Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 20 pén., 19:03 

üdv, szerintem meddő a vita, ugyanis mindegyik csata végén kiirja, hogy ki nyert és ki vesztett, ez eldönt mindent, aki nyilakkal a hátában vonszolja magát, az bukta a dolgot, persze a várát még megvédheti ha akarja:)

Ha nem probléma én folyamatosan, ahogy időm engedi lejátszanám a meccseket, nem sorrend szerint, akivel összefutok a neten, remélem ez nem ütközik semmilyen szabályba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 21 szomb., 22:27 

1. körös nyitómeccs Nimbus ellen:

Sivatagi háború:
Inf vs Inf
Nimbi - Calh (16,15,4,8 ) vs Sorceress - Ayden (3,7,4,5)
Nimbinek kicsit jobb artik jöttek.
3. nap bebuktam Aydent és vele a fél sereget.
Eztán már csak az volt a gáz, hogy az összes gem-et véletlenül aranyra váltottam, most sem tudom hogyan. Így varázsolni nem tanult meg Ayden. Gondolom rossz gombra kattinthattam :(
2. hét 7. napján történt meg a főcsata. Nimbi várától 1 napnyi járásra.
Beabált ahogy kell :)
grat, jógyors meccs volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 22 vas., 8:29 
Heroes Team

Hali!

Ahogy Sorci mondta, nekem jobb artik jöttek picit (+3AD Shield, +4 A buzogány,+3 K sisak), viszont hős annyira nem, hogy első napon jóformán sokkot kaptam, és az utoljára megvett és végül főratyinak kinevezett Calh nem érkezet lépni, mert letelt az időm. :? A szigetre első héten varázslat nékül nem is mertem kimenni a pack efreet sultánon keresztül. 2. hét első napon elindultam Calhal összeszedni a giantok és chydrák mögül a kanna csere tárgyat. Útközben beugrottam egy libraryba is. Miközben láttam, h a komisz Sorci sem ment ki a szigetre. Sejtettem, h forral vamit, megelőzvén a bajt felderítőt küldtem középre, aki szépen meg is látta a settenkedő Aydent. Calh ekkor középre fordult elvágva Ayden előtt a visszavonulás útját. Sorci ezután az egyetlen megmaradt esélyt próbálta kihasználni, azaz elfoglalni a váramat, és kivenni a populációt. Calh azonban a következő napon utolérte és felkoncolta a besurranókat.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 22 vas., 23:01 

Hali!
Tier felvettelek msnre ,de sohasem láttlak keres majd meg! privi, msn,fórum!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: report
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 23 hétf., 0:42 

3. csoport, 1. kör

Sivatagi Háború

Jou (Inferno - Bron lvl17 22/28/16/15 150 manna)

vs

Bozso (Stronghold - Arlach lvl 16 27/30/28/17 170 manna)

A meccs egész jól indult, 6. hősnek bejött Arlach így ő lett a főhős, a vár közelében pedig +5 Def. pajzs várt.
Az első héten nem mertem megkockáztatni a kapukat, mivel champion védte, viszont 2. hét első napján bevertem, 4. napra elfoglaltam a dwelleket és az aranybányát is.
Jou még csak ekkor jelent meg az átjáróban így abban bíztam hogy lesz egy kis előnyöm, de expert pathf+exp.log.+csizma kombóval nyomult, így kb 2 nap alatt körbefutotta a szigetet; ez kicsit lelohasztotta a jókedvemet.
Ezután elhoztam a kanna kiváltó artit, majd 1-4-1-nél kiszedtem az utópiát ami +2 és +3 All-t, és Titán páncélt adott, így értékekben elég jól néztem ki, de sejtettem hogy Jou sok démont fog majd hozni...
Mivel mást nem tudtam tenni, elindultam felé, és a váráig értem...
1-4-7-nél a vára előtt megtámadott

