Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 450 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 02 kedd, 1:53 

Egy igaz de használhatatlan tény:
-2006 első hozzászólása az enyém volt.
A mostani kié?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 02 kedd, 2:24 

fifi írta:
Egy igaz de használhatatlan tény:
-2006 első hozzászólása az enyém volt.
A mostani kié?

Az enyém. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 02 kedd, 12:07 

Idézetek mára:

• Sajnálom azokat az embereket, akik nem isznak, és nem drogoznak, mert egy nap bekerülnek egy kórházi ágyba, meghalnak, és azt sem tudják, miért.
- Redd Foxx
• A szövetségi hivatalnokok megjelentek egy wsconsini osztályteremben és elkoboztak néhány óriás afrikai földi csigát, mert egészségügyileg kockázatosnak tartották az állatokat. Az ügynökök a csigákat egy két másodperces hajsza után kapták el.
- Conan O'Brien
• A legtöbb kopaszodó férfi által preferált megoldást arra, hogy hülyén nézzen ki úgy hívják, hogy "átfésülés". Ez azt jelenti, hogy a fejük egyik oldalán hagyják a hajat hosszúra megnőni, majd keresztbefésülik a kopasz területen, ezáltal a fejük felülről olyan hatást kelt, mintha egy tojás lenne egy nagy, trópusi pók karjai közt.
- Dave Barry
• Fogadni mernék, hogy ez a Van Gogh véletlenül vágta le a fülét és csak kitalálta az "elvesztett szerelem" sztorit, mert nem akart hülyének látszani.
- Andy Pierson
• Sosem fáradok el a házimunkában - semmit nem csinálok. Amikor vendégek jönnek, letakarom fóliával a bútorokat, és azt mondom: "Éppen lakásfestés van nálunk".
- Joan Rivers
• A McDonald's-ban ültem, és láttam egy kissrácot, aki fogta a Happy Meal menühöz kapott játékot, és a földre dobta. Az anyja rászólt: "Hé, az egy játék! Gondolj arra, hogy Kínában hány olyan gyerek él, aki gyártja ezeket!"
- Laura Silverman
• Megállított egy rendőr, és azt mondta: "Menjen végig ezen az egyenes vonalon!" Azt mondtam neki: "Nos, Pitagorasz úr, az egyeneshez legjobban hasonlító dolog az ön agyhullámainak EEG-je!" Erre azt mondta: "Le van tartóztatva! Joga van csendben maradni. Óhajt élni ezzel a jogával?" Azt gondoltam: "Ó, egy paradoxon."
- Emo Philips
• A hírek szerint Görögország, ahol az Olimpiai Játékokat tartják, nem lesz képes befejezni az összes sportlétesítményt az Olimpiáig. Eszerint az idei triathlon futásból, úszásból és betonkeverésből fog állni.
- Conan O'Brien
• A Volvo azt állítja az YCC nevű új modelljéről, hogy ez az első olyan autó, amit kizárólag nők terveztek nőknek. Szerintük biztonságos, gazdaságos és a külsejét úgy tervezték, hogy a hátsó csomagtartója annyira kicsinek látszódjon, amennyire csak lehetséges.
- Jay Leno
• Nem tudtam, hogy az apám alkoholista, amíg egy éjszaka józanul nem jött haza.
- Andre Botes
• Amikor felfedezték a világegyetem közepét, sokan csalódottak voltak, hogy nem ők azok.
- Bernard Bailey
• Csak úgy kerülheted el azt, hogy nyomorúságosnak érezd magad, ha nincs elég időd azon töprengeni, boldog vagy-e vagy sem.
- George Bernard Shaw
• Az emberek fele használja az Internetet, a másik fele pedig valódi partnerrel szexel.
- Jay Leno
• Az A&E csatorna egy új valóságshow-t indított, amelynek a "Légitársaság" a címe, és egy valódi repülőgép fedélzetén játszódik. A műsor nyilván kitűnő, de mindig két órával később kezdődik.
- Conan O'Brien
• A Guiness rekordok könyvének szakemberei bejelentették, hogy egy indiai férfi új világrekordot állított fel a "legtöbb betontömb ágyékon széttörve" kategóriában. Az előző rekord nulla darab volt.
- Jay Leno

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 04 csüt., 19:25 

Idézetek újra:

