Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 4:07 

Conan , amit túl sokat magyaráznak az sohasem igaz:D Nincs igazad, de te mindig mindent megmagyarázol! Az ellentámadás nem volt sohasem kötelező, a nyertes döntöte el él e vele! boti megtámadhat köv körben ha akat, ahogy adler is irta!(elsőbséget élvez) Engem meg ne oktass ki, aki ilyet ir hogy a jók használják a bugokat, csak nem valljak be,(mint te) és közben azt irod hogy mások ne használják....Hihetetlen ez a képesség, hogy mindenben csak neked lehet igazad:) Tanítjak valahol?Lehet bozso nem úgy járt el pár dologban, ahogy kellett volna, vagy ahogy a te bonyolult elméd megálmodta! Szerencsére nem vagyunk egyformák! Nálad úgyis csak fekete meg fehér van!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 5:26 

Emberek, amig én kedvenc focicsapatom győzelmét ünneplem, itt kidőlt a liszt vagy mi van.
Megprobálok gyorsan és röviden reagálni:
ez egy játék, az a lényege, hogy jol érezzük magunkat, nem pedig, hogy összevesszünk, ez a legfontosabb.

A konkrétumok
- a kihivás nem száll át
- a határidőket szigoruan veszem, érthető okokból nem szeretnék senkinek kedvezményt tenni, mert akkor fejetlenség lenne
a gyakorlat az amikor beérkezik a report, arra a körre könyvelem el a meccset, tök mindegy mikor kezdtétek
- ellentámadni nem kötelező, de a 2. körtől akinek van ilyen lehetősége, s nem élne vele, az közölje a másikkal és a nyilvánossággal, hogy ne szopassuk egymást.
- ellentámadni nem kötelező, de az ellentámadás lehetősége csak adott körön belül érvényes, a kör végén hatályát veszti.

szvsz:
felnőtt emberek vagyunk, csak el tudjuk dönteni, hogy lesz e időnk játszani vagy sem, ha nincs, akkor ne szopassuk a másikat
Tényleg a fair play domináljon, ha már nincs alkalom az ellentámadásra akkor beszéljük meg egymással, azért tudvalevő, hogy milyen hosszu egy meccs, s nem árt rászámolni eg ykicsit,mert van amikor lassan megy, más a taktika, stb.
Ebből azt akartam kihozni, ha nincs időnk, akkor inkább ne játszunk, ezt mindneki megérti és kész.
Elképzelni nem tudom minek a másikat hitegetni, hogy játszok majd veled, aztán közben egy teljesen más játékossal áll le az illető játszani, itt nincs menetrend, bizonyos keretken belül azzal játszik az ember akivel akar, ha nem akar akkor mondja meg neki, szerintem nem történik semmi, de nem árt, ha az a másik tud róla, nem pedig vár, s majd a hirekből tudja meg, hogy xy mégiscsak ráért csak éppen nem vele, ezek olyan dolgok amikre semmi szükség sincs.
Másrészt figyeljünk oda, ha elkezdtünk egy gamét, azt azért fejezzük be, ilyen kilépek, elmegyek, lejárt az időm, megsértődöm, kiment a biztositék, meg hasonló sztorikkal van tele a padlás, ilyen nincs, illetve én nem szeretném, ha lenne, tessék végigjátszani. El lehet menteni, de akkor ne nézegessük a savét, s még ezzel dicsekedjünk is, mert ez egyértlemű csalás, ezek után ki fog nyugodt szivvel elmenteni egy játékot és folytatni??? Ha körbe nem fért bele, le lehet játszani a folytatást a következőben, csak annyi odafigyelés kell, hogy a szabályoknak megfelelő legyen a játék, azaz illik azzal a játékkal kezdeni, addig mást nem játszani.

