Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 25 csüt., 19:31 

Üdv, új vagyok, de lenne egy kérdésem...

Freyda's Dilemma - ez a hadjárat nem furcsa? Freyda-t csőbe húzza Isabel és Alaric-kel és Lacival útra indulnak...

Idézet:
Laszlo, hunting imaginary demons, butchering peasants, and now this! (...)

Ez egy (angol) idézet egy középen lévő küldetésből... Az érthető, hogy Laszlo imád gyilkolni, és rombolni, stb. De előre kérdezném. A Törpe háborúba Ő részt vesz? Nyomát vesztettem, amikor már Duncan-nel is taliztam az utolsó pályán... Mi lett vele? (Az egyetlen magyar Zoltan-on kívül :D )

Jah +az aláírásom. Látszik, hogy sajnálom Freyda (fölösleges) kalandját... OK, OK tudom van egy jó oka rá de... *sóhaj*

Alc[/quote]

Ja persze...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 31 szer., 13:55 

Hali én is uj vagyok, s volna egy kérdésem a modokkal kapcsolatban.
Én Angel fan vagyok, ök a kedvenceim, nem tudna valaki adni egy olyan modot, ami az Angel sebzését 45-röl 50-re, az Archangel sebzését 50-röl 60-ra növeli. Mert bár a 45 és az 50 mindig 45 és 50 azért ez elég kevés sebzés egy hetes szintü lénytöl, föleg hogy akik ellen harcolok, azok szinte mindig legalább 70-et sebeznek(kivéve az ördög, mert ö 66-ot)
Esetleg valaki elárulhatná hogyan kell modokat csinálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 16 pén., 22:13 

Mi lesz(lett) a h5-kampány végkifejlete. Anno elakadtam a sylvan kampánynál, és akárhogy is próbáltam, nem tudtam továbbjutni. Pedig egy csomószor újraolvastam a végigjátszást is, de ez sem segített, végül meguntam :( ...
De most ugye a hof ahhoz kapcsolódik és van egy kis homály a két story közti átmenetben, és így igazán ezt nem lehet úgy megérteni...

Ui: egyszer már kérdeztem a végkifejletet, de meggyöztek, hogy izgibb, ha megpróbálom végigjátszani. De sajnos nem sikerült :cry: , és már bele fáradtam ugyanaz a pálya százszori újrakezdésébe. Viszont a storyt eddig is nagyon imádtam úgyhogy jó lenne ha ismerném a csattanóját és a démonok elleni utolsó csatákat, a hősök sorsának h5-ös végkifejletét. És hát kihez farduljak, ha nem a Heroes Fanatikusokhoz :D
Előre is ezerszer köszi :!: :!: :!: :!: :!: :!:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyrhos 2007 feb. 17 szomb., 13:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17 szomb., 1:10 

Szerintem írjon neki valaki privit, aki tudja, mi a vége, ne lőjjük le nyilvánosan a poént, mert pl. még én sem tudom, de nagyon kíváncsi vagyok rá.

Hányas pályán akadtál el?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17 szomb., 13:32 

A pü is jó :lol:
Amugy a vámpír-nyikoláj nem hagy élni :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: sziasztok
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17 szomb., 20:51 

Én Inferno várral vagyok a haverom nekromata.
Hogyan érdemes nekromata vár ellen játszni????
Tippeket és jó trököket adjatok.
köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 18 vas., 22:01 

Hali

A h5 elmegy 256mb rammal? Mer z 512esem beszart és kedvet kaptam hozzá.
És hogy tudom, a kampányokat "unlockolni"?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 21:57 

Hali

A memória probléma megoldódott.
Esetleg valaki nem küldene egy olyan kampány mentést amiben eljutott a 3. kampányig. :oops:
Pont ott tartottam és nem akarom újra elkezdeni.
Kösz

Sam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: vista
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 03 szomb., 12:53 

Sziasztok lehet nem tartozik a témához szorosan de azért megkérdezem.
Felraktam a vistát és azóta kompatibilitási gondja van a Heroes V el. Létezik rá megoldás?válaszotokot előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: vista
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 04 vas., 18:26 

janika87 írta:
Sziasztok lehet nem tartozik a témához szorosan de azért megkérdezem.
Felraktam a vistát és azóta kompatibilitási gondja van a Heroes V el. Létezik rá megoldás?válaszotokot előre is köszi.

