Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 19:23 

A gyors tájékoztatás köszönöm, feltétlenül beszállok a következő idényre! Legalább az eddig gyengélkedő játékosoknak is lesz sikerélményük :P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20 kedd, 9:00 

Hol lehet megnézni hogy kik jelentkeztek a kupára ? ( természetesen én is jelentkeznék ha nem vagyok még a nevezők között )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20 kedd, 12:13 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 14:21 
Heroes Team

Üdv!
Közeledik az 1. OB vége!
A Bajnokik lejátszásának , az elmaradt meccsek bepótlásának határideje gyorsan közelít.(03.11.)
Akit érint,idézet a Szabályzatból:
"Aki 2-nél több meccsen nem áll ki egy idény folyamán, az automatikusan az utolsó csoportba sorolódik a következő szezonra, a szezonban elért eredményei törlődnek a tabelláról. "
Aki a határidőig nem játssza le a Bajnokikat,azt a szabályok szerint fogjuk besorolni.
Aki nem tudja elérni ellenfelét,kérjük jelezze!
Ekkor időpontot jelölünk ki az elmaradt mérkőzésre.
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 22:22 

Sorceress - Titi
Locked Underground
Inf vs Inf

7 órán keresztül nyomtuk a gamét még hétfőn, mostanra sikerült kialudnom magam. A játék:
Csöves hősök jöttek mindkét oldalon, legalábbis olyanok, akiket nem különösebben kedveltünk. Titi Fionát (12,11,5,6) választotta, én Aydent (7,10,16,15). Titi már a 6. napon majdnem feladta a játékot, mert bebukta a fél seregét és a főhősét, miközben az aranybányámért ment volna.
De mégiscsak továbbnyomtuk, mert azért 1 ördög nem a világ.
Ment az alvilágban a gyüjtögetés, és valahogy nem nagyon közelítettük meg egymás seregeit. Mígnemcsak Titi gondolt egyet, és 1 egész nagy csapattal elkapta Aydent. Leszedett 3 devilt, és 6 wyvernt, de még így is maradt 12.
Ekkor Titi lépett, és nem is jött többet az alvilágba. Ayden ráérősen gyüjtögetett tovább, tudván, hogy odafent dupla várból kell kivásárolni az ördögi lényeket.
Az 5. héten jött el a csúcstalálkozó ideje. A 4. végén már majdnem elkapta középen a legyengült Ayden a megcsappant sereges Fionát, de két lépéssel lemaradt, így jöhetett az erősítés mindkét oldalnak.
A főcsata érdekes volt, bár a végére kiderült, hogy a túlerő azért csak túlerő. Titinek volt egy recantere, és minden lénye (még az 1 db pitlordja is) upgradelt volt, míg én örültem, hogy az alap verziós lényekre jutott pénz, persze minden épület nem lett duplán húzva, drága lett volna.
Titi 8 archdebiljét végül sikerült nagynehezen lebontani, a többiek hamar, 3-4 kör alatt elhullottak. Így sikerült megtörni Titi menetelését.
Köszi Titi a gamét, legközelebb talán nem ilyen mákolós pályán toljuk majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 22 csüt., 0:20 

Sziasztok!

Sorcy előttem jól felvázolta a dolgokat :) Az elején nekem jött Straker,Gunnar,Xyron,Axsis és Fiona. A kocsmában volt még Isra és Uland asszem. Nem tudtam kit válasszak, de mivel megláttam a recantert, gondoltam hogy harcost választok. Így Fiona lett a főhős. A 6.napon véletlenül bementem egy dragon fly hiveba 1 devillel és 2 efreettel :D Végére maradt 1 efreet. Utána ütöttem a térkaput, 7 db naga queen. Kaptak kb. 5 morált a nagák, és így a maradék emberem is oda lett. Itt fel akartam adni, de végül mégis a játék mellett döntöttem. A 2.héten sikerült bevennem mindent amit akartam az elsőn. A föld alatt megütköztünk Sorcyval és sikerült levennem pár ördögjét. Ezután nem mentem a föld alá, hanem a felszínen kolbászoltam egy sort.
A 4. hét elején megtámadtam Solmyrt, azt hittem recanterrel sima lesz. Nem lett az. Kapott 5 morált és szinte minden ütésre luckot. Odalett az egész seregem.
Középen semmit sem tudtam csinálni, mert Arkangyalok voltak mindenhol, és nekem wisdomom se volt.
A következő héten megjött Sorcy egy hatalmas sereg élén és szépen le is zúzott. Neki volt 48 pit fiend, nekem 1 pit lord :D Olyan jó varázslataim voltak hogy distrupting rayt és protection from airt varázsoltam, persze basic szinten :D
Sorcy jól nyomta nagyon, gratulálok neki! További sok sikert Sorcy Mester 8)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 14:26 

