Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 06 kedd, 18:36 

Hát igen,én is ahogy olvasgattam a végigjátszásokat,többször is végig kellett futni a pályán,valószínüleg nem tarthatott sokáig.Ha már a végigjátszásoknál tartunk,megemlítem a Heroes 2-es kampányokat is.Ami végigjátszás itt le van írva,hát nekem nem tetszett az igazat megvallva.Lehet,hogy azért,mert nem tudok olyan jól játszani(mint már említettem),és nehezebb számomra ez a leírás.Csak egy-két hasznos dolog volt benne.Pl.Az Archibald campaignban a 6.Rebellion-Lázadás nevű pályán Corlagonnal a parasztoknál gyűjteni kell a csontvázakat,de erre előbb-utóbb én is rájöttem volna.Na mindegy,befejezem,így is kicsit hosszúra sikeredett ez a hsz.üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 06 kedd, 20:30 
Heroes Team

Freemy írta:
A Dungeon utolsó küldetésénél tartok. Eddig nem volt gondom a kampányban, viszont most már többször is megizzadtam ezen a pályán, míg végre elértem a célom. Már csak az utolsó garrison van hátra és a végső hős. Legalábbis remélem, hogy nem kerül több ellenséges hős az utamba.
Elkövettem több hibát is a kampány során, amit már nem tudok visszacsinálni. Raelag nem szerzett mágikus képességeket, amikor még nem olvastam a végigjátszást, akkor inkább az erőre gyúrtam, mint általában mindig. Itt kezdődik a probléma. A hatalmas seregek ezen a végső pályán csak mágia segítségével győzhetők le minimális veszteséggel, nekem pedig nincs durva mágiám, sőt útközben összeakadt a bajszom az egyik erős inferno hőssel, aki szépen lefelezte a seregem erejét. Így a föld alatti lénytermelőket használva valamelyest pótolni tudtam a seregemet, de messze vagyok attól, amit úgy gondolok, hogy elég lenne.

A kérdéseim a következők:
1. Lesz-e valami hátránya annak, ha nem éri el Raelag a maximum 40-es szintet? Ugyanis arra nem vagyok képes ezzel a sereggel a pályán.
2. Milyen erőt képvisel az utolsó hős? Ha túl erős, akkor inkább nem is folytatom és kezdem előről a pályát.
3. Miért kellett ennyire brutális ellenfelet gyártani, ahol pláne villámléptékben kellene haladni, hogy ne fejlődjön túlságosan?
Nem szeretem az ilyen pályákat. Azt szeretem, ha egy térkép maximálisan, 100%-ig kijátszható, nem pedig azt, ahol futni kell a sikerért. Azt sem értem, hogy minek kellett a föld alatti inferno részre inferno dewellingeket berakni? Mikor nincs értelme használni őket. Értelmetlen a varázstárgykereskedő is, mert ha az ember vesz ott bármi hasznosnak tűnő dolgot, már nem marad pénz lényekre. Túl kevés a pénz! Vagy legyen több és akkor be lehet osztani úgy, hogy ebből is egy kicsit meg abból is egy kicsit, vagy inkább ne is legyenek olyan helyek, ahol "elcsábulna" az ember... Nem?

No, picit megszaladtak a sorok... Azért remélem, hogy érthető voltam. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Freemy, az első dolog, amit ezen a pályán észre kell venni, az 1 kicsi mellékút! A földalatti infrnós treppen a teleportkapu felé menet balra lehet még tovább menni, aztán meg lefele! A leírás is írja, hogy így jól elkerülhető a garrisonok többsége! Így fejövet csak az uccsó garison marad legyőtni, viszont mivel mindkét hőst vinni kell, ezért feletébb óvatosság kell, hisz a föld alól egy jól felszerelt hőssel teli várnál lyukadunk ki! ha Shayda átjutott a garisonon és realag is elég sereggel, akkor az uccsó hőst izomból is le kell verje! :wink:

Ami meg a mágiákat illeti, Realag a következő felállást mutatta nálam:
Irresistible Magic--->Dark Ritual, Talán empowered Spells az uccsó pályán :?
Defense--->Protection---> Power of Endurance,Vitality
Luck--->Soldiers Luck--->Lucky Spells :!: , Magic Resistance
Destructiv Magic--->Master of Ice, Master of Fire, (dark ritual)--->Secrets of Destruction
Leadership--->Recruitment--->Aura of Speed
Sorcery--->Arcane Training,Mana Regeneration---->Erratic Mana

Szóval nagyjábúl ilyen volt! :) Jó volt, a kapukat is ütötte állat módon, a 1-3-4. kaput is átvitte, dea Tűzelementálos már gubanc volt, s akkor jött a leírás+a tényleges fent leírt menetvonal!:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 06 kedd, 21:39 

Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem vettem észre a föld alatti átjárót? :lol:
Csak egy pálya számomra akkor az igazi, ha mindent meg lehet rajta oldani. Itt nem ez a helyzet.
Ráadásul írtam is, hogy felesleges dolgok is vannak rajta, meg minden.