Szia! Nekem is Vista alatt fut, de semmi baja a világon. Viszont eddig 2-szer tettem fel Vista mellé, s csak úgy lehetett, hogy először feltettem, nem működött (kiírta, hogy telepítsem újra, s megoldódik a gond), majd leszedtem, újratelepítettem és minden okay vele!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 04 vas., 18:38 

A héten megvettem a magyar nyelvű kiegészítőt, a Hammers of Fate-et, s hadd szabadjon leírnom a véleményem, anélkül, hogy valakit is megbántanék. A fordítása ritka rossz, magyartalan, hemzseg benne a - bocsánat a kifejezésért - bugyutaság. :?
Kb. ilyenek vannak benne:
- Az xy egységed létszáma 10-re csökken, miközben csak 10-zel csökken! (Hmmm... nem mindegy!)
- A cím sem éppen sűrűn használt magyar szót tesz többes száma, jobb nem lehetett volna? Pörölyei.
- Az átkötő szövegek (pedig még csak az első kampány 3 pályáján vagyok túl) több helyen magyartalanok, nem is kicsit.
- Aztán vannak olyanok, hogy "ez vagy az már a hős által megtanulva". (A macska meg fel van mászódva a fára.) Magyarosan nem lehet? "A hősöd ezt már megtanulta". Így nem magyarosabb?
- Még egy példa csupán a furcsaságok közül, bár ez már gondolom az alap játékban is így volt: Én a kék színű Haven lovagot nem hívnám kóbor lovagnak, mert a kóbor lovagok nem a várban szoktak gyülekezni, hanem a szabad területen, épp ezért kóbor lovag. Itt mindössze csak a kóbor jelzőt hagynám el, elég lenne hogy lovag. A továbbfejlesztése, a bajnok, az okés.
Sorry mindenkitől a hosszúságért, de nekem az eredeti játék németül van meg, annak nagyon jó a fordítása, ahhoz képest a magyar kiegészítőé hagy maga után kívánni valót.
Nem lehetne ebben az ügyben a fordítók felé írni, hogy egy patch keretében ezeket a bugyuta hibákat kijavítsák?????? :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 04 vas., 23:21 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

erikaviking: A Heroes Team felajánlotta a fordítóknak több éves tapasztalatát, segítségét a fordításban, azonban nem kértek belőlünk. Sajnos azt kell mondjam, hogy ez lett az eredménye... Ennek ellenére akármilyen magyartalan, legalább a miénk és saját anyanyelvünkön játszhatunk vele. (Persze magyar szinkronra már nem tellett...) Sajnos nem hiszem, hogy a magyarosítás javításával foglalkoznának... Külföldön (Angliában, USAban, Németországban) jóval több vásárló veszi meg az eredeti játékot, ezért jobban is odafigyelnek rájuk, nem beszélve arról, hogy ott hozzáértők fordítják a játékot, nem pedig egy fordítócég, akinek tök mindegy, hogy fantasy nyelven mi mit jelent és magyaros e vagy sem... Nekik ez egy munka, semmi több... Hát ez van... Remélem 1x mi is megérjük, hogy nálunk is többen vegyék meg az eredetit és ezért olyan magyarosítást is kapjunk, ami tényleg nagyon ott van és olyanok készítsék, akik kicsit is értenek hozzá... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 04 vas., 23:32 
Heroes Team

Ha már itt tartanánk, akkor lenne néhol némi kis átfordítás, hogy az legyen a neve, mint ami lenne! de éppen ezért kellene az angollal foglalkozni! :) Én ha teheem nem használom a magyar megfelelőjét, ha tom hogy van angolul!:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 8:09 

Vologya és a Heroes Team többi tagja, meg persze a többiek is!