Ennyit akartam, nem vagyok óvóbácsi vagy hasonló, probáljatok meg odafigyelni egymásra és magatokra is, ne ilyen idióta botrányokról szóljon minden második oldal, tanuljatok meg kompromisszumot kötni, s azt, hogy léteznek más vélemények is mint a magunké és nem biztos, hogy azok rosszabbak vagy jobbak.
Ez volt a hegyi beszéd :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 6:41 

De ha megnézed a mentést, akkor hogy akarod utána lejátszani ember??
Lehet vitatkozni, meg Adlerhez fordulni, de amíg van esély szerinted, hogy befejezzük, addig nem nézem meg a mentést, EZ ALAPVETŐ DOLOG! Én így is hajlandó vagyok Veled lejátszani, hogy tudod kinél milyen lapok vannak!

:) Conan, hanyadszorra mondjam hogy amikor megnéztem a mentést már eldőlt hogy nem folytatjuk...azért néztem meg, mivel Te mondtad hogy a következő körre nem viszed át az előzőben meg ez ne számitson, mivel te már csizuval játszol

Így van. De én eleve csütörtökön a következő kérdést tettem fel Neked:
Le játszom a kihívásod Easy Rider helyett, akarsz élni vele? Mert ha nem, akkor én mindenképpen megtámadlak Crustaceán. Ebből nem volt világos, hogy nem akarom átvinni a következő körre?

nem gondoltam hogy nálad lehetetlen dolog hogy átvigyük a következő körre a dolgot

Ezek miatt ne nekem tegyél szemrehányást! Akkor írd azt, hogy azért maradt bent a támadásod, mert túl sok elfoglaltáságod van és túl sok heroes versenyen kötelezted el magad! Más az én helyemben utolsó napon már elhajtott volna (mint ahogy engem mások el is hajtottak...)

nem szemrehányás volt, tudom hogy az én felelősségem, és drága vagy hogy nem hajtottál el, sajnálom hogy nem tudtuk befejezni

Ez engem nem érdekel, nem feltétlenül csak így érhet véget a játék.
tény...

Mert amint írtam visszaéltél vele! Nem utolsó nap kell beugrani 2 és fél óráta és közölni, hogy igaz hogy te is meg akartál támadni, de én is támadnék. Ellentámadás meg senkinek se lesz! Akkor nem kellett volna ki se állnod! Nem volt kényszer. Bármikor lejátszottam volna Veled Land of Gianten (és le is fogom! nekem is jól jön a bevétel), ha szólsz és van lehetőségem ellentámadni, de olyat nem csinálunk, hogy te támadsz, utána meg nincs idő ellentámadni! Ilyet már csinált velem előző Lordsban egy tag, feketelistán is van azóta. A támadás/ellentámadás nem vihető át következő körbe, ezen mit nem lehet érteni?

utólag én is azt mondom hogy ha el sem kezdjük jobban jár mindenki, de mégegyszer mondom eszembe sem jutott hogy bármi kifogásod lesz az ellen ha következő körre számit és akkor lehet ellentámadni meg stb

Ahhoz képest, hogy még most is játszhatnánk akár, itt írogatunk a fórumon egymásnak kb két órája! Azt mondtad nincs ma már több időd, kicsit kezd ez a történet nekem más színben feltűnni, de nem gyanúsítgatlak semmivel. Ha gondolod ezen a héten lejátszom Veled a saját támadáskeretemből, bár többszörösen is inkorrektnek érzem ezt az egész sztorit (ellentámadás kikerülése, mentés megnézése, az új bónuszom helyett a régivel kell játszanom stb), de itt teleírni még 10 oldalt nincs értelme. Én már mindent elmondtam erről, amit akartam, csak ismételni tudnám magamat. Felmegyek MSN_re, ha akarod akár most is lejátszhatjuk, de a végtelenségig nem fogok várni. Elég volt ez a mai 6 óra bőven...[/quote]

nem tudnánk játszani, mert dolgozom, még most is
igaz hogy van itt net, de nem tudunk játszani, sajna ez a helyzet...
ami meg a vádakat illeti:
ellentáamdás kikerülése: sokszor leirtam már hogy nem akartam kikerülni, köv. körben annyiszor támadhattál volna ellen ahányszor akartál volna
mentés megnézése: nem hiszem el hogy nem lehet megérteni, hogy miután azt mondtad erre a körre már nem számit ez a meccs, a következőben meg nem ezt akarod támadni, igy értelmetlen lett a folytatás, tehát megnéztem mi volt a szitu...
ami a bónuszokat illeti: ezt meg nem is értem...