Kedd délután és szerda egész nap lehet engem megtalálni H3 meccsre. Aki ráér és van kedve lejátszani az OB meccset dobjon meg egy pü-vel és hogy mikor jó neki. THX

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 2:28 

2. csoport

Locked underground

Bozso (Inferno-Axsis 17/10/23/12, 240 manna)
vs
Süni (Castle-Christian 22/15/14/11, 110 manna)

Mivel senki más értelmes hero nem jött végül Axsis mellett döntöttem.
Azonnal célba vettem a másik várat, ami Dungeon volt. Ezután a bányák felé vettem az irányt, egy csiccsó hőst hajóba ültettem és elkezdtem a gyűjtögetést. A második hét végére mindennel végeztem ami a felszínen érdekes volt (aranybánya+pit fiend dwelling) és találtam csizmát is.
Ezután levetődtem az alvilágba egy devillel és a 8 wyvernnel. Bíztam a megduplázott mannában és az adv. resurrectionben és imádkoztam hogy a felvett eagle-eye képzettség mielőbb expert legyen.

A föld alatt sokáig nem találkoztam Sünivel, ez idő alatt kivettem a wyverneket, bevertem a két aranybányát, a két könyvtárat és felvettem az értékes artikat (pl. +5 spell power)
Mire Süni megjelent a föld alatt egy Arkangyallal, már 19 wyvern volt nálam, azonnal meg is támadtam, nehogy bemenjen a könyvtárakba!
Természetesen fizetett és menekült.

Tudtam hogy azonnal középre fog menni, ezért még felvettem 1-2 értéket, majd 2-1-6-nál hazamenekültem. Mannát dupláztam és az új heti sereggel, (+ expert eagle eye) 2-2-1nél megtámadtam Deemer-t.

Az eagle-eye beváltotta a hozzá fűzött reményeket, lett meteor, eredetileg volt resurrect és föld elementál (persze expert föld mágiával)
Így bizakodva támadtam meg az éppen előző nap utopiát kifosztó és ezáltal értékekben igen csak felzárkózó Christiant...

Ark kezd, expert haste, üti a devilt, "sima angyal" jön, üti a devilt (10ből maradt 4...)
Mivel a devilt körbe állták az angyalok, egy meteor segítségével (1050hp) lenulláztam mindet.
Ezután Süni légelementált idézgetett de több mannám volt, ráadásul erős támadó varázslatok birtokában voltam, így végül megnyertem a meccset.

Köszi Süni jó meccs volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 14:27 

Bozso mindent helyesen leírt,ott toltam el főleg,hogy 1 héttel később mentem le az alvilágaba mint ő...
A tower várban jött lighting,lég,víz elementál,meteor shower
Lehet a water magicet beválasztom előbb,máshogy alakul,bár a legvégén így is advanced volt(csak) bless+ prayer+ cure
Kezdőheróm volt Christian
A főcsatában az angyalok öldöklésén kívül még megragadott az,hogy 7 crusaderem egy ütésből 2 efreetet vett le
7es morál,4es luckom volt a főcsatában :D 3/3mas nyaklánc miatt
Utópiába a legvégén be kellett mennem,mert nem tudtam volna kivenni a seregemet ha nincs az az 50k arany
Az utópia előtt 30 giant+10 titán volt,csonka sereggel levertem,bár -1arkangyal :D
A lényeg,hogy csak varázsló heróval lett volna csak esélyem,legalábbis most így látom :) :) :)
Ez a resu+meteor+earth lementál combo elég erős volt
Thx a gamet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 20:11 

Sziasztok!

2. csoport

Süni (Inferno) vs bogpista (Inferno)
Ignatus vs. Marius

Nagy nehezen bejött Marius főgórénak, ha nem jön be 8.-ként nemtudom kit választottam volna :? A föld alatt log volt a fába, az egyik refu sultánt adott a másik váram szintén Inferno volt.
A második hét közepén elkaptam Xyront 3 devillel. Süni elfutott, így bukta az ördögöket. Így rohamoztam előre.
Csata:
Marius: 11 6 5 5
Ignatius: 10 4 3 2
Sok lényem nem volt, csak exp. haste meg magic arrow az értelmes varázslat. A 8 elsütött arrowból 5-öt lerezisztált Igni. :(
Nála full sereg mind fejlesztetlen és csak ugye 2 devil 48 gog, 26 kutya 14 pit, 133 imp 9 efreet 24 démon
Nálam: 5 devil 2 efreet 2 efreet sultan 27 démon 6 magog 1 behemot 8 pit lord
Jelentős lénytöbblete volt. Az volt a taktikája, hogy körbevette a 48 gogot, így nem sebezhettem. Az első körben vertem a devilt + efreeteket. exp. haste után. A hosszú csatában végül 2 devilem 6 magogom + 4 pitlordom maradt. Miután a heroja elveszett Süni kapitulált.
Izgi meccs volt, kösz Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 20:20 