Akkor viszont, ha a magyarok ennyire - hogy finoman fogalmazzak - nem rugalmasak, akkor lenne több ötletem, hogy hogyan érjünk mégis esetleg célt. Tudom, hogy egyes ötletrészek nem éppen szép ötletek, de ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez. :idea:

1, Létezik 2 nagyon szuper Heroes-zal foglalkozó közösség a neten: www.drachenwald.net és a www.celestialheavens.com - biztos ismeritek őket. Első körben fordulnék hozzájuk segítségkéréssel, hátha lenne jó ötletük, hogyan lehetne normális magyar szövegezésű játékot előállítani.

2, Ha az előbbi sem járna sikerrel, még mindig ott van a UBISOFT, a gyártó cég, illetve a fő producer a Fabrice, lehetne feléjük is fordulni kéréssel, hogy igazán rámoroghatnának a magyar fordítókra, hogy itt van egy tök jó Team, aki ért az egészhez, felajánlotta a segítséget, aztán szó szerint rátok se fütyültek.

Mindkettőben szívesen segítek, ha úgy gondoljátok, de ne hagyjuk már, hogy bugyuta maradjon a játék szövegezése, főleg egy ilyen népszerű stratégiánál.

Várom a véleményeket! :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 8:51 

Az ötlet jó, de szerintem kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy ilyesmivel foglalkozzanak.
Az Ubisoftnál biztos hiába próbálkoznál. Náluk csak az eladás a fontos...
Mégis azt mondom, egy próbát megér, de elég valószínű, hogy semmit sem érünk el...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 9:18 

Nem tudom, kétlem hogy bárki is segítne ez ügyben...teszem hozzá, sajnos.Bár azért érdekes, hogy egy H4 kapott szinkront is míg a H5 csak egy felemás fordítást.Mondjuk ez is szép gesztus, örüljünk hogy egyáltalán magyarul is hozzájuthatunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 12:11 

Sziasztok!

Mostanában vettem csak észre, hogy a legutóbbi patch nyomán radikálisan megváltoztak a nekromancia szabályai - legalábbis a kiegészítő játékban, de gondolom, az alapban is.
Valaki elmagyarázná, hogy ez most mire volt jó? :? Lehet, hogy csak én vagyok ilyen nehéz természetű, de amihez ez a Nival csapat hozzányúl, abból még csak használhatatlan és következetlen dolgok sültek ki. Ez a legutóbbi húzásuk megkoronázása a Heroes sorozat tönkretételének.