• Szaddamot egy kis földalatti lyukban kapták el. Valószínűleg az volt a célja, hogy ott kivárja, amíg a lövöldözés abbamarad. Nos, ez a franciáknak már bejött egyszer.
- Jay Leno
• Egy barátom a legelképesztőbb dolgot hajtotta végre. Elkapott egy lövedéket a fogával. Persze meghalt, de ez akkor is elképesztő.
- Scott E. Roeben
• Nagyon sűrű a programom. Elfoglaltabb vagyok, mint egy lemming öngyilkossági forródrótos telefonkezelő.
- Scott E. Roeben
• Azt mondják, a sok tévézés hülyíti az embereket. Mit akarnak ezzel mondani?
- Scott Roeben
• A NASA tudósai befejezték a próbálkozást. Úgy tűnik, a Marsjáró nem akar többé kommunikálni velünk. Percekkel később Bush elnök bejelentette, ez azt bizonyítja, hogy a Mars nem működik együtt a kutatásban és ez háborút jelent.
- Bill Maher
• Nem úgy néz ki, hogy kontrollálni tudnánk a bűnözést. Miért nem legalizáljuk, aztán agyonadóztatással elintézhetnénk örökre.
- Will Rogers
• Nincs jobb pszichiáter a világon, mint egy kiskutya, amely az arcodat nyalogatja.
- Ben Williams
• Amikor a gyerekeim azzal jönnek haza, hogy gondjuk van az iskolával, szeretnék nekik beszélni a saját gyerekkoromról. Nem voltam túl nagydarab, nem én voltam a legokosabb, sosem voltam jó a sportban és igen, engem is vertek a többiek. Sajnos a történet itt befejeződik, szóval nem hiszem, hogy nagyon felvidulnának tőle.
- Alf Whit
• Háromféle férfi létezik: az, aki olvasva tanul, néhányan a megfigyelésekből okulnak és a többi, aki lepisili az elektromos kerítést.
- Will Rogers
• Van egy teória, miszerint ha egymillió majomnak adsz egy-egy írógépet, amit elkezdenek össze-vissza véletlenszerűen püfölni, akkor előbb-utóbb megírják Shakespeare összes művét. Az Internetnek hála, ma már tudjuk, hogy ez nem igaz.
- Ian Hart
• Bármely bolond tud kritizálni, elítélni és panaszkodni - és a legtöbb bolond meg is teszi.
- Dale Carnegie
• Egy halott dolog is tud az árral úszni, de csak egy élő képes árral szemben.
- G. K. Chesterton
• Nem számít, mennyire kicsi az önbecsülésed, biztos vannak olyanok, akik még kevesebbet gondolnak rólad.
- David S. Brown
• A bizottság egy olyan lény, aminek három vagy több lába van, de nincs agya.
- Robert Heinlein
• Általában az egyik nagybátyámmal néztük a boxmeccseket, aki mindig megjegyezte: "Persze. Tíz millió dollár. Tudod, ennyi pénzért én is megküzdenék vele." Mintha bárki is megvenne egy 200 dolláros jegyet azért, hogy lásson egy 57 éves szőnyegkereskedőt, akit orrba vágnak, és aki erre elkezd bőgni.
- Larry Miller

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 05 pén., 12:33 
Heroes Team

Freemy írta:
• Szaddamot egy kis földalatti lyukban kapták el. Valószínűleg az volt a célja, hogy ott kivárja, amíg a lövöldözés abbamarad. Nos, ez a franciáknak már bejött egyszer.
- Jay Leno

Ez tetszett nagyon! :D :D Hogy mik nem vannak! :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 06 szomb., 11:27 

Idézetek:

• Hogy mit gondolok a nyugati civilizációról? Azt hiszem, jó ötlet lenne.
- Mahatma Ghandi
• Nagyszerű gondolatom támadt reggel, de nem tetszett.
- Samuel Goldwyn
• Gyakran elképzelem, mi lett volna a Tízparancsolatból, ha Mózesnek az USA Képviselőházán kellett volna keresztülvinnie.
- Ronald Reagan
• Egy friss Gallup felmérés szerint az amerikaiak egynegyede két nyelven beszél, a maradék háromnegyed egyáltalán nem tud angolul.
- Jay Leno
• Az esti hírekben láttam, hogy két meleg férfi összeházasodott. Ez teljesen hihetetlen volt számomra, amint végiggondoltam a dolgot - két férfi, aki házasodni akar. A legtöbb esküvőn még egy ilyen fickót sem találni.
- Jay Leno
• Ha egy férfi ok nélkül ajándékot visz a feleségének, annak oka van.
- Molly McGee
• Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Talán az élet mégsem való mindenkinek!"
- Larry Brown
• Egyetlen dolog rosszabb annál, ha beszélnek valakiről, mégpedig az, ha nem beszélnek róla.
- Oscar Wilde
• Olasz tudósok új keletű vizsgálatai szerint hetenként legalább egy nagyméretű pizza elfogyasztása drámaian csökkenti a rák veszélyét. Legfőképp azért, mert nehéz dolog rákban megbetegedni egy szívinfarktusos elhalálozás után.
- Conan O'Brien
• A Harry Potter sorozat szerzője, J.K. Rowling azt nyilatkozta, nem áll meg a 7 könyvnél, hanem talán megírja a nyolcadikat, amelyben Harry már felnőttként szerepel. Amikor az okról kérdezték, azt mondta: "Van még pénz a világon, ami nem az enyém."
- Conan O'Brien
• A bank egy olyan hely, ahol köcsönadnak neked egy esernyőt, ha jó az idő, de visszakérik, ha esni kezd.
- Robert Frost
• Dennis Kucinich Hawaii-on kampányol. Bush elnök azt nyilatkozta, hogy nem aggódik emiatt és a kampányt inkább az Egyesült Államokban folytatja.
- Craig Kilborn
• A Gerber bébiételeken látható kisbaba akkori modellje ma lett 77 éves. Újra elkezdett Gerber bébiételt enni.
- Conan O'Brien
• A szex egyike annak a kilenc dolognak, ami miatt érdemes újjászületni. A másik nyolc ok lényegtelen.
- George Burns
• Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL.
- Lynn Lavner