Ami pedig Adlert illeti...
A mentés megnézésének okát már 10szer leirtam...nem azért néztem meg hogy folytassuk a meccet, hanem mert tudtam hogy nem fogjuk folytatni, sztem ez nem inkorrekt dolog...másrészt a dicsekedés...csak a tényeket irtam le, de már nem fogom ezt sem tovább ragozni, mert értelmetlen, de azért érdekes amire Imperátor rávilágitott, hogy mind1 mi van, de Conan-nek mindig csak igaza lehet...marha jó neki...

na jó játékokat mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 10:22 

Ha legközelebb lesz ilyen hogy átnyullik a meccs a másik körre, akkor küldjétek el a jelenlegi állapotot nekem, és Botival megtippeljük a győztest. És lehet küldeni a reportot. Ha netalántán tévednénk ( nem hinném, mostanában eszméletlenül megy a poker ) akkor a kárvallottat meghívjuk egy sörre majd a táborban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 11:15 
Heroes Team

Imperátor kihívása Bracadara elfogadva!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 11:18 

Azt én sem értem, hogy miért nem tudtatok megegyezni, hogy ha nem erre a körre de legalább a következőre számítson a játék, ha már egyszer elkezdtétek, főleg így hogy a határidő utolsó napján kezdtetek játszani. Egyébként ha jól láttam Connan támadta meg Bozsót, tehát ha nem foglalja el a területet akkor a Bozsó döntése lett volna, hogy élni akar-e az ellentámadással, vagy időhiány miatt inkább nem.

Ha meg már eldöntöttétek hogy NEM fejezitek be a meccset, akkor nem értem miért ne nézhette volna meg Bozsó a mentett állásokat. Ismétlen csak abban az esetben ha már nem volt szándékotokban befejezni a meccset, akár erre a körre, akár a második körre vonatkozólag.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 11:36 

Boti írta:
Azt én sem értem, hogy miért nem tudtatok megegyezni, hogy ha nem erre a körre de legalább a következőre számítson a játék, ha már egyszer elkezdtétek, főleg így hogy a határidő utolsó napján kezdtetek játszani. Egyébként ha jól láttam Connan támadta meg Bozsót, tehát ha nem foglalja el a területet akkor a Bozsó döntése lett volna, hogy élni akar-e az ellentámadással, vagy időhiány miatt inkább nem.

Ha meg már eldöntöttétek hogy NEM fejezitek be a meccset, akkor nem értem miért ne nézhette volna meg Bozsó a mentett állásokat. Ismétlen csak abban az esetben ha már nem volt szándékotokban befejezni a meccset, akár erre a körre, akár a második körre vonatkozólag.

Olvass figyelmesebben! Megkérdezte Conan Adlert hogy ha másnap küldik el a reportot elfogadja e és NEM volt a válasz. ( gondolom rend szerető :) és nem szeret kivételezni, ami nagy hülyeség mert nem illeszkedik abba a képbe ami most az országban folyik )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 11:49 

Karesz kihívása elfogadva.
Teki kihívja Kareszt Barrow Downs-on Evenmornról támadva.

Észrevétel: Conan belehalt volna ha véletlenül is bent mrad egy támadása és harcolt az ellen hogy ne legyen. Befűzte Bozsot aki sajnos nem tudta befejezni időben így Csizuval játszotta le. Conan szerintem nem kéne megszólni Gezsát ugyanis amikor ő feljött MSN-re hogy játszunk te sehol nem voltál. Természetes hogy azt támadjuk aki ráér amikor mi is. Nem teheti meg mindenki hogy 7 órát játszon meg 6 órát várjon. Ezért elkéne fogadni az ilyen embereket is. Vannak köztudottan lassan játszó emberek pl. Conan, Csizu akikkel sokkal tovább tart a játék mint pl velem. Úgy hogy ezt is számoljátok bele mielőtt elkezdtek játszani. Egyébként meg lehetett volna oldani hogy Bozso és Conan megállapodnak hogy köv körben befejezik a meccset és akkor küldik a reportot mivel senki nem tudja hogy mikor kezdték. De gondolom ezt keresztül húzta volna Conan számolását.
Peace