Mivel volt taktikom, bevédtem az orkokat és abban biztam hogy majd a 710-es villámom leteriti a tuloldalon lévő Gogokat, és így némileg könnyebb helyzetben leszek a lénytöblettel rendelkező Bronnal szemben...
Mivel a csatát Jou kezdte...=> mass slow, rámrohant mindenkivel, és előbb lőttek a Gogok is (golden bow-val). Én nyomtam a villámot, de resistált... :evil:
Itt már tudtam hogy végem van, expert air magic nem volt, és semmit sem tudtam tenni...
Ezt már csak tetézte hogy Jou elkezdett vakitgatni...
Mivel több embere volt, a macik vakitva maradtak, majd 5 percig rendezgette az embereit hogy lerohanjon, de nem jött be, így ujabb 2-3 perces rendezgetés következett a kövektező körben...
Itt már végül elfogytak a macik, így elbuktam...

Jounak gratula!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 24 kedd, 21:34 

Sziasztok!

Sivatagi háború

Bogpista (Fortress - Gundula) - Merlin (Castle - Edric)

Két Fortresses hős jött az elején a tavernba, így jó sok aprólékom lett. Gundula jött negyediknek és ki is lett nevezve. A szigetet dreadok őrizték, de szerencsére a fatelepnél csatlakozott 40 trogi, akikkel nem volt nehéz leverni őket és az alsó unikornokat. Bevettem a másik váramat, majd a föld alatt először az aranybánya, majd a pacidwell és a gorgon dwell következett. A giantokat 1 2 2-nél vertem le, 1-2-3 nál a középső vár is megvolt, indultam a stoic watchmanért. Előtte libraryztam, majd futottam a bányánál. Beváltottam a questet, mentemvissza középre. Jött a felső utópia. Minimumos: Kannát adott. :lol: :lol: mjad törtem tovább, alsó utópia, itt titan gladius + +4all pajzs. Törtem is át Merlinhez egyből.
Gundula: 35 15 17 17
Edric: 13 5 8 3
A hidrám csak sima volt, a többi fejlesztett, Merlinnél ugyanez, az angyal sima, meg nem volt pacija. A csata köszönhetően a skillfölényemnek simára sikeredett.
Köszi Merlin a jó kis meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 24 kedd, 22:06 
Heroes Team

Pista, csak szólok, az aranybánya meg a dwellek a sarokban vannak, nem a föld alatt!:P ( most nem kötekedésképpen!:D )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 24 kedd, 22:10 

:D Az editorban is folyton a föld alatt szoktam keresni :) Pedig csak egyszintes map :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 25 szer., 19:32 

Sziasztok!

A sivatagi háborúban alig használható tárgyakat kaptam. A patfilding szkillt a doboz kinyitása után vettem fel sajnos. Nem volt logisztikám sem, így nagyon komótosan haladtam. A térkapukat nálam Scorpicorec és Unicornok védték.
A menekülttáborban sem kaptam erős lényt a játék folyamán. Az aranybányát csak a második héten foglaltam el.
Első héten megvolt az angyal kastéllyal, de a pénzhiány miatt nem sokra mentem vele.
Pista nagyon jól nyomta és megalázó vereséget mért rám.
Gratulálok neki a jó játékához.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 28 szomb., 14:14 

Tar József írta:
Üdv.mindenkinek!

Mindenkitől elnézést szeretnék kérni,mert több versenyben is részt vettem,de több mint 1hónapja életjelet sem adtam magamról...
Sok családi problémám volt temetés,barátnő stb...
Ráadásúl most egyenlőre netem sincs és nem is volt időm írni senkinek ezért elnézéseteket kérem majd csak akkor fogok ismét visszatérni,ha már biztosan tudok játszani azon kívűl,h a netemet visszakapcsolják most dolgozom is és agusztusban nősülök és össze kell szednem addig egy csomó pénzt úgyhogy most a heroes háttérbe fog szorúlni...

Szíves megértéseteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Tar József

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 28 szomb., 15:48 

Üdv Mindenkinek!