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 08 hétf., 23:46 

Ismét egy adag idézet:

• Ismerik azt a tekintetet, amit a nők szemében látni, ha szexre vágynak? Én sem.
- Steve Martin
• A figyelmes hallgató valószínűleg valami máson gondolkodik.
- Kin Hubbard
• Ha Isten nem pusztítja el a Hollywood Boulevard-ot, Szodomáért és Gomorráért tartozik egy bocsánatkéréssel.
- Jay Leno
• Anyám nevelt fel. Az apám meghalt, amikor nyolc éves voltam - legalábbis ezt írta a levelében.
- Drew Carey
• A demokratákra szavaztam, mert nem tetszett, ahogy a republikánusok irányítják az országot. Úgy néz ki, ez olyan volt, mintha fejbe lőnéd magad, hogy elmúljon a fejfájásod.
- Jack Mayberry
• Amnéziás médium vagyok. Előre tudom, mit fogok elfelejteni.
- Michael McShane
• Egy nő odajött hozzám az utcán, rámutatott a bőrkabátomra és azt mondta: "Tudja, hogy egy tehenet gyilkoltak meg ezért a kabátért?" Kicsit elmebajos hangon válaszoltam neki: "Nem is tudtam, hogy voltak szemtanúk. Most téged is meg kell, hogy öljelek."
- Jake Johansen
• Megkérdeztem embereket, hogy miért tartanak szarvasfejeket a falukon. Mind azt válaszolta, hogy azért, mert szép állatok. Azt hiszem, az anyám is attraktív kinézetű, mégis csak fényképeket tartok róla.
- Ellen DeGeneres
• A hódítás lehet gonosz dolog, vagy nagyszerű az emberiség számára, attól függ, hogy a hódítók vagy a meghódítottak szemszögéből nézzük.
- Theodore Roosevelt
• A világnak több szerény zsenire van szüksége - olyan kevesen maradtunk.
- Oscar Levant
• Mindenki hazudik, de nem számít, mert senki sem figyel.
- Nick Diamos
• Az élettel az a probléma, hogy mikorra nyitott könyvként tudnál a nőkben olvasni, lejár a könyvtár tagságid.
- Milton Berle
• Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről.
- Woody Allen
• Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki.
- Sam Levenson
• Újabb egészségügyi veszély lépett fel. Az orvosok beszámolója szerint sok férfi allergiás a gumióvszerre. Azt mondják, ez az allergia duzzanatot okoz. Szóval, mi a probléma ezzel?
- Dustin Hoffman

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 10 szer., 17:28 

Ismét idézetek:

• A barátnőm mindig nevet szex közben - függetlenül attól, éppen mit olvas.
- Steve Jobs
• Kaliforniában árulnak egy sört, "The Governator" néven, Arnold Schwarzenegger tiszteletére. Nyilván, ha megiszol belőle hatot, úgy kezdesz beszélni, mint Arnold.
- Conan O'Brien
• Egy MTV-beli interjúban Britney Spears azt nyilatkozta, hogy még mindig hisz a házasság szentségében... problémája csak a házasság élettartamával van.
- Jay Leno
• Egyik héten elmentem az orvoshoz... Ahogy ott ülök a várószobában, úgy döntöttem, befejezek végre egy regényt. De a többi beteg panaszkodott, mert zavarta őket az írógép hangja.
- Arthur Brown
• A felmérések szerint egy ember naponta átlagosan 11-13 alkalommal szellent. Jó tudni, hogy végül valamiben csak átlagon felüli vagyok.
- Stan Ross
• Múlt éjjel a feleségem és én elmentünk egy autós moziba, és szeretkeztünk. Minden olyan volt, mint a házasságunk előtt, kivéve azt a részt, amikor a gyerekek elkezdtek panaszkodni, hogy nem látják a filmet.
- Miles Walker
• Negyvenhárom éve vagyok nős, és ez nem könnyű. Csak összehasonlításképpen: 43 év több, mint amit a legtöbb gyilkos tölt a börtönben.
- Irv Gilman
• Abban a korban vagyok, amikor az evés átveszi a szex helyét az életemben. Felszereltem egy tükröt az ebédlőasztalom fölé.
- Rodney Dangerfield
• Az a tény, hogy néhány zsenit kinevettek, még nem jelenti azt, hogy mindenki zseni, akit kinevetnek. Nevettek Columbuson... Nevettek Fultonon... Nevettek a Wright testvéreken.... De szintén nevettek Bozó bohócon is.
- Carl Sagan
• Mindenki szeretné megváltoztatni a világot, de senki sem szeretné megváltoztatni saját magát.
- Lev Tolsztoj
• Aki nem tudja, milyen ízű a szappan, még sosem fürdetett meg egy kutyát.
- Franklin P. Jones
• Olyan öreg vagyok, hogy már megszüntették a vércsoportomat.
- Bob Hope
• Egy nagyváros hideg, magányos hely. Különösen akkor, amikor elfelejtek felöltözni.
- Scott Griffin
• A héten David Hasselhoff beköltözött a Betty Ford klinikára, hogy kikeveredjen alkoholfüggőségéből. Hasselhoff szerint akkor tudatosult benne a probléma, amikor azt kezdte gondolni, beszél hozzá az autója.
- Conan O'Brien
• Már régóta vágytunk a pici lábacskák tipegésére - így hát vettünk egy kutyát. Olcsóbb, és még több lábat is kapsz.
- Rita Rudner