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 12:09 
Heroes Team

Igen, Teki észrevételével egyetértek. Conan minden körben élni szeretne a 2 támadási lehetőségével, és ennek fényében nem vinné át a támadását a köv. körre, mert akkor az azt jelentené, hogy 1 támadása odaveszett. Ezzel én is így vagyok.
Thunder Mountains amúgy is nagy pálya, még akkor is ha gyorsan játszunk :)
Az ellentámadás nem kötelező, de "illik" megadni a lehetőséget az ellenfélnek, ha élni akar vele. Ez egy gesztus, ami nincs szabályba kötve, de a fair play megköveteli.

A jövőbeni konfliktusokat elkerülvén jelezném, hogy az irányomban érkező támadási/kihívási szándékokat időrendben fogadom, kivéve ha egyik másik tag nem ér rá.

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 12:54 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 13:10 

.

A hozzászólást 13 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 13:32 
Heroes Team

Nos akkor a történtekre való tekintettel én is megemlítem minden támadónak és majdani ellentámadnak, hogy bevezetem a tényleges naptárrendszert, magyarul az időpontok letisztázása céljából mindenki keressen meg/megkeresem mihamarabb, a Kihívásos dolgok prioritást élveznek majd!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 13:39 

Adler kihivása elfogadva részemről!

Adler: Mikor érsz rá?

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 13:57 
Heroes Team

2 report:

Csizu (Stronghold - Krellion) vs. Conan (Dungeon - Shakti)

Thunder Mountains

Hős tekintetében kaphattam volna jobbat is. De nem panaszkodhattam, a Logistics bejött és az earth magic is. Kár, hogy slow nem volt :( Krellion gyorsan haladt, hamar beért középre, ahol a dwellingek elfoglalásával töltötte idejét és stockpilekat, bányákat is foglalt. A középen lévő babrbá vár és a hillfort felszabadítása után jó esélyeim nyíltak. Elég nagy seregre tettem szert. A 2. hónap elején, amikor Conan is betört középre dungi seregével, megütközött a 2 hős. A 33 ancient maci hengerelt, egyedül eldöntötték az ütközetet. Spellek tekintetében jött Slayer, Sorrow, Clone. Wisdom természetesen volt, de nem a varikról szólt az ütközet. Krellion 10-9-5-7, míg Shakti 12-10-6-6 a főcsatában
A támadás elbukott, ellentámadás Harmondale.

Conan (Castle - Christian) vs. Csizu (Stronghold - Dace)

Harmondale

Conan gyorsan kipucolt a területéről, így vissza vonultam a Stronghold váraimhoz. Az építkezés jól ment, viszonylag nagy seregem is volt. A gond ott kezdődött, amikor a váraimtól nem messze megjelent arkangyalokkal. Épp a dragon cliffnél jártam ekkor, amit be akartam verni. De a sarik moráloztak, így bebuktam a sereget :( Nem láttam esélyét folytatni, seregét a hillfortban felfejlesztve pótolta volna.
Az ellentámadás így elbukott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 14:03 

Akkor nem hívom ki ennyi. Egyébként jó hogy 16 órakkor kiírjátok hogy éjfélig ki lehet hívni a másikat. Na mind1.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 14:12 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 14:25 

Hali!
Laca kihivása elfogadva!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 14:25 

Szerintem zárjuk le az ügyet, teljesen felesleges itt indulatoskodni , meg vádaskodni.

Körtekintően és odafigyelve járjunk el, ennyi.
Elég unalmas itt olvasgatni a nyafogásokat, ne kelljen egy illem kodexet is mellékelni a játékszabályokhoz.

Igen, a határidőket keményen veszem, különben nincs értelme az egésznek, ezt mindneki tudja.
Személyeskedés helyett inkább játszatok, ne legyen ez is tiszta made in hungary(végig kisbetűvel).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 14:28 

Az Oroszlánfejü Lord kihívását elfogadom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 16:19 

Üdv Mindenkinek!

Titi kihívása elfogadva, valamint jelezném, hogy sima támadást intéznék Icelandia ellen. :wink:

További jó játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]