Ha az utolsó hőst simán le lehet nyomni, akkor nem hagyom abba.
Egyébként picit más útvonalat választottam, mint amit a leírás ad. Minden várost elkerültem, nehogy egy tápos hős ugorjon rám. A térkép alján jöttem elő, így két kaput kellett legyűrnöm. Az első már rendben van, csak egy a bibi, üldöz egy fullos inferno hős, akivel nem tudom, hogy mit csináljak, mert Shayda még nincs ott, és ha ő ottmarad, akkor nem is lesz... :evil:
Ha megtámadom, kb. ez az arány: 100 körüli ördög az én 14 sárkányommal szemben, meg az apróságoknak az aránya is ilyen, ha nem rosszabb... Szintje 18-as, Raelag is és Shayda is 28-as szintű.
Ha valahogy sikerülne is lenyomni, akkor a végső csatát biztos elbuknám. Ezért el kéne kerülni, de nem lesz egyszerű. Csalogatásos módszert fogok alkalmazni... Hátha bejön.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 06 kedd, 22:27 
Heroes Team

Én nem gondoltam Freemy semmi rosszra, egyszerűen nem láttam a leírásodban, hogy felfedezted! :lol: Az a kemény infernós hős meg legyőzhető, bár én nemtudom időlegesen hol jársz hogy íly nagy a sereg kezdete mint 100 Archdevil! :shock: Azt nem kérdezem, holvan 6 sárkényod, mert az már nem tisztességes kérdés! (nekem sariból mind a 20 megvolt az uccsó hőshöz! :roll: )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 07 szer., 0:36 

Írtam, szeretem tökéletesen kijátszani a pályát, és azt is, hogy előtte nem néztem meg a végigjátszást, csak most a vége felé, mikor már hatalmas inferno seregek vannak.
Tehát az időt elpocsékoltam, viszont már csak egy kapu van hátra, az utolsó, csak oda még el kell juttatnom valahogy Shaydát is, akinek túl kell élnie nagyon primitív seregével azt az előbb említett inferno hőst...

A sárkányokat elpazaroltam egy másik inferno hős elleni csatában, mivel Raelagnak nincs használható durva támadóvarázslata, így ez volt a minimum, amivel megúsztam a csatát... :cry:
Ráadásul sárkányt még vettem lent legalább 5-öt a kitermelőből és úgy van 14...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 07 szer., 1:13 
Heroes Team

Igen, sajnos én az idők folyamán rájöttem, hogy a Destructiv Magic pozitív oldalára, ami sajnos nem a sebzést jelenti! :? Bár mikor van 50%-os Damage növelő illetve bejön a Luck Spell is, valami hasonlóságot kezd már mutatni a sebző spellekkel! :) De ezek még mindig nem érnek föl a többi képességével, ami néha életet menthet meg!

Lásd csatát, Shayda 1 szál ballisztával, 1 Shadow Matriach 6x1 assasinnal legyűrt seregnyi Horned Overseert! :shock: És advanced War Machines volt csak néki+ballista skill, amazok meg voltak vm 300-an vagy 400-an is, ha nem 500 fölött! :? De a Shadow megmaradt a végére, ez volt a lényeg! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 07 szer., 7:19 

Amennyit a leírásokat olvastam, mind Raelag, mind pedig Shadya jó hős. Úgy alapból - mert én azt a hadjáratot nem ismerem (Agraelnél elragadtam lol) - a Dungeon hősöknek a mágia a jó. Most csak példaképp mondom:

Egyik FFA pályán (HoF-ben) Sinitar-t így gyúrtam fel 30-as szinten (+volt tucat Witch Hut)

- Expert Desctructive Magic
- Expert War Machines (természetesen Plague Tent - nekem volt. :? )
- Expert Light Magic (Resurrection, mindig biztonságos, de Black Dragonra nem megy :( )
- Basic Attack (véletlen jött be, de volt Batlle Frenzy... nem volt fölösleges)