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 12 pén., 18:27 

Íme a mai idézetek:

• Ha nem akarnánk mindenáron boldogok lenni, egészen jól éreznénk magunkat.
- Edith Wharton
• Az uralkodó Miss Kanadát letartóztatták, mert megütött egy másik nőt egy kocsmai verekedésben. Azt hiszem, felüdülést jelent, hogy végre találtak egy szépségkirálynőt, aki a világbéke ellen van.
- Jay Leno
• Ne tétovázz a szexről beszélgetni a gyerekeiddel. Egy csomó mindent tanulhatsz tőlük.
- Fran Lebowitz
• A statisztika olyan, mint a bikini. Amit megmutat, az nagyon sokatmondó, de az az igazán lényeges, amit elrejt.
- Aaron Levenstein
• A gyerekeknek bátorításra van szükségük. Ezért, ha egy gyerek helyes választ ad, mondd neki azt, hogy csak szerencséje volt. Ily módon azt fogja érezni, hogy nagyon szerencsés.
- Jack Handey
• Néhány szerkesztő csapnivaló író, de az írók többsége is az.
- T. S. Eliot
• Egy jó politikus ugyanolyan elképzelhetetlen, mint egy becsületes rabló.
- Henry Louis Mencken
• A szerelem a képzelet diadala az intelligencia felett.
- Henry Louis Mencken
• Az újság olyan eszköz, ami a közömböst még közömbössé, az őrültet még őrültebbé teszi.
- Henry Louis Mencken
• Alkotó - olyan komédiás, akinek fél nevetni a közönsége.
- Henry Louis Mencken
• A liberálisoknak sok farkuk van, és mind azokat üldözik.
- Henry Louis Mencken
• Egy talpig becsületes ember egyszerűen egy olyan valaki, aki elveszítette (vagy sosem volt neki) az értelmes és realista gondolkodás képességét. Nem szamár, egyszerűen csak beteg. És a legrosszabb, hogy nem is gyógyítható.
- Henry Louis Mencken
• A probléma a kommunizmus esetében a kommunistákkal van, éppúgy, mint a kereszténység esetében a keresztényekkel.
- Henry Louis Mencken
• Aki tudja - csinálja. Aki nem tudja - tanítja.
- Henry Louis Mencken
• Egy nő arra használja az intelligenciáját, hogy a megérzéseit bizonyítsa vele.
- G. K. Chesterton

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 15 hétf., 17:35 

A mai idézetek:

• Az anyukám azt mondta, őt úgy tanították meg úszni, hogy kivitték egy tó közepére, és bedobták a vízbe. Mondtam neki: "Anyu, ők nem az úszást akarták neked megtanítani".
- Paula Poundstone
• A karácsony nálunk mindig hatszor-hétszer nagyobb örömet jelent, mint máshol. Korán elkezdünk inni, és amíg más csak egyetlen Télapót lát, addig mi hatot vagy hetet.
- W.C. Fields
• Utálom a kutyatulajdonosokat. Ezek az emberek túl gyávák ahhoz, hogy saját maguk harapjanak meg másokat.
- August Strindberg
• A kaliforniai iskolák annyira pénzszűkében vannak, hogy le akarják állítani az idegen nyelvek tanítását. Az emberek azzal támadják ezt a lépést, hogy ha senki nem tanul idegen nyelveket, akkor nem fogják érteni a saját kormányzójukat.
- Conan O'Brien
• A New York-i Mandarin Oriental hotel azt állítja, hogy övék a legdrágább szállodai szoba, 12995 dollár egy éjszakára. A szoba tartalmaz egy kétszemélyes zuhanyzót is. Ennyi pénzért már talán jár a másik személy is.
- Jay Leno
• Azt gondolom, a gyerekeknek jót tesz, ha felnőttként kezelik őket. Kicsi, buta felnőtteknek, akik állandóan bőgnek.
- Bob Van Voris
• Szeretnék telepatikus képességekkel rendelkezni. Nem csak azért, mert így olvashatnék az emberek agyában, de sikerülne csökkentenem a mobiltelefon számlámat is.
- Paul Wiley
• Olyan vagyok, mint egy világítótorony a mocsár közepén: ragyogó, de teljesen használhatatlan.
- Connor Cruise O'Brien
• Vannak olyan nagy emberek, akik társaságában mindenki kicsinek érzi magát. Viszont az igazán nagy emberek társaságában mindenki nagynak érzi magát.
- G. K. Chesterton
• Nem szeretem a country-zenét, de ez nem jelenti azt, hogy ledegradálnám azokat, akik szeretik. Azok számára, akik szeretik a country-zenét: ledegradálni annyit tesz, alacsonyabb rendűnek tekinteni.
- Bob Newhart
• Három dolog van, amit soha nem szeretnék hallani az első randin: "Szóval... mennyi pénz van nálad?" "Hű, te aztán jó nagy darab vagy" és "Nem akarod megfogni a fegyveremet? Töltve van."
- Jennifer Fairbanks
• A Leicester Egyetem kutatói Duran Duran zenéket játszottak le teheneknek, és figyelték, több tejet adnak-e az állatok. A jelentések szerint több tejet adtak, de sajnos mindegyiknek 1986. március 4-én lejárt a szavatossága.
- Tina Fey
• Amikor már lehetetlen volt nálam öregebb gonosztevőt találni a James Bond filmbe, visszavonultam.
- Sir Roger Moore
• Ha sikerül megnevettetned egy nőt, a Föld leggyönyörűbb látványában lehet részed.
- Keanu Reeves
• Bush elnök azt nyilatkozta, hogy angliai útja olyan sikeres volt, hogy legközelebb meglátogatja az Egyesült Királyságot és Nagy Britanniát is.
- Jay Leno