Ma lenyomtam Lionskull-al az OB meccsem. A részletek:

Lionskull vs. Dragon
Tower vs. Stronghold
Thane vs. Gundula
Sivatagi Háború

A népszerű Desert Waron élesbe most jártam először. A kezdésnek random hősökben eggyeztünk meg, nekem Gundulát, ellenfelemnek Thane-t dobta a gép. Major artinak Shield of The Damned jött! :) A box után a pathom advanced lett + kaptam logot. A refuk egész meccs alatt semmi jót nem adtak. A törpe kincstár minimumos volt! :? A kristálybány előtt grandok álltak, itt LOOSER-ségem nem ismert határokat, buktam 22 hobgoblint és 6 wolf raidert... :roll: A portálnál scorpik és cavalierek voltak, a cavik még a jobbik eset gondoltam, de mivel a scorpik picit megszedtek nem mertem nekik menni, így az 1. hetet ellúzerkodtam, bevettem a 2. váram, Castle volt. 2.2.-nél mackókkal és thunderekkel áttörtem, Hellstorm Helmet és Breastplate of Brimstone jött. :) Bevettem a thunder és a naga dwellt + a gold minét (-2 sas :(), majd 2.6.-nál áttörtem a giantok falát. 2 titán is volt köztük, de megúsztam kissebb veszteségekkel. Megjegyzem már ancientjeim voltak. :wink: Közbe Thane is feltűnt, és elmenekült középről! :) Így szabaddá vált a terep, feltápoltam Gundulát. Mikor kivettem a kanna artiját Lionskull bal oldalon próbálta kivenni a sajátját is utolsó esélyként, de mivel Gundula expert loggal, path-al és kesztyűvel rendelkezett átszelve a sivatogot a hátába került. 1.4.1-nél nekemjött, mielőtt megjött volna a friss 4. heti sereg, így 3. heti sereggel csatáztunk. Volt villámhárítóm és recanterem, úgyhogy nem féltem a mágiáktól.

Thane: vagy 5 skillel kevesebb mint én, 75 manna: 11 master genie, 52 master gremlin, 4 giant, 14 magi, 8 naga queen, 4 naga.

VS.

Gundula: vsgy 5 skillel több mint Thane, 52 manna: 31 wolf raider, 5 ancient, 40 fejl. goblin, 15 thunder, 35 orc, 19 ogre.

A csatában a Might győzelmet aratott, az expert slowt szépen ledispelleztem, a magic arrowok voltak húzósak, mert a csata felénél a sasok behullotak, és az ancik az arrowok miatt fogytak. De végül gyors rush után sikerült nyerni és végetvetni a Sivatagi Háborúnak! :)

Köszönöm Lionskull a gamét, nem volt rossz, kicsit még gyakorolsz és imádkozol luckért (amiből nekem hányadék sok volt :oops:) és te nyersz! :wink:

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 28 szomb., 15:53 

Lionskull(Tower)vsDragon(Stronghold)

Partnerem úgy látszik ilyedős fajta, mert a szabad hős választásnál Neelara(Kire másra :D ) szavaztam volna, így maradt a random hero. Bejött Thane, más ertelmes fazon senki, úgyhogy góré lett belőle, nem baj legalább nálam a kezdeményezés a két lassúsági bajnok csatájában... :P: Direkt Roe verziót inditottunk, na persze a complette jó szokás szerint figyelmen kívül hagyta, így jöttek a fux lények ezerrel. :? :? A kapukat 9giant(2titán) Magic element és pack off eff sultan védte, a kapunál pszihopata elemek a túlfelén pedig effik vártak. Nem baj, a láda felvétele után lett offense, log, adv earth, úgyhogy optimistán néztem a jövőbe 8) Egy két szint és meglett a exp earth is, onnantól átgyalogoltam mindenen. A Kék Naga dwellje sajna csak 2.1 re lett meg, aranybánya egy napra rá, közben a cliff nestet is elkoboztam. Eléggé erősnek éreztem magam, bár közben az én dwelljeim és a bányám is így járt a túloldalon, nem aggódtam. harmadik hét elején lenyomtam a giantokat, 38 MG bánta, de meg lett. Elindultam középre, de megjelent Dragon is, kissé nagyobb sereggel, nálam csak két heti pouláció volt akkor, nála 3, elvágta az utam a quest arty-tól, úgyhogy futás haza, log tükkel sikerült elérnem hogy ne kapjon el, aztán surranópályán visszaóvakodtam. Dragon követett, 4.1-nél úgy döntöttem hogy inkább ő támadjon mint én, nem hozza a nyakamba 4-ik heti populációt.
A főcsatában 8NQ 4N 4Giant 12Dzsinn 15 magi és 52MG állt szemben 5AB 15TB 20ogre 38orcs 30WR és 40HGsereggel. Nem éreztem magamat esélytelennek, mellettem szólt az exp earth és kezdeményezés is de nem jól inditottam... Elfelejtettem exp slowot nyomni a dzsinnek varázslatai előtt(frenzy-re játszottam én marha miközben el is árulta hogy van recantere), ezzel el is ment a hajó. Bár a Thundereket és 2 macit kivégeztem, addigra én is elvéreztem. Patric allias Dragon nyert, jó harc volt :P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gezsa 2007 ápr. 28 szomb., 17:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 28 szomb., 18:51 

