Üdv Mindenkinek!
Ma lenyomtam Lionskull-al az OB meccsem. A részletek:
Lionskull vs.
Dragon
Tower vs. Stronghold
Thane vs. Gundula
Sivatagi Háború
A népszerű Desert Waron élesbe most jártam először. A kezdésnek random hősökben eggyeztünk meg, nekem Gundulát, ellenfelemnek Thane-t dobta a gép. Major artinak Shield of The Damned jött!

A box után a pathom advanced lett + kaptam logot. A refuk egész meccs alatt semmi jót nem adtak. A törpe kincstár minimumos volt!

A kristálybány előtt grandok álltak, itt LOOSER-ségem nem ismert határokat, buktam 22 hobgoblint és 6 wolf raidert...

A portálnál scorpik és cavalierek voltak, a cavik még a jobbik eset gondoltam, de mivel a scorpik picit megszedtek nem mertem nekik menni, így az 1. hetet ellúzerkodtam, bevettem a 2. váram, Castle volt. 2.2.-nél mackókkal és thunderekkel áttörtem, Hellstorm Helmet és Breastplate of Brimstone jött.

Bevettem a thunder és a naga dwellt + a gold minét (-2 sas

), majd 2.6.-nál áttörtem a giantok falát. 2 titán is volt köztük, de megúsztam kissebb veszteségekkel. Megjegyzem már ancientjeim voltak.

Közbe Thane is feltűnt, és elmenekült középről!

Így szabaddá vált a terep, feltápoltam Gundulát. Mikor kivettem a kanna artiját Lionskull bal oldalon próbálta kivenni a sajátját is utolsó esélyként, de mivel Gundula expert loggal, path-al és kesztyűvel rendelkezett átszelve a sivatogot a hátába került. 1.4.1-nél nekemjött, mielőtt megjött volna a friss 4. heti sereg, így 3. heti sereggel csatáztunk. Volt villámhárítóm és recanterem, úgyhogy nem féltem a mágiáktól.
Thane: vagy 5 skillel kevesebb mint én, 75 manna: 11 master genie, 52 master gremlin, 4 giant, 14 magi, 8 naga queen, 4 naga.
VS.
Gundula: vsgy 5 skillel több mint Thane, 52 manna: 31 wolf raider, 5 ancient, 40 fejl. goblin, 15 thunder, 35 orc, 19 ogre.
A csatában a Might győzelmet aratott, az expert slowt szépen ledispelleztem, a magic arrowok voltak húzósak, mert a csata felénél a sasok behullotak, és az ancik az arrowok miatt fogytak. De végül gyors rush után sikerült nyerni és végetvetni a Sivatagi Háborúnak!
Köszönöm Lionskull a gamét, nem volt rossz, kicsit még gyakorolsz és imádkozol luckért (amiből nekem hányadék sok volt

) és te nyersz!
További jó játékot!
Dragon