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 17 szer., 21:33 

A következő adag idézet:

• A legnehezebb dolog az életben azt eldönteni, melyik hídon menj át és melyiket égesd fel.
- David Russell
• A felesége csalta a legjobb barátjával, és amikor a feleség meghalt, a barát nagyon elkeseredett. A férj próbálta vigasztalni: "Ne szomorkodj, cimbora! Hamarosan újra megnősülök!"
- Joey Adams
• Hogy van az, hogy ha vizet és lisztet keversz össze, akkor ragasztót kapsz, majd ha tojásokat és cukrot is hozzáadsz, akkor sütemény lesz belőle? Hova tűnik ilyenkor a ragasztó?
- Rita Rudner
• Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben.
- Winston Churchill
• A 'Modern Menyasszony' magazin felmérése szerint egy átlagos menyasszony 150 órát tölt az esküvő szervezésével. Az átlagos vőlegény 150 órát tölt azzal, hogy mondogatja: "Igen, jó lesz így".
- Jay Leno
• Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
- Elbert Hubbard
• A barátok jönnek, mennek, de az ellenségek csak gyűlnek.
- Thomas Jones
• Egy dal zene nélkül olyan, mint a H2, O nélkül.
- Ira Gershwin
• Egy nő nagyobb élvezetet nyújt, egy szivar viszont mindig füstöl.
- Groucho Marx
• Ha nem te irányítod a saját életed, valaki más fogja.
- John Atkinson
• Ez az én mottóm: ez a férfiak világa, de a nők kormányozzák.
- Robert Downey Jr.
• Egy kutya az egyetlen olyan lény a világon, aki jobban szeret téged, mint saját magát.
- Josh Billings
• A bocsánatkérés az élet ragasztója. Képes bármit megjavítani.
- Lynn Johnston
• Az Egyház azt mondja, a Föld lapos, de én tudom, hogy gömbölyű. Láttam az árnyékát a Holdon, és jobban hiszek az árnyékban, mint az Egyházban.
- Ferdinand Magellan
• Ha egy hullát találunk a csomagtartóban, mindig roppant gyanúsnak tartjuk.
- Bill O'Rourke, Prior Lake rendőrfőnöke

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 20 szomb., 16:50 

A mai idézetek:

• Minden férfi követ el hibákat, de a nős férfiak hamarabb felfedezik őket.
- Red Skelton
• Sikert várni kemény munka nélkül olyan, mint szüretelni vetés nélkül.
- David Bly
• Jobb egyedül lenni, mint rossz társaságban.
- Thomas Fuller
• Ha nevetni tudsz rajta, együtt élni is tudsz vele.
- Erma Bombeck
• A bátorság az, amikor csak te tudod, hogy félsz.
- David Hackworth
• Tudod mit jelent az, amikor hazamész és vár egy nő, akitől egy kis gyengédséget, szeretetet és törődést kapsz? Azt jelenti, hogy eltévesztetted a lakcímet.
- George Burns
• A házasság olyan, mint amikor benyúlsz egy kígyókkal teli zsákba és reménykedsz, hogy egy angolnát húzol elő.
- Leonardo Di Vinci
• Egyik feleségemmel sem volt szerencsém. Az első elhagyott engem, a második meg sajnos nem.
- Patrick Murray
• Amikor olajjal fűtöttem a lakásomat, 800 gallon fogyott egy évben. Aztán rájöttem, hogy elkerülhetem a didergést fele ennyi sörrel is.
- Dave Barry
• Sosem szeretnék megöregedni. Az öregkor számomra mindig 15 évvel több, mint amennyi éppen vagyok.
- Sir Francis Bacon
• Azok, akik túlélték a San Francisco-i földrengést, azt mondják: "Hála Istennek, még élek". De természetesen azoknak, akik meghaltak, az élet már sosem lesz ugyanolyan.
- Barbara Boxer szenátor
• Egy nő beperelte a Weight Watchers fogyókúrás cég elnökét szexuális zaklatás miatt. A per végén a Weight Watchers elnöke leadott 1 millió dollárt mindössze 30 nap alatt.
- Conan O'Brien
• Ma néhány francia tudós bejelentette, hogy sikeresen klónoztak egy patkányt. Hála Istennek! Ez megoldja majd a nagy patkányhiányt!
- David Letterman
• Gondolj arra, hogy a boldogság nem attól függ, hogy ki, vagy mi vagy; pusztán attól függ, hogy te mit gondolsz magadról.
- Dale Carnegie
• Minden bonyolult problémára létezik egyszerű, könnyen érthető, téves megoldás.
- Henry Louis Mencken

