Idézetek mára:
• Sajnálom azokat az embereket, akik nem isznak, és nem drogoznak, mert egy nap bekerülnek egy kórházi ágyba, meghalnak, és azt sem tudják, miért.
- Redd Foxx
• A szövetségi hivatalnokok megjelentek egy wsconsini osztályteremben és elkoboztak néhány óriás afrikai földi csigát, mert egészségügyileg kockázatosnak tartották az állatokat. Az ügynökök a csigákat egy két másodperces hajsza után kapták el.
- Conan O'Brien
• A legtöbb kopaszodó férfi által preferált megoldást arra, hogy hülyén nézzen ki úgy hívják, hogy "átfésülés". Ez azt jelenti, hogy a fejük egyik oldalán hagyják a hajat hosszúra megnőni, majd keresztbefésülik a kopasz területen, ezáltal a fejük felülről olyan hatást kelt, mintha egy tojás lenne egy nagy, trópusi pók karjai közt.
- Dave Barry
• Fogadni mernék, hogy ez a Van Gogh véletlenül vágta le a fülét és csak kitalálta az "elvesztett szerelem" sztorit, mert nem akart hülyének látszani.
- Andy Pierson
• Sosem fáradok el a házimunkában - semmit nem csinálok. Amikor vendégek jönnek, letakarom fóliával a bútorokat, és azt mondom: "Éppen lakásfestés van nálunk".
- Joan Rivers
• A McDonald's-ban ültem, és láttam egy kissrácot, aki fogta a Happy Meal menühöz kapott játékot, és a földre dobta. Az anyja rászólt: "Hé, az egy játék! Gondolj arra, hogy Kínában hány olyan gyerek él, aki gyártja ezeket!"
- Laura Silverman
• Megállított egy rendőr, és azt mondta: "Menjen végig ezen az egyenes vonalon!" Azt mondtam neki: "Nos, Pitagorasz úr, az egyeneshez legjobban hasonlító dolog az ön agyhullámainak EEG-je!" Erre azt mondta: "Le van tartóztatva! Joga van csendben maradni. Óhajt élni ezzel a jogával?" Azt gondoltam: "Ó, egy paradoxon."
- Emo Philips
• A hírek szerint Görögország, ahol az Olimpiai Játékokat tartják, nem lesz képes befejezni az összes sportlétesítményt az Olimpiáig. Eszerint az idei triathlon futásból, úszásból és betonkeverésből fog állni.
- Conan O'Brien
• A Volvo azt állítja az YCC nevű új modelljéről, hogy ez az első olyan autó, amit kizárólag nők terveztek nőknek. Szerintük biztonságos, gazdaságos és a külsejét úgy tervezték, hogy a hátsó csomagtartója annyira kicsinek látszódjon, amennyire csak lehetséges.
- Jay Leno
• Nem tudtam, hogy az apám alkoholista, amíg egy éjszaka józanul nem jött haza.
- Andre Botes
• Amikor felfedezték a világegyetem közepét, sokan csalódottak voltak, hogy nem ők azok.
- Bernard Bailey
• Csak úgy kerülheted el azt, hogy nyomorúságosnak érezd magad, ha nincs elég időd azon töprengeni, boldog vagy-e vagy sem.
- George Bernard Shaw
• Az emberek fele használja az Internetet, a másik fele pedig valódi partnerrel szexel.
- Jay Leno
• Az A&E csatorna egy új valóságshow-t indított, amelynek a "Légitársaság" a címe, és egy valódi repülőgép fedélzetén játszódik. A műsor nyilván kitűnő, de mindig két órával később kezdődik.
- Conan O'Brien
• A Guiness rekordok könyvének szakemberei bejelentették, hogy egy indiai férfi új világrekordot állított fel a "legtöbb betontömb ágyékon széttörve" kategóriában. Az előző rekord nulla darab volt.
- Jay Leno