nagy örömömben 3. héten elindultam beszedni a 2. várat (Rampart) majd beszedtem a nagabankot is, s 4. hétre kintvolt a sereg nagy része, irány a resu tekercs! Az xp-k csak úgy záporoztak, de föld az sehol sem fejlődött, majd a relicemet (Pack War Unicorn) és a Libraryt (Several Gold Dragon) is beütöttem, itt már a veszteségek mutatkoztak erősen! :S hazatértem az 5. heti seregért, full fejlesztés, majd irány utópia, remélve hogy nem fog a resu nélkül sokba kerülni! Birkák, káoszok (10 db :D), basiliszkuzok, Monarchok alkották a fő hadtestet, pár selejt Fly-t adva mellé! A lvl 16-os heró még mindig nem fejlesztette a földet, s az utópia is fullos volt! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mérgemben bevágtam magamat oda, lesz ami lesz alapon, s óriási volt a veszteség ( 16 G Basilisk, 26 D. Fly, 6 W. Monarch, 1 gorgon ), de az áldozat is megérte (Kanna, Sword, Crown of D. Tooth, Thunder Helmet), aminek következtében így 520 mannával büszkéledhetett a hősöm duplázás nélkül! :D a lényeg az volt, felgyúrtam magam gyorsan lvl 17 re, ekkor fejlődött ki az utolsó nem földmágia skillem! :shock: Gyors imák (NG ne jöjjön át) közben téptem ezerrel, hogy a spellektet és +1 szintet tápoljak! :shock: De szerencsémre 6. héten elején sem jelent meg az ellen, így le a földalá, az Altarban pedig végre toltam magamra majdnem 2 szintet a 2 relic és pár gagyi cucc által, s még dupláztam is a Spellpontjaimat, majd go a seregért! Mire hazatértem megjelent a kapuban 1 piros hadtest, amit már így egfelelően vártam! Kis xp után bejött az expert föld is :!: (végre) :D Mivel közeledett a hét vége, 7. én behuppantam a váramba, NG meg végül otthagyta a +3 all nyakéket a helyén! :) 2.3.1-nél rájött, nem tud komolyabban megtémadni a várban, én meg sereget kivevén Blue Rusht elkerülve téptem a nyakékemért, s így NG vállasztás elé került, melyből az attackot részesítette előnyben!

Darkstorn lvl 19, 19 12 34 17, 311 mana
9 Black D., 21 Scorpicore, 33 Mino King, 40 Medusa Q. , 67 Evil Eye, 92 Harpy Hag, 114 :shock: I. Troglodyte

Vs.

Verdish lvl 19, 19 25 21 24 1040 mana :!: (:lol:)

14 Chaos Hydra, 18 W. Monarch, 38 M. Gorgon, 38 G. Basilisk, 59 D. Fly, 101 Lizard W., 200 gnoll

A csata elején Ng kezdett 1 mass Slowwal, válasz rá Mass Haste, illetve a birka a medusák után morállal elkapták a blekit + a Hydra is odaért, így 1 kör alatt 3 maradt a 9 bleki, s szerintem itt máris eldőlt a csata! még 3 körig folyt a harc, a félelmem pedig nem jött, 1 lighting szóródott el csak a várt Chain/Meteor helyett!

Köszi NG a játékot, a megszakításokat figyelmen kívül hagyva számomra nagyon izgi és parázós volt a game! :) Sok sikert a továbbiakban!