10 6 3 2 Ignatius nem mindegy :lol: :lol: :lol:
Xyron lett a főheróm,de hála égnek szóltál a második hét végén,hogy nem lehet szerepeltetni főhősként :)
Pedig már tudta a resut,expert log+csizmája volt,és ha earth magic jön,akkor hidrákat is támadhattam volna(slowwal rendelkeztem)
Kb 5 nap alatt Ignatiust fejlesztettem,miután már a főváram odaveszett megtámadtam Mariust,és simán buktam a főcsatát
Thx a gamet,ebből is tanultam :) :) :)

Kokozd,majd egyeztessünk,hogy mikor játszuk le a meccsünket.
Nekem hétvégén lenne jó :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 22:20 

Üdv Mindenkinek!

Mai nap nállam is OB meccs volt, íme a részletek:

GJodie vs. Dragon
Fortress-Alkin vs. Fortress-Bron
Locked Underground

Jodie Alkint kérte, én Bron mellett szavaztam. 3. nap megvolt a második vár, ami mellesleg necro volt. Jodienak Castle. 1. héten ált a Castle minden lénnyel. 2. héten belestem a föld alá. Körbe nézelődtem, elfoglaltam ezt azt, majd a föld alatt középre néztem. Nagyon peches voltam 2 artit is efreetek védtek, az egyiket ráadásul szultánok. Mit volt tenni nekimentem a szultánoknak, kellet mögülük a Tunic of The Cyclops King. Elég nagy harc volt, 3 monarch, 1 hidra, 7 serpent fly, 7 pegasus esett áldozatul :roll:... Nem is erőltettem tovább, a maradék 2 hidrával és a 3 monarchal hazahúztam. Otthol fullsereggel szereltem fel magam és átlestem a dwellingekhez is. Rémálomként a portál másik oldalán szultánok voltak, de ezúttal simán behaltak. Elvettem a dwelleket, jó arti nem volt... Aztán támadtam, mert féltem Jodie behoz lényileg. Először Tazaron törtem át brutális csata volt, a hidrák nagyon zúztak, de csak megoldottam. Odaát Cartografert lestem, majd az északi utópiához mentem ahol 25 devil után bementem az utópiába, de semmi jó nem volt, csak a red dragon flame tongue. Ezután már eléggé befogyatkoztam, elegem lett, rájöttem, ha most nem lépek tényleg végem. Megtámadtam Gundulát, a szürke macik könnyű falatok voltak, aztán Alkint elkaptam út közben, épp ment felé az erősítés, de pont elkaptam. Hiába advanced logom volt, ami megtette a hatását. Alkin lényfölényben, én meg skillfölényben voltam. 30 Dragonfly, 8 Chaos Hidra, 13 Monarch, 41 Mighty és 15 Greater Basilisk volt a seregem, szemben 64 Lizard Warrior, 18 Monarch, 9 Chaos Hidra, 22 Mighty és 63 Dragon Fly-jal.
Skillekben 18-20-8-8 lehettem szemben a 9-15-9-10 körüli Jodie ellen.
A Mightyk bezúzták az ellenállást, blessel, shielddel meg elég durvák voltak. Másrészt most rákészültem arra is nehogy Alkin elmeneküljön, így igyekeztem a kövesíteni, ez be is jött, ezután 1 kör alatt sikerült lenyomni az ellen maradék 5 gorgonját.

Köszönöm a meccset Jodie, télleg jó game volt, legközelebb nagyobb szerencséd lesz! :wink:

További jó játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 23:22 

Hali!

Arra kérném a buzgóbb beállítottságú játékosokat, hogy e-mailben és msn-en is zaklassák ellenfeleiket, mert azok a kemény munkában és a sok tanulnivalóban teljesen elfeledkezhetnek a meccsekről! :)
Márc. 11. remélem mindenkinek sikerül...

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 15:26 

Merlin, ha ezt olvasod, kérlek, jelezz vissza. A hétvégén javítások folytak a hálózaton, nem tudtam netközelbe kerülni, így a meccset se tudtuk lejátszani. De ha Neked megfelel, a következő hétvégén ki tudok ellened állni :) Addig is üdv.

zolirobi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 22:17 

zolirobi írta:
Merlin, ha ezt olvasod, kérlek, jelezz vissza. A hétvégén javítások folytak a hálózaton, nem tudtam netközelbe kerülni, így a meccset se tudtuk lejátszani. De ha Neked megfelel, a következő hétvégén ki tudok ellened állni :) Addig is üdv.

zolirobi

Rendben, várni foglak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 20:29 

Zolirobi!

