Akkor 1 friss, 4. csoportbeli gameről 1 report:
Nemesis
Jou vs Káló Crevy
Rampart Ivor vs Rampart Christian
Az eleje egész jó reményekkel kecsegtetett, mind a kezdő hősöm (Aeris), s mind Ivor hozott némi elfet, sec. hero Rissa volt a taverneben, let jó sereg, 2.űra minden környékbeli bánya,s a beállt 24 Wolf Raidernek köszönhetően 4-5.ére a fenti bányák is, így pár napig 3 jött mindenből ami kelett!

A 3. váram rampart volt, s a bőségben elkezdtem kihózni azt a várat is lvl6+Citadella lett 7.ére, míg odahaza a pénz gyúródott és a Castle az első heti sárkánymennyiség bővítésére! A lvl3 artik rendre jók voltak, a Hydrák mögött +4 Pow/Know sapka üdült, amit egész jónak találtam akkor!

Kint vizen nem jött 3 artin kívül semmi érdekesebb, amik meg rendre Badge of Counrage, kanna (+6 all) és morálnullázó volt!:) A 2 vár seregeit összevonva és a lényeges cuccokat kivéve Ivor 1.3.2-nél beverte a börtönőr arkokat és Alamart meglevegőztette a Resujáért cserébe!

Eközben kiderült az Utópia fullos, így haza a 4. heti seregért, illetve +tápolódásért és spellekért a 4. heti sereggel kiszedvén az utópát (Titan Curiass, Red Orb, Resist cipő, Lion Shield (+4 all) ), manatöltés következett, majd full lépéssel (exp. Log+Cipő) átgázoltunk a Titánokon odafenn, s a másik oldalon pedig 1 Christian állt 6 Golddal várván a továbbhaladásra, ami egyenesen hazavitte x lóvéért és 1 Ballistáéert!

Eztután kilátogatva az ellen utópiáját, ami kulcsnak látszott a meccs folyamán ( Titan Gladius, D. Scale Armor és +2 speed köppeny ami jól ment volna a Crevy meglévő Sentinel Shieldjéhez) lerobogtunk az alvilágba, majdan 1.2.1-én a kapukig tolva hősöm orcáját megvártam míg kiveszi a heti seregeit, s csak utána romboltam be a várában!
A felállás (4. heti sereg vs 5. heti sereg

)
Ivor lvl 20, 37 25 24 23, 367 mana
Sereg: 6 Gold Dragon, 22 War Unicorn, 36 D. Soldiers, 56 S. Pegasi, 88 G. Elf, 126 B Dwarves 249 Centaur Capt.
VS.
Christian lvl 15, 14 24 21 15, 150 mana
Sereg: 8 Gold Dragon, 17 War Unicorn, 31 D. Soldiers, 40 S. Pegasi, 54 G Elf, 110 B. Dwarves, 137 Centaur Capt.
A csata egyértelműen hozta a végeredményt, semmi újat nem mutatott a végére, azt utópiája elvesztése Crevy végét is jelentette!
Szép játék volt, Crevy jól haladt, csak szerencséje nem volt hozzá sajnos!:)
1 Apró észrevétel, ami térképen játszottunk, ott Alamar a pirosnál simán kihozható a védők legyilkolása nélkül, kéretik lejavítani, ha még nem történt meg! Ha igen, akkor nem szóltam!:)