Freemy írta:
A Dungeon utolsó küldetésénél tartok. Eddig nem volt gondom a kampányban, viszont most már többször is megizzadtam ezen a pályán, míg végre elértem a célom. Már csak az utolsó garrison van hátra és a végső hős. Legalábbis remélem, hogy nem kerül több ellenséges hős az utamba.
Elkövettem több hibát is a kampány során, amit már nem tudok visszacsinálni. Raelag nem szerzett mágikus képességeket, amikor még nem olvastam a végigjátszást, akkor inkább az erőre gyúrtam, mint általában mindig. Itt kezdődik a probléma. A hatalmas seregek ezen a végső pályán csak mágia segítségével győzhetők le minimális veszteséggel, nekem pedig nincs durva mágiám, sőt útközben összeakadt a bajszom az egyik erős inferno hőssel, aki szépen lefelezte a seregem erejét. Így a föld alatti lénytermelőket használva valamelyest pótolni tudtam a seregemet, de messze vagyok attól, amit úgy gondolok, hogy elég lenne.
A kérdéseim a következők:
1. Lesz-e valami hátránya annak, ha nem éri el Raelag a maximum 40-es szintet? Ugyanis arra nem vagyok képes ezzel a sereggel a pályán.
2. Milyen erőt képvisel az utolsó hős? Ha túl erős, akkor inkább nem is folytatom és kezdem előről a pályát.
3. Miért kellett ennyire brutális ellenfelet gyártani, ahol pláne villámléptékben kellene haladni, hogy ne fejlődjön túlságosan?
Nem szeretem az ilyen pályákat. Azt szeretem, ha egy térkép maximálisan, 100%-ig kijátszható, nem pedig azt, ahol futni kell a sikerért. Azt sem értem, hogy minek kellett a föld alatti inferno részre inferno dewellingeket berakni? Mikor nincs értelme használni őket. Értelmetlen a varázstárgykereskedő is, mert ha az ember vesz ott bármi hasznosnak tűnő dolgot, már nem marad pénz lényekre. Túl kevés a pénz! Vagy legyen több és akkor be lehet osztani úgy, hogy ebből is egy kicsit meg abból is egy kicsit, vagy inkább ne is legyenek olyan helyek, ahol "elcsábulna" az ember... Nem?
No, picit megszaladtak a sorok... Azért remélem, hogy érthető voltam. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Freemy, az első dolog, amit ezen a pályán észre kell venni, az 1 kicsi mellékút! A földalatti infrnós treppen a teleportkapu felé menet balra lehet még tovább menni, aztán meg lefele! A leírás is írja, hogy így jól elkerülhető a garrisonok többsége! Így fejövet csak az uccsó garison marad legyőtni, viszont mivel mindkét hőst vinni kell, ezért feletébb óvatosság kell, hisz a föld alól egy jól felszerelt hőssel teli várnál lyukadunk ki! ha Shayda átjutott a garisonon és realag is elég sereggel, akkor az uccsó hőst izomból is le kell verje!
Ami meg a mágiákat illeti, Realag a következő felállást mutatta nálam:
Irresistible Magic--->Dark Ritual, Talán empowered Spells az uccsó pályán
Defense--->Protection---> Power of Endurance,Vitality
Luck--->Soldiers Luck--->Lucky Spells

, Magic Resistance
Destructiv Magic--->Master of Ice, Master of Fire, (dark ritual)--->Secrets of Destruction
Leadership--->Recruitment--->Aura of Speed
Sorcery--->Arcane Training,Mana Regeneration---->Erratic Mana
Szóval nagyjábúl ilyen volt!

Jó volt, a kapukat is ütötte állat módon, a 1-3-4. kaput is átvitte, dea Tűzelementálos már gubanc volt, s akkor jött a leírás+a tényleges fent leírt menetvonal!:)