Először is heti szinten egy új attribútumhoz, a "sötét enegria" mennyiségéhez kötik a feltámasztható lények számát. Az energia mennyisége változik a hős szintjével és különféle egyéb segítségekkel (pl. csontoszlop a várban). Csata után megkérdezi, akarom-e a felajánlott holtakat feltámasztani X pontért cserébe? Ha igen, a holtak beállnak a seregbe, a pontokat pedig elveszi, amik azon a héten már nem tölthetők vissza.
Mindennek mi az eredménye? A nekromanta a hét első két napján 1-2 csatát lefolytathat, ám ezután vége, a pontok elfogynak, és nincs többé nekromancia. Ha egy ellenséges hős szerencsétletségedre az ötödik napon tűnik föl egy combosabb sereggel, garantáltan nem profitálsz belőle, mint nekromanta semmit, mert addigra elfogytak a pontjaid.
Ott állsz és azon tűnődsz: hagyd-e futni az ellenséget inkább, vagy vállald be, hogy a nekromanták egyetlen olyan tulajdonsága, ami egy szintre emeli a többi fajjal, egyáltalán nem segít téged? Minden komolyabb csatát a hét elejére kell tartalékolni, néha napokig várni kell, mert nem érdemes harcolni. 20-as szinten kb. 300-400 sötét energia pontom volt, ami kb. 100 csontváz feltámasztására elég. Ez 2 csata alatt megvan, onnantól vége a bulinak.
További nagy újítás, hogy ezentúl - kötelezően! - olyan szintű nekromanta lények akarnak csatlakozni, amilyen szintűeket megöltél, ráadásul ha upgrade-elt lényeket öltél meg, akkor upgrade-elt holtak akarnak beállni hozzád. Ennek a rendkívül átgondolatlan, idióta megoldásnak az az eredménye, hogy ha még lenne is sötét energiád, akkor is otthon kell hagynod a sereged felét, mert nem lesz elég üres slot ahhoz, hogy hol normál, hol upgrade-elt lények álljanak a seregedbe. A nekromantából egy kétségbeesett és túlterhelt logisztikai alkalmazottat csináltak, aki arra van kárhoztatva, hogy folyvást a vára és a csaták helyszíne közt rohangáljon - mert Town Portal persze nincs a játékban -, és upgrade-eljen, ki-be rakosgasson. Ha mindezt egy mellékhőssel csinálod, akkor ráadásként ott van a lassúság - annak nem lesz expert logisztikája, mint a főhősnek -, és a főhős ott marad a placcon sereg nélkül, tehetetlenül.
Külön kicseszés, hogy ha ellenséges hős seregét verted le, és fullra voltál sötét energiával, akkor ugye felajánl annyiféle holt lényt csatlakozásra, amennyifélét megöltél, mondjuk megöltél 5 ezüst unikornt meg 12 Treant-et, akkor 5 Arch Lich 12 Wight akar beállni. Csakhogy milyen áron? Kb. 1000 energiapontért, amennyi a büdös életben nem lesz neked, hacsak nincs 8 várad - és ugye tudjuk, hány olyan pálya van a H5-ben, ahol több egytípusú várad is lehet. A 12 Wight persze nem osztható meg, nem mondhatod, hogy 5-re van energiám, ennyit kérek - vagy viszed a 12-őt, vagy hagyod őket elveszni! :twisted: Jézusom! :x

Mindez azt eredményezi, hogy szerencsétlen nekromanta igyekszik leadership-et és diplomacy-t szerezni - ami igen könnyű ám nekromantaként, ugye -, és inkább minél több lényt csatlakoztatni és transzformálni holtakká. Ez pedig azzal jár, hogy a nekromanta egy, őrá egyébként teljesen hatástalan skill-re pazarol el egy slotot a hatból, s mivel kevesebbet csatázik, a fejlődése is lelassul majd.

A fentiekből világossá kell válnia mindenki számára, hogy a Nivalnak fogalma sincs arról, mi az a stratégiai játék. Ötletszerűen, átgondolatlanul fejlesztik a heroes-t, tönkretéve azokat a dolgokat is, amik - mivel eredetileg nem ők találták ki őket - jól működtek. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 17:57 

Úristen!Én leragadtam az alapjátéknál, nem is tudtam hogy így ostromolják a Nekrókat... :? Mi lesz a kövi lépés?Ingyen training a Haven-nek?Eddig egy rossz szót sem mondtam a Nival-ra de mostmár úgy vélem, hogy kicsit túlzásba viszik ezt az újítási lázat... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 18:21 
Heroes Team

:shock: A nekromantákat szóval így elintézték?? :shock: Istenem, maradoka az alapnál akkor, bár ott is én a Nekromantáknak a Necromancy-n kívül semmi értelmes erőt nem nagyon tapasztaltam! :? :?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 23:10 

Sziasztok!
Segítségeteket kérem: honnan tudnám letölteni a Heroes5 magyarosítását?Kaptam már egyet,de nem sikerül jól megcsinálnom, hogy magyar legyen! Csak az a baj, hogy nem tudom angolul megcsinálni a kampányokat! Előre is köszi! Üdv : marcsi

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]