A hadsereg már más téma... na minden jót :)

Alc

Ja persze...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 08 csüt., 17:59 

Közben végigvittem a Dungeon küldetést. Érdekes volt a végső bújócska... Mikor a közelben "ólálkodó" főhőse messzebb tájakra kalandozott, előbújtam Shaydával a föld alól, Raelag útja pedig egy rövid ima után a templomból a közeli inferno városhoz vezetett, ahol két kezdő hőse volt az ellennek. Őket egy körrel később, mikor Shayda is odaért és átadta időközben összegyűjtögetett csapatait főhősömnek, a túlvilágra küldte, a várost lerombolta, a helyőrségi csapatokat legyőzte, és mielőtt még a következő körben visszaért volna a brutális sereggel rendelkező inferno hős, mindketten átléptek a kapun. A megjelenő inferno hős serege töredéke volt az előbb említettének, így érdekes, hogy pont neki kellett volna csapdát állítania az érkező Markalnak és Izabellának...
Mindegy, a lényeg az, hogy simán legyőztem őket is és következett a végső animáció...

Most a Ranger küldetés elején járok, ez az első pálya egyből nem túl egyszerű... A hősök nagyon hamar elérik maximum fejlettségi szintjüket, ráadásul figyelni kell a helyőrségekre is. Mivel először nem igen törődtem velük, így szinte előre borítékolható volt a kudarc... Most másodszorra futok neki a küldetésnyitó pályának, de már tapasztalatokban bővelkedek. Időközben rájöttem, hogy hogyan lehet az esküdt ellenséget beállítani, így ennek nagyon örülök.

Két faj, a ranger és a mage eddig kimaradt a H5 pályafutásomból (amit természetesen én sem a kampányok végigjátszásával kezdtem), így nem csoda, hogy eddig nem is értettem, hogyan is működik mindez... Már tudom és ez a lényeg.
Két dolgot azonban hozzátennék, érdekes, hogy Biara nekem később jött, mint ahogy a leírásban szerepel, bár épp akkor vesztettem el a két helyőrséget, amikor belépett volna területemre... Picit mérges voltam ekkor. :lol:
A másik dolog pedig az, hogy a leírásban az szerepel, hogy a helyőrségekből ki lehet venni a lényeket. Hát ez nem igaz!!!
Talán alacsonyabb verziószámnál még ez megoldható volt, de az 1.4-es verzióval már csak berakni lehet lényeket, kivenni nem. Amit pedig egyszer beraktunk, az amíg el nem hagyjuk a helyőrséget, még visszavehetjük, viszont ha egyszer elhagytuk, majd visszalépünk, akkor már az újonnan berakott lényeknek is fix helyük van! Tehát kivenni semmit sem lehet, csak berakni... Ezt úgy gondoltam, fontos megemlítenem.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 08 csüt., 18:18 
Heroes Team

Igen, én a leírás nélkül is meglestem, s 1-e alacsonyabb verziószámnál sem lehet kivenni a lényeket a kapuból, berakással pedig nem is próbálkoztam! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 15 csüt., 11:27 

A darkelf hősök iszonyatosan aratnak ha van teljesen ki van fejlesztve a pusztítómágia és vanhozzá Expert Luck<Katona szerencséje<Varázsló szerencséje+Expert Ellenálhatatlan mágia<Megerősített varázslatok. Így a hősnek islehet szerencséje. pl,:Megerősített Meteór zápor szerencsés varázslással akár 2000-ret is sebezhet az ellenfél pedig minimálisan állellent neki.[/url][/list][/list][/code][/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 0:35 

Ti mennyire szeretitek a Logistics képességet?
Nekem egyszerűen mániám a 6 képességhelyből egyet mindig erre föláldozni és végig kifejleszteni... Valahogy érzem, hogy fölösleges a gyorsaságra ennyi szintet és egy képességhelyet elpazarolni, de nem tudom rávenni magam, hogy ne válasszam. Annyi időre menő küldetésben jött már jól, hogy nem kellett kicentiznem a dolgot, illetve, hogy mindenhova 1-2 körrel hamarabb értem oda. De szóval kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti mennyire szoktátok ezt választani, illetve mennyire tartjátok teljes mértékben haszontalannak :)