Hali!

Ugye ezt nem mondjátok komolyan???? :?
Direkt RoE-t indítottatok??? :roll: Beszarok.
Két mapot adok ki minden esetben! Az egyik (a "sima" jelzés nélküli) arra való, hogy ha mindkettő vagy az egyik fél RoE-vel jön akkor azt kell használni! Ezt SoD ill. Complete verziókban ne használjátok!!! A másik, mint neve is mutatja a SoD (és Complete) verzióval játszóknak készült. (pontosabban ha mindkét fél azzal van) Én azt hittem ez egyértelmű... :roll:
Kérdezzetek legközelebb...

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 28 szomb., 20:22 

Üdv Mindenkinek!

Sorry Laca, többet nem fordul elő! :oops: :oops: :oops:

Régen gondok voltak a Complettel ma újratettem, és azt hittem mostmár jó lesz! De tévedtem... :(

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 22:46 

Sziasztok!

BB adott egy lehetőséget a lazításra! :) De már vége! :P
Elkezdődött hétfőn a 2. kör. A pályákat, ellenfeleket, várakat a szokásos helyen találjátok. Kérek mindenkit, hogy a véghatáridőt próbálja meg betartani, ami jelen esetben 2005.05.13!!!
Az első forduló halasztott meccseinek véghatárideje 2005.05.20!!!
A meccsek torlódása valamint a játék rendjének betartása végett tartsátok magatokat a határidőkhöz!
Mindenkinek jó játékot, jó szórakozást!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 15:48 

Sziasztok! Sajnálatos hírt kell közölnöm. Kilépek az OB-ből és a Lordsból is. Jelenleg már nincs időm egyáltalán arra hogy lejátszak 1-1 meccset. Fontosabb dolgok vették át a helyét most. Úgyhogy nem tudom hogy alakul az 1. csoport de nem szeretném a felénél abbahagyni ezért szóltam most. Sorry

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 16:14 

mi lehet annyira fontos, hogy nem fér bele egy egy meccs?
ne tégy elhamarkodott kijelentéséket, hamarabb fog hiányozni, mint hinnéd:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 16:36 

Hidd el most sokat változott az életem és nincs annyi szabadidőm hogy játszak, meg megmondom őszintén most egy kicsit unom is. Szerencsém úgy sincs most. Júliusig kb be vagyok táblázva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 23:00 

még egy Heroes-csömör :) :(

én abszolút megértem, a bajnokság előtt én se játszottam egy hónapig, de két hétbe talán bele fog férni vhogy egy-egy meccs :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 06 vas., 19:22 

Hali!
Tier vs Imperator sivatagi háborz!
Rusholtam csak elszámoltam magam 2 nappal és bár nagyon jó magiam volt kevés unitsom volt! Tier kivette a seregett és mivel kapott egy morált nem tudtam elmenekülni, és még lánca is volt! :D Igy kikaptam! GG neki

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]