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 23 kedd, 23:13 

Újabb idézetek:

• Egy ember számára semmi sem lehetetlen - ha nem neki kell megcsinálnia.
- A.H. Weiler
• Orvosként néha nagyon nehéz a pácienseim helyzetével azonosulnom. Például, egy öreg néni arról panaszkodik, hogy ébredés után merev minden tagja. Számomra ez egy kiváló nap kezdete!
- Rob Laramee
• Ha mindenki egyformán gondolkodik, akkor senki sem gondolkodik igazán.
- George Patton tábornok
• Bush elnök nem nyilatkozik Schwarzeneggerrel kapcsolatban. Természetesen azért, mert nem tudja kimondani a nevét.
- David Letterman
• Tudják, ki fogja a legjobban sajnálni, ha Arnold Schwarzeneggert megválasztják kormányzónak? A halálra ítéltek. Gondolják el, várnak a kivégzésre, csörög a telefon, - a kormányzó az - azt gondolják, megkegyelmez, erre ezt hallják: "Hasta la vista, baby."
- Jay Leno
• Romantikus szerelem az, amikor vágysz valakire. Igazi szerelem az, amikor vágysz valaki pénzére.
- Margaret Anderson
• A szex kedvéért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoró miatt.
- Jeff Foxworthy
• Ne örülj nagyon az adócsökkentésnek. Ez olyan, mintha egy rabló pénzt adna vissza neked taxira.
- Arnold Glasow
• Ahogy azt már hallhatták, az USA segít az iraki alkotmány megalkotásában. Miért nem adjuk nekik a miénket? Gondolják csak el: nagyon okos emberek írták, az USA-t több, mint 200 éven át szolgálta, és mi már úgysem használjuk.
- Jay Leno
• Valaki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz? Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna: "Hé, a Porschés Billel feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű Dave-vel?"
- Nick Diapolo
• A New England Journal of Medicine beszámolója szerint 10-ből 9 orvos egyetért abban, hogy 10-ből 1 orvos idióta.
- Jay Leno
• A "mindig" és a "soha" az a két szó, amikre mindig emlékezz, de soha sem használd.
- Wendell Johnson
• Az a sztereotípia, hogy a nők gyengébbek matematikából, sajnálatos módon igaz. El sem tudom mondani, hányszor próbáltam beszédbe elegyedni egy csinos lánnyal rámutatva, hogy a telefonszámom egyben egy prímszám is, de még egyiket se sikerült hazavinnem.
- Brad Hamer
• A Nyugat-nílusi vírus ezen a nyáron fertőzött először Dél-Karolinában, szúnyogcsípés által. Ez az eset felriasztotta a kaliforniai egészségügyi hatóságokat. A betegség az agysejtek pusztulását és levertséget okoz, ami azt jelenti, hogy évekig észrevehetetlen Los Angelesben.
- Argus Hamilton
• Egy új, vad, női Terminatorunk van. Nem igazi ember, mesterséges alkatrészekből áll - tisztára, mint Cher. Ne mondják meg neki, hogy ezt én mondtam!
- Arnold Schwarzenegger

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 27 szomb., 11:15 

Ma újabb adag:

• A kormányzat szerint a 20 dolláros bankjegy következő ősszel ráncfelvarráson esik át, új színeket és biztonsági funkciókat kap. És a gazdasági helyzetre tekintettel a húszas onnantól csak tízet ér.
- Jim Barach
• Ma olyan meleg volt, hogy csak azért mentem el egy pénzkiadó automatához, hogy a nyakamon érezzem egy pisztolycső hűvösségét.
- David Letterman
• A hírek szerint az angol trónörökös, Charles herceg saját férfi ruházati kollekciót dob piacra. Nyilvánvalóan Charles herceg modelljeit ezzel a szlogennel fogják reklámozni: "munkaruhák olyan férfiaknak, akik még sosem dolgoztak."
- Conan O'Brien
• Arnold Schwarzenegger megpályázza Kalifornia állam kormányzói székét. Az a csodálatos, hogy az egyik tanácsadója szerint még őket is sokkolta a döntés. Nem is számítottak rá. Ki hitte volna, hogy Arnold ilyen jó színész?
- Jay Leno
• Legyél kedves az emberekkel, amikor felfelé mész, találkozhatsz velük lefelé is.
- Wilson Mizner
• Lehet, hogy Benjamin Franklin fedezte fel az elektromosságot - de az az ember kereste a pénzt, aki feltalálta a villanyórát.
- Earl Warren
• Azt hiszem, a fiatalok számára a történelemtanári állás a legbiztonságosabb, mert ahogy telik az idő, egyre több a tanítani való.
- Bill Muse
• Azt mondják, Halle Berry következő filmjében egy fegyencet játszik és a film tartalmaz egy zuhanyzós jelenetet. A film címe: "Minden idők legjobb filmje."
- Conan O'Brien
• Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz.
- Jay Leno
• Hogy jó főnök lehessek, a kulcsfontosságú dolog az, hogy távol tartsam azokat az embereket, akik gyűlölnek, azoktól az emberektől, akik még nem döntöttek.
- Casey Stengel
• A férfiak mindig erős nőnek neveznek. Utálom ezt hallani, mert azt jelenti, hogy lehetek én felül egész éjjel.
- Jennifer Fairbanks
• Két fegyverem van: a lábam, a kezem és az eszem. (Az Atlanta Falcons hátvédje, sikerének titkáról)
- Michael Vick
• Anna Kurnyikova bejelentette, hogy hátfájása miatt nem indul Wimbledonban. A furcsa ebben az, hogy a wimbledoni győzelmi esélyei egy cseppet sem romlottak ezáltal.
- Conan O'Brien
• Ha szeretsz valamit, engedd szabadon. Ezt szoktam mondani, amikor a feleségem a szellentéseimet emlegeti.
- Scott E. Frank
• A barátnőm kicsit furcsa. Megkérdezte tőlem: "Ha megtudhatnád, hogyan, és mikor fogsz meghalni, szeretnéd tudni?" Azt feleltem: "Nem". Erre ő: "Jól van, akkor felejtsd el."
- Steven Wright