1 pici észrevétel: Valamiért ezen a mappon a Fortress hátrányt szenved, mégpedig azáltal, hogy nem engedélyezett a Gnoll fejlesztése, és a +1 defet adó épület! :shock: :shock: Valaki okos ötletet erre, hogy mér van így :?:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 22:58 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 31 csüt., 13:10 

ob2, 3.kör: Paul (rampart,Ayden) 2 : 1 Koko ( stronghold,"a kukás")

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 01 pén., 18:35 

Üdv!
Nyugat vs Kelet
Dreegar vs Süni
Dungeon-Gretchin vs Rampart-Crag Hack
Ami azt illeti jobb hős nem jött,az első pár naptól kezdve 8 hőssel toltam,nem tudom valamiért siettem :lol:
Kiszedtem a küldi artikat,kaptam earthot slowwal,első héten castle paciig+dendro növelő épület :lol:
2.héten elmentem az 5allért,titán shield a vízen
7.napon nagy nehezen lett green,mert 1.2.1nél a tower várban level 4 ig húztam a mage guildet,jött resu,town portal
3.héten összes küldi arti megvolt,minden egység fejlesztve,kivéve a 4 green(1 jött a refugeba)
Libraryt nem néztem meg,a toweres libraryból kaptam chaint
Reménykedve ütöttem volna be elég jó skillekkel 1.3.5nél a középő pack blacket
Pont azon a napon jött Dreegar,és majdnem elért
Összedobtam a full seregemet,és mehetett a főcsata
Gretchin 25 17 18 19 Crag Hack 20 26 12 15
Dupla várral tolta az ellen,nálam szinte a teljes army fejlesztett volt,nála pedig egy sem
Kaptam kb 10-11 morált,nyomtam a chain,resu combot,így az ellennek nem sok esélye volt,mégha én szinte végig kaptam az expert slowot,ő pedig szabadon mozoghatott
Szóval sima győzelem született,köszönhetően a chainnek,máskülönben meghajlok Gretchin lábai előtt :lol:
Ny bye!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 01 pén., 23:39 

Dreegar már csak 2 várral tolja mostanában 8)

Süni, amúgy mi az a titan shield? lehet késő van és én vagyok fáradt (sőt, biztos), de nem rémlik a fent nevezett varázstárgy :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 02 szomb., 18:43 

Sentinel's Shield pontosabban :lol:
Elírtam máskor jobban figyelek :P
Már nagyon bánom hogy Karesz ellen dupla nekró várral feladtam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 03 vas., 15:28 
Heroes Team

Sziasztok!

Az OB Victory or Death és Hot Spot pályáin szándékosan vagy figyelmetlenség miatt nincs építve Mage Guild induláskor? A többi mapon van építve, és ha jól emlékszem az előző szezon pályáin is mindig volt MG induláskor. Másik kérdésem az volna, hogy a Victory or Death-en a 2. vár nem egyezik az induló várral (hacsak nem azt dobja randomból). Ez szintén véletlen v szándékos?
Köszönöm ha reagáltok rá!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 03 vas., 16:30 
Heroes Team

Az elmúlt szezonban is volt asszem két map ahol nem volt MG. Akkor is most is benéztem én is... 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 03 vas., 18:56 

nekem a többi mappon sem egyezett a 2. vár a fővárral, bogpista szerencsésebb volt:)

egyiken van mage guild másikon nincs, gondolom ehhez igazodva választ a játékos várat (én nem,mert meg sem néztem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 03 vas., 20:05 

Hali!

Adlernél a pont. Az egyiken van, a másikon nincs. Ez egy ilyen verseny. Nem tábor és nem BB. Próbálok az egyen mapok rendszerétől elszakadni, ezért került be Hot Spot, a Magic Masters Closed. (és gondolom ezzel a szokással akar szakitani a BB is, ezért kerülnek be oda meg a randomok.)
Mindenki szerencséjére a mapok elég korán közkézre lettek adva, és egyesek kérésére a várválasztásra is elég hosszú idő volt adva. :) Ezért úgy érzem, hogy a kérdéseknek nincs létjogosultsága, hisz mindenki tudott a mapoknak megfelelő várat választani! :)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 0:03 

Laca írta:
és gondolom ezzel a szokással akar szakitani a BB is

a BB is? :shock: tehát az OB is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 04 hétf., 0:31 

a lényeg a változatosság, hogy ne legyen egysiku a dolog.......ezért vannak új térképek is mindig.
de valóban jó előre tudni lehetett, hogy milyen térképek lesznek.
volt aki ahhoz igazitotta a dolgokat, volt aki nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]