Azért merült föl bennem a kérdés, mert most vágok bele a HoF 3. campaign 1. pályájába és én előre meg szoktam tervezni a hőseimet (tudom beteg vagyok :D ), és jelenleg a Logistics áll a kiesési lista élén, valami hasznosabbat akarnék berakni helyette a már meglévő Attack és tervezett Luck, Sorcery, Destruction mellé :) Szóval győzzetek meg :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 10:37 

zfazek írta:
Ti mennyire szeretitek a Logistics képességet?
Nekem egyszerűen mániám a 6 képességhelyből egyet mindig erre föláldozni és végig kifejleszteni... Valahogy érzem, hogy fölösleges a gyorsaságra ennyi szintet és egy képességhelyet elpazarolni, de nem tudom rávenni magam, hogy ne válasszam. Annyi időre menő küldetésben jött már jól, hogy nem kellett kicentiznem a dolgot, illetve, hogy mindenhova 1-2 körrel hamarabb értem oda. De szóval kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti mennyire szoktátok ezt választani, illetve mennyire tartjátok teljes mértékben haszontalannak :)

Azért merült föl bennem a kérdés, mert most vágok bele a HoF 3. campaign 1. pályájába és én előre meg szoktam tervezni a hőseimet (tudom beteg vagyok :D ), és jelenleg a Logistics áll a kiesési lista élén, valami hasznosabbat akarnék berakni helyette a már meglévő Attack és tervezett Luck, Sorcery, Destruction mellé :) Szóval győzzetek meg :D

Nekem elhiheted, kell az a logictics. Ugyanis (lehet most hülyeséget írok), de ez határozza meg alapvetően a gyorsaságodat egy pályán. A gyorsaság meg már félegészség a győzelemhez vezető úton! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 13:31 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Nekem elhiheted, kell az a logictics. Ugyanis (lehet most hülyeséget írok), de ez határozza meg alapvetően a gyorsaságodat egy pályán. A gyorsaság meg már félegészség a győzelemhez vezető úton! :D

hát igen, én is abszolút a képesség híve vagyok, rengetegszer mentett már meg, illetve könnyítette a küldetést, még egyetlen campaign során se volt olyan hősöm, amelyiknek ne logistics lett volna az egyik képessége a 6-ból (kivétel, amikor már magas szinten kaptam és a fejlesztők nem adtak neki), csak szóval pl kíváncsi lennék egy felmérésre, hogy hányan választják mindenképpen egyiknek a Logistics-et, és hányan, akik rendszeresen elkerülik, és ők miért tartják fölöslegesnek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 21:40 

A Logisztika tényleg baromi jó pláne ha kombinálod az adott faj tulajdonságaival. Amúgy HoF 3. hadjáratában nagyon jól jön.
Én személyszerint a Szerencsét részesítem hasonló előnyökben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: logiical choice
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 1:10 

nagyon kell a logistics, ez vitán felül áll - gyorsabban szerzel meg egy fontos várat v. bányát, GYORSABBAN FEJLŐDIK A HŐS, mert naponta több csatát tud megvívni, stb. ugyanakkor az ellenfél még fejletlenebb, mert hamarabb odaértél...
sokat könnyít a küldetéseken

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 21:30 

Sziasztok! Hogyan lehet pacht-elni a nem eredeti játékot? :cry:
Állítólag a Sylvan kampány 3. részénél kell az 1.2 tapasz,mert nem lehet tovább lépni.Igaz ez?
Előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 23:31 

Ugyan úgy mint az eredetit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 19:47 

Hát igen azt én is tudom.Bár nem említettem azt a kis részletet,hogy kiírja hogy nem telepítettem fel a játékot.bár fent van.Nem tudok rájönni,hogy mit kell tenni ebben a helyzetben.A magyarítás is eléggé kacifántos volt,de erre nem tudom mi a gyógyír.
Előre is köszi a segítséget,ha valaki számba rágná a megoldást. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 9:41 

Tegnap ete felraktam az V. hát nem vagyok elájulva tőle így elsőre bár nem játszottam 10 percnél többet vele.Valahogy az egész furának tűnik a 4 után.A másik hogy egyszerüen ki is dobott valami hiba miatt még meg se néztem hogy mi a gáz vele.Nem vagyok egy nagy stratéga a 4-l is 1 hónapja nyomom nekem inkább a "butább" FPS , Simulátor játékok jönnek be , de a 4 nagyon jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 28 szer., 7:50 

Hát izlések és pofonok.Én egyenesen utálo a 4-et. Az egész sorozatból a 3 a legjobb, mert van egy olyan hangulata ami sem a 4-ben sem az 5-ben nics meg.
Viszont az 5 rengetegújítást hozott a játékmenetbe és a grafikába és ezért nem tom abba hagyni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]