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 29 hétf., 21:04 

A mai idézetek:

• Egyik nap láttam egy pólót, ezzel a felirattal: "Nem vagyok meleg, de a barátom az." Az emberek nevettek rajta, de én nem találtam viccesnek, így szóltam a barátnőmnek, hogy vegye le.
- Arj Barker
• A hópehely a természet egyik legtörékenyebb dolga, de nézd meg mit történik, ha sokat egybe gyúrsz belőle.
- Vista M. Kelly
• A cenzorok azt csinálják, amit csak az elmebetegek tesznek: összekeverik a valóságot a képzelettel.
- David Cronenberg
• Néhanapján úgy érzem, az egész világ ellenem van, de mélyen, legbelül azért tudom, hogy ez nem így van. Néhány kisebb ország semleges.
- Robert Orben
• Texasban egy hónapon belül kétszer is letartóztattak egy férfit, mert nyilvános helyen maszturbált. Nem meglepő, hogy a férfi nem kért ügyvédet, mert állítása szerint egyedül is boldogul.
- Conan O'Brien
• A mítosz egy olyan vallás, amelyben már senki sem hisz.
- James Feibleman
• Addig nem érdekel, mit írnak rólam, amíg nem az igazat írják.
- Dorothy Parker
• Gyerekkorunkban minden másként volt még. Második osztályban a tanár bejött és egy előadást tartott a dohányzás hátrányairól. Aztán átmentünk gyakorlat órára és hamutartót csináltunk Anyák napjára.
- Paul Clay
• Michael Jackson mankókkal érkezett meg Londonba, miután eltörte a lábát egy "gyakori háztartási balesetben" Neverland Ranch-ben. "Bárkivel előfordulhat" - mondta Jackson egy riporternek. "Liz Taylor és én a lámámat kergettük az elefántember csontváza körül, amikor elbotlottam a köpenyemben."
- Jimmy Fallon
• Minden idős emberben ott lakozik egy fiatal is - és csodálkozik, hogy mi a pokol történt.
- Cora Harvey Amstrong
• Jobb szeretnék egy német zászlóaljat magam előtt, mint egy franciát a hátam mögött.
- George S. Patton
• A házasságok az égben köttetnek. Ott, ahol a viharok, a villámok, a tornádók és a jégesők is keletkeznek.
- Mae West
• Egy csomó ember biztat arra, hogy hagyjak fel a színészettel és induljak a kormányzóságért. Azt hiszem, ezek túlnyomórészt filmkritikusok.
- Arnold Schwarzenegger
• Egy ausztrál nő a férje hamvait belerakatta a mell implantátumába. Hú, képzelem hány férfi kérte a temetésen, hogy láthassa az elhunytat.
- Jay Leno
• Boldogságért nem lehet pénzt venni
- Bob Hope

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 31 szer., 21:59 

Mára is pár nyalánkság:

• Háborúba menni Franciaország nélkül olyan, mint szarvasvadászatra menni tangóharmonika nélkül.
- Norman Schwarzkopf
• A hírek szerint John Travolta gondolkodik azon, hogy szerepet vállal a "Háború a Földön" folytatásában. Vagy, hogy időt spóroljon - mondta Travolta - talán eléget 40 millió dollárt.
- Conan O'Brien
• A különbség egy hegedű és egy brácsa között az, hogy a brácsa tovább ég.
- Victor Borge
• Snoop Dogg, a rapper bejelentette, hogy nem szív több marihuánát. Ennek eredményeképpen Snoop Dog most napi 16 óra szabadidővel rendelkezik.
- Conan O'Brien
• A hétvégén nyitotta meg kapuit New Yorkban a Szexmúzeum. A jelentések szerint a nők órákat töltöttek el benne, míg a férfiak csak bementek és pár perc után már jöttek is ki.
- Conan O'Brien
• Manilában egy férfi megölt egy másikat, mert az hamisan énekelt egy karaoke bárban. Egy kapcsolódó hír szerint a Backstreet Boys lemondta manilai koncertjét.
- Conan O'Brien
• Van egy széles körben terjedő mítosz arról, hogy az embereket a szüleik világosítják fel a szexről. Apámmal a kapcsolatom majdnem megszakadt, amikor megpróbált megtanítani autót vezetni. El se tudom képzelni, mi történt volna, ha bármit is tanított volna a szexszel kapcsolatban.
- Bob Smith
• Óvatos vezető: aki minden irányban szétnéz, mielőtt átmenne a piroson.
- Ralph Marterie
• Nem félek a repüléstől. A lezuhanástól félek. (Repülési fóbiájáról szólva).
- Billy Bob Thornton
• George W. Bush azt nyilatkozta, hogy naponta 60-90 percet tölt testedzéssel. Azt is mondta, hogy azért tornázik, mert az kitisztítja az agyát. Néha egy kicsit túlságosan is.
- Jay Leno
• Ha azt gondolod, meg tudod csinálni vagy ha azt, hogy nem vagy képes rá - mindkét esetben igazad van.
- Henry Ford
• Ó, mostanában nem iszom. Allergiás vagyok az alkoholra és a kábítószerre. Valahányszor kipróbálom, rögtön bilincset kapok tőle.
- Robert Downey Jr.
• Egy ausztrál tudós feltalált egy olyan melltartót, ami jobban tartja a nők mellét, és meggátolja, hogy azok fel-le ugráljanak a ruha alatt. Miután bejelentette felfedezését, a tudóst az utcán elkapta és megverte egy nagy csoport férfi.
- Conan O'Brien
• Nem félek a terrorizmustól. Két évig voltam nős.
- Sam Kinison
• A legboldogabb házasság, amit el tudok képzelni, egy süket férfi és egy vak nő frigye.
- S. T. Coleridge

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 02 pén., 18:04 

Mára újabb idézetek:

• A válás és a különélés között az a különbség, hogy a különélés időt ad a férjnek, hogy eldugja a pénzét.
- Johnny Carson
• A házasság olyan, mintha benyúlnál egy kígyókkal teli zsákba, azt remélve, hogy egy angolnát húzol ki.
- Leonardo Da Vinci
• A nős férfiak nyolcvan százaléka lép félre Amerikában. A maradék Európában lép félre.
- Jackie Mason
• Nálunk otthon én vagyok a főnök, a feleségem csak a döntéshozó.
- Woody Allen
• Egy latin-amerikai körúton veszek éppen részt, de legnagyobb sajnálatomra nem tanultam annak idején elég keményen latinul az iskolában, így nem tudok beszélgetni ezekkel az emberekkel.
- Dan Quayle
• Ausztrália importjának nagy része hagyományosan a tengerentúlról érkezik.
- Keppel Enderbery
• A francia katonák a múlt héten megérkeztek Afganisztánba, és egy perc sem telt el, máris nekiálltak tanácsokat adni a megmaradt táliboknak: hogyan kell helyesen megadni magukat.
- Jay Leno
• Ma al Kaida és tálib foglyok érkeztek a kubai Guantanamo Bay támaszpontra. A repülőn összekötözve, benyugtatózva, a székükhöz láncolva utaztak - vagy ahogy a Continentalnál hívják ezt: a turistaosztályon.
- Jay Leno
• Anti-terrorista szakértők azt mondják, hogy Osama bin Laden titkos üzeneteket helyezhetett el pornóoldalakon. Tudják mit jelent ez... Clinton hamarabb megtalálja ezt a fickót, mint Bush.
- Jay Leno
• Az én sikerreceptem: kelj fel korán, dolgozz sokáig, találj olajat.
- Paul Getty
• Három könnyű módja van a pénz elvesztésének: a versenyzés a leggyorsabb, a nők a legkellemesebb és a földművelés a legmegbízhatóbb.
- Lord Amherst
• Mit ér a boldogság? Nem tudsz rajta pénzt venni.
- Henny Youngman
• A fény az alagút végén csak a szembejövő vonat lámpájából jön.
- Robert Lowell
• Az egyetlen különbség az ügyvédek és az orvosok között az, hogy az ügyvéd kirabol, az orvos pedig kirabol és még meg is öl.
- Anton Csehov
• Az első teendőnk: öljük meg az összes ügyvédet.
- William Shakespeare

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 04 vas., 10:17 

Freemy írta:
• Nem félek a repüléstől. A lezuhanástól félek. (Repülési fóbiájáról szólva).
- Billy Bob Thornton

Hát igen,ez az,amitől sokan félnek! :lol: A repüléstől max.azért félnek,mert tériszonyuk van. :)
Freemy aláírásában írta:
Egy átlagos ember egész élete folyamán kb.10 pókot nyel le álmában...

Ez durva... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 04 vas., 10:38 

kisdacide írta:
Freemy aláírásában írta:
Egy átlagos ember egész élete folyamán kb.10 pókot nyel le álmában...

Ez durva... :twisted:

Észrevetted az új aláírásomat? Ennek örülök. Itt időnként mindig lesznek változások.
Egyébként tényleg durva. :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 04 vas., 23:09 

Freemy írta:
Egyébként tényleg durva. :D

Kis táplálék kiegészítés... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 450 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]