Emberek, amig én kedvenc focicsapatom győzelmét ünneplem, itt kidőlt a liszt vagy mi van.
Megprobálok gyorsan és röviden reagálni:
ez egy játék, az a lényege, hogy jol érezzük magunkat, nem pedig, hogy összevesszünk, ez a legfontosabb.
A konkrétumok
- a kihivás nem száll át
- a határidőket szigoruan veszem, érthető okokból nem szeretnék senkinek kedvezményt tenni, mert akkor fejetlenség lenne
a gyakorlat az amikor beérkezik a report, arra a körre könyvelem el a meccset, tök mindegy mikor kezdtétek
- ellentámadni nem kötelező, de a 2. körtől akinek van ilyen lehetősége, s nem élne vele, az közölje a másikkal és a nyilvánossággal, hogy ne szopassuk egymást.
- ellentámadni nem kötelező, de az ellentámadás lehetősége csak adott körön belül érvényes, a kör végén hatályát veszti.
szvsz:
felnőtt emberek vagyunk, csak el tudjuk dönteni, hogy lesz e időnk játszani vagy sem, ha nincs, akkor ne szopassuk a másikat
Tényleg a fair play domináljon, ha már nincs alkalom az ellentámadásra akkor beszéljük meg egymással, azért tudvalevő, hogy milyen hosszu egy meccs, s nem árt rászámolni eg ykicsit,mert van amikor lassan megy, más a taktika, stb.
Ebből azt akartam kihozni, ha nincs időnk, akkor inkább ne játszunk, ezt mindneki megérti és kész.
Elképzelni nem tudom minek a másikat hitegetni, hogy játszok majd veled, aztán közben egy teljesen más játékossal áll le az illető játszani, itt nincs menetrend, bizonyos keretken belül azzal játszik az ember akivel akar, ha nem akar akkor mondja meg neki, szerintem nem történik semmi, de nem árt, ha az a másik tud róla, nem pedig vár, s majd a hirekből tudja meg, hogy xy mégiscsak ráért csak éppen nem vele, ezek olyan dolgok amikre semmi szükség sincs.
Másrészt figyeljünk oda, ha elkezdtünk egy gamét, azt azért fejezzük be, ilyen kilépek, elmegyek, lejárt az időm, megsértődöm, kiment a biztositék, meg hasonló sztorikkal van tele a padlás, ilyen nincs, illetve én nem szeretném, ha lenne, tessék végigjátszani. El lehet menteni, de akkor ne nézegessük a savét, s még ezzel dicsekedjünk is, mert ez egyértlemű csalás, ezek után ki fog nyugodt szivvel elmenteni egy játékot és folytatni??? Ha körbe nem fért bele, le lehet játszani a folytatást a következőben, csak annyi odafigyelés kell, hogy a szabályoknak megfelelő legyen a játék, azaz illik azzal a játékkal kezdeni, addig mást nem játszani.
Ennyit akartam, nem vagyok óvóbácsi vagy hasonló, probáljatok meg odafigyelni egymásra és magatokra is, ne ilyen idióta botrányokról szóljon minden második oldal, tanuljatok meg kompromisszumot kötni, s azt, hogy léteznek más vélemények is mint a magunké és nem biztos, hogy azok rosszabbak vagy jobbak.
Ez volt a hegyi beszéd