Ugye nem felejtetted el, hogy nekem is ezt a hétvégét ígérted? Vagy úgy gondoltad, hogy főételként lenyomod Merlint, aztán meg desszertnek engem is? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 21:00 

A 4-ik csoport küzdelmeibe bekapcsolódnék... de csak ha lehetséges. ha jól látom van szabad hely :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 28 szer., 21:37 

Na ssth-val lenyomtuk és mákos volt mint mindig ellenem. Bénázott mert a seregét bukta többször is de a végén lvl 5-nek föld elementált kapott és a Malekith + mana duplázás meghozta a hatását. A 12!!! angyalom sem tudott mit tenni ellene pedig húztam a másik castle várat is. Styg csak egy 775-ös chainel és egy 200-as magic arrowal próbálkozott de a 64 elementál körönként soknak bizonyolt így 2-1 ssthnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 28 szer., 21:48 

Gratula Tekinek, mert szépen gyüjtötte az angyalokat és skillekben is egyforma hőst hozott a végcsatára. Nagyon nagy szerencsém volt az earth elementallal. Pedig lvl4-en nem jött semmi támadó vari meg ressu se. Szóval eléggé izgultam, de a végére összejött a győzelem. 64 elem túl soknak bizonyult körönként. Így 2:1 re sikerült diadalmaskodnom.

Közeleg a vége, szóval a többiek is a hétvégén szánják rá magukat és igyekezzenek bepótolni az elmaradó meccsüket....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 01 csüt., 0:23 
Heroes Team

Akkor 1 friss, 4. csoportbeli gameről 1 report:

Nemesis
Jou vs Káló Crevy
Rampart Ivor vs Rampart Christian

Az eleje egész jó reményekkel kecsegtetett, mind a kezdő hősöm (Aeris), s mind Ivor hozott némi elfet, sec. hero Rissa volt a taverneben, let jó sereg, 2.űra minden környékbeli bánya,s a beállt 24 Wolf Raidernek köszönhetően 4-5.ére a fenti bányák is, így pár napig 3 jött mindenből ami kelett! :) A 3. váram rampart volt, s a bőségben elkezdtem kihózni azt a várat is lvl6+Citadella lett 7.ére, míg odahaza a pénz gyúródott és a Castle az első heti sárkánymennyiség bővítésére! A lvl3 artik rendre jók voltak, a Hydrák mögött +4 Pow/Know sapka üdült, amit egész jónak találtam akkor! :) Kint vizen nem jött 3 artin kívül semmi érdekesebb, amik meg rendre Badge of Counrage, kanna (+6 all) és morálnullázó volt!:) A 2 vár seregeit összevonva és a lényeges cuccokat kivéve Ivor 1.3.2-nél beverte a börtönőr arkokat és Alamart meglevegőztette a Resujáért cserébe! :) Eközben kiderült az Utópia fullos, így haza a 4. heti seregért, illetve +tápolódásért és spellekért a 4. heti sereggel kiszedvén az utópát (Titan Curiass, Red Orb, Resist cipő, Lion Shield (+4 all) ), manatöltés következett, majd full lépéssel (exp. Log+Cipő) átgázoltunk a Titánokon odafenn, s a másik oldalon pedig 1 Christian állt 6 Golddal várván a továbbhaladásra, ami egyenesen hazavitte x lóvéért és 1 Ballistáéert! :) Eztután kilátogatva az ellen utópiáját, ami kulcsnak látszott a meccs folyamán ( Titan Gladius, D. Scale Armor és +2 speed köppeny ami jól ment volna a Crevy meglévő Sentinel Shieldjéhez) lerobogtunk az alvilágba, majdan 1.2.1-én a kapukig tolva hősöm orcáját megvártam míg kiveszi a heti seregeit, s csak utána romboltam be a várában!

A felállás (4. heti sereg vs 5. heti sereg :!: )
Ivor lvl 20, 37 25 24 23, 367 mana
Sereg: 6 Gold Dragon, 22 War Unicorn, 36 D. Soldiers, 56 S. Pegasi, 88 G. Elf, 126 B Dwarves 249 Centaur Capt.

VS.

Christian lvl 15, 14 24 21 15, 150 mana
Sereg: 8 Gold Dragon, 17 War Unicorn, 31 D. Soldiers, 40 S. Pegasi, 54 G Elf, 110 B. Dwarves, 137 Centaur Capt.

A csata egyértelműen hozta a végeredményt, semmi újat nem mutatott a végére, azt utópiája elvesztése Crevy végét is jelentette!

Szép játék volt, Crevy jól haladt, csak szerencséje nem volt hozzá sajnos!:)

1 Apró észrevétel, ami térképen játszottunk, ott Alamar a pirosnál simán kihozható a védők legyilkolása nélkül, kéretik lejavítani, ha még nem történt meg! Ha igen, akkor nem szóltam!:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]